2 map 2 győzelem
Ja és level19 jee 
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
Eladó teljesen új Dell fedlapok Latitude D620 D630 XPS M1330 fekete vagy piros CCFL
Dell gyári eredeti notebook táska laptop táska 13,3" as méretig ideális XPS M1330 Studio XPS 13 1340
Dell Inspiron Dell mini magyar billentyűzet 1110 1100 mini 9 mini 12 Inspiron 1210
Dell Latitude D620 D630 D820 D830 magyar billentyűzet DR147 0DR147 UC153 0UC153 ÚJ és HASZNÁLT IS
Dell XPS M1330 magyar billentyűzet Inspiron 1525 1540 1545 N5010 M5010 N5110 magyar billentyűzet HUN
2 map 2 győzelem
Ja és level19 jee 
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
4 óra 53 perc alatt 21 nem is rossz szerintem 
27-es szint lett mára 
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
azk cod1es szerok és 1.5ös peccsel vannak felvértezve..azt irja
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
Gratula...akkor nem ütköztél komoly ellenállásba a PH!-s szeron?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

Hali!
Előre is bocs, ha alap dolgot kérdezek: meg lehet-e oldani, hogy haverral LAN-ban gémelünk, és vhogy BOT-okat teszünk be, hogy ne egymást kergessük?
Előre is köszi!
"A Biblia azt mondja:Szeresd felebarátodat.A Káma Szutra pedig megtanítja, hogyan...:-)"

Megtudhatom hogy melyik az a ph szeró?
(#409) Sirandrish válasza Chesterfield (#408) üzenetére
azthiszem visszább megtaláld az IP-t és a pass-t...vagy itt vagy a másik topicba...már én se tudom

Légyszi...:-)
"A Biblia azt mondja:Szeresd felebarátodat.A Káma Szutra pedig megtanítja, hogyan...:-)"
enge m is érdekelne szóval ha esetleg PÜ_ben kapsz választ azt küld már tovább nekem

Természetes...de nem nagyon jön válasz...sajna... 

Üdv mindenkinek!
Már soxor olvastam írásaitok, de most már beregisztráltam mert kérdeznem kell a profikat!
Dobozos CoD4-em van és nem tudom hogyan tudnék harcolni Hazánk Fiainak oldalán. A Game-Monitor.comon kiadottak nem láthatók a game listáján. 
Előre is köszi! (még nem biztos hogy a Bf2 a fiókba kerül)
nem nagyon értem hogy mit akarsz de a game-monitoron csak az IP kell neked...kijelölöd...ctrl+c aztán belépsz a gameba ott "0"-vallehozod a konzolt da beirod hgy /connect aztán crtl+v és enter...persze ezek elég zsufoltak ugyhgy lehet hgy néhányaszot végig kell nézned mindet mig egyszer bejutsz valamelyikbe..
elvileg van valami Crack amivel ha felülirod az eredetit akkor te is tudsz csinálni szerot de én még nem próbáltam..

Na jó, már leszedtem-ki még nem próbáltam-de akkor szerver-létrehozáskor meg tom határozni a BOT-ok számát--v tehetek bele BOT-ot 1általán?!
az hasznos dolog
egyszer fallmögött voltam, egy radar társaságában és durrdurr 

Köszönöm! Próba szekerce 
ha elég ideig próbálkozol akkor az egyikbe tuti bejutsz
visznt azt hzzáteszem hogy nem lesz tul egyszerü...bár most még vannak szabad slotok de később nagyon nehéz bejutni
mint már mondtam én még nem próbáltam

Kipróbáltam-semmi--szervert csinálhatok, de BOT nincs--eddig is ment így, ezért tudtuk LAN-ban nyomni--megnézem net-szerverre is... 
akkor nemtudom..

vkki meg tudná mondani h mivan a ph serverrel...beírom a passt és akkois is invalid...v csak reggelente nem megy?
már más is irta hogy nem megy ugyhgy vagy nem megy vagy megváltozott a pass 

Igazatok van, elnéztem...
Kin vannak a cod4-es szerok is, de midegyiknél hibát ír:
"Key Code in use. Please try recounecting later" vagy "PunkBuster"-el kapcsolatban írkál egy hosszú szöveget, de az 1. írja legtöbbször!
Próbáltam vagy 20 szeron keresztül és mindegyiken kiírja...

Scooter Tuning! High-End /MHR/ RoX by NoRb1
hát igen..senki se mondta hogy egyszerü lesz..
Én ugy csináltam hogy mikor nagyon ráértem akkor rászántam 15 percet arra hogy belépjek meg kilépjek a szerokra/rol...ha beengedett valahova akkor azt elmentettem a kedvencekbe így mikor nyomulnék akkor csak azt a néhányat nézem..mindig van slot és már mehet is a game és nem kell mindig bepróbálni 20-30szerot..
lehet valamit kezdeni a Külföldi szerokn azzal hogy magas a pingem? nem lehet valahogy letornázni? olyan hátrányal indulok így hogy az valami hihetetlen..főleg ahol vagyunk 30an...

Nekem sem ment 1 napig, aztán ma reggel megint ment.
volt fent valami monyi meg egy asdasdasd nevű tag.
tele van a PH!-s szerver?
nah oda se megyek akkor
Hoztam a formám ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aztán sok noob meg azt mondja erre mivan wh off meg ilyeneket 
és most? csak nekem irja hgy tele van a szero vagy valóban tele van?
a radar csak 30 másodparces wh ![;]](/dl/s/v1.gif)
egyszer 30 percig vártam hogy üres legyen, de vki mindig elfoglalta 
hány slotos az a szero? mert nemhiszem hogy innen olyan sokan mennének..vagy máshl is ki volt irva vajon?

Azt tudja valaki hogy hányas szintnél lehet majd egy fegyverre több cuccot rakni ? Láttam már olyat hogy egy p90-en volt silencer meg red dot ...
Engem beengedett és amint vége lett a mapnak kidobott.Lehet waroznak rajta nem tudom
Én nem látom semmi hasznát úgy is a mapon jelzi hol vannak nem?
12 slot
hát én ma már vagy 10szer próbáltam és ezt irja mindig
az nem valami sok

Értem!
Na próbálgattam ahogy mondtam, 1 szerót már találtam is, el is mentettem 
Am cod4-ben nincs dtm?
Scooter Tuning! High-End /MHR/ RoX by NoRb1
Majd később probáld meg

hi all!
-Mike- irt ezelőtt egy olyat, hogy ha azzal a crackkel, amit feltett rapidra, felülirom az eredetit, akkor tudok szervert inditani
kiprobáltam, és odáig jutottam h aki be akarna lépni, az nem tud, awaiting connection számol sokáig, majd server error. 
Ha vki tudja h ez mitől van ill hogyan lehet orvosolni pls ne tartsa vissza magát!
köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Houston, we have a problem!
nem lehet 
bal felső sarok, egy csík fut végig a kis térképen és jelzi az össze ellent, kivébe azt akinek UAV Jammer perke van
[ Szerkesztve ]
de még mekkora haszna van...amikor 6 ember rushol rád,de nem lőnek...benyomod,és látod az összeset,még a hangtompítósat is 
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

Sziasztok!
Nekem egy elég kellemetlen problémám van a Cod 4-el!Az van, hogy single-ben fut rendesen erre amikor a multit elindítoma menüje iszonyatosan szaggat és még connectelni se tudok, dettó ugyanez volt a Cod 2-nél.
Kérlek segítsetek, ha tudtok!
Most toltam megint kicsit lvl23 de nagyon undorító pálya volt mármint sokan voltak 12-12 gusztustalan mi ment ott.Maradok a 4v4 vagy max 6v6 az a legjobb