Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) csana

csana
(senior tag)

Ja és ilyesmi hibaüzit ír ki a multinál néha:

"Unable to initialize punkbuster. Punkbuster s disabled."

Gondolom ez összefügg a problémámmal :)

Tehát ilyen esetekre van gyógymód?

(#52) jossua

jossua
(lelkes újonc)

Hali valaki tudna nekem segiteni cod4 multi kapcsán.. nem original a game halkan megjegyzem :U és xfiret használok. itt az msn cimem ha valaki megszán megköszöném :R :patriota.23@hotmail.com :D

Rend,Erö,Becsület ! Kitartás !

(#53) S4m válasza jossua (#52) üzenetére

S4m
(lelkes újonc)

wáááá vki válaszoljon pls, dobjon meg pár IP-vel, minden szerver tele van .... :(

Houston, we have a problem!

(#54) jossua

jossua
(lelkes újonc)

Én nem is megy nemhogy server IP-t keresgéljek
:(((

(#55) CséZé

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

akkor ide is belinkelem hátha tud valaki segíteni ebben a problmában

(#56) knbs

knbs
(senior tag)

Azoknak,akik szervert keresnek: [link]

Namost,aki tört játékkal próbálkozik,az csak tört szerverre tud felmenni,a fent emlitett linken lehet keresgélni,hollandba németbe van jópár szerver,aminek a neve mellett ott áll cracked ide próbáljatok felmenni,de türelem mint irtam nekem még origival is nagyon sokszor irja a timed outo-t szóval türelem!

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#57) knbs válasza jossua (#52) üzenetére

knbs
(senior tag)

xfire-t felejtsd el a cod4-el mert bugos és sokszor lelövi a cod4-t!

(#58) jossua

jossua
(lelkes újonc)

tehát csak a ASE szerverkeresö a jo hozzá??

(#59) Napster

Napster
(tag)

Lenne egy nagyon fontos kérdésem /sztem nem csak számomra fontos a dolog/

a multiban elért eredményeket lvl megszerzett fegyverek.. hogyan/hol tárolja a játék...
mert ha pl átírom a serial számot akkor elveszik az összes mentés és nem lehet viszsahozni !!!

...N@PsTeR***

(#60) Napster válasza jossua (#58) üzenetére

Napster
(tag)

TÜRELEM !

Nemsokára érkezik a frissítés az x-fire-hez is és azzal is lehet majd szervert keresni !!!

...N@PsTeR***

(#61) jossua

jossua
(lelkes újonc)

hÁT NEM ÁRTANA AZ A FRISSITÉS.. Amugy eredetibe mennyiért vágják hozzád a cod4et? :F

(#62) CséZé válasza jossua (#61) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

9990 HUF

(#63) jossua

jossua
(lelkes újonc)

Az durva... annyit sajnálok rá kiadni :D

(#64) csana válasza csana (#51) üzenetére

csana
(senior tag)

Nah megoldódott a probléma.. A PB file-jai hiányoztak.. Valószínű installnál "lemaradt", így bennem volt a hiba.. De érdekes, hogy engedett játszani simán pb nélkül is..

Amúgy ha steamen venném meg a gamét, hány százalákos az adó? Vagy van egy fix összeg, amit lehúznak?

(#65) Brent válasza Napster (#59) üzenetére

Brent
(fanatikus tag)

A menüben erre kattint "create custom class" vagy valami ilyesmi tehát kell csinálni egy egyéni kasztot és ott tudod magadnak összeválogatni a felszerelést ! :K

(#66) jossua

jossua
(lelkes újonc)

Srácok most frankon 10rugot kell kicsengetni h játszani lehesssen ezzel a balhéval multiba? :((
Valaki lepjen már meg egy privát üzivel hogy lehetne ..megsporolni ezt a sok pénzt :D

(#67) Brent válasza jossua (#66) üzenetére

Brent
(fanatikus tag)

Mondom én így szoktam : Fellépek a szerverre : server is full !

megnyomom a 0 consol bejön : reconnect , addig reconnectelek újra amég egy üres hely nem lesz és így tuti hogy én leszek az első ! Mondjuk ma pechem volt mert általában 10mp-n ként nyomok egy reconnectet de bekelett írnom vagy 20x mire valaki leugrott a szeróról ... :DD szal valamit valamiért

de többször volt olyan hogy már a 4. reconnectre lett üres hely :K csak jönne már több szerver akkor nem kéne így szarakodni ... :((

(#68) jossua

jossua
(lelkes újonc)

na várj én nem vagyok egy nagy ész az ilyen dolgokhoz:) be kell irni a consolba azt a recorn akármit?

(#69) Napster válasza knbs (#46) üzenetére

Napster
(tag)

néhány infó ezzel kapcsolatban!

Bomba 1 percig ketyeg hatástalanítani viszont 7,5 s alatt lehetséges, letenni viszont elég 5 s

Engedélyezett Perkek:

- Vastüdő
- Extrém kondíció
- Detectexplosive
- Erősebb lövés
- Gyorstöltés
- Extra lőszer
- Holdbreath
- Falonátlövés

További infó iTT: [link]

...N@PsTeR***

(#70) Napster válasza Brent (#65) üzenetére

Napster
(tag)

ezt tudom kösz ! ugylátom nem volt érthető a kérdésem !

pl ha én ujratelepítem a rendszert vagy akár csak a COD ot is, és nem szeretném elölről kezdeni a fejlődést /sajnos csak hétvégén tudok játszani (bár igy is 2 nap alatt sikerült 40 es szintre jutni,2 éves COD2 tapasztalat besegített;) /
akkor melyik fájlokat kell elmentsek előtte !?

...N@PsTeR***

(#71) Napster válasza Napster (#70) üzenetére

Napster
(tag)

Egyébként korábban valaki szóba hozta a [PH!] csapatot!
Akinek van kedve játszani az vegyen fel X-firen: kltnapster1 !

(csak kérlek ha felvettél legalább köszönj be és ird hogy a PH ról vettél fel THX)

...N@PsTeR***

(#72) csana válasza Napster (#70) üzenetére

csana
(senior tag)

Elvileg ahova raktad a cod4-et, kell lennie egy olyan mappának, hogy "Players", azon belül, jobb sztem ha mindent mentesz.. (Bár ha csak uninstalálod a gamét, megkérdezi, hogy meghagyja-e)

Én újraraktam (pb-miatt) és megmaradtak a cuccok, csak lett egy érdekes hiba ezután: amikor "create class"-ba lépek, észrevettem, hogy nincsenek betűk ott, ahol annak kéne lenni, hogy első class, meg 2. class.. csak a keret, és amiben meg nem állítottam semmit, ott üres keret, és előtte a "new" :) Nem nagy hiba, csak kicsit zavaró.. de hogy mitől lett, aszt nemtudom.. De mindenemet megjegyezte.. (A beállított classok tartalmát is -csak ugye fura hogy nincs szöveg-)

(#73) csana

csana
(senior tag)

Amúgy nekem is az a tapasztalatom, hogy az ASE korrekt progi cod4 alá.. Lazán raktam bele egy raklap szervert, és ha ránézek, látom is hol van üresedés, aztán hajrá..
Valahogy azt vettem észre, hogy azokon a pályákon, ahol nincs objective, csak deathmeccs, ott gyorsabban hal az ember.. A free for allban meg aztán pláne :)

Amúgy nekem néha valamelyik perk kicsit irreálisnak tűnik.. A gyors tárazást kicsit eltúlozták sztem.. Attól függetlenül királyos a multi, és néha megváltás, ha minden szerver fullon van, mert nem érzek olyan nagy késztetést a kockulásra ilyenkor :U

(#74) Brent válasza jossua (#68) üzenetére

Brent
(fanatikus tag)

Csak akkor ha telivan a server , ez sokkal gyorsabb mintha kilépsz a játékból és az Ase-ban csatlakozol újra...

(#75) -Mike-

-Mike-
(őstag)

28-as szint, alakul ez;)

Complicated human being.

(#76) Brent válasza -Mike- (#75) üzenetére

Brent
(fanatikus tag)

Mivel újrakelett kezdenem még csak 15 :))

De a fegyverem már megvan , m16 az isten :D:DD úgy lehet osztogatni a fejeseket vele hogy csak na , távolra 5-s közelre 3-as osztályzatot adnák neki , persze az M16+red dot sightra gondolok , a gránátos verzióval ugyan többet embert ellehet tenni lábalól de akkora KiLL/death arányom is rosszabb volt egy kicsit, nem leader fegyver de nagyon gyönyörű arányokat kilehet hozni vele a végén :K

[ Szerkesztve ]

(#77) S4m válasza csana (#73) üzenetére

S4m
(lelkes újonc)

nekem is ugyanez volt a hiba, miután kicseréltem az eredeti cfgmet arra amit itt a forum elején vki felrakott: a class-ok üresek voltak, sak a keret volt meg
aztnán inkább visszamásoltam az eredetit :)

Houston, we have a problem!

(#78) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

az miért van hogy console-ból csatlakozok aztán elkezdi számolni hogy "Awaiting Connection" ez elmegy 11ig aztán kiirja hogy bekaphatom?

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#79) knbs válasza Sirandrish (#78) üzenetére

knbs
(senior tag)

#57 olvass előbb aztán kérdezz! Szerinted van itt valami varázsszó,amit csak páran tudnak és ők játszanak mig te bugyután ülsz a gép előtt és bekaphatod? :C Könyörgöm,leirtam nekem még az eredeti játékkal is ez van folyamatosan... nemtudom mit vártok... van kb 10 magyar tört szerver és mindenki arra akar felmenni... timed out lesz egész nap,olyan éjfél után próbálkozz akkor már be lehet jutni könnyebben!

(#80) Sirandrish válasza knbs (#79) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

hát akkor inkább bekapm de nem maradok fent hajnalig hogy játszhassak:D
nah majd néhány hét mulva:D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#81) Sirandrish válasza Sirandrish (#80) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nemis lyan...most nyomtam egy kicsit..3 pályát is végignyomtam..hát egyenlőre elég szarul ment de lesz ez még jobb is:D

(#82) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most nézem lehet szinteket kapni el kéne kezdenem multizni:)

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#83) Sirandrish válasza Ripper03 (#82) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

igen lehet énis kaptam de azt valaki elmagyarázhatná hogy ez hogy is müködik pontosan:)

KApom a szinteket és? jó lesz az nekem? illetve ha váltgatom a fegyvereket akkor is megmarad? vagy minden fegyverhez külön szint van vagy hogy van?

(#84) csana válasza S4m (#77) üzenetére

csana
(senior tag)

:) Akkor ezek szerint a konfig file-ban érdemes rendetraknom. Ezzel is legalább szűkült a kör.. Majd valszínű akkor egybevetem egy egészséges config-file-al a sajátom.
:R

(#85) csana válasza Sirandrish (#83) üzenetére

csana
(senior tag)

Én eddig úgy tapasztaltam, hogy hasonlóan a bf2-höz itt is egy bizonyos fejlettségi szint után kapsz dolgokat.. (perk, fegyver/tartozékok) Ezeket aztán be tudod állítani a "create class"-on belül (aszem 5 egyedi kasztot lehet csinálni), hogy mi legyen az alapfegyver/kiegészítővel, a másodlagos fegyver, milyen perkeket akarsz használni.. Aztán játék alatt meg csak kiválasztod azt a classt amit így alkottál, és azzal fog respanolni..

(#86) Sirandrish válasza csana (#85) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

akkor nálam ez tökmindegy mert én a CoD2 idejében s ugy csináltam hogy amennyire csak tudtam megtanultam minden fegyverrel aztán azt választottam amihez épp kedvem volt:)

Mondjuk az M1 Garand a nagy favorit nálam de az meg a 4-be már nincs ugyhogy végképp mindegy:)

(#87) CséZé válasza Sirandrish (#86) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Hogyne lenne csak az a kisöcsi, madj nézd meg az M14-et tiszta Garand...

(#88) Sirandrish válasza CséZé (#87) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

az hogy nagyon hasonlit még nem azt jelenti hogy Garand de majd megskubizom:)

(#89) CséZé válasza Sirandrish (#88) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor úgy mondom h tűzgyorsaság kb ugyanolyan, célkereszt ugyanolyan...ez a CoD4-es Garand... :)

(#90) Balinov válasza CséZé (#89) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

COD2-be a Garandot csipázom a legjobban. :C :C

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#91) Sirandrish válasza Balinov (#90) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nekem is..mint már irtam:)

CséZé: az nem garand csak hasonlóó:)

(#92) CséZé válasza Sirandrish (#91) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Én mondtamn h nem Garand! Csak az "utódja" vagyis egy modernkori Garand, nem tudom máshogy elmagyarázni

(#93) jossua

jossua
(lelkes újonc)

Ha az All Seeing Eye-ben nincs benne a Cod4 hogy kell bevinni?

(#94) feka007 válasza Napster (#60) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jelezd plz majd ha kint van!

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#95) Sirandrish válasza CséZé (#92) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

tudom hogy hogy érted:)

Amugy még be se indult ez az online dolog de már kezdik...10en egy pályán és 5 percig nem találkzok senkivel aztán egyszer csak "kill cam"...megint 5 perc megint "killcam"...ezért utálom:(

(#96) CséZé válasza Sirandrish (#95) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Nem indult be? Nem látsz senkit? Én kb volt olyan h 1 percet ha kibírtam halál nélkül már császár voltam :DD Egy oylan szerón ahol 50-en vannak más lenne a véleményed... ;)

(#97) Kanczy

Kanczy
(őstag)
LOGOUT blog

a garand volt a legszánalmasabb fegyver cod2-ben...nullskillel lehetett aratni,mivel 2 golyó=gyilok,a célkereszt meg egy mm-t nem ment arrébb... :(

[ Szerkesztve ]

Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

(#98) Sirandrish válasza CséZé (#96) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nem ugy értettem..látok mindenkit csak kezdődik a csipaláz és megbuvunk egy sarokba aztán lövünk ha látunk valakit...azért mondtam hogy 5 percig senkit se láttam atán csak a killcam mutatta hogy vannak a pályán..

mot viszont értelmes szerveren voltam:) 1. is lettem:)

(#99) Sirandrish válasza Kanczy (#97) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

érdekes én CoD2 online-ba nagyn birtam vele apritani...

(#100) jossua

jossua
(lelkes újonc)

Valaki aki tudja a választ válaszoljon legyen szives...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.