Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#651) Ripper03 válasza Patrick (#650) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

helyes na holnap egyeztetünk még

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#652) Bordoi

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

A fene egye meg ezt a játékot :DDD Amint van 5 percem, megyek server-re tolni .
Pedig nem lennék már gyerek :W

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#653) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezaz!
Az X-fire látja a szervereket! :DD :DD :DD :C

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#654) Boci_83

Boci_83
(őstag)

Egy kis segitségre lenne szükségem.! Lv 35 ös szinten vagyok, de a fegyverek valahogy nekem nem úgy fejlődnek mint másoknak...
Tőlem alacsonyabb szintű emberkéknek is egyik másik fegyverük fejlettebb mint nekem.
Hol szurtam el a dolgot? Az adott fegyvert kell hogy használjam, és akkor fejlődik az a tipus, vagy ahogy lépem a szinteket mindegyik fegyver fejlődik, és több lesz a kiegészitöje??
Esetleg tippeket adhatnátok, szivesen venném, hogy melyik vegyvereket érdemes milyen összeállitásban használni, lehetőleg mininél kissebb szórása legyen a fegyvernek...... :DDD :R
Mod: X-fire-en nem tudok regisztrálni, mert azt irja hogy csak kis betű és szám lehet az azonositó, de hiába irom kisbetűvel, hibaüzenet ugyan az...! :F Pedig azt hittem nem vagyok ennyire Láma, s mégis...?! :DDD :W

[ Szerkesztve ]

Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

(#655) Sirandrish válasza Pubszon (#653) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nah akkor help hogy hogy csináljam:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#656) Sirandrish válasza Bordoi (#652) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

vágd ki a gépet az ablakn aztán nem lesz ilyen gond:DD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#657) szijartg válasza Sirandrish (#628) üzenetére

szijartg
(senior tag)

nekem 150-200 a pingem. de igaz t-mobile telefon net csomag előfizetéssel és 3G-vel. de nagyon kafa, engem nemzavar hogy ennyi a ping

(#658) Balinov válasza CséZé (#637) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hihetetlen,már idéznek is tőlem :)) természetesen PG alias páncéltörő gránátra gondoltam,RPG még a DukeNukem időkből ragadt bennem,mint elnevezés.Viszont azt még mindíg nem tudom,hogy ha lelövök PG-vel egy moszkitot,akkor kapok-e kill-t vagy csak XP-t?

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#659) Sirandrish válasza szijartg (#657) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

hát ha valaha lett volna 40-60as pinged akkor nemélveznéd annyira a 200ast.
nekem amug chello extreme netem van..10M/1M ugyhogy a sebesség szvsz nemlehet gond..

(#660) szijartg válasza Sirandrish (#659) üzenetére

szijartg
(senior tag)

hát volt... még kissebb is, de csak tegnapelöttig. mert akkor mondtam le a csello extrémem. de nagy külömbséget nem nagyon latok igysem
de lehet én tévedek

(#661) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nah ugytünik helyreállt nekem is:)
külföldi szerkon 100-120 magyaron 40-60...nah így már játszható a dolog..remélem délután is ilyen lesz aztán tudok egy jót játszani:)

(#662) Sirandrish válasza szijartg (#660) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

te tévedsz...40espingel ahgy megnyomod az egered már talál a golyó..200asnál legalább fél sec kell...ez sniperral álló célpontra még jó de ha már mozgot kell eltalálni akkr szinte esélytelen..plussz közelhercokban is..simán elugrál az ellen a golyóid elől..

(#663) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hamár Ping érték.szakik elmagyarázhatnák nekem,hogy mondjuk cFos-szal vagy cFosspeed-del lehet-e faragni a ping-en?

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#664) Sirandrish válasza Balinov (#663) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

mé lehet?
az engem is nagyn érdekelne:)
egy 20as ping ász lenne:)

(#665) Rabbitf_24 válasza Sirandrish (#607) üzenetére

Rabbitf_24
(őstag)
LOGOUT blog

köszönöm :R :C

Fringe addict.

(#666) -Mike-

-Mike-
(őstag)

ha a profilomat átteszem egy másik gépre akkor fogja "látni" és ott is az 55ös szintű emberkémmel harcolhatok?

[ Szerkesztve ]

Complicated human being.

(#667) Balinov válasza -Mike- (#666) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

valaki említette tegnap v. tegnapelőtt,hogy ha eltérő a játék S/N-je,akkor nem ok a profilhordozás (konkrétan azt hiszem rendszerújratelepítés kapcsán jött a topiktársunknak elő a probléma)

(#668) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Van magyar Domination szerver? Nem látok egyet sem, pedig szvsz a legjobb, már a Cod2-ből is hiányoltam, végre újra van, de csak külföldi...

Aki él és nem boldog, az téved!

(#669) Sirandrish válasza Balinov (#667) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

ez most hogy?
ha felrakok egy uj wint akkor elszáll a szintem?

(#670) pilóta válasza Sirandrish (#669) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Nem, akkor szállel, ha nem eredeti a játékod, és más a generált kulcsod...

(#671) -Mike- válasza pilóta (#670) üzenetére

-Mike-
(őstag)

akkor a warezos profil elszáll ha eredetire akarom rárakni?

Complicated human being.

(#672) MaciG

MaciG
(őstag)
LOGOUT blog

Bocsi a hülye kérdésért ,de ezt a cfg-file -t (#8) hova kell bemásolni??

BANZAII

(#673) Balinov válasza -Mike- (#671) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

amennyiben az S/N nem ugyanaz,akkor igen.

(#674) -Mike- válasza MaciG (#672) üzenetére

-Mike-
(őstag)

C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\te neved

Complicated human being.

(#675) -Mike- válasza Balinov (#673) üzenetére

-Mike-
(őstag)

ha nem lesz jó akkor fogom felpróbálni a szintnövelgetős csítet;))

Complicated human being.

(#676) pilóta válasza -Mike- (#674) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Van még, aki C-re telepíti a játékokat? :D

(#677) Balinov válasza -Mike- (#675) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én inkább olyan elegáns megoldásnak örülnék,mint az nfs Carbon esetén a savegame validator volt anno..milyen is az a szintnövelős cheat? :F

(#678) -Mike- válasza pilóta (#676) üzenetére

-Mike-
(őstag)

;)) ez az egy meghajtóm van baszki;)

[ Szerkesztve ]

Complicated human being.

(#679) pilóta válasza -Mike- (#678) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Particionálás?

(#680) -Mike- válasza Balinov (#677) üzenetére

-Mike-
(őstag)

xp értékeket tudsz beállítani, pl a következő szinthez kell 2000xp, akkor beállítod 1999-re és az első lövés után szint ugrás van. egyetlen hátránya hogy egy pályán csak egy szintet lehet ugrani, kettőt nem,))
ha kell valakinek fű alatt elküldöm;)

[ Szerkesztve ]

Complicated human being.

(#681) Balinov válasza pilóta (#679) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

minek,az a gyengék mencsvára. 1-be 200-250Giga,az igen!

(#682) Balinov válasza -Mike- (#680) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

aha,értem.valami hasonlóra gondoltam..

(#683) -Mike- válasza Balinov (#681) üzenetére

-Mike-
(őstag)

1db 160gigásom van, nekem az elég;)

Complicated human being.

(#684) Balinov válasza -Mike- (#683) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

írhattam volna 40mb-os mfm-et is.. :DD :DD :DD

(#685) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Domination szervert tud valaki közelben?

(#686) Sirandrish válasza pilóta (#670) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

jah értem...és mivan ha virágbolti verzióba ugyanazt irom be kétszer?

(#687) Balinov válasza Sirandrish (#686) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

sztem működnie kell..

(#688) Sirandrish válasza -Mike- (#678) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

a partició mint olyan?

(#689) Sirandrish válasza Balinov (#687) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

végülis mindegy..csak kérdeztem..nincs ilyen gondom:)

(#690) -Mike- válasza Sirandrish (#688) üzenetére

-Mike-
(őstag)

nem érdekel, még a gondolatába is beleborzongtam;))

Complicated human being.

(#691) Sirandrish válasza -Mike- (#690) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

akkor mikor te formázol minden elszáll? Zene,képek stb? :Y

[ Szerkesztve ]

(#692) -Mike- válasza Sirandrish (#691) üzenetére

-Mike-
(őstag)

amikor én formázom akkor eltelik két év, vannak szép dvd rw lemezeim és felhasználom, ennyi;)) mondjuk inkább új konfigot veszek amikor formázni kell;)))))

[ Szerkesztve ]

Complicated human being.

(#693) Sirandrish válasza -Mike- (#692) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

azért ha tele van a vinyod akkr 100-1300gigát jómóka lehet kiirni aztán meg visszamásolgatni:)
ammugy 2év?? :Y
uj konfig?...LOOOL:DDD

[ Szerkesztve ]

(#694) -Mike- válasza Sirandrish (#693) üzenetére

-Mike-
(őstag)

nagyon elfogunk térni a topic témájától... de igen, 2év minimum formázás nélkül, nekem ez az átlag, másnak heti 3, van ez így;)
ha meg kiszámolod a 2év/konfig akkor nem is olyan durva, csak akkor ha hozzáteszem hogy van 3pc és két laptop;)))

[ Szerkesztve ]

Complicated human being.

(#695) Sirandrish válasza -Mike- (#694) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

akkr te 5 gépen nyomod a COD4et egy szerora felmész és az egyikkel szijjel lövöd az összestöbbit:)
így nemnehéz fejlődni:D

(#696) -Mike-

-Mike-
(őstag)

lesz/van ph szerver? nyomhatnánk egyszer csak ph-sok;)

Complicated human being.

(#697) Sirandrish válasza -Mike- (#696) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

amugy nemtudm miért PH-s szero a neve mikor a PH-ról járnak legkevesebben..legalábbis mikrén voltam akkor nem láttam ismiket:)
Délután ha lesz slot én megyek...lehet 2 körül mert akkor még sokan suliba vannak és talán még beférek:)
de ilyen erővel inkább 1kor megyek:)

(#698) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Tényleg senki nem ismer Domination szervert? :O

(#699) Ripper03 válasza Sirandrish (#697) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem meg egyre több szerveren vagyok ahova felmegyek és üdvözölnek"Szeva zeusz" :B Ez jól esik:D

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#700) Richter36 válasza Sirandrish (#697) üzenetére

Richter36
(őstag)

Melyik is ez a PH-s szerver?
Pilóta:[link]

[ Szerkesztve ]

"Minden dolognak a vége a fontos."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.