Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#301) fpeter07 válasza Ripper03 (#300) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csak nem magad fényképezted le, és pislogtál? :U ;)

[ Szerkesztve ]

(#302) Sirandrish válasza Ripper03 (#296) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nah az jó lesz:) csináljad nah:D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#303) muveszur

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Help! A köv. lenne: Join game-nél consolból akarok connectelni... addig rendbe van h "connect és az ip" de a password-t hogy irjam be hozzá? Előre is köszi:D

Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

(#304) Dashes

Dashes
(őstag)

Már megvan:) Ki lesz próbálva :K

[ Szerkesztve ]

(#305) NoRb1 válasza Sirandrish (#292) üzenetére

NoRb1
(újonc)

Köszönöm :R
Majd nemsoká megpróbálom :)

Scooter Tuning! High-End /MHR/ RoX by NoRb1

(#306) Sirandrish válasza NoRb1 (#305) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

igazán nincs mit..cserébe ha meglátsz egy szeron ne lőjj szét:DD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#307) Ripper03 válasza fpeter07 (#301) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Dede :DD

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#308) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Rászoktam nincs mit tenni ;]

[ Szerkesztve ]

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#309) Brent

Brent
(fanatikus tag)

42 vok :DD

és visszaváltottam M4A1-re , leszerepeltem a g36-al , nem vok vele anyira jó..

(#310) Sirandrish válasza Brent (#309) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

te is függő vagy:D

(#311) kutjaaa válasza CséZé (#140) üzenetére

kutjaaa
(kvázi-tag)

Szia!

Es ennek en nagyon orulok mert vegre nem kell ossze vissza konfigolni a gamet ahhoz hogy nekem is "beadja". Es vegre hasznalhatom a sync every frame-t is, kapcsoljatok be erdemes, sokkal gordulekenyebbnek latod a jatekot, en annak idejen a COD1-es pcg-lanon figyeltem az OBI-s sracokat es nem ertettem hogy miert ilyen siman szinte "uszva haladnak a palyan aztan MASH felvilagositott hogy mindenki sync every frammel nyomja, ja mondom nekik van hozza monitoruk meg vasuk hogy a 125 fps kijojjon, de hala istennek mostmar eleg az en monitorom 100Hz-e is 1024-ben.

Szerintem eleg nagy baj volt az hogy akinek jobb gepe volt az kapasbol forral indult a tobbiekhez kepest! Ez most vegre megszunt!!! :R

(#312) -Mike-

-Mike-
(őstag)

a gránátvetőt tíccsák be, lámák fegyvere

Complicated human being.

(#313) Ripper03 válasza -Mike- (#312) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jogos bár én sokat megyek azzal a stukkerral amin van 2 lövés elég jól megölök vele mindenkit utánna meg tunkerkedem:)

(#314) -Mike- válasza Ripper03 (#313) üzenetére

-Mike-
(őstag)

na pont az ilyen felfogású lámákkal van bajom amit te csinálsz.

Complicated human being.

(#315) Sirandrish válasza Ripper03 (#313) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nah ezt megkaptad...láma vagy:D
amugy én csak azért használom mert más is....de ezekszerint énis láma vagyok:D

(#316) Ripper03 válasza -Mike- (#314) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mivel nincs más fegyverem ez a leghatékonyabb nem fogok csipázni meg parával szétlőni mindent.Amint bejön másik fegyver megyek is de te is bevalhatod ez a leghatékonabb köszi a bókot
Sirandrish:Megyek a sarokba:D

(#317) -Mike- válasza Ripper03 (#316) üzenetére

-Mike-
(őstag)

amiket eddig itt meg a másik topicban linkeltél screenshotokat abból nem úgy tűnik hogy hatékony, gyenge számok voltak azok;))

Complicated human being.

(#318) Ripper03 válasza -Mike- (#317) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Emer 3 órát multiztam eddig és mindig első második helyen végeztem na csak találkozzunk valamelyik szerveren :C

(#319) -Mike-

-Mike-
(őstag)

szőr andris h

ezt letöltöd, ez egy crack, ha ezzel csinálsz pl te szervert akkor mások is betudnak lépni
start new server, onnan meg egyértelmű. ip alapján tudnak csatlakozni a többiek ugye a szokásos eljárás hogy /connect ip. port nem szükséges.

egyelőre ennyi infóm van

Complicated human being.

(#320) -Mike- válasza Ripper03 (#318) üzenetére

-Mike-
(őstag)

már alig várom a meetinget;) állítólag nekünk is lesz klánunk szóval minden adott lesz hozzá;)

[ Szerkesztve ]

Complicated human being.

(#321) Ripper03 válasza -Mike- (#320) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oksi ha csak szerveren egyik mapon vagy klánharcban meetingelünk örömmel várom:)

(#322) Sirandrish válasza Ripper03 (#316) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

hát mehetsz is...ma este nem lesz cod:DDD

(#323) Sirandrish válasza -Mike- (#319) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

oksa...köszönöm szépen:) egyébként felülirom az eredetit és akkor tudodk csinálni szerot?jah és attól még tudok menni a többire is igaz?
amugy Ripper gyengén szerepelt? nah akkor veled se megyek egy szerora:DDD

[ Szerkesztve ]

(#324) -Mike- válasza Sirandrish (#323) üzenetére

-Mike-
(őstag)

hát ez a 10-el többet ölök mint halok statok nem linkelgetésre valók ;) ;P

[ Szerkesztve ]

Complicated human being.

(#325) Sirandrish válasza -Mike- (#324) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

atya gatya:DD
én jelenleg örülnék ha olyan statjaim lennének 1-1 meccs végére:DD

és az jó hogy pl 35öt ölök és 60szor halok?:DD én olyan szinten vagyok:D

[ Szerkesztve ]

(#326) Ripper03 válasza -Mike- (#324) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó tisztába vagyok vele én is, de itt most tank szerepet töltök be és nem lassan megbújok mindenhol és szépen lassan kiszedek mindenkit fragre megyek mivel fejlődni kell :R
Sirandrish: :O :DD

(#327) Sirandrish válasza Ripper03 (#326) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nah akkr csak jól csinálom (mégha gyatrábban is) mert énis arra megyek hogy minnél többet leszedjek:D

amugy ha jó leszel egy meccset nyomhatsz este:D

(#328) NoRb1

NoRb1
(újonc)

Hy all!

Na odaáig eljutottam h:
1, ASE feltesz
2, moddolt filter-txt letölt, és átmásoltam
Meg is jelent egyből a cod4 ASE-ben, de semmi szervert nem ad ki!

Tört IP címet honnan tudok beszerezni? (ez lenne a következő lépés)
És hova kell majd beírni?

Scooter Tuning! High-End /MHR/ RoX by NoRb1

(#329) Kanczy válasza -Mike- (#314) üzenetére

Kanczy
(őstag)
LOGOUT blog

annyira szánalmas...ha lámák fegyvere,öld meg őket,ennyi!

itt picsogsz,és osztod a népet,ahelyett,hogy szarrálőnéd a ,,gránátvetős lámákat"...
ez tipikusan balfasz jelző,mikor lelámázol valakit,mert lelőtt egy neki való fegyverrel

erre szokták azt mondani (mmint rád),hogy low :(((

Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

(#330) Sirandrish válasza NoRb1 (#328) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

a COD1-et választ ki de a cod4mp exet tallózd be neki és jó lesz:)

(#331) -Mike- válasza Kanczy (#329) üzenetére

-Mike-
(őstag)

mostmár csak arra válaszoljál te nagy okos hogy honnan vetted hogy engem lelőnek ezekkel a láma fegyverekkel? jobban tetted volna ha csendben maradsz te istenbarma..

[ Szerkesztve ]

Complicated human being.

(#332) arix32

arix32
(újonc)

Hallod nektek mennyi volt a legtöbb kill egymás után????? Nekem:3 :O

Arix32

(#333) -Mike- válasza arix32 (#332) üzenetére

-Mike-
(őstag)

17

Complicated human being.

(#334) Ripper03 válasza Sirandrish (#327) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi ja és ha már megleszek 55 ráérek akkor kommandózni :R

(#335) Sirandrish válasza Ripper03 (#334) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

És ahgy ismerlek neked hamar meglesz:)

(#336) Ripper03 válasza Kanczy (#329) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hú veled vagyok jó a szó tesó:)

(#337) Ripper03 válasza Sirandrish (#335) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudom most hétvégén is nyomom, de nem sokat ma edzés holnap bul majd vasárnap egy jó nagyot:D

(#338) arix32

arix32
(újonc)

17????? :C LOooOL! te lama! :D

Arix32

(#339) -Mike- válasza arix32 (#338) üzenetére

-Mike-
(őstag)

hát ja, ide ilyen 75-65-ös statos emberkék járnak.. kilógunk.

Complicated human being.

(#340) Sirandrish válasza Ripper03 (#337) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nah akkor plussz 20 szint:)

(#341) Ripper03 válasza -Mike- (#339) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem kötelező forumoznod, ha nem tetszik valami leszállhatnál a témáról
Sirandrish:elképzelhető, de nem hiszem

(#342) -Mike- válasza Ripper03 (#341) üzenetére

-Mike-
(őstag)

okay, linkelgesd és legyél a siralmas statjaidra ilyen büszke, meg a gránátvetős majd a tömegbeszaladós high skilledre;))))

Complicated human being.

(#343) Ripper03 válasza -Mike- (#342) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hú de ügyes gyerek vagy képzeld nem azért linkelgetek, hogy ilyen emberek mint te megnézzék meg nem azért, hogy én milyen fasza gyerek vagyok mert nem.Hanem a napi dolgot az eredményt amit elértem te idióta :( Te lehetsz az a tipikus eset aki folyton lámáz meg anyázhat a szervereken szánalmas :((

(#344) Sirandrish válasza Ripper03 (#341) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

elég oda plussz 10 is:)
ugyis jó gamer vagy:)

(#345) Ripper03 válasza Sirandrish (#344) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amig +-ba vagyok nincs probléma majd ha már nem kell a level kommandozok és akkor jobb lesz az állsom kevesebb fraggel

(#346) Sirandrish válasza -Mike- (#342) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

de most ezen miért vitáztok? mindenkinek más a stilusa...én pl pnt azt utálom mikor valaki beáll egy ablakba aztán onnan osztja a népet..vagy amikor egy frdulónál befekszik a sarokba...
én pont az olyat szeretem mikor mész aztán ha látsz valakit azt lelövöd..én mindig így játszok..és ha emiatt világ életemre bamba gamer maradok akkor az maradok...sok értelmét nem látom a bujkálásnak..lehet hogy sikeresebb lennék tőle de lessz*rm..én játszani megyek fel...azért hgy agyba küldjek pár embert nem pedig bujócskázni...ha miközben én leszedek 2 embert engem leszednek 20an akkor így jártam..de egy jót játszottam és nem hasaltam a fűbe és vártam hogy valakit lekaphassak...

Jah még annyi: Ripper nagyn jó játékos..volt hozzá szerencsém (vagy nem szerencsém?:D) a COD2-be néhányszor...hát alázott..mondjuk engem nem nehéz de én akkor is jó gamernek tartom..

[ Szerkesztve ]

(#347) Sirandrish válasza Ripper03 (#345) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

én lesz*rom hgy többször haltam mint amennyit öltem..nem vagyok egy nagy játékos..de nemis mondtam sose:)

(#348) Ripper03 válasza Sirandrish (#346) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Így van csak látod még mindig sokan nem értik ezt :O

Ja és mit érsz el, ha nagy játékos vagy elérted azt, hogy játékba meg tudsz ölni 5-ből 4-szer jaj és az életbe mit kezd magával???Az egy dolog, hogy játékba jó mivel nincs más dolga csak játszani

[ Szerkesztve ]

(#349) Brent

Brent
(fanatikus tag)

Erre a gránát vetős témára : NEM LÁMA senki aki használja , azért rakták bele a játékba hogy lehessen használni , nehogymár leb@sszunk valakit azért mert olyat cuccost használ amit amúgy lehet !

Félreértés ne essék én is utálom ha 5x-re is gránátvetővel nyirnak ki , de nem pofázok hisz csak olyan fegyverrel megy amivel tud !

Engem sokkal jobban idegesítenek a csíterek :(( igaz még ilyen vesztessel nem találkoztam , de ők az igazi lámák nem a gránátvetősök :K

Utálom az olyan embereket is a szervereken akik ennyit mondanak : HÁTULRÓL?
Miért b@zmeg ? Várjam meg még megfordulsz és neadj isten fejbe lősz ? Az ilyen csicskákat kéne szétoffolni ... :(((

(#350) Sirandrish válasza Ripper03 (#348) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

én játszok amennyi jól esik olyan leszek amilyen azzal amivel akarok aztáán ha valakinek nem tetszik az tehet egy szivességet:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.