Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)

(#33001) Magimano válasza Str8 sk8r (#33000) üzenetére

Magimano
(senior tag)

ez aranyos :)

szerintem belemerült a 9300 ba :) és meg tudom érteni.

nemrég felmentem az Apple.com -ra. nos megen történt valami ami hát finoman szólva is. alázás van megen :)

@ Nokia N95 @  iPhone 3GS @  MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @

(#33002) Magimano

Magimano
(senior tag)

Jóéjt Mindenkinek.

@ Nokia N95 @  iPhone 3GS @  MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @

(#33003) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó reggelt mindenkinek!
Ismét egy új nap ismét alaplap tesztek olvassásával fog eltelni a napom! :O :DDD

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#33004) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kicsikét nyügös vagyok! Ma nem nagyon leszek aktív a topicba!

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#33005) buherka

buherka
(PH! kedvence)

Szép jó reggelt mindenkinek :R

(#33004) kavicssli...aj-aj...pedig most 2 napig iccakás leszek. Kéne valami deszkát nézni neked, hogy megnyugodjon a lelked :B

[ Szerkesztve ]

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#33006) kavicssli válasza buherka (#33005) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Cső tesó! Kezdek jobban lenni! Nem tudom mi van velem de iszonyat ingerült vagyok és nyugtalan!Lehet jön a hidegfront! :U

Asus P5Q 24.500ft!

Amúgy veled/veletek mizu? :R hogy ne csak erről a g3ci alaplapról legyen téma :W

(#33007) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó reggelt mindenkinek

(#33000) Str8 sk8r : sajnos még akkor nem tudtam aludni,tulságosan lázba vagyok ilyenkor,számolgatok a telefonnal,oda-vissza:) nem tudtam aludni fél 2őig :((

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#33008) Kavicsusz

Kavicsusz
(kvázi-tag)

Jó reggelt!

Suliból nyomom :DDD

Ston3 --->http://www.blizzard-clan.extra.hu/<---Ston3 :White Wolf:--->http://whitewolfclane.extra.hu/news.php

(#33009) kavicssli válasza Kavicsusz (#33008) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na csőőő!Eskü!? Délután megyek majd haza! :D

Sajnos hétvégén még nem fogjuk a COD4et nyomni mert a VGA-t eladtam és azt hétvégén viszem el Nyíregyházára! :K

Viszont rohadtul hiányzik a COD4 :O már 3 napja nem toltam vele!

[ Szerkesztve ]

(#33010) Kavicsusz válasza kavicssli (#33009) üzenetére

Kavicsusz
(kvázi-tag)

Hát.. Nem baj legalább tudok netezni :DD

Ston3 --->http://www.blizzard-clan.extra.hu/<---Ston3 :White Wolf:--->http://whitewolfclane.extra.hu/news.php

(#33011) Kavicsusz

Kavicsusz
(kvázi-tag)

Na megyek sziasztok! :O

(#33012) kavicssli válasza Kavicsusz (#33010) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D

Ma is edzés lesz!?
Ja amúgy ami lesz Gyöngyösön országos Box verseny arra felmegyek én is! :D péntek-szombat-vasárnap! :D :DD

Egy csaj ismerősöm ott tanul egyetemen! (jó csaj) :DDD

[ Szerkesztve ]

(#33013) kavicssli válasza Kavicsusz (#33011) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

10 perces infó órák?! :DDD

(#33014) buherka válasza kavicssli (#33006) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Huhhh...itt vagyok :D Zúztam egy kis COD4-et ;]

Ez a deszka sem néz ki gyengén, biztos ott van a szeren :K ...micsoda csics-bicsa hűtések vannak rajta :B Biztosan jól húzható a kicsike mert két oldali feszültségstabilizátor van rajta.

Velem/veletek mizu? Asszonynak mondtam, hogy feljönnél csibével az egyik hétvégén és körbenéznénk Pesten, azt mondta, hogy benne van a buliban :K
Mondjuk most hétvégém is szabad, de csak szombat, mert vasárnap megyünk fel a srácokkal a Börzsönybe.

Egy csaj ismerősöm ott tanul egyetemen! (jó csaj)....csomó a fütykösre

[ Szerkesztve ]

(#33015) *HaYha* válasza buherka (#33014) üzenetére

*HaYha*
(fanatikus tag)

Üdv srácok ;) Buher? Cod4?:D jössz?:D

A gépem végre a saját szobámban :D

(#33016) kavicssli válasza buherka (#33014) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy csaj ismerősöm ott tanul egyetemen! (jó csaj)....csomó a fütykösre :D alap :B :D

Őőő nekem ez a szombat is meló meg a jövőhét is!viszont amiko rmeek fel Gyöngyösre Pestre simán átugrok majd! :D Legalább Pacsizunk! :K

Na és milyen volt a COD4?!

(#33017) buherka válasza *HaYha* (#33015) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

jajjj...most hagytam abba :B ...hová akarsz menni? Melyik szeróra?

(#33018) Senki9876

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

Üdvözletem!!
Errefelé mindenki COD4 en nyomul? :DD Mien szerveren nyomjátok? Ha lehetne talán én is beszálnék, de először fel kéne telepítenem újra. Hmm ...

"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce

(#33019) Magimano

Magimano
(senior tag)

Jó reggelt mindenkinek :)

(#33020) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csőcső mindenkinek! :D

(#33021) buherka válasza kavicssli (#33016) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

jól van tesó...úgy is megoldjuk, szóval ami késik az nem múlik ;)
3 hetente van ilyen szabad hétvégém sajna, szóval így kell számolnunk :U

mikor lesz a Gyöngyösi móka?...mert akkor úgy tervezek, hogy szabad legyek, ha jössz ;)
tegnapi zúzásom ;]

ma nem volt valami jó :((( ...léptem a szerverről, mert mindenki kempelt, mint az állat :(( ...így nem vagyok hajlandó játszani :(

(#33018) Senki9876...COD4 a favorit :P

[ Szerkesztve ]

(#33022) kavicssli válasza Senki9876 (#33018) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van saját szeró is! :D csak most gépem nincs :DDD :W majd jövőhéten lesz újra!

(#33023) buherka válasza kavicssli (#33022) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

tegnap hívtam 3X a mocsok Ipon-t, de mindig foglalt volt :o ....ki akarom deríteni, hogy milyen bundle gamét adnak az alfa kutyushoz :U ...Jó lenne egy COD4 ;]

(#33024) kavicssli válasza buherka (#33021) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Október első hétvégéje Gyöngyös :K

Szép kis eredmények! Ha végre lesz gépem majd nyomhatju a szerónkón is! :DD

Erre mit mondasz? :DD--->

Khhhm Khhhm :D

[ Szerkesztve ]

(#33025) kavicssli válasza buherka (#33023) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudod a kód a tied lesz ha COD4 lesz hozzá! :))
De van egy olyan érzésem hogy nem COD4et adnak hozzá :O

(#33026) buherka válasza kavicssli (#33024) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

meg is nézem a beosztásom... :U

megyek is, fel is hívom neked az ipon-t :D

hát igen...a kedvenc pályádon nagyon jó vagy, nyomod a gránátokat ezerrel ;]

(#33025) kavicssli ...minnyá jövök...felhívom őket ;)

[ Szerkesztve ]

(#33027) kavicssli válasza buherka (#33026) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Okés bratyó!

Amikor sokan vannak (44 játékos) a mapon a következő perkekkel Zúzom! Főleg Wet Work,Vacant,Bog!

Mini AK
Desert

Perkek
-3frag
-Sonic Boom
-Mártír :DDD

Szidnak is rendesen!

(#33028) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Közben megnéztem én is hogy fogok dolgozni és ha minden jól megy már péntek délután megyek fel!

(#33029) buherka válasza kavicssli (#33027) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Most meg nem veszi fel senki a telefont náluk...amióta elköltöztek, leszarják a telefont :(( .

Lehet, hogy mail-t kéne küldeni nekik :U

Na megnézem én is ezt az összeállítást :U . A Mini AK-ra milyen kiegészítőt raksz? :U

A sonic boom az sokkal nagyobbat robban, mint a sima frag?

(#33030) buherka válasza kavicssli (#33028) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Én is megnéztem a beosztásom...Október első hétvégéjén, teljesen steril vagyok :C ...azon a héten nem is melózok :D

(#33031) kavicssli válasza buherka (#33029) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A mini AKra semmi nem rakok! :U
A sonic boom arra jó hogy a gránátok sebzését megnöveli illetve a martirnak!
Al ényeg hogy ha meghalsz egyből indulj meg (fuss) az ellenfél közelébe...3 granyó eldob ha még élsz :DDD akkor mini AKval darálsz ...a legvégén kamikaze módjára az ellenfél közelébe (ahol jó sokan vannak) meghalsz :D és a mártír elintézi a többit :DDD

Vacant Mapon egy granyóval volt hogy 11 embert öltem meg!

Ja meg csak flash granyót rakjál be! ahol sokan vannak egy szobába mint a Vacant ..flash bedob(megvakulnak) :DDD és szód be a 3 granyót nekik :DDD

[ Szerkesztve ]

(#33032) buherka válasza kavicssli (#33031) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Ez a gránátos dolog akkor még jó, ha olyan szerón vagy ahol nincs gránát jelzés, csak hallod, hogy koppan melletted valami...aztán már fekszel is :D ;]
na ezt az összeállítást, ki is próbálom :U

valamelyik + egérgomra rárakom ezeket a gránátokat, hogy ne a bill-en kelljen keresnem. :U

[ Szerkesztve ]

(#33033) kavicssli válasza buherka (#33032) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélem sikerül! Ajánlom a WaterWave szervert! Fejből nem tudom az IP-t de minimum olyan helyen nyomjad ahol 30-40 fős a társaság!

(#33034) buherka válasza kavicssli (#33033) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

megyek...ki is próbálom ;] , már meg is kreáltam a cuccost előbb :D
20 percés jövök :C

(#33035) kavicssli válasza buherka (#33034) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DD :R

(#33036) *HaYha*

*HaYha*
(fanatikus tag)

Na újra itt vagyok :) Buher vegyél már fel Xfirén! :D Felőlem mehetünk, csak eddig Assassin's Creed-et toltam :D

[ Szerkesztve ]

(#33037) kavicssli válasza *HaYha* (#33036) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Buher már tolja a COD4-et :P :DDD

(#33038) Senki9876

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

Na már neki is áltam telepíteni a COD4 et.
Ha hétköznap bármikor összejönne egy jó COD4 es parti akkor szólhatnátok.

Ha kell akár egy szervert is össze lehetne dobni. Itt csücsülök az irodámba jó pár szerver mellett, amik nem nagyon vannak kihasználva :DD :DD :DD !!!

"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce

(#33039) kavicssli válasza Senki9876 (#33038) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én múlt hónapba rendeltem egy szerót pont ilyenek miatt! Ha unatkozunk felmegyünk Buher kollegával és lövöldözünk!

(#33040) *HaYha* válasza kavicssli (#33037) üzenetére

*HaYha*
(fanatikus tag)

És te miért nem jössz?:D

(#33039) kavicssli: És engem ki is felejtesz a lövöldözésből mi? Ááhh csalódtam benned :( :(( :((( :O

Na, szétszedem egy kicsit a gépet.. portalanitás, meg ienek.. utána dobok képet akinek kell :D

[ Szerkesztve ]

(#33041) kavicssli válasza *HaYha* (#33040) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyóóó haver! Sorry :B :W

Na ezért majd lelőhetsz ha eltalálsz :DDD

Képek jöhetnek! :DD

[ Szerkesztve ]

(#33042) buherka válasza kavicssli (#33035) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

bazzz...kirúgtak a szeróról :o , mert nyomtam a gránátokat, mint a meszes....halt mindenki mint állat. pedig nem is csaltam.
Kapják be :B

Mentem enni...

[ Szerkesztve ]

(#33043) kavicssli válasza buherka (#33042) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD
Remélem nem olyan szeróra mentél fel ahol tilos a mártír! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#33044) *HaYha*

*HaYha*
(fanatikus tag)

No1: VGA

No2: [link]

No3: [link]

Egyenlőre ennyi, mindegyik képfeltöltést lassúnak ítélem :) Amúgy kivettem a kék neon-t.. ha esetleg valakinek fáj a foga rá, felőlem...

(#33045) kavicssli válasza *HaYha* (#33044) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép rend van a házikóba! :R

(#33046) buherka válasza kavicssli (#33043) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

hát én nem tudom :U ...csak öltem-öltem és öltem, aztán egyszer csak...

(#33047) kavicssli válasza buherka (#33046) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD :B

(#33048) buherka válasza kavicssli (#33047) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Nem egyszer volt már ilyen :U ...zúzok-zúzok és egyszer csak hopp...már ki is vágtak.
Szerintem azt hiszik, hogy csalok :U

Amúgy ma nem melózol?

[ Szerkesztve ]

(#33049) kavicssli válasza buherka (#33048) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Melóban vagyok! :DDD lassan végzek! :DDD Utánna Go home és már vár a celeron+256mb+fx 5600 combóóóó :DDD

(#33050) buherka

buherka
(PH! kedvence)

Bedobtam a szunyát :U

(#33049) kavicssli ...azt hittem eltűntél :B ...most viszont alunnom kell, mert este meló.
Amúgy jól tudtam, hogy délelőttös vagy :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.