Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)

(#35001) Kavicsusz válasza kavicssli (#34997) üzenetére

Kavicsusz
(kvázi-tag)

Meg majd milyen VGA-t veszel majd?

Ston3 --->http://www.blizzard-clan.extra.hu/<---Ston3 :White Wolf:--->http://whitewolfclane.extra.hu/news.php

(#35002) Senki9876 válasza kavicssli (#34998) üzenetére

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

Na én most tértem vissza.
Le lett fújva az esti piálós party, ezért visszahúztam a hotelba kockulni.

"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce

(#35003) Dr.Én válasza Kavicsusz (#35001) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

a jól emlékszem mintha HD4850-t beszélt volna, hogy olyat vesz.
Az nagyon jó kis kari az biztos

Én is most elkezdtem nézelödni moncsit, meg 1066-os ramot(ja meg E8200-as procit), majd ha lesz pénzem akkor veszek egy két hónapon bellül

[ Szerkesztve ]

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#35004) kavicssli válasza Kavicsusz (#35001) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most hiába írom hogy 3850es kait veszek! Elvileg egy kicsikével lesz jobb mint ami volt előtte a gépbe!
Amit kapok kölcsönbe elvileg futnia kell a COD2 nek rajta de mindjárt belinkelem ide a karit!

Senki9876 Szép jó estét neked! Lassan én is végzek a melóval

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#35005) kavicssli válasza Dr.Én (#35003) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen!3850 vagy 4850! Fizetés függő lesz mert elég sok mindenre kell megint pénzt kiadnom..
havi 50-70k fix kiadásom van :(

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#35006) Senki9876

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

Ha valakit érdekel linkelhetek be képeket a középeurópai paintball liga budapesti fordulójárol, ami ma és holnap van.

kavics: meló után kockulás vagy buli?

"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce

(#35007) Dr.Én válasza kavicssli (#35005) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Sajnos ez igy szokott lenni :(
Nekem is ha mindenigaz akkor az árva ellátásom a duplájára emelkedik és akkor 50000ft-ot kapok havonta, abbol aprolékosan megtudok majd mindent venni :) Moncsi, proci, ram, ruházat, ez meg az, ja meg kaja :DDD

Senki9876 Én Airsoft párti vagyok :DDD

tomyoy helllllllóóóóóóóóó :DDD

[ Szerkesztve ]

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#35008) tomyoy válasza kavicssli (#35005) üzenetére

tomyoy
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem bazz annyi lesz egész havi fizóm:D lol

annyiból tolnék 1 ótót

Astra F 1.6i

(#35009) kavicssli válasza Senki9876 (#35006) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jöhetnek a képek!

Meló után meek csajhoz de birizga előtt egy kis PH

Na itt lesz az ideiglenes VGA-m :DDD

[ Szerkesztve ]

(#35010) Senki9876

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

vissza olvasva láttam hogy mindenki linkelt be magárol képet, ezért én sem maradok ki a sorbol : [link]
(közbe a reklámozom az "írásomat" :D . Az írás alján megtalálható 2db kép rólam. Figyelem a kép 1 éves :DDD

(#35011) kavicssli válasza Senki9876 (#35010) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:C :R
Jó képek!

(#35012) Dr.Én válasza Senki9876 (#35010) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

:C :R Szóval melyik is vagy te :DDD

(#35013) t1 válasza kavicssli (#35009) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem is pont ilyenem van :DD

(#35014) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Öcsém!Egész nap nem volt meló de erre az uccsó fél órára bolondokháza van :W

(#35015) Dr.Én válasza kavicssli (#35014) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Részvétem :(
Nekem meg megint annyir a belassult a netem hogy alig akarnak bejönni az oldalak, több perc mire behoz egy oldalt :W :W :W

(#35016) Senki9876 válasza kavicssli (#35011) üzenetére

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

kössz :)

A kib@szott mobilnetem szarakodik :O

Amúgy megsúgom kavics hogy csont új cuccokat tudok olcsón szerzni rendessen raktárból. Olyan dolgokat is betudok szerezni, amit itt magyarba nemlehet ;).
tudod külföldi kapcsolatok :DDD

[ Szerkesztve ]

(#35017) Senki9876 válasza Dr.Én (#35015) üzenetére

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

Velem is ez a helyzet. Rohadt mobilnet :O

(#35018) Dr.Én válasza Senki9876 (#35017) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Nekem rádióvevős van már két éve.de 1-1,5 hónap mulva jön at ADSL és akkor frankóbb lesz remélem.Mind letöltés mind minden terén :DDD

(#35019) kavicssli válasza Senki9876 (#35016) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megy PÜ!
Ja visszatérve a képeidhez láttam hogy VOLT fesztiválon is voltál? Te ilyen nagy feszitvál járó vagy? :B

(#35020) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Helló srácok! Csak benéztem de már megyek is aludni! Jó éjt!!!

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#35021) Dr.Én válasza lakisoft (#35020) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Helló és egyben jóéjt is kivánok neked :DDD

(#35022) buherka válasza kavicssli (#34998) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Lókakit...vége volt a műszakomnak, azért tűntem el :D

Most értem haza :B

Csináltam képeket az Abshint-ról Pohár cimborának...minnyá berakom ;)

(#35020) lakisoft...mostanában te sem vagy aktív, lassan átveszik a helyünket a fiatalok :B
Szép álmokat neked főni :R

[ Szerkesztve ]

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#35023) lakisoft válasza Dr.Én (#35021) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

köszi! - Google Chrome-mal nyomom ... nagyon király kis böngésző !!!

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#35024) lakisoft válasza buherka (#35022) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

cső Főni!!!

(#35025) Senki9876 válasza kavicssli (#35019) üzenetére

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

VOLT, BalatonSound, Sziget , Bécs Dunasziget Fesztivál :)

Munkaköri ártalom hogy ott kell ezeken lennem mint Staff :DDD

[ Szerkesztve ]

(#35026) kavicssli válasza lakisoft (#35023) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na ezt a böngészőt én is kiakarom próbálni!

Pacsi Buher!Tamás hívott azóta téged? :U :B :R

(#35027) Dr.Én válasza lakisoft (#35023) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Holnap meg is nézem ezen böngészőt és böngészek :DDD

(#35028) kavicssli válasza Senki9876 (#35025) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD :C :Y
Nem semmi "világjáró" vagy :C

(#35029) lakisoft válasza buherka (#35022) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Nem baj! A fiatalokat is hagyni kell érvényesülni! - örülök neki hogy jönnek az emberek :C !!!

(#35030) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most nyomtattam ki Csernus Imre: a nők című könyvét :D
Laza 150 oldal! Csak úgy izzott a kis lézeres nyomtató :DDD

(#35031) lakisoft válasza kavicssli (#35026) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Nagyon király is cucc! ... java alapú az egész!!!

(#35032) Dr.Én válasza kavicssli (#35030) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

:DDD Jobbat nem találtál :DDD

laki jó éjt még egyszer :)

[ Szerkesztve ]

(#35033) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Na cső srácok! léptem aludni! Remélem holnap este már leszek! Hiányzik a csapat!!!

(#35034) kavicssli válasza lakisoft (#35033) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szia Laki! Szép ámokat!

(#35035) lakisoft válasza kavicssli (#35034) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

:C :DD :R

(#35036) kavicssli válasza Dr.Én (#35032) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csajomnak kell!
Tudod a Kámaszutrát már kivégeztük! :DDD :C

(#35037) buherka válasza kavicssli (#35026) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

baxott hívni :((( ...de most már nem csörgök rá, mert késő van...majd holnap :U

(#35038) kavicssli válasza buherka (#35037) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem azért mondtam! :B :R

NA skacok lépek én is!Este még felnézek hozzátok! :DDD
Sziasztok

(#35039) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

8000. :DDD

(#35040) Dr.Én válasza kavicssli (#35036) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

:DDD :C Az szép, akkor csak bujjátok ;]

(#35041) buherka válasza lakisoft (#35029) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

húhú...amikor még beizzítottuk tavaly a totyikot, micsoda meztelen-kép linkelések voltak itt...anyám. :C

(#35038) kavicssli ...akkor én meg zúzok egy kis COD4-et ;]

[ Szerkesztve ]

(#35042) kavicssli válasza buherka (#35041) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD :C
Az dúrva volt tényleg meg milyen szöveg volt:DDD
Be is zárták a topicot :DDD :W

(#35043) Dr.Én válasza kavicssli (#35042) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

:DDD na igen, volt topic zárás, de többet ne forduljon elő az a lényeg :K

Na én léptem aludni, mert meguntam ezt a rohadt lassú kaki netet :(((
Jó éjt mindenkinek :R

[ Szerkesztve ]

(#35044) Senki9876 válasza Dr.Én (#35043) üzenetére

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

Jóéjt mindenkinek aki elment aludni vagy megy.
basszus elszált a netem egykis időre, de visszajött

(#35045) Senki9876

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

:DDD [paintball] :DDD

[ Szerkesztve ]

(#35046) kavicssli válasza Senki9876 (#35045) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#35047) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Skacok! Este nem leszek mert csajoméknál besz@rt a gép!Remélem csak szoftveres baja lesz! :F
Tényleg léptem sziasztok!

(#35048) Senki9876 válasza kavicssli (#35046) üzenetére

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

Jó mi?
Velük fényképezgettek, csak még nem kaptam meg a képeket :D

kavics: bye bye

[ Szerkesztve ]

(#35049) Kavicsusz válasza Senki9876 (#35048) üzenetére

Kavicsusz
(kvázi-tag)

Én még maradok :)) Aki megy aludni annak Jó éjt és Szép álmokat! :K

Ston3 --->http://www.blizzard-clan.extra.hu/<---Ston3 :White Wolf:--->http://whitewolfclane.extra.hu/news.php

(#35050) Kavicsusz válasza Kavicsusz (#35049) üzenetére

Kavicsusz
(kvázi-tag)

Mindenki elment aludni?

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.