Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#351) Sirandrish válasza Brent (#349) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

én pl a Snipereseket rühellem...de nem azért mert Sniperrel vannak..egyszerüen nem az én játéksilusom a bujkálok az ablakba ha arra jön valaki lekapm..ennyi...de miért szidjam őket? énis csinálhatom ugyanezt nem?
a Gránátot is használhatja akárki...akkor énis:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#352) Ripper03 válasza Brent (#349) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi, hogy te is kiállsz mellettem:)
Sirandrish:Élvezni kell a játékot

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#353) Brent válasza Sirandrish (#351) üzenetére

Brent
(fanatikus tag)

Ígyvan , amikor alacsonyabb szinten voltam , a házas mapokon nekem is gránátvetős stukimvolt mert könnyen ellehetett vele vinni 2-3 embert :DD

De aztán jött az M4A1 red dot :R

(#354) Sirandrish válasza Ripper03 (#352) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

azt teszem..és nekem az az élvezet ha megyek és ölök (ha sikerül):)
most milett volna ha a nagy háborukat is ugy vivták volna meg hgy mindenki áll egy ablakba vagy lapul a fűben...még mindig attack lenne...állóattack:DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#355) Sirandrish válasza Brent (#353) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

mikor kapok már ilyen "egy lövés temetés" skulókat? mint anno a Garand...

(#356) Rx

Rx
(kvázi-tag)

na igen....megy az anyázás...tunkerezés...stb 1000el...pl cod2 thompson...a készítők minek rakták be??? véletlenül biztos...főleg a cod4-ben csupa tunk fegyó van...és igen!!! a tipikus:"hátba mint a b.zik..."én már nem is írok közösbe mert csak a sok láma szintjére csökkenék le

(#357) Ripper03 válasza Rx (#356) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hátha erről megvan a véleményem mit csináljak menjek elé és mondjam neki, hogy szia itt vagyok lőhetek már rád észrevettél?lámák

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#358) Sirandrish válasza Ripper03 (#357) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

elémmész és azt mondod "látsz már aaaahaha (megfingsz)" és ezt addig csinálod míg bele nem jössz a gyors közlésbe:DD

(#359) Ripper03 válasza Sirandrish (#358) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lol :C :C :C

(#360) Sirandrish válasza Ripper03 (#359) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

el se tudom képzelni enélkül a játékot? te hátba lövöd az ellent?? fuuuu de dzsuuuu:DDD

(#361) Ripper03 válasza Sirandrish (#360) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Milyen egy szemét vagyok, hogy nem szólok neki, hogy van eszem is és okosan megkerültem

(#362) Brent válasza Ripper03 (#352) üzenetére

Brent
(fanatikus tag)

Mellesleg ahogy mész majd följebb te is lefogod tenni a gránátvetős cuccot , sima fegyverrel jobban lehet gyilkolni :K csak megkell találni az ideális stukkert ..

Pl: G3 ... kész céllövölde :DD pukk-pukk, 150 méterre a chopper már fekszik is :D mondjuk olyan messzire lehet hogy 3 pukk :)) de ugyan ez az M4A1 red dotnál :) csak ott didididdíííí

[ Szerkesztve ]

(#363) Sirandrish válasza Ripper03 (#361) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

de remélem mostmár elé fogsz menni:)

(#364) Ripper03 válasza Brent (#362) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudom, de most ezzel egy a darálás én sem akartam ezzel ölni örök életemben:DMár level 18 vagyok:D

(#365) Kanczy válasza -Mike- (#342) üzenetére

Kanczy
(őstag)
LOGOUT blog

azt hiszem megbeszéltük,hogy nem vagy egy IQ fighter barátom...

én sem szeretem,amikor lelőnek csipával,de nem írom be,hogy ,,De szar vagy...",mivel

(1) nehéz vele jól lőni
(2) ha lelőnek vele,elgondolkozom rajta,hogy talán én csinálok valamit rosszul

szóval szerintem senki nem kiváncsi a siránkozásodra,és egyetértünk abban,hogy mindenki úgy játszik,ahogy jólesik neki,ami lehet sniper,gránátvető,tunker,sunyi,vagy bármi más :)

korodat egyébként 12 köré saccolom...

Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

(#366) Ripper03 válasza Sirandrish (#363) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Természetesen nem:)

(#367) Sirandrish válasza Ripper03 (#366) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

ajánlom is:)

(#368) CséZé válasza Kanczy (#365) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

csak vigyázz h nehogy te legyél tőle a fiatalabb :W

(#369) Ripper03 válasza Kanczy (#365) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Alig várom, hogy bejöjjenek új fegyverek és azzall daráljak mondjuk mp44, de addig marad a gránátos fegyver meg ak:)

(#370) Sirandrish válasza Ripper03 (#369) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

az mp44 et már énis várom:) de az nekem még nagyon messze van..

(#371) szijartg

szijartg
(senior tag)

vannak érdekes szituk mikor elgondolkozok, hogy most az ellenség aki leszedett ennyire tudhat vagypedig valamiféle cheat-et hívott segítségül

(#372) Ripper03 válasza Sirandrish (#370) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindenkinek messze van az:D
szijartg:Vagy a radar:D

(#373) CséZé

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Jelentem 40-es vagyok :P :C

(#374) szijartg válasza Ripper03 (#372) üzenetére

szijartg
(senior tag)

vagy az jahh...
de aztán reménykedtem benne hogy nem lessz elbszúrva cheat-el ez a játék. mert úgy nem egy élmény

[ Szerkesztve ]

(#375) Ripper03 válasza CséZé (#373) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gratula :R
szijartg:Remélkedjük bár biztos már most is vannak a játékban :DDD

(#376) Rx

Rx
(kvázi-tag)

jaaaa és majdnem kihagytam a másik "kedvenc" dolgomat....a sz@rnál sz@rabb BINDEK...amik sztem idejét múlt és ráadásul qrvára unalmasak...

(#377) szijartg válasza Dodi72 (#148) üzenetére

szijartg
(senior tag)

pu ment

amúgy a HQ-n lehet a legtöbb xp-t szerezni?

[ Szerkesztve ]

(#378) Chesterfield

Chesterfield
(fanatikus tag)

Hali!
Valaki belinkelt itt egy szervert, jelszóval, reggel még ment, de már nem.
Valaki tud segíteni privátban? köszi

(#379) Brent

Brent
(fanatikus tag)

Valamiért kurva laggos lettem , nem értem miért tegnap semmibaj nem volt :( :O :O
a pingem ilyen 400-as :(

Valaki tud valami gyógyírt vagy a várjam meg még helyrejön a net?

(#380) pityeszka

pityeszka
(őstag)

Valaki használ már MP44-et ? Számomra nagy csalódás,iszonyatosan rángat!!Talán közelharcban ha lehet vele érvényesűlni.

I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

(#381) Gvad

Gvad
(lelkes újonc)

Hali,megmondaná valaki,hogy mi értelme van a sok ugrálásnak a multiban?
Szerintem ugyanolyan könnyű leszedni azokat akik ugrándoznak sőt..;] (az életben is igen fura lene ha egy katona ugrálgatna mint a szöcske :W ),csak a játékélményt rontják szerintem mertt marha hülyén néz ki. Legutóbb befordultam egy sarkon ott volt 4 csóka megláttak és mind a 4 veszettül elkezdett ugrálni 3-mat leszedtem a negyedik mondjuk lelőtt,de szerintem,ha nem a hülye ugrándozásukkal foglalkoztak volna talán 1-et se lövök le :DD

(#382) Sirandrish válasza Ripper03 (#372) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

hanyadik szintnél adja be?

(#383) Sirandrish válasza Gvad (#381) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

még ha te nem is ugy látd akkor is nehezebb leszedni az ugráló embert..

(#384) NoRb1 válasza Sirandrish (#330) üzenetére

NoRb1
(újonc)

Hogy mit merre?
Cod1-et? :U (fenn sincs)
Amit írtatok, h valami tört IP cím kéne és menne is. Itt vagyok elakadva!

És amit leírtál az hol tallózam merre? :D :)

Scooter Tuning! High-End /MHR/ RoX by NoRb1

(#385) Sirandrish válasza NoRb1 (#384) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

tools-->optins-->games
ott kell a cod1et kiválasztani az nem baj hogy nincs fent és alá betallózod a cod4mp exet.

(#386) Brent válasza pityeszka (#380) üzenetére

Brent
(fanatikus tag)

Igen sokan eztmondják hogy elég rossz lett , egyszer használtam akkor is kb 4 másodpercet mert leszedtek :D

(#387) Sirandrish válasza pityeszka (#380) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

manapság a szerokn 30 embernél több van..előfordul elég gyakran közelharc..én alig várom hogy megkapjam:)

(#388) NoRb1 válasza Sirandrish (#385) üzenetére

NoRb1
(újonc)

Okés, megcsináltam!
Mostmár kiadja a szervereket, de nem enged be mert mindegyiknél hibát ír ki :(

(#389) NoRb1 válasza NoRb1 (#388) üzenetére

NoRb1
(újonc)

Ez miért van? :F

(#390) Sirandrish válasza NoRb1 (#388) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

keresgélj..nekem is rengetegre hibát ir..

(#391) pityeszka válasza Sirandrish (#387) üzenetére

pityeszka
(őstag)

Nagyon tré fegyver lett.Közelharcra én M4-et vagy MP5-öt használok inkább

I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

(#392) Kanczy válasza pityeszka (#391) üzenetére

Kanczy
(őstag)
LOGOUT blog

de legalább nem olyan,mint cod2-ben...ott annyi kellett,hogy rárakod a célkeresztre,és elkezded nyomni a gombot...kb. 5 golyó=kill,és úgy hatott,mint ha norecoil=1 :(

level 42 :R
lehet,hogy én vagyok a fiatalabb,de nem izgat,amíg így viselkedik a srác,addig kb. 12 évesként fogom kezelni...

Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

(#393) Sirandrish válasza pityeszka (#391) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

mindegy akkor jó nekem az az izé:D

(#394) Ripper03 válasza Sirandrish (#382) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az az utolsó fegyver a darások közt nem tudom

(#395) Sirandrish válasza Ripper03 (#394) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

akkor még tuti messze van:)

(#396) Ripper03 válasza Sirandrish (#395) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

aha na gyere megyek fel szeróra gamelni azt hiszem ezen a ph-ra

(#397) Sirandrish válasza Ripper03 (#396) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

már voltam...öltem10et haltam 6ot:)
mára elég volt..holnap tudok menni...

(#398) NoRb1 válasza Sirandrish (#390) üzenetére

NoRb1
(újonc)

Keresgéltem de folyamatosan csak hibát ír ki :S
Ezt: "Sever is a different version 1.5"

Nem tudom h én csináltam e valamit rosszul, vagy nálatok is ilyen? :U

(#399) fpeter07 válasza Brent (#362) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

már tapasztalt ember vagy :)
Pityeszka Jó azaz mp, ua mint az ak47 szinte

[ Szerkesztve ]

(#400) fpeter07 válasza NoRb1 (#398) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sztem cod1-es szeróra akartál menni :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.