Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)

(#44001) sNORh válasza Bub0rek (#44000) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

:D
Apjuk betegmég? :U

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#44002) Bub0rek válasza sNORh (#44001) üzenetére

Bub0rek
(tag)

Kicsit jóbban van. Köszi kérdésed. Most elmentek az egyik haverjával vásárolni kaját, meg ami kell..Délután meg megy melóba. Te még nem kaptad el?

[ Szerkesztve ]

Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D

(#44003) sNORh válasza Bub0rek (#44002) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

aa nem.. nemrég lábaltam ki belőle..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#44004) Bub0rek válasza sNORh (#44003) üzenetére

Bub0rek
(tag)

Jó neked.Én még benne se voltam.Majd most.Akkór teljesen levessz a lábamról,39 fokos láz,amit elégnehéz levini.Tavaly is 2 szem algópirint vettem be ,mire lement.PÜ-be leírhadnád az igazi neved. Imi se tudja szerintem,Ha nem baj.

(#44005) menalcas válasza Bub0rek (#44004) üzenetére

menalcas
(őstag)

Mondok jobbbat Bubi, múlt nyáron olyan lázam volt hogy 40 fokos ra bevetem 1 nap alatt 5 algopirint és lement 39,7 re akkor már elég szarul voltam 2 napja, úgyhogy go klinika , ott kaptam dupla adag alagopirin inekcijót ami elég kellemetlen volt, meg be is kellet feküdnöm mert nem akartak haza engedni mondanom em kel nem volt a nyár legjobb élménye 3 napra befeküdni, ja és még másnap is jött 1 dupla adag algo inekcijó, meg még volt 1-2 élmény amivel gazdagabb lettem :DD

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#44006) menalcas

menalcas
(őstag)

Az tuti hogy sose felejtem el, sebészten egy 4 ágyasz kórteremben voltam körülöttem 60-80 közti korosztály, kaptam 1 faja kanült a vénámba, onna aztán vettek vért meg nyomták az infuziót, rossabb volt mint maga betegség :Y
Zöld hajnalban jött a vizit, hőmérő aztán a jött a inekcijó, ááááá rossz visszagondolni, viszont protkós voltam mert anyám régi ismerőse volt a főnővér :C

Hehe volt 1 kis kína srác a szomszéd kórteremben aztán mondták hogy haverkodjak vele de hát szegény angolul se tudott aztán nem volt túl kommunikatív :DDD

[ Szerkesztve ]

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#44007) Bub0rek válasza menalcas (#44005) üzenetére

Bub0rek
(tag)

Az 5 algo az egy kicsit sók.Csoda,hogy nem lett nagy baj tőle.Én is utálom a kórházakat,ha nem muszáy nem fekszek be.Nekem 2 nap bőven elég belőle.Az ujjam mit most voltam bent a 8 kerületbe,balesetibe.Aligvártam,hogy haza jőjek.

(#44008) menalcas

menalcas
(őstag)

Én szinte minden nap járok a klinikára ez a végzetem ..... :(

Most is onnan írok , már itt vok reggel 7 óta és 6 kor végzek , de szeretek itt dolgozni, nyugis meló csak sok bolond beteg , meg több a hülye orvos :C

[ Szerkesztve ]

(#44009) Bub0rek válasza menalcas (#44008) üzenetére

Bub0rek
(tag)

:F Melyik-be?

[ Szerkesztve ]

(#44010) menalcas válasza Bub0rek (#44009) üzenetére

menalcas
(őstag)

DEOEC, Debreceni Orvos-és Egészségtudományi Centrum ( alias : Klinika)

(#44011) Bub0rek válasza menalcas (#44010) üzenetére

Bub0rek
(tag)

Lehet,hogy hülye a kérdés,de te mit csinálsz, Doki bácsi ? :B :F

(#44012) menalcas válasza Bub0rek (#44011) üzenetére

menalcas
(őstag)

Nem én kis hal vagyok ebben a pocsojában, EÜ. admin. vagyok ;)
Szabadidőmben meg burkoló vagyok érdekes de nem épp rokonszakma :C

[ Szerkesztve ]

(#44013) menalcas válasza Bub0rek (#44011) üzenetére

menalcas
(őstag)

És te poöntosan mivel foglakozol , mert olvastam tegnap valmit de nem igazán emlékszem már :(

(#44014) sNORh válasza Bub0rek (#44004) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

pent :U
őő nekemis 39-es lázam volt, de én sosem szedek semmit.. legyengíti a szervezetet a gyógyszer.. hamar kilábalok belőlük, melegtea, ágy, gyógyszer nuku..

(#44015) menalcas válasza sNORh (#44014) üzenetére

menalcas
(őstag)

Én meg általában nem vagyok betegeskedős, nagyon ritak hagy engem elkap valami, múlt évben valami vírust szedtem őssze az ütött ki, előszőr vakbélgyülladás nak nézték ezért is a sebészeten voltam , fel akartak vágni :DDD , de nem hagytam magam :C

Hát nem tom azért nekem 5 algopirin nem segitett meg a hideg vizes borogatás, szerintem a naturalista moódszrek nem igen jöttek volna be :U

[ Szerkesztve ]

(#44016) nervus.v válasza sNORh (#44014) üzenetére

nervus.v
(tag)

Én is nagyon régen nem szedek már gyógyszereket, orvoshoz is csak igazolás miatt megyek el :D.

Csak annyit kérek, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!

(#44017) menalcas

menalcas
(őstag)

Most naponta 1vagy2 kalcium pezsi tabit iszok , mert félek a töréstől, úgynézki újra kezdek komolyan kerózni és félek az esétől, dirt pályán estem 1 szer és eltőrt a könyököm, akkor még suliba jártam nem volt gáz, most már kicsit húzósabb lenne, azóta nem biciklizek, valmi akkor benem nyomot hagyott és fostam onnató mindn trükktől, de most úgynézki hogy összeszedem magam és újra neki fogok , majd kiderül mit tudok és mennyit merek :C

(#44018) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

bealudtam
nyáltócsára ébredtem :D

There's an app for that

(#44019) menalcas

menalcas
(őstag)

Faja kis időnk van , csak ne fúdugálna ez a kis szellő, meg maradthatna még minimum 1 hétig ilyen napos , kell a hóhérnak az eső :C

Nyúl : hehehe

[ Szerkesztve ]

(#44020) kavicssli válasza kavicssli (#43966) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

NA végülis jó lett a játék! csak egy restart kellett neki!
1280*1024 minden fullra ultra high meg minden AA felhúzva a picsába szaggatásmentes!

Ja ésmég ne felejtsük el a procim alapon van majd holnap ugrunk neki haverral hogy a 3Ghz 24/7be meglegyen!

és valóban Buher 3D ben is kibaszott halk a Venti! :C
Holnap rakok fel képeket a képről... :K nagyon jól nézki!
MEgjött a 2db venti amit még rendeltem mert ezek lesznek vagyis vannak már a GeminII-n Arctic Fan 12 PWM

Szóval kész van a gépem! :C MÉg itt a melóhelyen van 1-2 dolog amit a karbantartókkal megcsináltatok! (modding) :D :B

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#44021) menalcas válasza kavicssli (#44020) üzenetére

menalcas
(őstag)

Miylen moddig ha szabad érdeklődni :B

(#44022) sNORh válasza kavicssli (#44020) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

jajah mijen modding?

(#44023) Dr.Én válasza kavicssli (#44020) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

azért a a vga hőfokját nézd meg [link] a rivatunerrel, ezzel kilehet monitorozni a terhelés alatti höfokokat.Kiváncsi vagyok rá :B

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#44024) kavicssli válasza sNORh (#44022) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem nagy cucc lesz de nem szeretném lelőni a poént!? Inkább egy kis átalakítás mint modding! :B

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#44025) kavicssli válasza Dr.Én (#44023) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Okés! Ma már nem hiszem hogy este ezzel fogok foglalkozni de majd meglátjuk! :B
Viszont holnap tutira felrakom! :K :R

(#44026) Dr.Én válasza kavicssli (#44025) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

én köszönöm :R de nagyon érdekel azon hütö hogy hüt terhelés alatt :)

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#44027) kavicssli válasza Dr.Én (#44026) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Cseréled a 8800GT-t!? ;] :D

(#44028) menalcas

menalcas
(őstag)

JUPPÉ Már jön lefele a Red Alert 3 :C

(#44029) kavicssli válasza menalcas (#44028) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem már lejött! ;]

(#44030) menalcas válasza kavicssli (#44029) üzenetére

menalcas
(őstag)

Én most kezdtem , de ma 1 óra és lent van ;] :C

(#44031) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most szóltak a karbantartók hogy kész lett amit vittem cuccot hogy alakitsanak át! :D

(#44032) Dr.Én válasza kavicssli (#44027) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

nem :P ;] nekem ez is bőven elég ezen vga 1280*1024-es felbontásban teljesen tőkéletes :K nekem ennél több egyenlőre nem kell :)

(#44033) kavicssli válasza Dr.Én (#44032) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

és ha jön az új monitorod?! ;] :P

(#44034) Dr.Én válasza kavicssli (#44033) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Akkor si elég lesz ha uj moncsi lesz :P valszeg csak 19" moncsit fogok venni, nekem annál nagyobb nem kell :( nem játszottam még 1280*1024-es felbontásnál naggyobbal :(

(#44035) kavicssli válasza Dr.Én (#44034) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

19 wide! :K

1440*900ba tolom a játékokat és szerintem jobb a "szélesvásznúúúúú"!!! :D

(#44036) Dr.Én válasza kavicssli (#44035) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

A boltban is azt mondták hogy wide moncsit vegyek :)

na most megyek, kimegyek egyett rugdalni a foci pályára míg be nem sötétedik :)
majd késöbb jövök :R

[ Szerkesztve ]

(#44037) menalcas válasza menalcas (#44030) üzenetére

menalcas
(őstag)

Juppé 49perc 16 másodperc alatt le is jött :C

(#44038) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na már barátnőm bevásárolt a CORAban nekem!
A hétvégén iszogatós buli lesz és koczkulunk majd haverral! :D

(#44039) menalcas

menalcas
(őstag)

Na hali hó
nagyon kihaltunk emberek, már mindenki jkockul vagy mi a retek :K

(#44040) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én vagyok olvasgatom a 4850 topicba a hozzászólásokat!

VGA-val mi újság? :U

[ Szerkesztve ]

(#44041) Dr.Én

Dr.Én
(PH! addikt)

Na már én is vagyok
ki fociztam magam egyedül :DDD
most itt vagyok

Mi ujság a vga-val?
milyen sebbeséggel töltesz hogy ily hamar lejött?

[ Szerkesztve ]

(#44042) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szevasztok!

az agyam eldobom emberek!
muterom egész héten semmi értelmes kaját nem csinált nekem,h hugom jön haza kb 3 óra múkva hazajövök mit csinál?
gombapörkölt,muffin,gyrostál,leves,valami lajcsi szelet meg mittomén még mit
hát ember neki meg jár a terül terül asztalka :F :W
ezért hányásigeszem magam,de csakis méregből :DDD :DDD

There's an app for that

(#44043) kavicssli válasza <NewL> (#44042) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv tesódnak! Lajcsi szelet ;]

(#44044) Dr.Én válasza <NewL> (#44042) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Hali

jó étvágyat :DDD
én is mehetek épp éhes vagyok :DDD

[ Szerkesztve ]

(#44045) <NewL> válasza kavicssli (#44043) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tényleg te is lajcsi szelet vagy :DD
hát de most ne legyek ideges? :))
7re kell érte menni
remélem addig valami kész lesz és MINDET megeszem muhahahahaha

There's an app for that

(#44046) kavicssli válasza <NewL> (#44045) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Engem is megehetne tesód! :DDD

Szerk: Buher ma este is dolgozni fog? :U

(#44047) Dr.Én válasza kavicssli (#44046) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

;] :DDD

majd feltünik valamikor :)

(#44048) kingi válasza Dr.Én (#44047) üzenetére

kingi
(tag)

halihó fiúk

győzzön a jobbik, de nem lehet, hogy a jobb maga a rossz? (Seneca)

(#44049) <NewL> válasza Dr.Én (#44044) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

gyere,nagy lakoma lesz itt! :DD
de kicsit azért idegeseit,engem már nem is szeretnek :O ;] :DDD

jajjjj szia kingi
már nem vagyok éhes :DDD ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#44050) Dr.Én válasza kingi (#44048) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Helló :)

<NewL>
na igen engem is idegesitene :K
na indulok majd valamikor odaérek tesódhoz ;] :DDD
ja nokia 3110 classicba micro SD kártya kell igaz?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.