Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#101) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meddig lehet felfejlődni hányas szint?

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#102) S4m válasza jossua (#100) üzenetére

S4m
(lelkes újonc)

jossua: a forum elején már nemtomki feltett egy filtert azt másold be az ase mappájába, felülirva az eredetit
akkor látni fogod

Houston, we have a problem!

(#103) S4m válasza Ripper03 (#101) üzenetére

S4m
(lelkes újonc)

asszem 55 a max :)
én 13as vok :))

Houston, we have a problem!

(#104) Kanczy válasza Sirandrish (#99) üzenetére

Kanczy
(őstag)
LOGOUT blog

légyszíves olvasd el az előző hsz-emet végig :)

Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

(#105) Sirandrish válasza Kanczy (#104) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

jaaah hogy ugy:) ez nemis igaz:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#106) Sirandrish válasza S4m (#103) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

én meg kemény 6..vagy 7 vagy 8..már nemtudom:)
de mégcsak ma kedztem ugyhogy jó az:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#107) Norbi14

Norbi14
(senior tag)

Nekem nem akar bejelntkezni xfire -be connectnél megáll, és az xfire.com se jön DNS error -ra hivatkozva. Haveromnak betölt szal nem tom mivan! szerintetek?

LG Optimus Black

(#108) Sirandrish válasza Norbi14 (#107) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

használd a console-t...ha máshogy nem megy..

(#109) Norbi14 válasza Sirandrish (#108) üzenetére

Norbi14
(senior tag)

nem cod miatt kérdeztem(persze az miatt is)

LG Optimus Black

(#110) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

egyébként van valami olyan ami miatt extra pntkat kapok nline? csakmert jelenlegi teljesitményemmel nemsok pontot kapok meccsenként viszont volt már olyan hogy egyszer csak kiirta hogy +505 pnt..csak nemtudom miért kaptam

(#111) CséZé válasza Sirandrish (#110) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

chalenge-ket kell megcsinálni, le van írva h mit kell. én kaptam már egyért 1000 xp-t.

(#112) Ripper03 válasza S4m (#103) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oks thx

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#113) Kanczy válasza CséZé (#111) üzenetére

Kanczy
(őstag)
LOGOUT blog

többek közt a marksman III challengekért jár 1000 xp :))
már megvan kalash-ra,meg M4-re...level 30 :B

Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

(#114) jossua

jossua
(lelkes újonc)

ok köszi

Rend,Erö,Becsület ! Kitartás !

(#115) jossua

jossua
(lelkes újonc)

Srácok mikor probálok állitani a felbontáson multiba és leokézom mindig kidob a játékbol... DirektX Error és ir még valamit.. nem tudjátok mitöl lehet? :F

Rend,Erö,Becsület ! Kitartás !

(#116) Sirandrish válasza CséZé (#111) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

aha értem..és kb milyen jellegü challengek vannak?
nem nagyon vágom dö angol:D

(#117) CséZé válasza Sirandrish (#116) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

pl. ugyanazoon fegyverrel y mennyiségű embert kell megölni, x mennyiségű fejest kell adni, meg ilyen hasonlók... :DDD

(#118) CséZé válasza jossua (#115) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

előző COD4-es topikba már leírtam a megoldást

(#119) Brent válasza Kanczy (#113) üzenetére

Brent
(fanatikus tag)

én megcéloztam a level 36-ot asszem akkor kapom meg a H&K G36c-t :K
Akkor fogom nyugdíjazni a veterán m16-osom :)) jól szolgált megérdemli a pihenést :K

(#120) Kanczy válasza Brent (#119) üzenetére

Kanczy
(őstag)
LOGOUT blog

:U

(#121) trunkz

trunkz
(újonc)

Mit gondoltok, ehhez a játékhoz a minél több fps érdekében (multihoz), 8600 gts vagy x1950 pro lenne a jobb? hallottam olyat, hogy 8600gts-sel, fullon kiakad a 125 (mondom mivan?!), meg ilyenek, de jó lenne már rendes véleményeket hallani, hogy melyik jobb ezen játék alá.

mitgondoltok?

(#122) Sirandrish válasza CséZé (#117) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

és meglehet nézni hogy mittmén X fejeből hányat vertem eddig?

(#123) CséZé válasza Sirandrish (#122) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

vertél? :DD
ott van az is a menübe, azzal együtt h hányszor haltál és öltél, a challanges & rankes vagy milyen menüpontra kattinta megtalálod.

(#124) Bordoi

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Én is elkedtem multiba nyomni, de rá kellett jönnöm, hogy kevés vagyok hozzá . :DDD

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#125) CséZé válasza Bordoi (#124) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

gyakorlás kérdése az egész :) én is mikor elkeztem elég gyatrán ment(bennem van/volt a cod2-es skill :DDD )

(#126) -Mike-

-Mike-
(őstag)

lvl 35 ;)

Complicated human being.

(#127) Sirandrish válasza CséZé (#123) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

igen..közben már megtaláltam és nymattam is egy kis online-t:)
meg is csináltam vagy 2-3 cselendzset:D

jah egy kérdés...melyik az a "skill" ami a halálm után hagy egy gránátot?
nagyn idegtépő amugy de had sz*pjon más is:D
15 halálból 10 tuti az:D

[ Szerkesztve ]

(#128) Sirandrish válasza -Mike- (#126) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

és amugy azt hogy? keményen nyomod a cselendszeket?
mert én most lvl 16 vagyok (mondjuk én ma reggel kezdtem) de már az alap cs.-k megvannak és nemigen fogok rámászni azért hogy nagyobb szintem legyen a meccsenkénti akárhány pontal meg napi 15 órán át kéne tolni hogy 35 legyél:D
szóval?

[ Szerkesztve ]

(#129) -Mike- válasza Sirandrish (#128) üzenetére

-Mike-
(őstag)

nemvészes;) nem foglalkozom én olyan dolgokkal hogy challenge. csak írtok és kész,néha szerveren, ami elég gáz de van hogy csak úgy (most is onnan jövök) összeállunk haverok és nyomjuk/így az igazi egyébként/. közben meg előfordul hogy lépek egy level-t. nem kell napi 15óra hozzá, napi 2-3 és egy hét alatt megvan ez a szint;)

Complicated human being.

(#130) Sirandrish válasza -Mike- (#129) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

haverokkal hogy nyomod?
megbeszélitek melyik szerverre mentek vagy hogy?:)

Amugy most nézem hogy összesen 3óra 24percet toltam online...ahhoz jó az lvl 16 nem?:)

(#131) Bordoi válasza CséZé (#125) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Olyan gyorsan mozog az ellen, hogy alig látom .
Szerintem én soha nem fogom így tolni, de elszórakozok vele . :)

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#132) -Mike- válasza Sirandrish (#130) üzenetére

-Mike-
(őstag)

ja, felmegyünk teamspeak, egyikünk csinál szervert, felmegyünk rá 8an azt haladjunk,))
így sokkal jobb, főleg hogy mindenkit hallasz mint publicon egy lépés egy halál..

kíváló a level16;))

Complicated human being.

(#133) Sirandrish válasza Bordoi (#131) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

énis ezt gondoltam a CoD2 idején...belelehet tanulni...
Ma reggel mikor elsőnek felmentem CoD4-re ilyen 5gyilok 20halál körüli átlagom volt...mostmár sacc ugyanannyit ölök mint halok..néha még többet is..és mint mondtam 3és fél órát tltam vele eddig...belelehet jönni..az a lényeg hgy olyn szerora menj (még most nem lehet válogatni de majd eljön az az idő is) ahol nálad erősebek vannak és hiphop belerázódsz:)

[ Szerkesztve ]

(#134) Sirandrish válasza -Mike- (#132) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

ezt ird már meg PÜ-ben vagy akár ide is hogy hogyan is kell pontosan?
tehát elejétől hogy csak mi (azaz én meg haverok jussunk be egy szerora)...egyáltalán hogy és mivel csinálsz? jo a hogyot még megldom de mivel?:)
és azért is kapod a XP-t?:)

(#135) Bordoi válasza Sirandrish (#133) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Ez az, hogy pont olyanon vagyok .
Egyszál késsel olyan pillanatok alatt lekaszabol az ember, hogy az komoly .
Mindegy tolom neki, aztán meglátjuk . :K

(#136) Sirandrish válasza Bordoi (#135) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nemis szabad feladni..addig kell belerázódni míg el nem szabadul a csitláz mert akkr vége a játékélménynek:D

Mondjuk ez a falon átlövés szerintem baromság de még elviselhető..főleg mikor egy szobában 3-4ellen van aztán szijjel lövöm a falat és csak ennyit látok hogy "+10,+20,+30":D

(#137) CséZé

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

én kb 17 órát játszottam és lvl38-as vagyok, az elején elég gáz volt a statom de mostmár javul nekem is :) meg kell szokni, a cod2 valahogy letisztultabb, itt alig lehet megkülönböztetni h ki az ellenség, meg az a gáz h bepirosodik a célkereszt és megjelenik az ellenfél neve hiába ha nem veszed észre de ottvan, erre valszeg majd jön egy patch, remélem minnél előbb

(#138) Sirandrish válasza CséZé (#137) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

engem az álca zavar...mármint azért a cod2-ben láttam az embert itt ha messze van csak annyit látok hgy mozog valami...szinte teljesen beleolvad a környezetbe:D

(#139) RZoli89

RZoli89
(tag)

Hi all

Nemtudjátok mennyi a max szint a multiban?
Illetve itt már tényleg nem számít az fps, szoval ha több akkor nem lő gyorsabban, szoval értitek :DDD

(#140) CséZé válasza RZoli89 (#139) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

55
Nem számít annyira az fps, ebbe nincs fps bug mint a cod2-be, tehát nem lősz gyorsabban, remélem érted ;)

(#141) RZoli89 válasza CséZé (#140) üzenetére

RZoli89
(tag)

Kössz a gyors választ :R

Amúgy még mindig jobban meglehet különböztetni az ellenséget mint cs-ben. Ott nekem 2-3 nap kellet, hogy ne tk-zam végig az egész csapatot :DDD

(#142) D4v3

D4v3
(senior tag)

Arra esetleg rájött valaki, hogy a player listben mit jelent a dögcédula? Néhány embernél látom csak és nem a szinttől függ. :F

(#143) Bordoi

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Össze szenvedtem 13 pontot . :C

(#144) -Mike- válasza Bordoi (#143) üzenetére

-Mike-
(őstag)

most mondjam azt hogy level 40? ;))

Complicated human being.

(#145) Brent

Brent
(fanatikus tag)

tegnap 00:00 ig nyomtam úhh annyi elvetemült volt :DD azon a office-os pályán (talán vacant) rakétavetővel rusholnak , 1 chopper találkozott az egyik társammal a sarkon , úgy hasba küldte rpg-vel 1 méterről :DD akkorát zakózott szegény hátra ..

(#146) bigdigit

bigdigit
(őstag)

látom nem sokan szenvednek itt connection timeout problémával.lehet csak én vagyok hülye hogy eredeti serón akarom nyomni eredeti gammel :W

(#147) Sirandrish válasza Bordoi (#143) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

13pont?
hát egy gyiloknál ad 10-et...akkor még2-t se öltél?:)
nem 13 szint?:)

[ Szerkesztve ]

(#148) Dodi72

Dodi72
(PH! addikt)

Hy!

Ha tudtok pár szerver ip cimét légyszi közöljétek nekem is.Köcce :B

http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

(#149) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

tudja valaki hogy melyik az a "skill" ami a halálm után otthagy a gránátot?

(#150) -Mike- válasza Sirandrish (#149) üzenetére

-Mike-
(őstag)

perk 3 - martyrdom

Complicated human being.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.