az tegnap volt, de szerintem most együtt nyomtuk /már ha te vagy a játékban Brent, feltételezem hogy igen;)) / kis kocka;)
[ Szerkesztve ]
Complicated human being.

az tegnap volt, de szerintem most együtt nyomtuk /már ha te vagy a játékban Brent, feltételezem hogy igen;)) / kis kocka;)
[ Szerkesztve ]
Complicated human being.

84.2.39.240:28960
84.2.39.240:28961
84.2.39.240:28962
84.2.39.240:28963
193.6.242.242:28960
193.6.242.242:28961
193.6.242.242:28962
193.6.242.242:28963
69.31.15.184:28960
145.94.57.41:28960
63.251.20.190:28960
88.210.51.211:28960
88.210.51.211:28961
87.139.36.36:28960
85.25.148.94:28960
209.11.247.42:28960
80.252.151.99:28961
193.47.83.232:28932
194.177.211.50:28963
64.56.134.100:28960
8.9.4.201:28960
63.251.20.220:28960
66.90.71.174:28960
69.12.92.6:28960
69.28.220.225:28960
69.28.221.92:28960
Complicated human being.
köszönöm szépen
és amugy melyek a legjobb skillek? melyik mit tud ugy a jobbak közül?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

a halál utáni dolgokban ez a kézi gránátos megoldás szerintem a legjobb, rengetegen beszopják;)) meg még a last stand-es sem rossz, mikor még a földről fekve elkezdesz lőni a támadódra, persze mikor már meghaltál csak ez nem oylan sokszor sikeres. van az iron lungs, ami nyílván olyan Class-ban jó, ahol a mesterlövészetre specializálódsz;))
perk 1 -bandolier - dupla tár, én ezt használom
viszont a perk 2ben már van sok jóság
juggernaut - növeli az életerőd, több golyó kell beléd;)))
sleight of hand - villámgyorsan cserélsz tárat (szerintem az alap sebesség is jó, ez kicsit irreálisan gyors)
double tap - erősebb lesz a lövés
overkill - mikor secondary fegyver lehet bármi ami nem pisztoly;) nyílván már páran meglepődtek amikor a kifogyott G36C-t eldobtam és előhúztam egy M4 Carbine-t colt helyett;)))
Complicated human being.
hát igen...halál után énis mindenképp ezt akarom mert mondom..15halálból 10szer amiatt halok meg aztán hátha besz*pja más is
perk1-hez a dupla tár mikor lesz elérhető? mondjuk nem néztem de szerintem még nincs nekem
a perk 2-ben meg azt a juggernaut-ot vagy mit használom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

30as szintig ezek mind meglesznek;)
engem ez a juggernaut-os dolog nagyon őszít. némelyik emberbe beledaráltam már két tárat is nem a leggyengébb fegyverrel és vígan elszaladt;))
[ Szerkesztve ]
Complicated human being.
hát jó de ha neked van ilyen akkor már annyira nem zavaró
30. szint? hm az még odébb van
Köszi a helpet 

Mindig csak a játék! 
http://diszkretseggcsik.blogspot.com/

te voltál a rakétás ? az ütött
Jah egyébként a gameben is Brent vok..

nem, de majd ha legközelebb összefutunk írok hogy helló Brent! ;)) nevem nem ez a játékban mint itt...;) 42es leveles voltam;)
[ Szerkesztve ]
Complicated human being.

Ha még valaki szervert keres, annak ajánlanám a www.callofduty.hu oldalt. Ott középen a legújabb letöltéseknél fenn van az ASE filter, meg egy kis txt-ben telepítési útmutató. Végigcsináltam és 2153 servert talált. 
A következő szám tulajdonképpen egy szerelemes dal: Necrophiliac - Tom Araya
(#162) Sirandrish válasza Svájcinéger (#161) üzenetére
én 7000-et találtam

Érdekelne kinek menniy FPS-e van multiban felbontás/graf ill milyen VGA -val !?
...N@PsTeR***
X1950GT@PRO 1024*768 minden fullon (kivéve szürök) 50 alá nem megy

Ezekről a perkekről nincs valami magyar írás ? Az angol középfokúm már sajnos megkopott. Tegnap jött meg a játék, és csak kamilláztam tegnap. Ezek a kibaszott spanyolok meg nem mondanak semmit, csak szivatnak.

X-fire megy már valakinek rendesen? Tegnap még 0/0 volt a szerverk száma, ma már 0/3143, de nem akarja megjeleníteni egyiket sem...
Aki él és nem boldog, az téved!
(1)újraraktam ASE-t
(2)filters.txt-t beraktam a mappájába (pontosabban átmásoltam a szöveget)
(3)tools/games-nél cod1 néven beállítottam a cod4.exe elérési útját
(4)bal oldalt megjelent a cod1 (cod4 ikonnal)
(5)frissítem,talál 3509 szervert,majd scanneli őket,és végül lesz kemény 0 szerver
kérdem én,mit csináltam rosszul?
előre is kösz a választ...
[ Szerkesztve ]
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.
Semmit..én pontosan ugyanigy csináltam és több ezer szervert dobott ki..reboot volt már esetleg?
más ötletem nincs.
közben módosítok egy kicsit...most cod2-re csináltam,talált 6000 szervert,és ezúttal ki is dobta őket,de ezek valóban cod2-höz vannak... 
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.
a balldalról jobbklikk delete-vel szedj ki minden gamet és kezd előlröl az ASE telepitése nélkül tehát azt nem kell...nekem is csak másodjára dobta ki a szerokat...hátha neked is segit..
megcsináltam,de a cod4 filter továbbra sem talál semmit...az összes többi gamma jó,de ez a szarszemétdombszar nem... 
köszi a helpet,
kanczy 
[ Szerkesztve ]

nekem 6800GS@500/1400 800x600 4xAA 8xAF 100 alá nem nagyon meg általában 120 körül ...
azért multiban nemárt ha van FPS ed ... mert a cod 2 ben is erősen észre lehetett venni hogy 80 vagy 250 fps ed van e ... bár szerencsére talán itt ezen az erős ellentéten változtattak kicsit és annyira rettentően nem befojásol az fps a 'bemakkolós' lövéseknél
[ Szerkesztve ]
...N@PsTeR***
1. 800*600
2. a procid kibirja hajtani a VGA-d...az enyém sajnos nem.....még
Kanczy: hát sajnálom hogy nemtudtam segiteni

Hivatkozva a 161-es üzimre, én azt javallanám.
Adott egy 2.6-os ASE.
Használati utasítás:
1. Másold a meglévő The "All-Seeing Eye" mappádba felülírva a meglévő fileokat (filters.txt + default.fil)
2. Indítsd el az ASE-t! (Tools/Options/Games-nekem már itt volt a COD4)
3.Ha nincs cod4. Nyomj F2-t, Games fül, Not installed-ben keresd ki a COD4-et és add meg a gépeden az elérési útvonalat! OK. (cfg+alá könyvtár)
4. Baloldalt a listán kell lennie egy My Filters mappának, azon belül Call of Duty 4 - Modern Warfare-re katt és frissíts egyet F5-tel.
Ha mindent jól csináltál akkor sok szervert találsz.
Boccsantó, 13. szint
Ááá szokni kell még ezt a multi dolgot nekem .
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
nah azért
ez már kicsit valósabbnak tünik...nah viszont akkor nemis vagy olyan rossz ha egy nap alatt 13 szintet elértél

pilóta:elvileg x-fire frissítés után lesznek majd rajta serverek....(tudtommal)nekem sem jelenít meg egyet sem

Hali!
Tök zsír a multi igaz időbe telt mire belőtem de megérte 

Köcce
Mike nagy tanár vagy 
http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

Overkill hányas szintnél lesz elérhető ? 38 vok beis ruháztam egy G36C-re , de akkor a hátamra rakok még egy csipát is a távoli célpontok ellen 
Valaki magyarázza már el a perkeket? Mert annyira nem tok angolul
felét kb értem,de pl az Overkill mit jelent? és ha valaki unatkozna elmondhatná a többit is 
Lol kiprobáltam a multit alig akartam lejönni
Felmentem 10-es levelig elsőre nem is voltam rossz
És úgy néz ki megvan a klánunk is 6 emberrel lesz szerver ts minden 
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
hajjaj...nem kell olyan ember,aki csak hétvégén jönne warozni? 
Figy ide beszólok meg értesítelek, ha lesz valami vagy hiányzik az ember biztos lesz ilyen nagyon sok szólni fogok ha beindulunk 
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
hu én meg most akartam verni magam a lvl 19emre
Az a durva vannak már fennt 55-ösök a kis kockák

overkill az amikor a második fegyvered nem kispisztoly hanem bármilyen fegyvert kiválaszthatsz, pl egy ak47-es lesz a secondary
Complicated human being.

a 40-es körül már elérhető lesz, nagyon közel vagy már hozzá, szerintem már meg is van neked amennyit kockulsz a game előtt;))
Complicated human being.
ti mennyit és mióta toljátok?
én még csak lvl19 vagyok

hy!
előre szólok, ne kövezzetek meg a kérdésemért. nagyon láma lesz.na az van, hogy én csak eddig szinglibe nyomtam. de ki akarom próbálni ezt a multi részét is. mi is ez?
egymást kell püfölni, vagy miről szól egyébként?
1 óra és 10-es

arra van vmi tippetek h az mért van, h hiába szedek le filtert az ase-hoz, akár a callofduty.hu-ról akár amit ide rakott fel vki, hiába keresnék, nem talál szervert??
Mert igy nyilván csak azokra tok felmenni aminek tom az ip-jét, az meg max annyi amennyit itt irtatok
nagy segitség lenne, köszi
Amugy 6h alatt 23 lvl 
Houston, we have a problem!
én 38-as vagyok és már a 39-es felénél járok. Kéne már az az M14. De addig is G3 powa 
G3 olyan jó félautomata fegyverként?
6h23m - level 36,5...nem tudom milyennek számít 
úgyhogy irány overkill... 
kösz
[ Szerkesztve ]
nekem tegnap 3 óra és 16..és ugy hogy több mint egy éve nem nyomtam semmi ilyesmit online..te meg azért a COD2-t tolod...akkor én se vagyok rossz
és hány órát toltál eddig?
Semmi köze a cod2-höz
Amúgy remélem jól értelmeztem a dolgot, hogy ölsz kapod a levelt és saját magadnak tudsz kasztokat csinálni.Mondjuk ez 2-es erőségű sniperes legyen ez ak-s egyebek igaz?
Ja csipázom nagyon két max három golyó egy ember vele megfelelő perkkel és még a falat is átlövi
Sirandrish:sokat
többet mint az átlag...

Üdv!
A haver akar szervert indítani, csak még kezdő a témában.. Tudna valaki segíteni az első lépésekben? (Ha nem dedikáltat szeretne, abból kisülhet valami jó?) Hamacsival próbálkoztunk, csak próbaképp, de nem jött össze.. 4 Mbites nettel akar valami kisebb szervert.. Ha esetleg külön kell érte fizetni, akkor más utat fog sztem választani, de egyenlőre naon lelkes..
ThX!
[ Szerkesztve ]
azért valamennyi van...sőt elég sok...
CséZé: akkor már értem