Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)

(#31001) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon sok meló volt neki megcsinálni de szerintem über brutál lett! :R Ja és a Tsar kollega keze műve ez a szépség!

Mindent a saját kezével csinált!Ez egy teljesen egyedi házikó! :C

[link]

[link]

[link]

[img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/100_2267.JPG[/img]

[ Szerkesztve ]

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#31002) pohár válasza kavicssli (#31001) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nice :K :C :Y

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#31003) buherka válasza pohár (#31000) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Ma valami husit fogok sütni + egy kis sült krumpli :D

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#31004) Str8 sk8r válasza kavicssli (#31001) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...öcccsééém...ez tényleg über-állatbrutáldurva.... :Y ...naggyon komoly...

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#31005) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na skacok léptem 1óra fele leszek addig tolok még egy kis COD4et! :D

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#31006) pohár válasza buherka (#31003) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aaaazigen öcsém :D Jóhogy nem ülsz ki szalonnát sütni a haverokkal :D
Amúgy az absinthe-ról tudnál majd árakat kérdezni?? Tunel érdekel inkább :K Meg a packról is, amit még régebben kértem :)) Még most sincs elég pénzem, főleg most, hogy jön aynumék házassági évfordulója, ott kiköltekezem magam, majd a zsebpénzből
spórolok :D Majd akkor egy árat tudsz kérdezni nekem óóó te éjszakások gyöngye?? :D:DDD

[ Szerkesztve ]

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#31007) buherka válasza kavicssli (#31001) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Baromi jól néz ki :C
Azért a jó kis DFI NF4-es deszka is dob egyet az öszhangon :K
Még egy jó kis 4mm-es plexi kéne az oldallapra + 2db UV. neon és akkor még szebb lenne :U :B

(#31005) kavicssli...oké Kockamester :D

[ Szerkesztve ]

(#31008) Dr.Én válasza kavicssli (#31001) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Le a kalappal elötte, nagyon fasza házat csinált :C

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#31009) buherka válasza pohár (#31006) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Olyan konyha van itt a cégnél, hogy éppen nem kacsalábon forog :D ...azt sütök magamnak, amit akarok. Múlkor Tórós rétest csináltam :P

Absintot azt 5K körül szokott hozni a srác, azt hiszem a 0.5L-est.
A kis pakkot azt még nem kérdeztem meg, mert ugye azt mondtad, hogy egyenlőre nem kell.
Akkor szólj, ha van lóvéd...addig nem akarom hülyíteni a srácot ;)

(#31010) pohár válasza buherka (#31009) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

5k 0.5 liter? :D Juj :D én még anno a Metroban 5000Ft-ért láttam piros 0.7-es Tunel absinthe-ot :D

Nekünk még konyhánk sincs, mindig átkéreckedünk a szomszédhoz vizet melegíteni, ha fürdeni akarunk :DDD

[ Szerkesztve ]

(#31011) Str8 sk8r

Str8 sk8r
(őstag)

nah azért ez se pitlák... :Y ...

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#31012) Dr.Én válasza Str8 sk8r (#31011) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

:Y :DDD hát nagyon kész volt a kitaláloja az biztos

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#31013) lakisoft válasza Dr.Én (#31012) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Jó estét Kínálok!

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#31014) Dr.Én válasza lakisoft (#31013) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Viszont :D

(#31015) lakisoft válasza Dr.Én (#31014) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

kúúúl :DDD

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#31016) Dr.Én válasza lakisoft (#31015) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Az biztos :DDD
Mizu veled, Holnap feladom a levelem postagalmbbal :)

(#31017) lakisoft válasza Dr.Én (#31016) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Naggyon király! Jó kedvem van nem rég vettem meg a gitár amiről beszéltem!!! ... még nem volt időm piszkálni mert a kőcsög vaterável kell foglalkozzak!!!

(#31018) Dr.Én válasza lakisoft (#31017) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Mit veszel még a vaterán?

(#31019) buherka válasza lakisoft (#31013) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Cső főni :R

Kiscsaj hogy van?...Javul?

(#31017) lakisoft ...gitár már nálad van?

[ Szerkesztve ]

(#31020) lakisoft válasza Dr.Én (#31018) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Semmi különöset ... horgász cuccokat meg mindenféle hardver lomot. Olcsóért veszem drágán adom el... meg ami éppen kell a családnak vagy épp nekem az veszek.

(#31021) lakisoft válasza buherka (#31019) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

CSŐ!!!

kiscsaj egybe rendbe! Már gyakorolja a hogyan álljunk fel és sétáljunk az ágy és a fotel mellett műsort!!! Szépen áll rá a bibis lábára is ... áááá ... imádom!!! :B

Gitár nálam!!! ... dobok fel mingyá képeket róla!!! :D

Így jobb lesz - ehin van e

[ Szerkesztve ]

(#31022) buherka válasza pohár (#31010) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Valahogy így mondta, hogy ennyibe kerül...de majd pontosat akkor, ha lesz gubád ;)
De aztán lehet, hogy a 0.7-es 5K...már franc sem tudja :B
Ahhoz konyha kell, hogy vizet tudj melegíteni? :B

(#31023) buherka válasza lakisoft (#31021) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Néha ilyenkor írigyellek ám...ugye tudod :B
Jajjj...de jó lenne, ha már végre be tudném fejezni a tetőteret, aztán mi is belecspnánk Orsival a lecsóba :U

(#31024) lakisoft válasza buherka (#31023) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

gondolom ... életem legszebb szakaszában vagyok úgy érzem!!!
Mi tart vissza benneteket? - nem fog a tetőtérre. . . 9 hónap alatt egy házat is fel lehet építeni :DDD

[ Szerkesztve ]

(#31025) pohár válasza buherka (#31022) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó, csak írtam valamit, hogy vizet tudjak melegíteni :D Bojlerünk sincs :D Ezt a gépet is guberáltam :D Nincs nekünk házunk se, csak egy nagy sátorban lakunk, az áramot is lopom a szomszéd utcából :D

(#31026) lakisoft válasza pohár (#31025) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

:DDD

(#31027) Dr.Én válasza lakisoft (#31020) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Jól teszed :) Ilyet én is csináltam csak nem a vaterán

(#31028) pohár válasza Dr.Én (#31027) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én emberekkel kereskedem :D Nem kell egy egykarú rabszolga?? :D Jól tud füvet nyírni :D From Nigeria :DDD

(#31029) lakisoft válasza Dr.Én (#31027) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

hát hol csináltad ha nem a vaterán?

(#31030) lakisoft válasza pohár (#31028) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

(#31031) Dr.Én válasza pohár (#31028) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Nem :DDD De tesómat eladhatnád :D Kiakasztó és odegesitő kategoriába tartozik :DDD

(#31032) Dr.Én válasza lakisoft (#31029) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Még régebben idehaza a falvunk környéki ismerősőkkel, vettem nokia 3310i-t 3000-ért és 6000 eladtam :DDD

[ Szerkesztve ]

(#31033) pohár válasza Dr.Én (#31031) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hajjjajjj :D Hát az nehéz lesz, de megpróbálhatjuk :D Mire jó?? :D Ha jó erős a markolása, eladom vmi buzibárba hostessnek vagy farokfogdosónak :DDD Nyitok egy Kék Osztrigát :DDD

[ Szerkesztve ]

(#31034) Dr.Én válasza pohár (#31033) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Sírkővesnél melózik, ereje van, szakmája esztergályos :)

(#31035) lakisoft válasza Dr.Én (#31031) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Mostanában nem ütött el valamit a tesód?

(#31036) lakisoft válasza Dr.Én (#31032) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

hehe!!!

(#31033) pohár : Őrült :D

[ Szerkesztve ]

(#31037) pohár válasza Dr.Én (#31034) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hhhmmm... Valami temetkezési vállakozónak eladom :D Adok 5 milliót, elég lesz? :D

(#31038) lakisoft válasza pohár (#31037) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

:D ... én adok 6millát érte :DDD

(#31039) Dr.Én válasza lakisoft (#31035) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

:( Hála az égnek nem.DE Valami hangcuccot tett a tütü hátuljába, idáig se komáltam a hangos zenát hát most sem fogom :DDD

(#31040) buherka válasza lakisoft (#31024) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Hozzájuk semmi féleképpen nem mehetünk, mert a bátyja, aki egy idős velem, az élete első barátnőjével (akivel 4 hónapja van). Sikerűlt nekik ikreket csinálni, holott nem akartak még gyereket, csak hát ugye védekezni is kellett volna. Most az egész család pánikban van. Hát ugye meg lesznek tartva ;)
Mindjárt övéké lesz Orsiéknál a tetőtér, tehát csak mi maradunk.
Hitelt nem akarok felvenni és Orsinak is 2 év múlva jár le a lakáskasszája. :U

(#31041) Dr.Én válasza pohár (#31037) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Bőven :R :D

(#31042) pohár válasza lakisoft (#31038) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor vigyed :D

(#31043) lakisoft válasza Dr.Én (#31039) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

:D gondolom ráköltött egy vagyont :D

(#31044) buherka válasza pohár (#31025) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Legalább így kevés a rezsi ;]

(#31031) Dr.Én ...főleg, hogy állandóan pénzt kunyizik tőled, meg áthajt a kiskutyán :((

[ Szerkesztve ]

(#31045) pohár válasza buherka (#31040) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekünk most jár le ősszel vagy hogy, de csak januárban kapjuk meg :(
750k :D Mondjuk ebből lesz a fősuli meg egyéb nyalánkságok fizetve :))

(#31046) lakisoft válasza buherka (#31040) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

szívás!!! ... de ne add fel ... megéri a fáradságot!!!

(#31047) Dr.Én válasza lakisoft (#31043) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Azt állitja ingyen volt, de persze hiszi a piszi :(

(#31048) lakisoft válasza buherka (#31044) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

(#31049) pohár válasza buherka (#31044) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaja :D

Nah most lépek filmezek, utána még beköszönök, és lépek aludni, 5-kor kelés van :D

(#31050) lakisoft válasza Dr.Én (#31047) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

lehet még magának se meri bevallani hogy mennyit kültött rá :D

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.