Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#401) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2 map 2 győzelem:D
Ja és level19 jee :R

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#402) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

4 óra 53 perc alatt 21 nem is rossz szerintem :B

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#403) Brent

Brent
(fanatikus tag)

48 lvl - Major General II :))

(#404) Bordoi

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

27-es szint lett mára :DD

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#405) Sirandrish válasza NoRb1 (#398) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

azk cod1es szerok és 1.5ös peccsel vannak felvértezve..azt irja:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#406) Sirandrish válasza Ripper03 (#401) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Gratula...akkor nem ütköztél komoly ellenállásba a PH!-s szeron?:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#407) Azareus

Azareus
(újonc)

Hali!
Előre is bocs, ha alap dolgot kérdezek: meg lehet-e oldani, hogy haverral LAN-ban gémelünk, és vhogy BOT-okat teszünk be, hogy ne egymást kergessük?
Előre is köszi!

"A Biblia azt mondja:Szeresd felebarátodat.A Káma Szutra pedig megtanítja, hogyan...:-)"

(#408) Chesterfield

Chesterfield
(fanatikus tag)

Megtudhatom hogy melyik az a ph szeró?

(#409) Sirandrish válasza Chesterfield (#408) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

azthiszem visszább megtaláld az IP-t és a pass-t...vagy itt vagy a másik topicba...már én se tudom:)

(#410) Azareus

Azareus
(újonc)

Légyszi...:-)

"A Biblia azt mondja:Szeresd felebarátodat.A Káma Szutra pedig megtanítja, hogyan...:-)"

(#411) Sirandrish válasza Azareus (#410) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

enge m is érdekelne szóval ha esetleg PÜ_ben kapsz választ azt küld már tovább nekem:)

(#412) Azareus válasza Sirandrish (#411) üzenetére

Azareus
(újonc)

Természetes...de nem nagyon jön válasz...sajna... :(

(#413) gézapapa

gézapapa
(újonc)

:R Üdv mindenkinek!
Már soxor olvastam írásaitok, de most már beregisztráltam mert kérdeznem kell a profikat!
Dobozos CoD4-em van és nem tudom hogyan tudnék harcolni Hazánk Fiainak oldalán. A Game-Monitor.comon kiadottak nem láthatók a game listáján. :W

Előre is köszi! (még nem biztos hogy a Bf2 a fiókba kerül)

(#414) Sirandrish válasza gézapapa (#413) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nem nagyon értem hogy mit akarsz de a game-monitoron csak az IP kell neked...kijelölöd...ctrl+c aztán belépsz a gameba ott "0"-vallehozod a konzolt da beirod hgy /connect aztán crtl+v és enter...persze ezek elég zsufoltak ugyhgy lehet hgy néhányaszot végig kell nézned mindet mig egyszer bejutsz valamelyikbe..

(#415) Sirandrish válasza Azareus (#412) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

elvileg van valami Crack amivel ha felülirod az eredetit akkor te is tudsz csinálni szerot de én még nem próbáltam..

(#416) Azareus válasza Sirandrish (#415) üzenetére

Azareus
(újonc)

Na jó, már leszedtem-ki még nem próbáltam-de akkor szerver-létrehozáskor meg tom határozni a BOT-ok számát--v tehetek bele BOT-ot 1általán?!

(#417) fpeter07 válasza Ripper03 (#372) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az hasznos dolog :D egyszer fallmögött voltam, egy radar társaságában és durrdurr :D

(#418) gézapapa válasza Sirandrish (#414) üzenetére

gézapapa
(újonc)

Köszönöm! Próba szekerce :)

(#419) Sirandrish válasza gézapapa (#418) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

ha elég ideig próbálkozol akkor az egyikbe tuti bejutsz:)
visznt azt hzzáteszem hogy nem lesz tul egyszerü...bár most még vannak szabad slotok de később nagyon nehéz bejutni:)

(#420) Sirandrish válasza Azareus (#416) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

mint már mondtam én még nem próbáltam:)

(#421) Azareus válasza Sirandrish (#420) üzenetére

Azareus
(újonc)

Kipróbáltam-semmi--szervert csinálhatok, de BOT nincs--eddig is ment így, ezért tudtuk LAN-ban nyomni--megnézem net-szerverre is... :W

(#422) Sirandrish válasza Azareus (#421) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

akkor nemtudom..

(#423) Rx

Rx
(kvázi-tag)

vkki meg tudná mondani h mivan a ph serverrel...beírom a passt és akkois is invalid...v csak reggelente nem megy?

(#424) Sirandrish válasza Rx (#423) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

már más is irta hogy nem megy ugyhgy vagy nem megy vagy megváltozott a pass :O

(#425) NoRb1 válasza Sirandrish (#405) üzenetére

NoRb1
(újonc)

Igazatok van, elnéztem...

Kin vannak a cod4-es szerok is, de midegyiknél hibát ír:
"Key Code in use. Please try recounecting later" vagy "PunkBuster"-el kapcsolatban írkál egy hosszú szöveget, de az 1. írja legtöbbször!
Próbáltam vagy 20 szeron keresztül és mindegyiken kiírja... :F :U

Scooter Tuning! High-End /MHR/ RoX by NoRb1

(#426) Sirandrish válasza NoRb1 (#425) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

hát igen..senki se mondta hogy egyszerü lesz..
Én ugy csináltam hogy mikor nagyon ráértem akkor rászántam 15 percet arra hogy belépjek meg kilépjek a szerokra/rol...ha beengedett valahova akkor azt elmentettem a kedvencekbe így mikor nyomulnék akkor csak azt a néhányat nézem..mindig van slot és már mehet is a game és nem kell mindig bepróbálni 20-30szerot..

(#427) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

lehet valamit kezdeni a Külföldi szerokn azzal hogy magas a pingem? nem lehet valahogy letornázni? olyan hátrányal indulok így hogy az valami hihetetlen..főleg ahol vagyunk 30an...

(#428) Chesterfield válasza Rx (#423) üzenetére

Chesterfield
(fanatikus tag)

Nekem sem ment 1 napig, aztán ma reggel megint ment.
volt fent valami monyi meg egy asdasdasd nevű tag.

(#429) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

tele van a PH!-s szerver?:(
nah oda se megyek akkor:((

(#430) Ripper03 válasza Sirandrish (#406) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hoztam a formám ;]

(#431) Ripper03 válasza fpeter07 (#417) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aztán sok noob meg azt mondja erre mivan wh off meg ilyeneket :(

(#432) Sirandrish válasza Ripper03 (#430) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

és most? csak nekem irja hgy tele van a szero vagy valóban tele van?

(#433) fpeter07 válasza Ripper03 (#431) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a radar csak 30 másodparces wh ;]

(#434) fpeter07 válasza Sirandrish (#419) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egyszer 30 percig vártam hogy üres legyen, de vki mindig elfoglalta :)

(#435) Sirandrish válasza fpeter07 (#434) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

hány slotos az a szero? mert nemhiszem hogy innen olyan sokan mennének..vagy máshl is ki volt irva vajon?

(#436) Brent

Brent
(fanatikus tag)

Azt tudja valaki hogy hányas szintnél lehet majd egy fegyverre több cuccot rakni ? Láttam már olyat hogy egy p90-en volt silencer meg red dot ...

(#437) Ripper03 válasza Sirandrish (#432) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Engem beengedett és amint vége lett a mapnak kidobott.Lehet waroznak rajta nem tudom

(#438) Ripper03 válasza fpeter07 (#433) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én nem látom semmi hasznát úgy is a mapon jelzi hol vannak nem?

(#439) Ripper03 válasza Sirandrish (#435) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

12 slot

(#440) Sirandrish válasza Ripper03 (#437) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

hát én ma már vagy 10szer próbáltam és ezt irja mindig:(

(#441) Sirandrish válasza Ripper03 (#439) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

az nem valami sok:(

(#442) NoRb1 válasza Sirandrish (#426) üzenetére

NoRb1
(újonc)

Értem!

Na próbálgattam ahogy mondtam, 1 szerót már találtam is, el is mentettem :D
Am cod4-ben nincs dtm?

Scooter Tuning! High-End /MHR/ RoX by NoRb1

(#443) Ripper03 válasza Sirandrish (#440) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Majd később probáld meg

(#444) S4m

S4m
(lelkes újonc)

hi all!

-Mike- irt ezelőtt egy olyat, hogy ha azzal a crackkel, amit feltett rapidra, felülirom az eredetit, akkor tudok szervert inditani
kiprobáltam, és odáig jutottam h aki be akarna lépni, az nem tud, awaiting connection számol sokáig, majd server error. :(

Ha vki tudja h ez mitől van ill hogyan lehet orvosolni pls ne tartsa vissza magát!

köszi előre is!

[ Szerkesztve ]

Houston, we have a problem!

(#445) fpeter07 válasza Brent (#436) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem lehet :(

(#446) fpeter07 válasza Ripper03 (#438) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

bal felső sarok, egy csík fut végig a kis térképen és jelzi az össze ellent, kivébe azt akinek UAV Jammer perke van

[ Szerkesztve ]

(#447) Kanczy válasza Ripper03 (#438) üzenetére

Kanczy
(őstag)
LOGOUT blog

de még mekkora haszna van...amikor 6 ember rushol rád,de nem lőnek...benyomod,és látod az összeset,még a hangtompítósat is :))

Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

(#448) Hoobie

Hoobie
(újonc)

Sziasztok!

Nekem egy elég kellemetlen problémám van a Cod 4-el!Az van, hogy single-ben fut rendesen erre amikor a multit elindítoma menüje iszonyatosan szaggat és még connectelni se tudok, dettó ugyanez volt a Cod 2-nél.

Kérlek segítsetek, ha tudtok!

(#449) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most toltam megint kicsit lvl23 de nagyon undorító pálya volt mármint sokan voltak 12-12 gusztustalan mi ment ott.Maradok a 4v4 vagy max 6v6 az a legjobb :R

(#450) Ripper03 válasza fpeter07 (#446) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

értem :R
Kanczy:Mire a mapról középre viszem a szemem az a 6 ember szétdarál:D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.