nah mizu? nem vagytok fennt? vagy hova mentetek? nem a NYEV-re?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
nah mizu? nem vagytok fennt? vagy hova mentetek? nem a NYEV-re?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
énis 
neked origi a gamed?
[ Szerkesztve ]
na most akkor nincs gamé? 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

kiflee-vel most beszélek...
[ Szerkesztve ]
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

azért ez elég gáz, hogy már ilyen szinten is lezsíroznak mindent...hiszen azért valjuk be, nevetséges a tét...túl sokat nézik biztos a híradásokat, vagy vki képviselő gyerek és tanulta otthon. na ilyenkor mondja az ember, hogy baj van az országgal, mert általánossá vált a korrupciós viselkedés, az lett a minta. szomorú ez kérem szépen. 

Sehol senki a szerókon, jó nagy játékot rendeztetek.

Azért grat hozzá!
Mi is rendezünk kupát az FGCW klánommal,igaz az cod 2,
legalább garantált a korrektsége a dolognak. 
Üdv: Moretimer ¤----------------¤ Profi honlapok készítése alacsony, baráti áron! Webhosting!
most a nyeven voltunk 4en! de kevés
már senki nincs rajta 
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Na, beveszitek? 
igen mondta nekem is de azért PÜ-ben tájékoztathatnál a dolgok jelenlegi állásáról
hát sajnos nemtudtam hogy ilyenre is kell számitani..vagy nem mentem volna vagy ugyanezt megcsináltam volna a többi döntőssel..5en voltunk rajtuk kivül..megnyertem volna a VGA-t..eladtuk volna aztán osztozunk
köszike 

függetlenül attól, hogy durván ez megy az egész országban, én sem hittem volna, hogy ilyen szinten is így nyomatják.... báár, azt hallottam, hogy a rejtvény-megfejtést beküldő nyertesek nagy részét is cimbik nyerik, oszt jól visszaosztanak..milyen szánalmas már...
hát ja, 3-4 cimbid besegített volna Neked, a nyereményt meg osztjátok 
Közületek nyomja valaki Link nickkel a cod4-et?
Én egy másik game- t tolok link nickkel- az életet 
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik * telefonteszt.hu*

és hanyadik szintű vagy? eredeti? 
lol
Én még messze vagyok a játék végétől (hálistennek
)

háát, sajna ezt sosem tudhatod.... eccer már én is újrakezdtem 

Andrish szokott mostanában ilyen néven játszani, de le klónozták vagy mifene, mert egy másik szerveren is találkoztam vele, aztán az nem is ő volt...

Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((
Akkor sztem is Andrish volt, mert tegnap ő játszott a NYEV szerón.

Aham voltunk arra felé! Szerintem az andris volt mert akkor te is nyomtad a nyeven! És elég jól grat 
"Qei me amat, amat et canem meum."
jah...megnyertük volna mi az első 3at aztán eladtunk volna mindent és a lét meg elosztottuk volna...
ÉN 
igen..engem küldtél hátba csipával nozoomban

Én meg CsZ-t makkoltam be no-zO.o.mban... 
Mi ez a link nick? 
Kedvenc játékom főhőse
de te makkos vagy szöszi
az szép is volt

Az akkora hatalmas makk volt hogy hihetetlen... ijedtemben lőttem... 
[ Szerkesztve ]
attól függetlenül nekem tetszett 
nekem is a tied...persze tudom hogy volt egy ki csites segitség de nah
hehe...de ezt miért kellett elmondani mindenkinek? 
[ Szerkesztve ]
jah ez titok volt? oh nehari

Ma eladom a lapom és a procim. Legkésőbb szerdáig nem lesz gépem, de ha minden jól megy, akkor holnap már lesz.
Procim van már, csak nincs amibe rakjam és nincs ami hűtse. 
[ Szerkesztve ]

Mi lesz helyette?
Ez engem is érdekelne! Szevasztok amúgy!
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
tegnap elhatároztam,hogy az "ahoj slapci" bebindelt beköszönésemet megváltoztatom,aztán ma meg ugy döntöttem,mégsem. Tegnap DS-en (azt hiszem) S&D-ztem,mondom jólnevelt felnőtthöz illően beköszönök a fenti bid-del.erre az asd nickü egyén eleresztett a közösbe egy "húzzál a kurva anyádba te szlovák geci"-t..csak annyit tudtam visszaírni,hogy te tapló paraszt,magyar vagyok győrből. 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Hello.
Ha jól emlékszem Athomi azt mondta TS-en,hogy Gigabyte lap és egy C2d 2180-as procira vált.Kiváncsi leszek a véleményére mert én is most akarok váltani C2D-ra.
A köszönésre meg visszatérve elég sok a bunkó a magyar szerókon. 
hát ja,aztán arra jutottam,hogy mivel ugyis kb fél hónapig van COD4 képes gépem,hagyom a faszba,és rohadjon meg,akinek nem tetszik
TomiGép: P35-DS3? amugy a 2180 qrva jó választás,lehet húzni őket,mint atomállat

Procim már van. E2180-as lett (2000Mhz). Alapon egy hagyányival erősebb csak a 4200+ X2-estől (2200Mhz), de alapfeszen menni kell 3.0-3.2Ghz-et. Hát, áttértem intelre. 
Balinov: Micsoda kalandokban van részed. 
mATX-ben gondolkodom, mivel a házam is mATX-es. Gigabyte G33M-DS2R
mATX-es lapok közül ez a legjobb.
[ Szerkesztve ]
ugye?
egyébként éjjel cod2-vel álmodtam,Matmatán tdm-eztem,erre asszem pont ellened voltam. 

Hello.
Ha eltudom passzolni a mostani cuccaimat akkor én is áttérek
.Bár én maradok az Abit lapnál és egy 2180 vagy 4500 C2D procinál.Bár Lipi kollegánal van egy nagyon durva 2180-as procija(max 4060Mhz ha jól emlékszem).
ügyes kis cucc. Volt s754-es mATX int vga-s Giga lapom,meg előtte nf3-as is,szintén s754-re.mindkettő fasza kis tuninglapocska volt.A következő lapom,ha már lesz rá kint pénzem,szintén egy Giga lesz,egy 780G-s cucc egy Phenom-mal vagy egy 3magossal.

Szorítunk,hogy minél előbb visszatérhess a virtuális csataterünkre
.
Köszönöm!
Valszeg ha veszünk majd kint gépet,először notit fogunk...jó lenne egy olyat,amibe van 2GB ram,meg legalább egy X1250-es AMD vga vagy egy 8400M...

Az már nem alapfeszen lesz.

Amúgy tesztek alapján nem láttam indokoltak az E4xxx szériára költeni.
Balinov: mATX-esekből alig van lap, ami valóban rendelkezik tuningpotenciállal.
Asus-nak, meg MSI-nek láttam még tuninglapját mATX-ben, de az Asus 300-as FSB-t sem bírt kiköhögni, az MSI is csak egy hajszállnyival jutott tovább.
A giga a 380Mhz-et is bírja, az E2180-asnak meg magas a szorzója, kicsi az FSB-je, így a tuninghoz minden adott.
[ Szerkesztve ]
MSI-t én inkább..utóbbi pár évben - úgy az A64-ek kijövetlekor- elkezdtek antituning biosú lapokat kihozni..Jó választás a lap+proci kombó.