szia kavicsos
, láttad a kutyusomat, olyan aranyos, keresd vissza vagy belinkeljem megint????, naaaaaa légyszi lapozz vissza
győzzön a jobbik, de nem lehet, hogy a jobb maga a rossz? (Seneca)

szia kavicsos
, láttad a kutyusomat, olyan aranyos, keresd vissza vagy belinkeljem megint????, naaaaaa légyszi lapozz vissza
Khm... 
Megnyugtatnék mindenkit, hogy a warez nem egyenlő a torrenttel...
Sőőőt... A torrent nem illegális (a letöltés része, csak a feltöltésért büntethetnek meg), a warez egészen más téma...
De, észrevettem hogy a porondon vagyunk, de sztem a virágboltos kommentemben nem volt semmi kifogásolható...
Szerintem...
És nincs harag 
Jah jut eszembe, hogy kell egy kommentbe on-t meg off-ot is rakni egyszerre?? Nekem még nem jött össze

Szia Kingiiiiiiiiiiiiii

Ohh, Verus kiment németbe, de nemsoká jön haza

[ Szerkesztve ]
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

jó-jó-jó, szeva dokika

legalább nemkell kibelezni
meg a disznó is bennevan a kárba 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Persze engem kihagysz! Na kíváncsi lennék ha én lelépnék ki írná ki aláírásba hogy Hayha gyere visszaaa!!! 
Szia Kingi drága! Gratuláltam már neked azért hogy ennyi idősen, és 1 gyerekkel a hátad mögött ilyen gyönyörű vagy? Ilyen anyám lenne egész nap otthon ülnék.. 
[ Szerkesztve ]
A gépem végre a saját szobámban :D
pohár emlékszel arra a postomra amikor elmeséltem neked ,h a kezed felkerül abba testrészedbe amelyik 1 aprókicsi nyílás van,na ez most érvényes. és tudtad ,h nagyon fáj? megtudhatod... 
There's an app for that

szega tes mizu? végre ma elértem hogy "átadom" ezt írtad a hugid üdvözlésekor...
vaz énvagyok a kiválasztott.. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

köszönöm a bókokat
szia pohár, buherka, Hayha, SNORh és az összes fiú
egyébként Kavics, mi is volt a baj??? bocs, de elvesztettem a fonalat????
Meg nem tudtam, cak keveset itt lenni????
Le vagyok itten marava 
Eridj már 
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

qs vagy felkerül a másik kezed is

Az volt a baj hogy a Kedves Modikánk rászált kavics-ra, mert hogy nem szól rá azokta akik itt csúnyán beszélnek..

Helló <NewL>

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva
sajnos nem értem er,nem veszi fel a telefont
bealudtam nemrék,aludtam másfélórácskát,az ébresztő előtt 3 perccel ébredtem ,hés babapiskátáról álmodtam,felkeltem tiszta nyál volt midnen és megettem egy félzacskóval
pohár : a szád lapos mostmár tényleg! te hulye srilankaimekszikómabéka
sziamiaharamia kingi
nézd meg nekem nem is köszön 
na megyek fürdeni,én még nem vagyok fullfull kocka szóval péntek van
rityi rityi ájá 
[ Szerkesztve ]
There's an app for that

hi nyuszi
bocs, ha utálod, de nekem úgy tetszik a neved, így 
Bazz nem értem már megint mi a csöcs van??
Egy qrva rossz szót nem szóltam, erre nekem áll mindenki... 
háát .... nagyon ürülük neki 
pohár te tényleg ennnyire elmebeteg vagy,mi a frásznak kell most is kurvázni
lényegtelen ,h kihagysz betüket vagy másképp irod,de még egy 3 éves gyerek is tudja aki látott már csetet vagy klaviatúrát ,h mi az
na fejezd be
és a mostaniból is türüld ki!
tényleg meg kell ,h fogdossam a kis kezed ésssss....
nem fog fájni,csak egy szúnyogcsipést érzel és utánna melegséget 
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
amíg az ide járók nem olvassák el, és nem veszik komolyan az alapelveket, addig kénytelenek vagyunk mi komolykodni. tényleg, te olvastad? 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
igen láttam!
De olvashatnál priviket is!

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

"babapiskótáról álmodtam,felkeltem tiszta nyál volt midnen" lol 

ja-ja...csak ne erőltesd ezt a képlinkelést sem, hogy mennyivel megy a torrent, ezért már múlkor is szoltam
.
A torrent nagyon is illegális, mert a felhasználók egymás között osztják meg a tartalmukat, tehát igencsak megkárosítja mindenki a kiadót és a fejlesztőt.
Rohadt sok torrent servert tiltottak már be. És az ncore is költözik ide-oda...mit gondolsz miért?...hát nem azért mert rohatul legális 
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

semmi nincs csak megelőzzük a lehetetlent.. 

Kingi...jövő héten lesz PH tali, ha minden jól megy...minél többen ott kéne lenni, te is jöhetsz, ha gondolod 
Haaaallod he 
Olvasgass kicsit neten a torrentoldalak állásfoglalásáról... 
Asszem érthető módon írtam le, ha meg nem tudjátok mire gondoltam 
Nah inkább megyek is 
Majd egyszer visszanézek íccáká 
[ Szerkesztve ]
pohár nehogy túllépj a szerkesztett poston
ja,elütöttem saját magam délután,elütöttem kocsival egy nyulat,sötét volt és nem találtam meg.
nyúlpörkölt
...... 
nehogy azthidd ,h kiutálunk pohár,csak mégis 

srilankaimekszikómabéka!!! ne nézzetek a szemébe,egy idegölő pillantásával kómába ejt akárkit
[ Szerkesztve ]
There's an app for that

jól van tesó...nyomassad, de annyira nem kell hangoztatni...ennyi...és Peace

énmeg majdnem egy macsekot.. kanyarba főúton futott elém..
de asszem megúszta..

ilyet már én tapasztaltam és sajnáltam is a nyuszit
Még apörköltet se ettem meg ami belöle készült 
Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

csoda?

Én szeretem nyulat 
Jó estét mindenkinek!
Bezzeg az én képeimre senki nem bókolt úgy mint a kingijére...
Ami jobb is, elvégre nők kevesen vannak a topicban. 
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

Hali
bicsi-bocsi.. nagyon jólnézel ki.. 
Nah ha egy ilyet vesztek nekem akkor nekem jó lesz 
Ha kettő ilyet bekötök CrossFire-be akkor nincs az a Crysis ami megfogja 
[ Szerkesztve ]
aranyos csaj volt a fotódon 
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Te is Butters, még Paris Hilton-nak is tetszel! Szerencsédre a szüleid el is adtak neki. ![;]](/dl/s/v1.gif)
szerk.: ja, első komoly barátnőm, még 16-18 éves koromig, persze a képen már ő is 2x.
[ Szerkesztve ]
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

Hello 
én néztem
De hölgyeknek szoktam bokolni nem pasiknak 

Ha kettő ilyent bekötsz, akkor levágja a biztosítékot ![;]](/dl/s/v1.gif)
Melyik hölgy a barátnőd? Mondjuk mindkettő tetszetős. 
Dr.Én : ahhh, mondjuk attól a pár hölgy látogatótól vártam volna én is valami pozitív visszajelzést...
[ Szerkesztve ]

az biztos hogy levágja, vagy egyből trafóház van a gép mellet neki 
adalbert1 gondoltam...
[ Szerkesztve ]

a szöszinyuszi ^^
Hmmm, ez a kavics gyerek tudhat valamit. 

kösz az infot és a kedves meghívást Buher, meglásuk
szívesen megyek, egyelőre ok az időpont, nede emner tervez ...... előtte 2 nappal is szóljatok, ismerve magamat, magunkat 

Melyik a csajod Kavics? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#46038) Dr.Én ...aki két ilyen kártyát egybe tud kötni és van rá pénze...az inkább támogasson egy gyermekkórházat, mint inkább ilyenre szórja el a pénzét 
[ Szerkesztve ]
Jah 
Meg anyám a fejemet hogy miért 50k a villanyszámla 
Jah kaptok egy képet rólam, én vagyok a bal oldali 
Jól sikerült a lagzi szerda este 
Lakodalom van a mi utcáááánkban... 
Nah megyek vacsira meg mittoménhova 
Majd jövök!

[ Szerkesztve ]

engem megsem hívtok vaz.. am hol mikor ha szabad érdeklődni? 
pohár: LoL
[ Szerkesztve ]
A szöszmösz!Mert olyan színű a haja mint egy Csibének! 
Akkor tolla van vazzeg! 
[ Szerkesztve ]

írásodban igazságot vélek felfedezni

pohár
LOoooooooooooooOL
[ Szerkesztve ]

a csibének nemvan haja..

Az a tolla 

Tehát jövő hétvége elvileg...még megdumcsizzuk a dolgot. Szeretném ha minél több PH-s tag ott lenne. Kicsit tele a hócipőm azzal a talikkal, ahol 20% PH-s, a többiről meg azt sem tudom ki-kicsoda