Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)

(#26001) raskolnikoff válasza buherka (#26000) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

épp most tömörítek egy másikat, ez még ütősebb:DDD több nem lesz má

hékás!! 26k?!?! :C

[ Szerkesztve ]

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#26002) pantanamera válasza buherka (#25999) üzenetére

pantanamera
(újonc)

Mi részegen erre flesseltünk : [link] (kedvencem a zöld réndzsör :)) )
Aztán megnéztük hány Dragonzord, meg Megazord meg Ultra mega dragonzord van fönnt jutúbon :O :D

Amúgy meg az élet legnagyobb párbeszéde:[link]

Raszkalnikoff
: Steamen tolod ?;)

[ Szerkesztve ]

„Azt kérdezik, mi a célunk? Egy szóval válaszolhatok: a győzelem. Győzelem minden áron..., mert e győzelem nélkül nem maradhatunk fenn.” [Churchill]

(#26003) raskolnikoff válasza pantanamera (#26002) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

öööö nem értem...steam az hogy gyün ide? azon is tolom, persze, pár napja a TF2-t:D

[ Szerkesztve ]

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#26004) pantanamera válasza raskolnikoff (#26003) üzenetére

pantanamera
(újonc)

Mivel Trackmania steamen keresztül ingyen letölthető, azé kérdem :D

Ez való most nektek, így hajnalban :DDD

[ Szerkesztve ]

„Azt kérdezik, mi a célunk? Egy szóval válaszolhatok: a győzelem. Győzelem minden áron..., mert e győzelem nélkül nem maradhatunk fenn.” [Churchill]

(#26005) raskolnikoff válasza pantanamera (#26004) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

ja...nem, én megvettem. united van nekem.
egyébként is ingyenes a nations.

ajjaj...a nulladik verzió:DDD

[ Szerkesztve ]

(#26006) pantanamera válasza raskolnikoff (#26005) üzenetére

pantanamera
(újonc)

Jaa, én még 2 évvel ezelőtt toltam a nations-al, arra gondoltam :) Amúgy a másik hogy steamen keresztül megvehető :D

(#26007) pantanamera válasza raskolnikoff (#26005) üzenetére

pantanamera
(újonc)

Ez is ott volt annó :D

Ez meg mekkora fless már, úristen mindig néztem kiskoromban. Bobby dugja Pamelát.Állítom ez volt az a bizonyos életérzés, amikor mindenki Amerikába akart költözni

[ Szerkesztve ]

(#26008) buherka válasza raskolnikoff (#26001) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Majd otthon megnézem őket :K

26K...amúgy nem is figyeltem :U

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#26009) raskolnikoff válasza pantanamera (#26007) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

mekkora nosztalgia:DDD csávó te idevaló vagy hallod ménemgyársz ide többsző:D

(#26010) pantanamera válasza raskolnikoff (#26009) üzenetére

pantanamera
(újonc)

Talán mert egy napja reggeltem :D Na most megyek filmet nézni utána meg elmegyek teszkóba ételért.
Holnap ilyenkor, ugyanitt. Addig keresek übernosztaliga témákat, amiket kibeszélhetünk :)
Addig is maradok őszinte hívetek.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#26011) raskolnikoff válasza pantanamera (#26010) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

sziaszia jóccakát!

boaaaa:D ennek kavics fog örülni:DDD

[ Szerkesztve ]

(#26012) buherka

buherka
(PH! kedvence)

Én meg közben hulla fáradt lettem, úgyhogy irány a sarok...jók legyetek :R

Ma este is iccakás vagyok...de aztán lehet, hogy az új notimmal leszek elvarázsolva ;]

[ Szerkesztve ]

(#26013) pantanamera válasza raskolnikoff (#26011) üzenetére

pantanamera
(újonc)

Nemtudom nálam nem jelenik meg valamiért, gondolom egy modi leszedte. Inkább linkeltem :D

(#26014) raskolnikoff válasza pantanamera (#26013) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

sztem is jobb bár én láttam...

buherka: jóccaka néked is. aztán jussá vmire:D

[ Szerkesztve ]

(#26015) Bubu79

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Shit - hát nem behunytam? :DDD

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#26016) poffsoft válasza Bubu79 (#26015) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mit?
hol?
mikor?
miért?

aztán meg ne égesd magad....

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#26017) raskolnikoff válasza Bubu79 (#26015) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Ennye. Én meg most megyek, tudatosan. Jóccaka...

poffsoft: magának is

[ Szerkesztve ]

(#26018) poffsoft válasza raskolnikoff (#26017) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jojcakk!
majd figyelek egy picit itt nélkületek ;)

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#26019) buherka

buherka
(PH! kedvence)

Jó reggelt mindenkinek... :R
Takarítónéni ébresztett :U

(#26020) Bubu79 válasza buherka (#26019) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó reggelt Neked is :)

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#26021) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó reggelt, jól vagytok?

extra

(#26022) marsu válasza dokar (#26021) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Jó reggelt!

Én igen, itt vagyok, jól vagyok ...

:) :K

[ Szerkesztve ]

Press any key to continue ...

(#26023) buherka

buherka
(PH! kedvence)

Bubu, dokar, marsu...szasztok :R

álmos vagyok...de még elmegyek a notiért ;]

(#26024) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor jó, nekem elég sok dolgom van sajnos, talán 7végén kicsit lazíthatok

extra

(#26025) Pecc

Pecc
(őstag)

Jó reggelt! Egyszer már feköltöttek 5kor...hülyeség miatt.
Vissza kellett feküdnöm, 7ig:)

"Mindent megcsinálunk, csak sokáig tart, meg sz.r lesz."

(#26026) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Ha minden jól alakul, akkor holnapra meg is lesz ...

:)

Press any key to continue ...

(#26027) Pecc válasza marsu (#26026) üzenetére

Pecc
(őstag)

Húú de faxa :Y
Ha meglesz tapasztalatokat megoszthatnád. :R :))

"Mindent megcsinálunk, csak sokáig tart, meg sz.r lesz."

(#26028) raskolnikoff

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Jó reggelt megyek ótózni:D

(#26029) buherka

buherka
(PH! kedvence)

Én meg megvettem a notit :U ...aztán mégiscsak a 126K-s [link] verziót vettem :B
Nem is a Vista miatt, hanem mert ebben van webkami, meg a proci is erőseb + nagyobb benne a vinya 40 gigával. A vista meg tényleg benne van...bekapcsoltam és nem kellet semmit telepíteni, drivereket keresgélni. sitty-sutty fel is állt a rendszer :K
Olyan rohadt gyors kis gép, mint a dög :C ...Az everest tesztje szerint egy E6300-as asztali gépet odaver. Ez nem semmi egy notitól :C

Este viszem a melóba...el fogok vele szarakodni az tuti :D

(#26030) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Cső all! Este szépen termeltetek!
Cső Buher!Sorry hogy nem vettem fel a telót :( nem volt nállam :W
Viszont semmi jóval nem vigasztaltak a dokik :(

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#26031) kavicssli válasza marsu (#26026) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez meg mi lenne!? :F

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#26032) pantanamera válasza buherka (#26029) üzenetére

pantanamera
(újonc)

Az enyémbe T2400 dolgozik(1,86Ghz,533Mhz,2mb), ami igen csak hasonlít a tiedhez :) , de nem vettem volna észre hogy egy asztali E6xxx szeriát leverne :\ Gyorsnak gyors, de azért nem asztali szint.

Amúgy jo választás, grat.(Én dellt,ibmet és új fusit vennék, szigorúan ;))

(#26033) kavicssli válasza pantanamera (#26032) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csőváz neked is! Látom te is éjszakai topiclakó leszel? :DD

(#26034) pantanamera válasza kavicssli (#26033) üzenetére

pantanamera
(újonc)

hello kapitány,

már amikor fennmaradok. Igazából a reggeli edzésnek az éjszakai duhajkodás nem tesz jót :D

(#26035) kavicssli válasza pantanamera (#26034) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Milyen sportot üzől? :U

(#26036) pantanamera válasza kavicssli (#26035) üzenetére

pantanamera
(újonc)

Saját találmány, állóképesség növelő.(areob,anaerob,intervallum) Majd szeptemberben nekikezdek valami harcművészeti ágazatnak.
reggel 4.30 aerob (45p)
délelőtt 10-11 súlyzós(60p)
délután 17-18 intervallum, súlyzós, 1:2 arányban (30p)
Beteg vagy ?("Viszont semmi jóval nem vigasztaltak a dokik") Persze ha nem túl indiszkrét a kérdés..

[ Szerkesztve ]

(#26037) raskolnikoff

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Szevasztok! Itt vagyok de lépek enni. Nagyon belemerültem a kockulásba a végén még utolérem kavicsot! :DD

(#26038) raskolnikoff válasza buherka (#26029) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Gratulálok bratyó! Desktop marad otthon ezek után?

(#26039) kavicssli válasza raskolnikoff (#26037) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De gonosz vagy teeee... :DDD

(#26040) raskolnikoff válasza kavicssli (#26039) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD nah mentem benyomok vmi főzeléket. bály oll

(#26041) kavicssli válasza pantanamera (#26036) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Beteg az túlzás! 2 éve mütötték a szemem ideghártya leválás miatt! :W A sok verekedés és a sok szemre kapott ütések miatt szakadt fel...ezt szilikonolajjal töltötték fel a szemem ősszel meg kiveszik majd! Ja és most szürkehályogot fedeztek fel a jobb szemembe! :W

Igy kevesebbet is sportolok de a squash az megy még ezerrel! De sajnos a kondiról meg anagyon megerőltető sportokről lekellett hogy mondjak :(

(#26042) pantanamera válasza kavicssli (#26041) üzenetére

pantanamera
(újonc)

Júj az nagyon rossz.Mit sportoltál, hogy ennyi ütést kaptál a szemedre ?
Hál istennek én csak távolra nem látok nagyon jól, de azonkívül semmi probléma nincs a szemmel. Viszont a gyomrommal annál inkább.. reflux.

[ Szerkesztve ]

(#26043) kavicssli válasza pantanamera (#26042) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Régebben üztem harcmüvészetet már amennyire müvészetnek számit a thai box! :DDD (alkatom megvan /megvolt hozzá magas vékony de szálkás jó lábtechnika) 1-2 évig nyomtam közben összeverődött egy jó csapat kb 5-6an lettünk egy bandába készitettünk közös tetkót a nyakunkra ami mindig összefog kötni minket és nem is tudom hogy fogalmazzak az ejszakai bulik alkamával mindig "belénkkötött" valaki akit aztán jól elvertem/elvertünk! Tényleg nem mi kezdtök soha mert az "erőt" kordába kell tartani nem lehet csak úgy verekedni! Na szóval ha valaki beszólt vagy csak 1 kicsit is csúnyán nézet ott nem volt kegyelem! :D Szóval titokban mi kerestük a balhét! Orrtörés,fejbeszakadás, csigolyatörésem is volt! :W Nem számitott hogy 20cm-el és 50 kg -val nehezebb volt! :DDD

...és megtörtént ez a mütét azóta kockulok a gép előtt többet!
De erről azt hiszem csak kedves tomyoy forumtársnak meséltem mert nem igazán idevaló sztori :DDD :W

(#26044) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De inkább beszéljünk vidámabb dolgokról! :D Csajokkal hogy állsz? :DDD

(#26045) pantanamera válasza kavicssli (#26043) üzenetére

pantanamera
(újonc)

Érdekes karrier. :DDD Én voltam thai edzést nézni -aTerem, Bata Tamás(khru)-. Ismered ? ott nem nagyon ment a bunyó, volt aki 1 éve is ottvolt de nem mehetett fel a ringbe. Viszont nagyon durva állóképesség, páros rigi-rugi és pontütések voltak.

Igazából én beszeretnék állni 79-80 kilóra(184-185cm vagyok) és kihozni ebből a testsúlyból a maximális "tényleges" izomzatot.Kempo, kyo vagy valami hasonlóra gondolok.

Én nem vagyok ennyire heves vérmérsékletű. Lassan melegedek be, de ha jön a lila köd, akkor viszont a HULK üzemmód bekapcsol... :DDD

(#26046) pantanamera válasza kavicssli (#26044) üzenetére

pantanamera
(újonc)

4éve csak hébe-hóba. Nem szoktam beszélgetni velük, csak táncolni. Vízszintesen. Igazábol nem találtam meg az igazit. ;]
Ráadásul most az elmúlt egy éveben igencsak formán kívül vagyok, most próbálok magamra találni. :P
Remélem felvesznek BME GTKra és lesz hepaj :0

[ Szerkesztve ]

(#26047) kavicssli válasza pantanamera (#26045) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én most pillanatnyilag 193cm és ehhez 78 kg párosul! :D pont elég én még 5 kg max 10kg szeretnék felszedni mivel a súlyok emelgetése nem célszerü ilyen szemmel maradok a súly megtartásnál! Van egy tesóm 2 évvel fiatalabb nállam ő 194 cm és 96 kg izom :DDD Soha nem fogok annyit edzeni mint ő! Ahhoz már fanatizmus kell! :DDD
Mindig is sokkal jobban bejöttek a szálkás testek mint a 45-s karok! Szerintem van olyan szép egy szálkás test :U

Hova valósi vagy? R

[ Szerkesztve ]

(#26048) pantanamera válasza kavicssli (#26047) üzenetére

pantanamera
(újonc)

Böpö, de Debrecenből is szokták "sparringra" jönni Batáékhoz.
A tetkónak mi a jelentése ?(mármint a tényleges)

cimborám videója: [link]

Unokatesóm meg kickboxozott, viszont neki nagyon gáz testsúlya van(pedig gyúrmázott).

185cm és valami 67-70kg :(

[ Szerkesztve ]

(#26049) kavicssli válasza pantanamera (#26048) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A tetkó jelentése?! Kinai horoszkópból a sárkány... ;)

Sajnos mst a videót nem tudom megnézni mert a cégnél mivel most dolgozok :DDD levan tiltva a flash player! :W :O

(#26050) pantanamera válasza kavicssli (#26049) üzenetére

pantanamera
(újonc)

Kár érte, majd ha hazaérsz nézd meg és véleményezd. ;)

Én a sárkány évében születtem :D (1988)

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.