helyes na holnap egyeztetünk még
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
helyes na holnap egyeztetünk még
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
A fene egye meg ezt a játékot
Amint van 5 percem, megyek server-re tolni .
Pedig nem lennék már gyerek 
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
Ezaz!
Az X-fire látja a szervereket!

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

Egy kis segitségre lenne szükségem.! Lv 35 ös szinten vagyok, de a fegyverek valahogy nekem nem úgy fejlődnek mint másoknak...
Tőlem alacsonyabb szintű emberkéknek is egyik másik fegyverük fejlettebb mint nekem.
Hol szurtam el a dolgot? Az adott fegyvert kell hogy használjam, és akkor fejlődik az a tipus, vagy ahogy lépem a szinteket mindegyik fegyver fejlődik, és több lesz a kiegészitöje??
Esetleg tippeket adhatnátok, szivesen venném, hogy melyik vegyvereket érdemes milyen összeállitásban használni, lehetőleg mininél kissebb szórása legyen a fegyvernek......

Mod: X-fire-en nem tudok regisztrálni, mert azt irja hogy csak kis betű és szám lehet az azonositó, de hiába irom kisbetűvel, hibaüzenet ugyan az...!
Pedig azt hittem nem vagyok ennyire Láma, s mégis...?!

[ Szerkesztve ]
Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((
nah akkor help hogy hogy csináljam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
vágd ki a gépet az ablakn aztán nem lesz ilyen gond
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

nekem 150-200 a pingem. de igaz t-mobile telefon net csomag előfizetéssel és 3G-vel. de nagyon kafa, engem nemzavar hogy ennyi a ping
Hihetetlen,már idéznek is tőlem
természetesen PG alias páncéltörő gránátra gondoltam,RPG még a DukeNukem időkből ragadt bennem,mint elnevezés.Viszont azt még mindíg nem tudom,hogy ha lelövök PG-vel egy moszkitot,akkor kapok-e kill-t vagy csak XP-t?
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
hát ha valaha lett volna 40-60as pinged akkor nemélveznéd annyira a 200ast.
nekem amug chello extreme netem van..10M/1M ugyhogy a sebesség szvsz nemlehet gond..

hát volt... még kissebb is, de csak tegnapelöttig. mert akkor mondtam le a csello extrémem. de nagy külömbséget nem nagyon latok igysem
de lehet én tévedek
nah ugytünik helyreállt nekem is
külföldi szerkon 100-120 magyaron 40-60...nah így már játszható a dolog..remélem délután is ilyen lesz aztán tudok egy jót játszani
te tévedsz...40espingel ahgy megnyomod az egered már talál a golyó..200asnál legalább fél sec kell...ez sniperral álló célpontra még jó de ha már mozgot kell eltalálni akkr szinte esélytelen..plussz közelhercokban is..simán elugrál az ellen a golyóid elől..
hamár Ping érték.szakik elmagyarázhatnák nekem,hogy mondjuk cFos-szal vagy cFosspeed-del lehet-e faragni a ping-en?
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
mé lehet?
az engem is nagyn érdekelne
egy 20as ping ász lenne
(#665) Rabbitf_24 válasza Sirandrish (#607) üzenetére
köszönöm

Fringe addict.

ha a profilomat átteszem egy másik gépre akkor fogja "látni" és ott is az 55ös szintű emberkémmel harcolhatok?
[ Szerkesztve ]
Complicated human being.
valaki említette tegnap v. tegnapelőtt,hogy ha eltérő a játék S/N-je,akkor nem ok a profilhordozás (konkrétan azt hiszem rendszerújratelepítés kapcsán jött a topiktársunknak elő a probléma)

Van magyar Domination szerver? Nem látok egyet sem, pedig szvsz a legjobb, már a Cod2-ből is hiányoltam, végre újra van, de csak külföldi...
Aki él és nem boldog, az téved!
ez most hogy?
ha felrakok egy uj wint akkor elszáll a szintem?

Nem, akkor szállel, ha nem eredeti a játékod, és más a generált kulcsod...

akkor a warezos profil elszáll ha eredetire akarom rárakni?
Complicated human being.
Bocsi a hülye kérdésért ,de ezt a cfg-file -t (#8) hova kell bemásolni??
BANZAII
amennyiben az S/N nem ugyanaz,akkor igen.

C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\te neved
Complicated human being.

ha nem lesz jó akkor fogom felpróbálni a szintnövelgetős csítet;))
Complicated human being.

Van még, aki C-re telepíti a játékokat? 
én inkább olyan elegáns megoldásnak örülnék,mint az nfs Carbon esetén a savegame validator volt anno..milyen is az a szintnövelős cheat? 

;)) ez az egy meghajtóm van baszki;)
[ Szerkesztve ]
Complicated human being.

Particionálás?

xp értékeket tudsz beállítani, pl a következő szinthez kell 2000xp, akkor beállítod 1999-re és az első lövés után szint ugrás van. egyetlen hátránya hogy egy pályán csak egy szintet lehet ugrani, kettőt nem,))
ha kell valakinek fű alatt elküldöm;)
[ Szerkesztve ]
Complicated human being.
minek,az a gyengék mencsvára. 1-be 200-250Giga,az igen!
aha,értem.valami hasonlóra gondoltam..

1db 160gigásom van, nekem az elég;)
Complicated human being.
írhattam volna 40mb-os mfm-et is..

Domination szervert tud valaki közelben?
jah értem...és mivan ha virágbolti verzióba ugyanazt irom be kétszer?
sztem működnie kell..
a partició mint olyan?
végülis mindegy..csak kérdeztem..nincs ilyen gondom

nem érdekel, még a gondolatába is beleborzongtam;))
Complicated human being.
akkor mikor te formázol minden elszáll? Zene,képek stb? 
[ Szerkesztve ]

amikor én formázom akkor eltelik két év, vannak szép dvd rw lemezeim és felhasználom, ennyi;)) mondjuk inkább új konfigot veszek amikor formázni kell;)))))
[ Szerkesztve ]
Complicated human being.
azért ha tele van a vinyod akkr 100-1300gigát jómóka lehet kiirni aztán meg visszamásolgatni
ammugy 2év?? 
uj konfig?...LOOOL
[ Szerkesztve ]

nagyon elfogunk térni a topic témájától... de igen, 2év minimum formázás nélkül, nekem ez az átlag, másnak heti 3, van ez így;)
ha meg kiszámolod a 2év/konfig akkor nem is olyan durva, csak akkor ha hozzáteszem hogy van 3pc és két laptop;)))
[ Szerkesztve ]
Complicated human being.
akkr te 5 gépen nyomod a COD4et egy szerora felmész és az egyikkel szijjel lövöd az összestöbbit
így nemnehéz fejlődni

lesz/van ph szerver? nyomhatnánk egyszer csak ph-sok;)
Complicated human being.
amugy nemtudm miért PH-s szero a neve mikor a PH-ról járnak legkevesebben..legalábbis mikrén voltam akkor nem láttam ismiket
Délután ha lesz slot én megyek...lehet 2 körül mert akkor még sokan suliba vannak és talán még beférek
de ilyen erővel inkább 1kor megyek

Tényleg senki nem ismer Domination szervert? 
Nekem meg egyre több szerveren vagyok ahova felmegyek és üdvözölnek"Szeva zeusz"
Ez jól esik