Na estére nem szervezek semmit mert mindenki össze-vissza van. Viszont aki még nem tudná: Hunor NYEV es lett!!!!!!!!!
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik * telefonteszt.hu*
Eladó konfig és monitor!(Phenom II X4 B55, HD6850 1GB, CSX CEC 3x1 GB... )
Dell Studio 1535 1536 1537 1555 1557 1558 magyar billentyűzet Dell P/N: F292K HW183
Dell Inspiron 6400 9400 XPS M1710 M140 Precision M90 M6300 Inspiron 1720 V130 magyar billentyűzet
Dell Vostro A840 Dell Vostro A860 Vostro V13 Vostro 1015 mindenféle Vostro magyar billentyűzet
Na estére nem szervezek semmit mert mindenki össze-vissza van. Viszont aki még nem tudná: Hunor NYEV es lett!!!!!!!!!
Welcome to the Club,Hunor/AThomi! 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
erősitünk erősitünk?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
mennyit költöttél az elmult egy évben gépre? 
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

Szerintem még egy ember vár visszaigazolsára 
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

Áááá nem,csak felkaroljuk a fiatal tehetségeket
.

Na mikor indul a gép akkor felpörög azt utána meg lelassul hát csendesebb mint a atim!
Evga 9600gt ssc 48000ft. Hát kb ennyi 
"Qei me amat, amat et canem meum."
micsoda sablon szöveg, valljátok be, power UP történt
dehát elkell pár nyugdíjas mellé 1 kis friss hús
- ha jól tom athomi nem sokkal de fiatalabb nálam(?) mind1, kell hozzátok is 1 'pörgő kölök' - mint nálunk (ugye andrish san? meg főnökök?) - GRÁNÁT-FÜST fönök várunk szeretettel, már kezdem elfelejteni darthwader hangját, kéne 1 kis demonstráció 
[ Szerkesztve ]
_.(-.-)._
nekem is ilyen, felpörög mint 1 porszívó, észhezkap a bios és lenyomja 40% környékére a vidkariventit, de a driverhez járt alap ventiszabályzóprogio, autómata / fix beállítással
ment PM klánoldalon mindenkinek (aki nálam idősebb klántag)
[ Szerkesztve ]
_.(-.-)._

Hát én is veled egy cipöben járok már megint
Hol egy kicsit jobban hol meg durr letaglóz a nátha De azért én is játszok

akkor 23
megvagy
nem kell a duma ![;]](/dl/s/v1.gif)

22
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!
mint én
hát akkor vkivel kevertelek sry, lényegtelen
- azért még friss vér vagy 
_.(-.-)._

Indulásnál a venti felpörög 100%-ra hogy a kártyában felgyülemlet koszt kinyomja. Legalábbis az Nvidia ezt mondta
Este lesz valami? Ki ér rá?
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.

Én sajna nem, reggel jövök vissza dolgozni. 
Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

Huhu lessz ám sasmadár
Már látom is az új procid Core 2 Extreme QX9770

Én a mai napot kihagyom
Ma este játszik a REAL MADRID
Közben megiszogatok egy két komunista sört mert ugye vessztett a milán

Én leszek
majd összeütünk valamit
még jóhogy..az Ágyusok a Legjobbak

Kivánom hogy neked legyen igazad! Remélem Isten üzent rajtad keresztül!
Mindörökké ÁMEN!!!!! 

Nem üzentem én semmit

Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.

Bocsi de félreértelmezted arkanygyal barátom
Az üzi a főnöködnek az-az nekem szólt 
Gyertek ma este is gamelni!!! 
Zeee mé nem csipás? ecsém az r700 ugy pereg a kezébe hogy ihaj 

Jah fenn a levegőben még csak csak, de a földön napster az ász... 
[ Szerkesztve ]
me még nem próbáltad földön..de csak ha fele olyan jól megy mint a levegőben már lehetnél csipás
Holnap délelőtt akkor ráérsz? kéne az egyik lmg-mhez még vagy 60 fejes és minden fegyo kész lenne
[ Szerkesztve ]

Most ezt nem mondjátok hogy mindenki elhúzott csicsikálni...? Pedig még beugrottam volna egy kicsit a szeróra, de üres... 
hát én most felmennék de pilla és lejön a BK amit ugye kihagytam és most fogom megtekinteni
Addig nézd meg a mai warunk ereményét a weboldalon
Jut eszembe..a tegnapi veszett WARol nincs képe valakinek? ne kelljen már végignéznem érte a demot
[ Szerkesztve ]

hol vagytok zsivanyok? osszedugom vegre a gepet, lonek kicsit, erre sehol senki 

szivás....én mennék,ha nem fél órája jöttem volna meg Csehből,nem 3kor keltem volna,és nem mennék holnap 6ra...jobbhiján felajánlom,vedd úgy,hogy lelőttél
majd talán holnap...
★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120
éjfélkor dugod össze a géped? ez itt a probléma

Hát én az ő helyében éjfélkor biztos nem a gépet dugdosnám...

hát jah
de ha neki ahhoz van kedve

akkor jutottam el odaig. 

ejfel elott, meg utana is boven lehet dugdosni 
Jobbulást mindkettőnek és minden kedves dádhás cod4-es topiklakónak
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
tegnap azé nem volt rossz igy taknyosan se lövöldözn Vacant-on ,meg Farm-on...ahoz képest,hogy még a pofám is vérzett,mer elvágtam magam berettával elég jól ment.bár 2 kör volt,hogy azért deglettem meg,mert lefiáztam a pzs-t..

Mindenki dolgozik?? Senki nem jön gamelni egy kicsit??

vegre mar van koztunk 1 highcsiter is 

hogy haljon meg a lovad, teeee. 

Szabadság... Szeretem... 
hát az sajnálatos..de ma már legalább korábban is tudsz jönni
én nemsoká megyek csak most kommunikálok egy régi jó berátommal msn-en

OK!! Ugye hogy milyen jó az msn??? 
oh nagyon...
Régi oszitársos barátnémmel dumizok...karaly a cucc

Képed nincs a karajról??? 

Tudod hogy van ez.!
- Szar a PAM mod, mi a fsznak az nekünk.!?
1 hét mulva --> - Na lesz valami war, gyerünk gyerünk nyomjunk egy wart... ma még nem is waroztunk.
- Minek a HC az egy szr, mikor rakjátok már vissza a szervert..? Tud valaki jó szerver ip-ket ahol nem HC mod megy..?
1 hét múlva: --> Ts -en.
- Kisa merre játszotok.
- HQ-zunk ....
- Na az jó megyek.
- Ja hogy ez Hq? Azt hittem HC..!?
- Hadjál már az msn-el, az egy szr, utálom, minek az.
2 nap mulva --> - Bazz most nem érek rá játszani mert msn-ezek egy haverral.

[ Szerkesztve ]