Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)

(#46001) kingi válasza kavicssli (#45997) üzenetére

kingi
(tag)

szia kavicsos :) , láttad a kutyusomat, olyan aranyos, keresd vissza vagy belinkeljem megint????, naaaaaa légyszi lapozz vissza

győzzön a jobbik, de nem lehet, hogy a jobb maga a rossz? (Seneca)

(#46002) pohár válasza buherka (#45987) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Khm... :D
Megnyugtatnék mindenkit, hogy a warez nem egyenlő a torrenttel...
Sőőőt... A torrent nem illegális (a letöltés része, csak a feltöltésért büntethetnek meg), a warez egészen más téma...

De, észrevettem hogy a porondon vagyunk, de sztem a virágboltos kommentemben nem volt semmi kifogásolható... :U Szerintem...

És nincs harag ;)

Jah jut eszembe, hogy kell egy kommentbe on-t meg off-ot is rakni egyszerre?? Nekem még nem jött össze :D :B :R

Szia Kingiiiiiiiiiiiiii :D :D
Ohh, Verus kiment németbe, de nemsoká jön haza :DD :DD :C :C :B

[ Szerkesztve ]

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#46003) kingi válasza Dr.Én (#46000) üzenetére

kingi
(tag)

jó-jó-jó, szeva dokika

(#46004) sNORh válasza buherka (#45998) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

legalább nemkell kibelezni :DDD meg a disznó is bennevan a kárba :DDD

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#46005) *HaYha* válasza buherka (#45994) üzenetére

*HaYha*
(fanatikus tag)

Persze engem kihagysz! Na kíváncsi lennék ha én lelépnék ki írná ki aláírásba hogy Hayha gyere visszaaa!!! :K

Szia Kingi drága! Gratuláltam már neked azért hogy ennyi idősen, és 1 gyerekkel a hátad mögött ilyen gyönyörű vagy? Ilyen anyám lenne egész nap otthon ülnék.. :Y

[ Szerkesztve ]

A gépem végre a saját szobámban :D

(#46006) <NewL> válasza pohár (#46002) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pohár emlékszel arra a postomra amikor elmeséltem neked ,h a kezed felkerül abba testrészedbe amelyik 1 aprókicsi nyílás van,na ez most érvényes. és tudtad ,h nagyon fáj? megtudhatod... ;)

There's an app for that

(#46007) sNORh válasza <NewL> (#46006) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

szega tes mizu? végre ma elértem hogy "átadom" ezt írtad a hugid üdvözlésekor...
vaz énvagyok a kiválasztott.. :DDD

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#46008) kingi válasza *HaYha* (#46005) üzenetére

kingi
(tag)

köszönöm a bókokat :)
szia pohár, buherka, Hayha, SNORh és az összes fiú
egyébként Kavics, mi is volt a baj??? bocs, de elvesztettem a fonalat????
Meg nem tudtam, cak keveset itt lenni????
Le vagyok itten marava :((

(#46009) pohár válasza <NewL> (#46006) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eridj már :D

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#46010) sNORh válasza pohár (#46009) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

qs vagy felkerül a másik kezed is :DDD :DDD

(#46011) *HaYha* válasza kingi (#46008) üzenetére

*HaYha*
(fanatikus tag)

Az volt a baj hogy a Kedves Modikánk rászált kavics-ra, mert hogy nem szól rá azokta akik itt csúnyán beszélnek..

(#46012) Dr.Én válasza <NewL> (#46006) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Helló <NewL>
:DDD

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#46013) <NewL> válasza sNORh (#46007) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sajnos nem értem er,nem veszi fel a telefont
bealudtam nemrék,aludtam másfélórácskát,az ébresztő előtt 3 perccel ébredtem ,hés babapiskátáról álmodtam,felkeltem tiszta nyál volt midnen és megettem egy félzacskóval

pohár : a szád lapos mostmár tényleg! te hulye srilankaimekszikómabéka

sziamiaharamia kingi:) nézd meg nekem nem is köszön :O

na megyek fürdeni,én még nem vagyok fullfull kocka szóval péntek van:) rityi rityi ájá :DD

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#46014) kingi válasza <NewL> (#46013) üzenetére

kingi
(tag)

:) hi nyuszi :) bocs, ha utálod, de nekem úgy tetszik a neved, így :D

(#46015) pohár

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bazz nem értem már megint mi a csöcs van?? :(((
Egy qrva rossz szót nem szóltam, erre nekem áll mindenki... :W

(#46016) <NewL> válasza kingi (#46014) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

háát .... nagyon ürülük neki :DDD

pohár te tényleg ennnyire elmebeteg vagy,mi a frásznak kell most is kurvázni
lényegtelen ,h kihagysz betüket vagy másképp irod,de még egy 3 éves gyerek is tudja aki látott már csetet vagy klaviatúrát ,h mi az :W
na fejezd be
és a mostaniból is türüld ki!
tényleg meg kell ,h fogdossam a kis kezed ésssss.... :K nem fog fájni,csak egy szúnyogcsipést érzel és utánna melegséget :DDD

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#46017) ngabor2 válasza kingi (#45995) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

amíg az ide járók nem olvassák el, és nem veszik komolyan az alapelveket, addig kénytelenek vagyunk mi komolykodni. tényleg, te olvastad? :U

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#46018) kavicssli válasza kingi (#46001) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen láttam! :K De olvashatnál priviket is! :D :U

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#46019) sNORh válasza <NewL> (#46013) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

"babapiskótáról álmodtam,felkeltem tiszta nyál volt midnen" lol :DDD

(#46020) buherka válasza pohár (#46002) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

ja-ja...csak ne erőltesd ezt a képlinkelést sem, hogy mennyivel megy a torrent, ezért már múlkor is szoltam :U .
A torrent nagyon is illegális, mert a felhasználók egymás között osztják meg a tartalmukat, tehát igencsak megkárosítja mindenki a kiadót és a fejlesztőt.
Rohadt sok torrent servert tiltottak már be. És az ncore is költözik ide-oda...mit gondolsz miért?...hát nem azért mert rohatul legális :U

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#46021) sNORh válasza pohár (#46015) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

semmi nincs csak megelőzzük a lehetetlent.. :DDD

(#46022) buherka

buherka
(PH! kedvence)

Kingi...jövő héten lesz PH tali, ha minden jól megy...minél többen ott kéne lenni, te is jöhetsz, ha gondolod ;)

(#46023) pohár válasza buherka (#46020) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Haaaallod he :D
Olvasgass kicsit neten a torrentoldalak állásfoglalásáról... ;)

Asszem érthető módon írtam le, ha meg nem tudjátok mire gondoltam :D

Nah inkább megyek is :R
Majd egyszer visszanézek íccáká :D

[ Szerkesztve ]

(#46024) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pohár nehogy túllépj a szerkesztett poston

ja,elütöttem saját magam délután,elütöttem kocsival egy nyulat,sötét volt és nem találtam meg.
nyúlpörkölt :W ...... :DDD

nehogy azthidd ,h kiutálunk pohár,csak mégis :DDD:DDD

srilankaimekszikómabéka!!! ne nézzetek a szemébe,egy idegölő pillantásával kómába ejt akárkit

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#46025) buherka válasza pohár (#46023) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

jól van tesó...nyomassad, de annyira nem kell hangoztatni...ennyi...és Peace

(#46026) sNORh válasza <NewL> (#46024) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

énmeg majdnem egy macsekot.. kanyarba főúton futott elém.. :W de asszem megúszta..

(#46027) Dr.Én válasza <NewL> (#46024) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

ilyet már én tapasztaltam és sajnáltam is a nyuszit :O
Még apörköltet se ettem meg ami belöle készült :(

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#46028) sNORh válasza <NewL> (#46024) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

csoda? :U

:DDD

(#46029) *HaYha* válasza <NewL> (#46024) üzenetére

*HaYha*
(fanatikus tag)

Én szeretem nyulat :D

(#46030) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó estét mindenkinek!

Bezzeg az én képeimre senki nem bókolt úgy mint a kingijére... :O Ami jobb is, elvégre nők kevesen vannak a topicban. :D

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#46031) sNORh válasza adalbert1 (#46030) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

Hali
bicsi-bocsi.. nagyon jólnézel ki.. :DDD

(#46032) pohár

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nah ha egy ilyet vesztek nekem akkor nekem jó lesz :DDD

[link]

Ha kettő ilyet bekötök CrossFire-be akkor nincs az a Crysis ami megfogja :D

[ Szerkesztve ]

(#46033) kavicssli válasza adalbert1 (#46030) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

aranyos csaj volt a fotódon :D

Csibukám! :D

[ Szerkesztve ]

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#46034) adalbert1 válasza sNORh (#46031) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Te is Butters, még Paris Hilton-nak is tetszel! Szerencsédre a szüleid el is adtak neki. ;]

szerk.: ja, első komoly barátnőm, még 16-18 éves koromig, persze a képen már ő is 2x.

[ Szerkesztve ]

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#46035) Dr.Én válasza adalbert1 (#46030) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Hello :)

én néztem :) De hölgyeknek szoktam bokolni nem pasiknak :DDD

(#46036) buherka válasza pohár (#46032) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Ha kettő ilyent bekötsz, akkor levágja a biztosítékot ;]

(#46037) adalbert1 válasza kavicssli (#46033) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Melyik hölgy a barátnőd? Mondjuk mindkettő tetszetős. :C

Dr.Én : ahhh, mondjuk attól a pár hölgy látogatótól vártam volna én is valami pozitív visszajelzést...

[ Szerkesztve ]

(#46038) Dr.Én válasza buherka (#46036) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

az biztos hogy levágja, vagy egyből trafóház van a gép mellet neki :DDD

adalbert1 gondoltam...

[ Szerkesztve ]

(#46039) sNORh válasza adalbert1 (#46037) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

a szöszinyuszi ^^

(#46040) adalbert1 válasza sNORh (#46039) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmmm, ez a kavics gyerek tudhat valamit. :))

(#46041) kingi válasza buherka (#46022) üzenetére

kingi
(tag)

kösz az infot és a kedves meghívást Buher, meglásuk :) szívesen megyek, egyelőre ok az időpont, nede emner tervez ...... előtte 2 nappal is szóljatok, ismerve magamat, magunkat :))

(#46042) buherka válasza kavicssli (#46033) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Melyik a csajod Kavics? ;]

(#46038) Dr.Én ...aki két ilyen kártyát egybe tud kötni és van rá pénze...az inkább támogasson egy gyermekkórházat, mint inkább ilyenre szórja el a pénzét :B

[ Szerkesztve ]

(#46043) pohár válasza buherka (#46036) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah :D
Meg anyám a fejemet hogy miért 50k a villanyszámla :DDD

Jah kaptok egy képet rólam, én vagyok a bal oldali :D
Jól sikerült a lagzi szerda este :DDD

Lakodalom van a mi utcáááánkban... :D

Nah megyek vacsira meg mittoménhova :D
Majd jövök! :C :R

[ Szerkesztve ]

(#46044) sNORh válasza buherka (#46036) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

engem megsem hívtok vaz.. am hol mikor ha szabad érdeklődni? :B

pohár: LoL

[ Szerkesztve ]

(#46045) kavicssli válasza adalbert1 (#46040) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A szöszmösz!Mert olyan színű a haja mint egy Csibének! :D

Akkor tolla van vazzeg! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#46046) Dr.Én válasza buherka (#46042) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

írásodban igazságot vélek felfedezni :K :C

pohár
LOoooooooooooooOL

[ Szerkesztve ]

(#46047) sNORh válasza kavicssli (#46045) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

a csibének nemvan haja.. :F :B

(#46048) pohár válasza sNORh (#46047) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az a tolla :DDD

(#46049) buherka válasza kingi (#46041) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Tehát jövő hétvége elvileg...még megdumcsizzuk a dolgot. Szeretném ha minél több PH-s tag ott lenne. Kicsit tele a hócipőm azzal a talikkal, ahol 20% PH-s, a többiről meg azt sem tudom ki-kicsoda :B

(#46050) *HaYha* válasza buherka (#46049) üzenetére

*HaYha*
(fanatikus tag)

Esetleg kaphatok egy meghívást?:D

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.