Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#201) Ripper03 válasza Sirandrish (#200) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hipp hopp bele lehet tanulni aki játszott már multiban

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#202) Brent válasza Sirandrish (#189) üzenetére

Brent
(fanatikus tag)

én 9 óra 42 percet nyomtam eddig szombattól számolva :K

(#203) Sirandrish válasza Ripper03 (#201) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

bele..én eddig kb 4órát toltam és egyre jobb vagyok:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#204) Sirandrish válasza Brent (#202) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

én kevesebb mint a felét tegnaptól:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#205) hubandika

hubandika
(kvázi-tag)

tud valaki egy jó szervert, ahová fel is lehet menni?

(#206) Richter36 válasza Sirandrish (#189) üzenetére

Richter36
(őstag)

Én így állok. Nem vagyok egy nagy ász :DDD

"Minden dolognak a vége a fontos."

(#207) Sirandrish válasza Richter36 (#206) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

saccra énis így csak cirka 500at öltam és 600at haltam:DD

(#208) Sirandrish válasza hubandika (#205) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

keresgélni kell:)
én mst is vagy a 20adikra tudtam felmenni...adtam a németeknek:DD

(#209) Kanczy

Kanczy
(őstag)
LOGOUT blog

lol...most látom,hogy már 10 óránál tartok ;]

[link]
[link]

Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

(#210) Richter36 válasza Sirandrish (#207) üzenetére

Richter36
(őstag)

Nekem mindig is a játékélmény számított nem a pontszám.És ez a gém nagyon ott van a szeren :C :C Már majdnem annyira jó mint a F.E.A.R. COMBAT ;)
Na, ezért most biztos kapni fogok :DDD

(#211) Sirandrish válasza Richter36 (#210) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

engem sem érdekel hogy hanyadik szintü vagyok...
meg én nemhiszem hogy valaki is megtudná mutatni hogy milyen jó mikor 30-50ember van egy szerveren aztán mire leszed valakit tuti hogy valaki célkeresztjében van:D

(#212) Svájcinéger

Svájcinéger
(senior tag)

Ezt úgy loptam, egy kis perk:

Lehetővé teszi, hogy játékstílusunkhoz igazítsuk karakterünk lehetőségeit.
Három plusz tulajdonságot (perket) választhatunk, melyek segítségével sokkal eredményesebbé válhatunk.
Az első csoportban olyanokat, mint a Bomb Squad (képesség a letett bombák észlelésére), C4 (távirányítós bomba), Claymore (gyalogsági akna) vagy RPGx2 (két rakétával felszerelt bazooka).
Másodikként választhatjuk a Juggernaut (megnövelt életerő), Sleight of hand (gyorsabb újratöltés), Sonic Bomb (hanggránát), Stopping Power (a lőfegyvereknek nagyobb sebzése lesz) vagy UAV Jammer (nem látszódunk a radaron) képességeket.
Végül a Deep impact (falon átlövés), Martyrdom (meghalás előtt még eldob egy gránátot), Last stand (halál előtt még előkapja a pisztolyt), Steady aim (nagyobb pontosság csípőből való tüzelés esetén) és Extreme Conditioning (tovább lehet futni) közül szemezgethetünk.

A következő szám tulajdonképpen egy szerelemes dal: Necrophiliac - Tom Araya

(#213) Richter36 válasza Kanczy (#209) üzenetére

Richter36
(őstag)

Húú vazzeg te aztán sokat futkostál :DDD :C

(#214) Svájcinéger válasza S4m (#192) üzenetére

Svájcinéger
(senior tag)

Hát nem tom. Ha azt végigcsinálod, ami és ahogy le van írva a callofduty.hu-n akkor mennie kell. Max próbáld meg, hogy kicsapod az ase-t és újra rakod. Nekem utána lett jó, mert előtte már mókeroltam benne.

A következő szám tulajdonképpen egy szerelemes dal: Necrophiliac - Tom Araya

(#215) Ripper03 válasza Sirandrish (#203) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon helyes csak így tovább :R

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#216) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja és tévedtem most néztem játékidő 50 perc:)Kicsi kacifántos még mik vannak ott miket lehet megszerezni, de majd rájövök:D

(#217) violin98 válasza csana (#50) üzenetére

violin98
(kvázi-tag)

Talán ha elindítod a Multit ott állítsd át a PB yes-re és kilép. Nézd meg sikersen át állt-e a cfg is! :))

(#218) Sirandrish válasza Ripper03 (#215) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

muszály mert 30óra alatt lvl30 akarok lenni:DD

(#219) violin98

violin98
(kvázi-tag)

Mellesleg! A játék szerintem óriási!!! Én eddig cod 2-t toltam neten és alig vártam hogy kijöjjön. Sztem nem egy nagy ár 10e egy ilyen játékért! Eddig keveset vettem pénzért, de ez óriási játékélmény és nem kell kerülgetni a publikus szervereket!

(#220) violin98 válasza Sirandrish (#218) üzenetére

violin98
(kvázi-tag)

5 óra alatt lettem 21!

(#221) Sirandrish válasza violin98 (#220) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

én 4és fél alatt 19 és 95%:)

(#222) xeon.Szabi válasza violin98 (#220) üzenetére

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Én 3 alatt 24 ;)

Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

(#223) Sirandrish válasza xeon.Szabi (#222) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

de te PRO vagy:D

(#224) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én 50 min alatt 10 megdöntöm a rekordotokat hehe ;]

(#225) Balinov válasza Ripper03 (#201) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hipphopp? nekem cod2 után vértizzadva sikerült 2h27min alatt Sergeant szintre tornásznom magam. Véleményetek szerint 32/50-es szervereken vagy kisebb létszámú szervereken jobb betanulni a pályákat,szintetlépni?
Amúgy Cod4 1.1 Patch,egyenlőre install nélkül

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#226) Sirandrish válasza Ripper03 (#224) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

de te flyamatosan cod2-ztél eddig is jóhogy király vagy:D

(#227) Sirandrish válasza Balinov (#225) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

szerintem minnél többen vannak annál könyebben lehet szintet lépni..lehet nekem ezért megy olyan lassan mert én megpróbálok mindig olyan szerokra menni ahl 6-8embernél nincs több...ok hogy a szintnek az a jó ha sokan vannak de szerintem az már nem élvezetes game..

jah és énis több mint egy évig COD2-ztem és nekem is nagyon nehezen megy a belerázódás:)

[ Szerkesztve ]

(#228) Ripper03 válasza Balinov (#225) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Átlagos 12-es pályán
Sirandrish:Ebbe most igazat kell, hogy adjak ;]

(#229) Sirandrish válasza Ripper03 (#228) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

gondolom a "király vagy" miatt:DDD :R

(#230) Balinov válasza Ripper03 (#228) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

tegnap 2 szerón próbálkoztam,az egyiken 5k score volt ,míg a másikon valami 7xx...még az 5k-s szerveren (azt hiszem 32slotos) is alig tudtam magát a pályát bejárni,ilyen 8-14 killeket birtam,meg pár szem assist-ot..gyakorlás,gyakorlás.meg azt a 2ésfélórát nem 4 részletben hanem egybe,hogy jobban berögződjön

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#231) Brent válasza Sirandrish (#227) üzenetére

Brent
(fanatikus tag)

nem tom én pont hogy az ilyen 32 slotos szerókat csípem , nem szeretem ha keresni kell az embert

(#232) Sirandrish válasza Brent (#231) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

32 ember a hajós pályán..nincs is annál jobb ;]
amugy ha vagytok 8an 10en akkor azért nem kell keresni az embert..

(#233) Macka

Macka
(PH! kedvence)

Nekem nem tetszik a multija. Hatalmas COD2-s vagyok, de ez a 4. rész... Inkább amolyan Arcade-jellegű.
Meg az utóbbi időben CSS_hez szokott a lelkem. Csalnak már COD4-ben is?

Inkább foglalkozz magaddal... ;)

(#234) Balinov válasza Macka (#233) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egyik szerveren láttam PB üzeneteket,hogy xyz-t kibaszták vmiért.

(#235) Sirandrish válasza Macka (#233) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

én még nem vettem észre csalást:)

(#236) Macka válasza Sirandrish (#235) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Majd lesz..... :(( Nekem rendszeresen lövik ki a fejem CSS-ben, úgy, hogy guggolok a fal mellett, a golyó, meg átjön ott,ahol egyébként nem tudna.... Meg valaki 2 tártól nem fexik el.... :(((

Inkább foglalkozz magaddal... ;)

(#237) Sirandrish válasza Macka (#236) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

tudom hogy lesz..annakidejön azért hagytam abba a COD2-t...

(#238) Kanczy válasza Brent (#231) üzenetére

Kanczy
(őstag)
LOGOUT blog

én is...sd-hez kb. 16-18 ember a megfelelő (ált. nagyobbak a pályák,mint cod2-ben),team deathmatchezni pedig leginkább 24-26 emberrel szoktam :))

muszáj~> bocs,de nagyon allergiás vagyok a muszájra :P

[ Szerkesztve ]

Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

(#239) Ripper03 válasza Sirandrish (#229) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Részben igen bár vártam még pár szinonímát:D
Balinov:Hát nemtom kinek mi fekszik valakinek az a jó, hogy sokan vannak eldob egy gránátot meghal 3 ember valakinek az, hogy okosan leszedegeti az embereket

(#240) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is ki kéne probálnom pár új mapot menyi map van amúgy?

(#241) fpeter07 válasza knbs (#30) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én is így csinálom :)

(#242) Balinov válasza Ripper03 (#240) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mintha 18db mp mapot olvastam volna vhol.

(#243) fpeter07 válasza Napster (#69) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Holdbreath ez mi is?

(#244) fpeter07 válasza fpeter07 (#243) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Balinov CoD4 topicba leírtam az összeset :)

(#245) fpeter07 válasza Sirandrish (#127) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lehet már írták: martyrdom
szerk:írták ;)

[ Szerkesztve ]

(#246) Ripper03 válasza Balinov (#242) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ijjj az jó sok thx

(#247) Sirandrish válasza fpeter07 (#245) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

igen..mr be is lőttam magamnak..de azért köszi :R

(#248) Balinov válasza Ripper03 (#246) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem kevés,az biztos. tegnap vagy másfél órát játszottam egy olyan szerón,ahol 700 vagy 750 score-kellett TDM Victory-hoz..~huszonx playával hamar pörögtek a mapok,de 2 ugyanolyan nem volt,sose.

(#249) arix32

arix32
(újonc)

Ti mien rangba vagytok má a Cod 4 be????? Én:19 :O

Arix32

(#250) arix32

arix32
(újonc)

Ti mien rangba vagytok má a Cod 4 be????? Én:19 :O

Arix32

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.