hipp hopp bele lehet tanulni aki játszott már multiban
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
hipp hopp bele lehet tanulni aki játszott már multiban
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

én 9 óra 42 percet nyomtam eddig szombattól számolva 
bele..én eddig kb 4órát toltam és egyre jobb vagyok
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
én kevesebb mint a felét tegnaptól
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

tud valaki egy jó szervert, ahová fel is lehet menni?

Én így állok. Nem vagyok egy nagy ász 
"Minden dolognak a vége a fontos."
saccra énis így csak cirka 500at öltam és 600at haltam
keresgélni kell
én mst is vagy a 20adikra tudtam felmenni...adtam a németeknek

Nekem mindig is a játékélmény számított nem a pontszám.És ez a gém nagyon ott van a szeren
Már majdnem annyira jó mint a F.E.A.R. COMBAT
Na, ezért most biztos kapni fogok 
engem sem érdekel hogy hanyadik szintü vagyok...
meg én nemhiszem hogy valaki is megtudná mutatni hogy milyen jó mikor 30-50ember van egy szerveren aztán mire leszed valakit tuti hogy valaki célkeresztjében van

Ezt úgy loptam, egy kis perk:
Lehetővé teszi, hogy játékstílusunkhoz igazítsuk karakterünk lehetőségeit.
Három plusz tulajdonságot (perket) választhatunk, melyek segítségével sokkal eredményesebbé válhatunk.
Az első csoportban olyanokat, mint a Bomb Squad (képesség a letett bombák észlelésére), C4 (távirányítós bomba), Claymore (gyalogsági akna) vagy RPGx2 (két rakétával felszerelt bazooka).
Másodikként választhatjuk a Juggernaut (megnövelt életerő), Sleight of hand (gyorsabb újratöltés), Sonic Bomb (hanggránát), Stopping Power (a lőfegyvereknek nagyobb sebzése lesz) vagy UAV Jammer (nem látszódunk a radaron) képességeket.
Végül a Deep impact (falon átlövés), Martyrdom (meghalás előtt még eldob egy gránátot), Last stand (halál előtt még előkapja a pisztolyt), Steady aim (nagyobb pontosság csípőből való tüzelés esetén) és Extreme Conditioning (tovább lehet futni) közül szemezgethetünk.
A következő szám tulajdonképpen egy szerelemes dal: Necrophiliac - Tom Araya

Húú vazzeg te aztán sokat futkostál

Hát nem tom. Ha azt végigcsinálod, ami és ahogy le van írva a callofduty.hu-n akkor mennie kell. Max próbáld meg, hogy kicsapod az ase-t és újra rakod. Nekem utána lett jó, mert előtte már mókeroltam benne.
A következő szám tulajdonképpen egy szerelemes dal: Necrophiliac - Tom Araya
Nagyon helyes csak így tovább 
Ja és tévedtem most néztem játékidő 50 perc
Kicsi kacifántos még mik vannak ott miket lehet megszerezni, de majd rájövök

Talán ha elindítod a Multit ott állítsd át a PB yes-re és kilép. Nézd meg sikersen át állt-e a cfg is! 
muszály mert 30óra alatt lvl30 akarok lenni

Mellesleg! A játék szerintem óriási!!! Én eddig cod 2-t toltam neten és alig vártam hogy kijöjjön. Sztem nem egy nagy ár 10e egy ilyen játékért! Eddig keveset vettem pénzért, de ez óriási játékélmény és nem kell kerülgetni a publikus szervereket!

5 óra alatt lettem 21!
én 4és fél alatt 19 és 95%

Én 3 alatt 24 
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985
(#223) Sirandrish válasza xeon.Szabi (#222) üzenetére
de te PRO vagy
én 50 min alatt 10 megdöntöm a rekordotokat hehe ![;]](/dl/s/v1.gif)
hipphopp? nekem cod2 után vértizzadva sikerült 2h27min alatt Sergeant szintre tornásznom magam. Véleményetek szerint 32/50-es szervereken vagy kisebb létszámú szervereken jobb betanulni a pályákat,szintetlépni?
Amúgy Cod4 1.1 Patch,egyenlőre install nélkül
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
de te flyamatosan cod2-ztél eddig is jóhogy király vagy
szerintem minnél többen vannak annál könyebben lehet szintet lépni..lehet nekem ezért megy olyan lassan mert én megpróbálok mindig olyan szerokra menni ahl 6-8embernél nincs több...ok hogy a szintnek az a jó ha sokan vannak de szerintem az már nem élvezetes game..
jah és énis több mint egy évig COD2-ztem és nekem is nagyon nehezen megy a belerázódás
[ Szerkesztve ]
Átlagos 12-es pályán
Sirandrish:Ebbe most igazat kell, hogy adjak ![;]](/dl/s/v1.gif)
gondolom a "király vagy" miatt

tegnap 2 szerón próbálkoztam,az egyiken 5k score volt ,míg a másikon valami 7xx...még az 5k-s szerveren (azt hiszem 32slotos) is alig tudtam magát a pályát bejárni,ilyen 8-14 killeket birtam,meg pár szem assist-ot..gyakorlás,gyakorlás.meg azt a 2ésfélórát nem 4 részletben hanem egybe,hogy jobban berögződjön
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

nem tom én pont hogy az ilyen 32 slotos szerókat csípem , nem szeretem ha keresni kell az embert
32 ember a hajós pályán..nincs is annál jobb
amugy ha vagytok 8an 10en akkor azért nem kell keresni az embert..

Nekem nem tetszik a multija. Hatalmas COD2-s vagyok, de ez a 4. rész... Inkább amolyan Arcade-jellegű.
Meg az utóbbi időben CSS_hez szokott a lelkem. Csalnak már COD4-ben is?
Inkább foglalkozz magaddal... ;)
egyik szerveren láttam PB üzeneteket,hogy xyz-t kibaszták vmiért.
én még nem vettem észre csalást

Majd lesz.....
Nekem rendszeresen lövik ki a fejem CSS-ben, úgy, hogy guggolok a fal mellett, a golyó, meg átjön ott,ahol egyébként nem tudna.... Meg valaki 2 tártól nem fexik el.... 
Inkább foglalkozz magaddal... ;)
tudom hogy lesz..annakidejön azért hagytam abba a COD2-t...
én is...sd-hez kb. 16-18 ember a megfelelő (ált. nagyobbak a pályák,mint cod2-ben),team deathmatchezni pedig leginkább 24-26 emberrel szoktam 
muszáj~> bocs,de nagyon allergiás vagyok a muszájra
[ Szerkesztve ]
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.
Részben igen bár vártam még pár szinonímát
Balinov:Hát nemtom kinek mi fekszik valakinek az a jó, hogy sokan vannak eldob egy gránátot meghal 3 ember valakinek az, hogy okosan leszedegeti az embereket
Nekem is ki kéne probálnom pár új mapot menyi map van amúgy?
én is így csinálom 
mintha 18db mp mapot olvastam volna vhol.
Holdbreath ez mi is?
Balinov CoD4 topicba leírtam az összeset 
lehet már írták: martyrdom
szerk:írták 
[ Szerkesztve ]
ijjj az jó sok thx
igen..mr be is lőttam magamnak..de azért köszi 
nem kevés,az biztos. tegnap vagy másfél órát játszottam egy olyan szerón,ahol 700 vagy 750 score-kellett TDM Victory-hoz..~huszonx playával hamar pörögtek a mapok,de 2 ugyanolyan nem volt,sose.

Ti mien rangba vagytok má a Cod 4 be????? Én:19 
Arix32