Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#1001) Napster válasza Boci_83 (#999) üzenetére

Napster
(tag)

Jah ez igaz ... ! Nállunk is a klán fele pl nyáron nem/ritkán elérhető csak , de gondolom ez máshol is hasonlóképp van :)

...N@PsTeR***

(#1002) CséZé válasza Napster (#1001) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Ez nálunk is így van. Egész nyáron nem waroztunk 2-t se :DDD Helyette ment hétfőtől vasárnapig meg vissza a party :K

(#1003) ent

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Én meg az öregebbjei meg tartjuk a frontot. ;]

R.I.P. Steve

(#1004) Napster válasza CséZé (#1002) üzenetére

Napster
(tag)

Hát most hogy vége a vizsgáknak ... itt most is hétfőtöl... csütörtökig buli van minden nap :D

A hétvégére marad a pihi meg a cod :)

...N@PsTeR***

(#1005) mr.saint válasza Napster (#1004) üzenetére

mr.saint
(tag)

Minden nap buli vaaa! Nekem is van buli csak valami fura neve van: munkának hijják :O És elég szar buli :Y

"Qei me amat, amat et canem meum."

(#1006) Boci_83

Boci_83
(őstag)

Na megnéztük a Matmata cod4 es változatát! Ez az első olyan pálya amire azt mondom hogy ez már valami. Cod2 ben is szerettem, azt hiszem itt is kedvelni fogom..
Töltsétek le, érdemes. :C Itt egy link
Ugyan az a módszer. Usermapsba bemásol mappástól, majd cod4/mods/pam400hun mappába kell még külön is bemásolni a matmata.iwd file.t

[ Szerkesztve ]

Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

(#1007) csana válasza Boci_83 (#1006) üzenetére

csana
(senior tag)

ThX!
Pont őt kerestem :)

(#1008) ent válasza Boci_83 (#1006) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Zsír vagy! Ez volt a saját mapunk a híres nevezetes <firpo> klánban!!! :DD Kár, hogy custom map nem lehet cb és egyéb warokon!!! Gránátnak nagy jelentősége van, vigyázzatok ha a szerveren vagyok!!!

R.I.P. Steve

(#1009) mr.saint válasza Boci_83 (#1006) üzenetére

mr.saint
(tag)

Ja ja hajnalig nyomtam basz reggel azt se tudtam merre induljak :U Ma nem leszek olyan sokáig :F mindig ezt mondom én hüle :K

(#1010) ent válasza mr.saint (#1009) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Én meg a netem miatt nem tudtam tegnap. ;]

R.I.P. Steve

(#1011) mr.saint válasza ent (#1010) üzenetére

mr.saint
(tag)

Majd most már kapsz egy fekete pontot nagyon érik ;)

(#1012) ent válasza mr.saint (#1011) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Muszáj leírnom amit kigondoltam.
Megoldást találtam mindenki bajára. lsd Boci baja, Andris baja, mi bajunk.
Egy jó közösség moráljának pozitív hagnulatának megtartására érdekében egy megoldás van CSAK! Ha szavazásra kerülne bármi, illetve megbeszélésre kell felhozni vmilyen témát, csak akkor lenne az ötlet elfogadva, ha mindenki egyhangúan elfogadná. Ha lenne egy a sok közül (és ez lehet név nélkül is!) akinek nem tetszik vmi az ötletben vagy vitban, akkor nem lesz az ötlet megszavazva!

Ebben az esetben senki senkire nem fog haragudni, hanem gondolkozunk KÖZÖSEN a következő ötleten!!!!

Úgy gondoltam ennek a rendszernek a bevezetését, hogy felvállalom vagy bárki más, hogy neki jönnek be a PÜ-k és ő fogja kihirdetni: Téma = igen/nem!

De fontosnak tartom, hogy mindenkinek legyen beleszólása az adott ötletbe, témába!!! Bármi legyen az. Pl.: legyen a custom map a szerveren, legyen e PAM mod a szerveren, legyen e a klán WARozos klán, legyen e tagfelvétel, rugjuk e ki ent-et, legyen e szerver bővítés, legyen e ts bővítés stb.

Kérem szépen a TAGOKAT, DE CSAK ŐKET, hogy szóljanak a témához és ha mindenki, hangsúlyozom mindenki IGEN-t mond, akkor szentem be lehetne ezt vezetni és nem lesz soha többet ilyen félreértés. Ha netán 1 db NEM is érezik, akkor elvetve!!! Elnézést kérek a líderektől, hogy velük ezt nem beszéltem meg, de úgy érzem ebben a zürzavarban nem tudnak reálisan gondolkozni egymás mellett! :R

R.I.P. Steve

(#1013) Boscorelli

Boscorelli
(újonc)

sziasztok...nem rég béreltünk 1 cod4 szervert....az a problémám hogy csak sd vagy ffa-t tudunk rajta játszani...és ezt is váltogatja pályánként......probáltuk módositani a cfg file-ba....de nem jutottunk semmire..raktunk be elöre definiált cfg-t....ott minden jól ment....csak szerver nevet nem tudtunk adni...hiába modositottam....nem változott semmi...valaki tudna segíteni?... :O

(#1014) RicHarD válasza ent (#1012) üzenetére

RicHarD
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha valakit ki akartok tenni és az a valaki nemmel szavaz (ami eléggé esélyes) akkor benntmarad?:)

Ebben a felállásban amit írtál soha nem léptek előrébb. Itt az van hogy valaki akárki lesz a CL /ClanLeader/ aztán ő majd rendet pakol. Ilyen megszavazom eztazt kicsit halva született dolog. Mindenhol így működik.

NEM kötözködés miatt írtam.

..

(#1015) RicHarD válasza Boscorelli (#1013) üzenetére

RicHarD
(senior tag)
LOGOUT blog

módisítások után újra kell indítani a servert. A cfg-ben változtatott dolgok csak akkor lépnek életbe.

..

(#1016) Boci_83 válasza ent (#1012) üzenetére

Boci_83
(őstag)

Szeretnék peticót beadni, melynek a témaja: Tölthetek fel a szerverre új mapokat?
Kérem a testületet szavazzon! Amenyiben 24 órán belül nem lesz 8 azaz nyolc érvényes egyhangú szavazat akkor a petíciót semmisnek tekintem, és majd szeretnék interpellálni is vagy hogy kell ezt, mert ebben azért annyira nem vagyok otthon.. :DDD

Addig azért én keresgetem a mapokat és bízom az egyhangú szavazásban. Délelőtt látogattunk Kisa klántársammal idegen szerverekre pálya felderítés céljából, és én igenis találtam jóképű új pályákat. Pl.: Blacklot 2 az alap pálya van kibővítve plusz emeletekkel illetve plus helységekkel, valamint ennek az éjszakai verziójára is rábukkantam. Emlegetve volt a Harbor nevű pálya amit igen dicsértek többen, valamint igéretesnek tűnik számomra a Meanstreet nevű pálya is. Ezeknél a minimap is működik rendesen...

(#1017) Tsunami73 válasza ent (#1012) üzenetére

Tsunami73
(tag)

Lehet alkalmazni azt is hogy 1 tag már megvétózhatja a döntést,vagy hogy bizonyos % szükséges a döntéshez.Az utóbbi demokratikusabb lenne szerintem.Mint a lakógyűllésen :D

(#1018) ent válasza RicHarD (#1014) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Te klán tag vagy? Kérdem, mert csak nekik szólt a téma! Ha engem ki akarnak tenni: én miért szavaznék? Ez nem egy csicska társaság 15 évesen, mi felnőtt emberek vagyunk 30 évesen, családdal a hátunk mögött... Evidens, ha vki témát hoz fel a kirugásról az nem szavaz, de ezek már másodlagos kérdések és csak pl volt a rengeteg megbeszélés között.

Valahol igazat adok, mert eddig nem úgy néztünk ki mint felnőtt emberek. De hidd el, itt mindenki egyenlő. Nem "olyan" klán szeretnénk lenni. Léci skacok támasszatok alá!

R.I.P. Steve

(#1019) Tsunami73 válasza Boci_83 (#1016) üzenetére

Tsunami73
(tag)

Szerintem tölthetsz,de csak kíválló mínőségü pályát.
Bár lesznek ellenzők is,akik szerint még az alap pályákat sem tanultuk be,És lesznek olyanok is akik már unják az eddígieket.Most is az megy hogy csak ezt a mapot ne,meg azt a mapot ne,rakd át másikra. :D Ha van új map kipróbáljuk,és azután eldöntjük hogy maradjon e.

(#1020) RicHarD válasza ent (#1018) üzenetére

RicHarD
(senior tag)
LOGOUT blog

Mondom hogy nem kötekedésnek szántam, de ez így nem nagyon fog összejönni sajnos. Klántag vagyok sícak nem nálatok. Már 3 éve. Hidd el hogy tudom miről beszélek. Jó dolog ez az egyenlőség mert nálunk is ez van. De jo ha van valaki aki odacsap ha kell.

..

(#1021) ent válasza Tsunami73 (#1017) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Pont ezaz. Ha a 8 ból 1 nemmel szavaz, abban a formában a téma tárgytalan! Természetesen ha vki kérdezi, hogy miért nem, az evidens, hogy megindokolja! Ebből soha nem lesz sértődés. A bizonyos százalékú szavazó is jó ötlet, kíváncsi vagyok a véleményekre.

R.I.P. Steve

(#1022) Tsunami73 válasza ent (#1021) üzenetére

Tsunami73
(tag)

Nem 50%+1 re gondoltam,hanem 75% körűl.Az 8 főnél 2 ellenszavazat,de a létszámtól függ majd.Vagy ha 1 valakinek más az álláspontja,és 1 támogatót talál a tagok közül.
De ez már a korrupció melegágya :D Engem be lehet folyásolni :DD Nyitok 1 bankszámlát. ;)

(#1023) Boci_83 válasza ent (#1021) üzenetére

Boci_83
(őstag)

Én azt mondom ha 70% egyértelműen szavaz akkor elfogadva. A többséghez kell alkalmaszkodni szerintem, azért is tartom fontosnak mindenben a mások véleményét is, persze mindig lesz akinek valami nem tetszik. Ez van, alkalmaszkodni kell az életben is. Például nekem rohadtul nem tetszik hogy minden hónapban adód kell fizetnem az állambácsinak, de elfogadom mégha puffogva is.

Hozzáteszem jó lenne ha a tagok gyakrabban járnának ide, vagy ha járnak akkor az irást is gyakorolhatnák.... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1024) ent válasza Boci_83 (#1023) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Látom ez sem vált be, egy utolsó megoldást ajánlok. Szombat este nem szórakozunk, hanem ts en megbeszéljük ezeket a problémákat! Addig nincs értelme az egésznek, puffogás, sértődés, megbántás és egyéb csúnyaságok lesznek csak!!!! Ki ér rá és ki nem? És csak akkor érdemes összejönni ha mindenki ott lesz!

R.I.P. Steve

(#1025) pilóta válasza Boci_83 (#1023) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Szerintem is többség dönt alapon legyen, ha leszünk 10-en, akkor 7 igen elég.

Új pályák jöhetnek :D

Aki él és nem boldog, az téved!

(#1026) Boci_83 válasza ent (#1024) üzenetére

Boci_83
(őstag)

Szombat kb este 9 ig esetleg elérhető vagyok, utánna én megyek inni.! :D

Viszont pénteken este 8 kor tiplizek munkából, és jó lenne egy kis összeröffenés a szerveren, annál inkább is mert szombaton én nem leszek, vasárnapban pedig nem bízok. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1027) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Én szombat este 7 után ráérek. Viszont TS-t csak hallgatni tudom, mert valamiért nem megy a mikrofon...

(#1028) ent válasza pilóta (#1027) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Majd felveszlek msn re és én mondom helyetted! Vagy inkáb boci legyen!

R.I.P. Steve

(#1029) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

ááálö vettö...frenk szinátrá lettö:DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#1030) pilóta válasza ent (#1028) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

MSN-em meg nincs :D

(#1031) Sirandrish válasza pilóta (#1030) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

de van kér konzervdobozod közte 40méter zsinorral mi?:DDD

és ugy hivod hogy "kommunikáció a 24. században":DDD

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#1032) pilóta válasza Sirandrish (#1031) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Á dehogy. Van telefon, e-mail, fórum. Elég ennyi is a jóból :D

(#1033) Sirandrish válasza pilóta (#1032) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nekem van msn és skype is de egyiket sem használom:D

(#1034) pilóta válasza Sirandrish (#1033) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Ja, hát úgy nekem is van hypermoduláltoros interkontinentális távgondolkodógépem, csak nem használom :D

(#1035) Boci_83 válasza ent (#1028) üzenetére

Boci_83
(őstag)

Felvettelek msn-re... ;)
Pilóta: Meg van az új proci?? 3DMark06-ban igy mennyit teljesít a vas??

[ Szerkesztve ]

(#1036) pilóta válasza Boci_83 (#1035) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Még nincs itt a proci. Remélem jövő héten meglesz.
Most monitor van újabb. A 244t-t nem tudták megcsinálni, úgyhogy 245t lett belőle :D

(#1037) Sirandrish válasza pilóta (#1034) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nah jó de nekem tényleg van:D

(#1038) mr.saint

mr.saint
(tag)

Én ráérek holnap meg szombaton is! Támogatom a pályákat is csak legyen dust 1 vagy 2 :C
Csak ma nem mert most keltem és megyek is vissza aludni mert zombi vagyok :))
Amugy komolyan meg kéne ezt beszélni a ts szerintem jó ötlet.

(#1039) -conrad-

-conrad-
(őstag)

Boci!
Elmailoznád nekem a szerver cfg-jét ha nem gond?
Pls..
Köszi

(#1040) pilóta válasza Boci_83 (#1035) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Az új monitoron jó a DVI és engedi 1920x1200-ba rakni a játék. Hát mit mondjak, nem rossz :D
Kicsit levettem a minőségből (AA off, dinamic light low), és 90 fps körül hasít...

(#1041) ent válasza pilóta (#1040) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

NB hány fokos alaplapon?

R.I.P. Steve

(#1042) szabozeee válasza Boci_83 (#1016) üzenetére

szabozeee
(fanatikus tag)

Jöhetnek az új pályák... :D

(#1043) pilóta válasza ent (#1041) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

32

(#1044) Boci_83 válasza szabozeee (#1042) üzenetére

Boci_83
(őstag)

Tessék innen lehet szedni! Gyiku ezt is elintézte nekünk!! Tnx :R

[ Szerkesztve ]

(#1045) gyiku válasza Boci_83 (#1044) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

nm

[ Szerkesztve ]

(#1046) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

huu..tegnap este nagyon ment a game...District,Crash meg mégvalamin magasan a legjobb voltam...:)
Ha a legroszabb formámban csak fele ennyire menne már jó lenne:)

Ent billjéből áradó erő azért megteszi a hatását:DD

(#1047) szabozeee válasza Sirandrish (#1046) üzenetére

szabozeee
(fanatikus tag)

Alapból bele van építve a csííít a bill.-be.. :D
Ent nekem is küldhetne ilyen billentyűt. :D

(#1048) Sirandrish válasza szabozeee (#1047) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

észre is vettem valami furcsát...pl ha elkezdek lőni egy bármilyen falat veri kifele hogy sebzem:DD

meg azok a kis piros négyzetek is furcsák..de azért hozzá lehet szokni:DDD

amugy az még furcsa a billben hogy mindig arra megyek amerre akarok...ezt még szokni kell..hogy nem ragad be az A meg ilyenek...a space is 99%ban akkor ugrik mikor akarok és nem kell tamtam dobként püfölni egy ugrásért ugyhogy vannak szokatlan dolgok:D

[ Szerkesztve ]

(#1049) szabozeee válasza Sirandrish (#1048) üzenetére

szabozeee
(fanatikus tag)

Gondolhatod, ha neked adta ezt a bill. akkor most milyet vehetett magának??? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1050) Sirandrish válasza szabozeee (#1049) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

hát elbirom képzelni..bár szerintem pont tegnap a Crash-en akarta aktiválni mert ott nagyon nem ment neki..szerintem ma már "ujjult erővel" fog harcba szállni...reszkessen ki ellene van:DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.