Vagyok, épp "meló van" 
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."
Vagyok, épp "meló van" 
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

Senki?
www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

ááá ... kár ... akkor majd legközelebb - akkor csak csináld.
www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)
""csinálom""
itt döglök a gép előtt kint meg megy a termelés 
Pohár: Jaja, jó rajzfilm a Korgoth 
(Sorry, hogy itt válaszolok, de már így is kaptam egy warnt offolásért "odaát"
)
Csá all 
DR: nekem szted miért van??? 
Tegnap a FarCry 2 betett 
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a
(#41007) Darth_Revan válasza pohár (#41006) üzenetére
Jaja, még jó pár más felhasználó is kapott warnt
Szinte másodpercenként ment egy hozzászólás 
(Az avatar meg a legújabb Family Guy-ból van, szokás szerint dúrva rész lett
)
[ Szerkesztve ]

Ez az élet rendje 

cső
Csövi laki 
Mizu Debrecen felé?? 
[ Szerkesztve ]
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Csend rend fegyelem! 
(#41012) lakisoft válasza Darth_Revan (#41007) üzenetére

Mi a helyzet tiszlelt Uram. Régen láttuk egymást ![;]](/dl/s/v1.gif)
Áááhh venni kéne notit... 0%-os Cetelem hitelre 
Csak nem tom milyet... HP Pavilion 6960 vagy MSI GX600...
A HP jobban tetszik, az MSI meg jobb... Totál tanácstalan vagyok... 

"Sose végy semmit aminek nyele van. Azzal valószínűleg dolgozni kell."
(#41015) Darth_Revan válasza lakisoft (#41012) üzenetére
Semmi különös. A hétre sok dolog összejött
Meg jöhetne már a Read Alert 3 és a Far Cry 2 
Hátnekedmegmiabajod?? 
Nah skacok, lépek aludni...
Jó éjt mindenkinek!! 
Jah jöhetne már... A server nem pangana ennyire 
A Red Alert csak napok kérdése a Far Cry-jal együtt 
A Red Alert már aranylemezen csücsül, már csak meg kell várni, hogy ellopja valaki 
[ Szerkesztve ]
(#41017) raskolnikoff válasza pohár (#41016) üzenetére
Má gyün a vörös riadó? Hu lesz mivel kipihenjem magam...ááádejó...vége a melókának uff... 
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
Reggelt mindenkinek! 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Szépjóreggelt, én zúzok is aludni! 
Én meg dolgozni! 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Jó reggelt, én meg suliba. Első órát ellógtam 
Csak annyit kérek, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!
(#41022) Winner_hun válasza pohár (#40989) üzenetére

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#41023) kavicssli válasza Winner_hun (#41022) üzenetére
Szia Winner!
Gurul az ótó?

[ Szerkesztve ]
(#41024) Winner_hun válasza kavicssli (#41023) üzenetére
Hi!
Hajajj![;]](/dl/s/v1.gif)
(#41025) kavicssli válasza Winner_hun (#41024) üzenetére
![;]](/dl/s/v1.gif)

...szeva Kavics...mizu?
...kari?
...Senki?
...megyünk postást verni?
...
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

Jó reggelt!!! 
Ston3 --->http://www.blizzard-clan.extra.hu/<---Ston3 :White Wolf:--->http://whitewolfclane.extra.hu/news.php
Ma telt le a 2 hét! Senki kollega nem válaszol a privikre de ma lesz a napja hogy felhívom hogy megbeszéljük a dolgokat! Korábban emlegette hogy visszafizeti a pénzt... úgyhogy elküldtem neki a bankszámlaszámom neki PÜ-be és most várom a pénzt! 
Cső tesó! Mizu van veled? 
(#41030) Winner_hun válasza kavicssli (#41025) üzenetére
De a benyakút még mindig hiányzik az udvarról

Nesze neked kavicssli meg öccse
[ Szerkesztve ]
(#41031) Kavicsusz válasza Winner_hun (#41030) üzenetére

Ez nagyon félreérthető volt 
Ston3 --->http://www.blizzard-clan.extra.hu/<---Ston3 :White Wolf:--->http://whitewolfclane.extra.hu/news.php
(#41032) kavicssli válasza Winner_hun (#41030) üzenetére

Milyen étvágya van a kicsikének!?

találtam egy telefontjó árban
esetleg valaki nem lakik sajószentpétervár közelében?
vagy eger
senki koléga nem arrafelelakik?
üdv mindenkinek
There's an app for that
jó ,most olvastam ezt a postot szóval senki koléga kilőve
There's an app for that
Senki kollega Szombathely-Budapest! 
Milyen telót néztél ki?!
Én lehet nem cserélek telót! a következő hónapom mint az eddigi elég sokba lesz! 
Tomynak kifizetem az alaplapot+procit
COD5+GTA4 PC-re origi gamma! számlák+számlák+számlák!
JA és még VGA-t is kell majd vennem!

Adjátok csak össze hogy mennyibe fáj ez nekem!

Megvárom amig a diamond ára lejebb megy!

[ Szerkesztve ]
(#41036) Winner_hun válasza kavicssli (#41032) üzenetére
Majd ha kiürül a tank akkor megtudom. Holnaptól 10 Ft-tal olcsóbb a benzin, ma talán kapok pénzt, legalább lesz pénz ha tankolni kell
Még van a tankban bőven, bár azt hiszem a héten kiürül. 10 liter alatt lesz a fogyasztás az biztos. A kérdés csak az, hogy mennyivel
váááááááá ugy néz ki megvettem egy e71et baszott jó árban
holnap adja fel futárral akkor mikor jöhet meg leghamarabbha minden jól megy ideérhet nekem péntekre
itt van ez a genyós ünnep
mindig ilyenkor szoktam venni telefont
There's an app for that
azt várhatod ,h olcsóbb legyen
ettől olcsóbb már nem lesz,és van egy olyan sanda gyanum ,h nem is lesz egy darabig a vodkának
ha kicsit olvasgatsz meg kérdezősködsz rájössz ,h ilyen áron viszik mint a cukrot
én sem várom meg a következő katalógust mostmár az kb még 2 hét,lehet akkor sem lesz a kinálatukban akkor még 1 hónap vagy ha van akkor meg 3 hét mig megjön
letettem róla
esetleg jövőre beruházok rá,de az se biztos mert ez az e71 nekem baszttúúúl bejön
There's an app for that
az E71 egy tégla
Mennyibe veszed? 
Szevasztok!
Hát ha megtehetném, én simán cserélném az E50-em egy E71-re... 
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
ne téglázd leeeeee
58
kvb 2 hete nézem
1 hete intenziven keresem
napi 10 embert hivtam fel
mind pesten volt,egy se postázott,és már mind elkelt a felrakás időpontjától kb 4-5 órára rá
There's an app for that
Szia albert 
Nekem nem jön be az a formaterv! 
Mostanában a Samsung telók amik nagyon bejönnek!
NEkem egy 2 hónapos U600 van de eddig tökéletesen műxik! Mondjuk ebben az évben ez a 7. telefonom!

[ Szerkesztve ]
én megteszem
legeslegjobb,hirekt tesztek alapján,sőt az felhasználó alapján is!
There's an app for that
buta vagy hozzá

[ Szerkesztve ]
There's an app for that
58.000-ért új a telefon? 
Nekem nagyon tetszik.
Még szerencse hogy nem vagyunk egyformák...
A Samsung kinézetre nekem is bejövős, viszont Nokia után a konkurensek menüje nagyon nem tetszik...
Hogy-hogy 7 telefonod volt már az évben?
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
dicsak,tegnap este 85ért akartam újat venni
ma rakta fel egy srác a hirdetést,3 hetes full karcmentes
adalbert1 : nekem kb a 10-12.

N70,E65,9300,7360,Sagem fos,LGcsoki,Moto nemtommi,E51(párnap),5310,
most e71 ja volt még egy sony erikszó is w300 vagy mi
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
Ennyire meguntok egy adott darabot? Vagy miért cserélgetitek ennyit? 
szeretem cserélgetni!
mindig is kiváncsi voltam az újításokra!
elsőnek n70 cserére szorult 1 hétre rá beszert megadta magát,hálistennek elment
köztes telefon 2 db jött az e65
nemrég eladtam mert kezdett soakt veszteni az értékéből köztes telefonok
9300 mert nyertem rajta basziott jó áron vettem 7ért gps vevővel együtt elment 20ba 
[ Szerkesztve ]
There's an app for that