Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)

(#21001) raskolnikoff válasza edipqe (#21000) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Nem vagyok egy keresőmotor de tegnap vagy tegnapelőtt láttuk :R :)

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#21002) edipqe válasza raskolnikoff (#21001) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

vannak itt esetleg munkát kereső nyelvet beszélő mérnökpalánták\mérnökök?

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#21003) raskolnikoff válasza edipqe (#21002) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

passz... :(

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#21004) dokar válasza edipqe (#21000) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ilyenre elpazarolni a 21000. hsz-t :D

extra

(#21005) raskolnikoff válasza dokar (#21004) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Tényleg...sztem a kollega csak ezért "tévedt" ide:DDD najó nem ;)

(#21006) raskolnikoff

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ilyen nincs!!! Már megint elszállt a wifi!!! :W :W :W :W A tököm kivan!!

(#21007) raskolnikoff

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Buherka! Szal említetted... hogy Pesten hol is találok én 20 Mbitet?

(#21008) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

No jó estét tisztelt Kollégák! ... mi a pálya? vannak részegek ma a topikban :DDD

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#21009) lakisoft válasza edipqe (#21000) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

ez annyira nem is jó poén :D

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#21010) Dr.Én válasza lakisoft (#21008) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Hali

Részemről nem iszom, holnap tiszta fejjel kell mennem egész napos horgászatra.

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#21011) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hi
honnann vann a nehéz ksüzésl?
kuvaraúúúúúúú
vodi hol vagy? asz9ontad tíz, aztakurvan fél vaz van, ez tök juó, mintjárt leszekl, juőppííí, emélem nnem ban hogy hoésszelrírtam iilletve írtam vagy afaszot hívtalak ugye nem baj?:D:D:D
emereke et a ekete abszinta nagyon bebaszótas kívánics leszek hoglanp hogyleszez leírva amikor viszaolvasok nedddkdi uttik émg a noymyomba se ár ilyen húde elírás után, aki ma írt privátot írjon márn hunnapis mert kubaszonttol e fogo felekjteni válaszoni rá. VAlhoi hívott sio űát nem tdom mit aakrat illetve tudom de ,omdeg amajd kíh honap.
Vodii most hívott ghogy vár msn-re jeeeeeeeeeeeeee, már csak jaájkni kéne íremélem olvasa, betszéd még megnt:P
Na mindegy jó voltálé vjruk a oléhán tábort is:D:D:D
osuss ,omdem máőmleő-
alivar mit írtram azt hiszem megint elcsúszott a kezem valamit frejtse már meg köszsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
_D_D_D_

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#21012) Dr.Én válasza Winner_hun (#21011) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

:D was ist?

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#21013) raskolnikoff válasza Winner_hun (#21011) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Bratyó, ez az érzés nagyon ismerős:D:D:D

(#21014) lakisoft válasza Dr.Én (#21010) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

óóó de jó neked! ... én meg a családdal leszek! jó lesz az is!!!

(#21015) lakisoft válasza Winner_hun (#21011) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

mi ez ? :D ...

(#21016) lakisoft válasza raskolnikoff (#21013) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

betépés? :DDD

(#21017) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Jó éjt srácok! Holnap folyt. köv!

(#21018) dokar válasza lakisoft (#21017) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó éjt, megyek én is feküdni.

extra

(#21019) raskolnikoff

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Na hamarosan én is menek. Korán keltem dög vagyok mán...

(#21020) raskolnikoff

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Na csak elborultam még...megvan a pro jogsi mind a 3 fajta módban...:D :P
Aztán mosmá jóéjt

[ Szerkesztve ]

(#21021) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó reggelt ALL! Úgy látom nem telik elnap hogy ne legyen valaki részeg! :DDD

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#21022) Dr.Én válasza lakisoft (#21014) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Guten Morgen!

Az is csodás dolog, az biztos, ha valami szépet fogok akkor képet csinálok.
További kellemes hétvégét mindenkinek :)

(#21023) lakisoft válasza Dr.Én (#21022) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Morgen !!!

Nagyon gyenge volt a tegnap este :D

(#21024) lakisoft válasza Dr.Én (#21022) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Várom a képet :D

(#21025) lakisoft válasza kavicssli (#21021) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

:D ... ez már csak így megy :D

odafigyelj !!! ... hova jutott a világ :DDD ... MOD: ilyenek az éjszakai emberek ... csak isznak meg dugnak :D

[ Szerkesztve ]

(#21026) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó reggelt, irány a Balaton és a monokiniző lányok. az asszony mérges, amikor vmi csecskivillantós csajok mellé akarok letelepedni a strandon. pedig álló zászlórúddal az igazi napozni. :D

extra

(#21027) kavicssli válasza dokar (#21026) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD
Jó nektek hogy a Balcsi olyan közel van! Innen meg csak laza 300km :( De nyáron csináélok egy olyaz hogy hajnalai vonattal le Keszthely! 2 óra pancsi a Balcsiba utánna GO haza! :DDD

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#21028) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon unatkozok bent a cégnél! :DDD

(#21029) tsar válasza kavicssli (#21028) üzenetére

tsar
(fanatikus tag)

Az én műalkotásomat mutogatod :DDD

(#21030) kavicssli válasza tsar (#21029) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak az utómunkát mutatom meg a többieknek!Nem végeztél elég precizen el 1-2 feladatott :C :DDD

(#21031) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[KLIKK]
:((:O

(#21032) Winner_hun válasza kavicssli (#21028) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ehhez minek védőszemüveg?:F

(#21033) kavicssli válasza Winner_hun (#21032) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1. Jó reggelt látom kipihent vagy és a betük sem akadnak egybe!
2. véletlenül rajtam maradt a szemüveg a kubikban de kint a soron ahol dolgozok ott viselni kell :D

(#21034) Winner_hun válasza kavicssli (#21033) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jó reggelt, akadjanak?:DDD:P
Hmm ez monitorsugárzás elleni (azellen nem véd, szóval nem) szemüveg? A képen nekem nem sok olyan dolog látszik ami miatt kéne:F

(#21035) buherka

buherka
(PH! kedvence)

Jó reggelt Urak...én is felébredtem ;)

(#21034) Winner_hun --->szerintem sose árt, ha az ember visel egy ilyen helyen védőszemüveget, bármi belepattanhat a szemébe...komoly cégnél külön figyelmet fordítanak az ilyen dolgokra.
Amikor építkezésen alapoznak, ott is mindenkinek kötelező védősisakot viselnie...pedig alapozáskor kötve hiszem, hogy fejen fog b@szni valami :U

[ Szerkesztve ]

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#21036) kavicssli válasza Winner_hun (#21034) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elvileg és gyakorlatilag azért kell mivel napi szinten nagyon sok panel átmegy a kezemen és mivel a termelés terülteén dolgozok az alkatrészek miatt kell nehogy a szemembe kerüljön :F valami! Mert ugy eitt 1-2 illeve 0.5 mm nagyságú alkatrészekkel dolgoznak! Nem moncsi szürős de mindenhol TFT van kivéve a képen az az 1 moncsi CRT!

(#21037) kavicssli válasza buherka (#21035) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jupééééé :DD :R

(#21038) KMan válasza kavicssli (#21037) üzenetére

KMan
(őstag)

REggelit :R

kavics hogy all a "nezd meg a lanyat, dugd meg az anyjat" project? :DDD Osszejott? ;]

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#21039) buherka válasza kavicssli (#21037) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

lökök egy kis COD4-et ;] ...már biztos sokan vannak a szerókon :DD

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#21040) t1 válasza Winner_hun (#21034) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pü ment...vissza írsz? :U

Amúgy reggelt!
Itt aludt asszony tegnap, még msot is itt van:D
Volt egy éjszakám :))

(#21041) tsar válasza kavicssli (#21030) üzenetére

tsar
(fanatikus tag)

Így tényleg jobban mutat:[link]

(#21042) kavicssli válasza tsar (#21041) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jupéééé! Na ez sem rossz..de ollóval elvágni..na az lett volna az igazi :DD

(#21043) kavicssli válasza KMan (#21038) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azt most szüneteltetem!Most másik csaj van akit füzök!A többieknek már küldem Privit! Megy neked is :DDD

(#21044) Winner_hun válasza t1 (#21040) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ja, nemsoká, nem csak a tiédre kell válaszolni, tegnap este nem mertem belevágni:D

(#21045) t1 válasza Winner_hun (#21044) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jah bocs:D :D

(#21046) kavicssli válasza buherka (#21039) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lökjél teóskám 1 kis COD4et hazameek majd én is zúzok...Este melózol? Ha nem akkor,megcsináljuk majd a TS-t!

Buher! Menjünk már erre a PH-s nyári táborba el! :D :U

[ Szerkesztve ]

(#21047) raskolnikoff válasza Winner_hun (#21034) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Csá Win, javult a helyesírásod:DDD

(#21048) raskolnikoff válasza Winner_hun (#21044) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

:C

(#21049) raskolnikoff

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Egyébként naon frankó hogy mire bezért a virágbót egyből vissza tudott térni a netem... :((

[ Szerkesztve ]

(#21050) Winner_hun válasza raskolnikoff (#21047) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Inkább visszatért:D

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.