Lehet egyáltalán már tudni, hogy hány Mb lesz? Mert szerintem nem.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Klánok, Ligák, Versenyek » BlizZarD Clan és COD baráti társaság Topic (volt -=PH!=- Klán CoD4 Topic)Hozzászólások

Pitbullos
(senior tag)
nos mivel 4 uj palya lessz az 200 mb korul foglal es + az 1.6 patch
szerintem 250 es 300 mb kozott lessz a merete.
mert a normal palyak atlagosan 35 mb meretuek igy az uj palyak se lesznek 35 alatt
[ Szerkesztve ]
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
de ne tippelj me csak felidegelsz
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
nah ez már jobban tetszik minden téren...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

Boci_83
(őstag)
Pálinkás jó reggelt! 
JA hogy dél van. 
[ Szerkesztve ]
Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((
Énis 11körül keltem..dejolesett
Boldog szülinapot!!
Ja, hogy karácsony van... 
mé karácsonykor nem születhetett?

sK0t
(tag)
Üdv.!
Ez miféle csíter emberek klánja?

Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
Hát ki kell találnunk valami ha felakarjuk venni a lépést veled és mentoroddal Tibitomival
[ Szerkesztve ]

sK0t
(tag)
Kérlek, mi nem vagyunk 1 szinten.
Se vele, se Panjabi Mc-vel (Cucmalaj mc)
De majd ha nem laggolok, és annyi fps-em lesz mint neked, akkor majd véged mint a botnak
Mellesleg este szervezünk valami wart ?
Lehet mennék, ha beférek!
Vagy sok emberre szervezzek? 
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
ego, némi igaszság, kifogás és realitás... de azért hsz. este kéne warolni 1 kicsit...
_.(-.-)._

cucmalajmc
(kvázi-tag)
persze, mert te nem éred el a szintünket. 
Emese máskor be kéne mutatkoznod! 
először aszittem lowzor vagy, mivel nem tudtam nem szótam be, aztán mondom találgass Zóótán

_.(-.-)._
lowzor az túl noob volt az nem lehettem, hát nem tanulsz az ilyenekből?
Mi az h találgassak vazze? Na nehogy már, de rejtelmes vagy te! 
mennyi fps-ed van már hogy erre fogod?
(#9018) Sirandrish válasza cucmalajmc (#9013) üzenetére
mekkora war volt már tegnap..azt se tudtam mivan...megint kezdhetem előröl a fejlődésemet
kettő lett 
[ Szerkesztve ]
biztos az a sok fps elvette a skilledet 

sK0t
(tag)
Öööö mostanába 15-30 és mellé néha úgy belaggolok, hogy nem is látok semmit, durvábban mint Zeee ![;]](/dl/s/v1.gif)

szabozeee
(fanatikus tag)
Én nem is szoktam laggolni... 
ééén iiggeeeeeeeeeenn 
rólam ne is beszéljünk 

sK0t
(tag)
Már nem ?

á CoD2 volt aztán csak pislogtam
áááá ő soseee
Amikor az Úr fogakat adott neked, egy állati jó segget cseszett el.

R.I.P. Steve

Boci_83
(őstag)
1.6 szeron van má? 

Boci_83
(őstag)

athomi
(PH! kedvence)
Állítólag vmit megváltoztattak a sebzéssel vagy a szórással. Olyan mint ha félúton lenne a sima és a HC mod között. 
[ Szerkesztve ]
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

Pitbullos
(senior tag)

Egy uj mod amely a Pezbot modra épült es tartalmaz több agressziv bot zombit amelyek többször is ujra élednek hogy a játékosokat le gyilkoljék. A zombik 15 hullámba támadnak az elsö hullám 30 zombival kezdodik és a számuk növekszik a nehézségszinttol függöen hogy van állitva. A zombik élete meg lessz növelve és sok fajta zombit akarnak a készitök beletenni egyelöre egy fajta van meg tesztelés alatt. Lehetséges lessz 400 zombi botot is beletenni a játékba. Ezek a bot zombik nem fogják foglalni a szerver szlotokat mint a pezbot modba,jelenleg meg bénak es nem tudnak löni de helyette karmolnak ütnek harapnak mindent megtesznek a játékosok elpusztitásához. A fegyverek sebzése és tár kapacitása meg lessz növelve és uj skineket is kapnak. Amint meg tudok uj hireket erröl az érdekes fejlesztésröl a honlapomon értesülhettek rola.
Pitbullos

Boci_83
(őstag)
Szerintem ha a szerver oldali patch is kint lesz, akkor kapunk erről rendes képet, addig csak találgatás. Szvsz is nagy hülyeség lenne ennyi idő után megváltoztatni a sebzést. Igy elfogadta midenki.

Pitbullos
(senior tag)
Cod4plug Csatlakozz a szerveredre a honlapodrol
Ujabb hasznos kis program. Használata egyszerü, kicsomagolod es felinstalálod majd a honlapodon elhelyezed az alábbi link kodot:
< A href= "cod4://60.234.76.189:20800/">Join< /A>
Az ip-t átirod a saját szervered ip-re.
Ha felraktad a programot akkor a mi szervereinkre is tudsz csatlakozni a ball menu oszlopban a "join to server"-re kattintva.
a programot letoltheted a honlapunkrol
[link]
Pitbullos
[ Szerkesztve ]

Napster?
R.I.P. Steve

athomi
(PH! kedvence)
Napster: "Köszönjük emese!" 
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!
kell-e ilyen nekünk? nézegettem már mi ez, de war szerverre nem tudom mennyire szükséges
_.(-.-)._

Boci_83
(őstag)
hót' felesleges...

R.I.P. Steve
Chinetown a nyerő pálya skacok. Készüljetek, ez lesz a mapunk! 
Creek is jó, de veszélyes csipák ellen... kihúzva
Az iroda megtámadós pálya nehéz a rengetek színes TV miatt, több szint, felejtős...
Kiképző pálya meg olyan mint a konténeres map, picit nagyobban. Élvezhető egyébként, bejön, majdnem elcsábúltam kínaváros felől.

Kicsit többre számoltam, egyedül a hegyes map egyedi, nagyon tetszik, szép.
R.I.P. Steve

Boci_83
(őstag)
ChinaTown tényleg egész jó, de még igy is néha eltévedtam, vagy nem tudtam hirtelen hol vagyok.
Hegyes pálya is frankó, nekem tetszik. Az iroda nem egy nagy pukkanás, a 4. meg egy rakás.....! szerintem gáztabb mint shipment.
tegnap kipróbáltam és nem vettem észre hogy a sebzés változott volna...bár feltünően könnyen lőtt le Kisa. 
az kell nekünk...majd a sok cod2es meg ugy fog alázni rajta hogy összeszarjuk magunkat...de mind1...
nekem a hegyes map nem jön be..a többi viszont tetszik
Cod1 ben volt carentan. A legjobb mp map volt, piszok könnyű cod4 füsttel rusholni és piszok könnyű védekezni is. A középső ház a lelke mindennek. Nagyon állat. Kidolgozzak skacok egy taktikot rá? Ház nevekkel, ki hova, ha lelőnek vkit ki megy át, stb.???
R.I.P. Steve

Boci_83
(őstag)
Én nem cod1eztem, én cod2ből ismerem. Dolgozz, de meg kell nézni cb-n hogy egyáltalán war map lesz-e? Ezt elvileg fizetősre tervezték, csak Nvidia kifizette helyettünk! 
Tegnap rájöttem, hogy 125fps helyett miért van csak átlag 112.
1600x1200 felbontásban gémelek
.
R.I.P. Steve