Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)

(#39001) <NewL> válasza sNORh (#38983) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tényleg jó kis film:)
bordoi : semmi!:)
jóéjt mindenkinek
:R

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#39002) kavicssli válasza <NewL> (#39001) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szék ámokat! :D

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#39003) <NewL> válasza kavicssli (#39002) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

óóó meglesz
péntek este akkor remélem lesz valami
na csácsá

There's an app for that

(#39004) Senki9876 válasza <NewL> (#39001) üzenetére

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

byebye

"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce

(#39005) Senki9876

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

Jó éjt mindenkinek!
Elmentem csicsikálni :)

"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce

(#39006) kavicssli válasza Senki9876 (#39005) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Neked is székeket! :D

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#39007) tomyoy

tomyoy
(senior tag)
LOGOUT blog

lassan gurulok én is :) elakartam még menni az asszonyhoz, de azóta horpaszt:D lehet fölköltöm még:)

Astra F 1.6i

(#39008) kavicssli válasza tomyoy (#39007) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egy kis birizga még senkinek nem ártott meg! :D

(#39009) tomyoy válasza kavicssli (#39008) üzenetére

tomyoy
(senior tag)
LOGOUT blog

miki van.......szal nem is megyek... :D anál inkább csicsizni :DDD

na csumi :R

Astra F 1.6i

(#39010) kavicssli válasza tomyoy (#39009) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lépek én is! Sziasztok! :R

(#39011) kavicssli válasza kavicssli (#39010) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó reggelt! :DD

(#39012) t1

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó Reggelt! Újabb iskolai nap, ami vigasztal, hogy 11-ig v agyok és kocsival megyek :))

(#39013) Senki9876

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

Jó reggelt!

(#39014) Winner_hun válasza Bordoi (#38988) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Őstag-e vagy-e már? Erre célzott csak;)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#39015) Str8 sk8r válasza Senki9876 (#39013) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...jó reggelt...a tesztedhez hozzáfüzendő:a sör nem hozza ágyba a reggelidet akármennyire is szeret,nem bujik hozzád hűvös reggelente,amiből az esetek töbségében sex lessz...és még sok olyan van ami a "punci" mellett szól,de szerintem hívjuk a továbbiakban nőnek... :K ...

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#39016) Bordoi válasza Winner_hun (#39014) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Azt hittem lát olyat amit én nem. :)
Nálam ősebb már nem lehetne senki. :DDD

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#39017) Senki9876 válasza Str8 sk8r (#39015) üzenetére

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

Igazad van ezt elismerem
mentségemre szóljon hogy én csak megosztottam veletek a gondolatmenetet, nem én alkottam. Ettől függetlenül nekem tetszett :DDD

(#39018) kavicssli válasza Bordoi (#39016) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

(#39019) sNORh válasza tomyoy (#39009) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

Jöjjenek azok a cuccok, nekem még csak egy kiegyenlítő tartály kell..
Jóreggelt mindenkinek..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#39020) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép jó reggelt mindenkinek!

Összeraktam a másik gépet is csak Tomyoy elfelejtette az alaplaphoz mellékelni a driver CD-t :DDD

..ja meg várom az 1950Pro illetve a 3850 VGA-t

(#39021) sNORh válasza kavicssli (#39020) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

ejj dejólenne most nekem a házad.. :O

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#39022) Str8 sk8r válasza Bordoi (#39016) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...akkór neked nem is MODERÁTOR-i rangot kellett volna kapnod hanem PRE-ŐS-ŐSTAG rangot ugye? :DDD ...

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#39023) kavicssli válasza sNORh (#39021) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nagyon durva egy kis házikó! A legjobb hogy iszonyat jól meglehet oldani a kábelezést benne! Szinte minden kábelt ellehet tüntetni! :K

(#39024) sNORh válasza kavicssli (#39023) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

mucca?.. :U

(#39025) kavicssli válasza sNORh (#39024) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nincs adatkábelem itthon! :(

(#39026) sNORh válasza kavicssli (#39025) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

legyél kreatív.. blútusz.. kártyaolvasó.. ;]

(#39027) Str8 sk8r

Str8 sk8r
(őstag)

...ha yool emléxem valaki ebbena totyikban kérdezte hogy miért ez a nickname-m...de nem tudom hogy ki...ráadásul az ideillő topikot se talállom...ki lehetett az? :F ...

...a topicot már megtali... :B ...

[ Szerkesztve ]

(#39028) Senki9876

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

Kavics: megérkezett a graf? én már a zsét kézhez kaptam :)

(#39029) sNORh válasza Str8 sk8r (#39027) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

őő te most kivelis? :U :U :F
komprende? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#39030) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó napot kivánok!
:R

There's an app for that

(#39031) sNORh válasza <NewL> (#39030) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

csá nyúl :D

(#39032) <NewL> válasza Str8 sk8r (#39027) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én voltam
na mi lesz snorth hónap este? :))
látom ti lócitromot nem csináltok! :W

ja amúgy vagyok bajba a 9300val
nem tudom mit csináljak:S haverom a hét elején azt mondta ,h 10én van fizetése akkor ad érte 20K-t,szóval odaigértem neki,de a fizetése lehet lesz lehet nem,nekem a pénz meg kellene,erre hivogat egy pali 2 napja ,h rakjam neki postára 21.5K-ért utánvéttel szóval 1500el drágábban. nem vagyok azaz 1000ftos ember,de most tényleg sz@r ez a helyzet.

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#39033) kavicssli válasza Senki9876 (#39028) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még nem de nem is volt a postás még :o

(#39034) sNORh válasza <NewL> (#39032) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

énmost mittuggyak csinálni..
mijen 9300-val?

(#39035) Str8 sk8r

Str8 sk8r
(őstag)

...kidvenc állatkám...

...Nyul-úr:erre van a megoldás...

(#39036) <NewL> válasza sNORh (#39034) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mittomén:DDD tanácsot adni,h várd meg haverodat stb:DDD
hát Nokia 9300:DDD 7ért vettem 20ba megy el,azévbiznisze

There's an app for that

(#39037) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Készítettem nektek háttérképet az otthoni gépetekre! :D [link]

(#39038) Senki9876 válasza kavicssli (#39037) üzenetére

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

Mit keresnek a csajom képei nálad? :P ;]

(#39039) kavicssli válasza Senki9876 (#39038) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

(#39040) sNORh válasza kavicssli (#39037) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

OMG.. nem 1680x1050..
Nyúl aggyad elfele.. :D

[ Szerkesztve ]

(#39041) kavicssli válasza sNORh (#39040) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na majd megcsinálom neked 1680*1050be :D

(#39042) sNORh válasza kavicssli (#39041) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

Nekem a ház képeket csináldcsak..

(#39043) tomyoy válasza kavicssli (#39020) üzenetére

tomyoy
(senior tag)
LOGOUT blog

hello bello mindig van valami:D:D:D

ugye csak az hiányzik? lebirod tuti tölteni:D

nah majd ma feldobom postára!:D oh bakker :W

Astra F 1.6i

(#39044) tomyoy válasza Str8 sk8r (#39027) üzenetére

tomyoy
(senior tag)
LOGOUT blog

én vótam :R

Astra F 1.6i

(#39045) sNORh válasza tomyoy (#39043) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

Nah ide azzal a Vizes listával!! :((( :((( :DDD

[ Szerkesztve ]

(#39046) Senki9876

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

Wazz. most kéne indulnom BP -re, de beparkoltak a kocsim elé ezért nem tudok kitolatni. WÁÁÁÁÁ. Megpróbáltam elnyomni az útbol, de sajna a kézifék erősebb volt :(

Na most várhatok még arrébb áll.

(#39047) Str8 sk8r válasza tomyoy (#39044) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...itt rálelhetsz a megoldásra... :K ...

...Senki:hivd ki a "köztereseket"...nállatok is vannak nem? :F ...

[ Szerkesztve ]

(#39048) Senki9876 válasza Str8 sk8r (#39047) üzenetére

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

:)
Most épp Szombathelyen dekkolok, és szerintem vannak mert már megb@sztak 1x :(((

(#39049) kavicssli válasza tomyoy (#39043) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem kell nekem! Már leszedtem csak nem raktam fel a gépre!

(#39050) tomyoy válasza sNORh (#39045) üzenetére

tomyoy
(senior tag)
LOGOUT blog

nesze hee

kavics: oksi! bocs :W ááh:D

Astra F 1.6i

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.