Hirdetés

Aktív témák

  • Speed®

    HARDVERAPRÓD

    válasz spyduck #7193 üzenetére

    "a válaszomban nem volt benne szerinted a megoldás? " NEM.
    Nem érted te egybites? Teljesen egyértelműen leírta, hogy az a kérdés, a 8800GTS 320MB jobb-e az 512es GTnél. Tehát tök egyértelmű, hogy a kérdésben szereplő GTS G80as, mivel 320MBos. Amit te írtál, az a kérdésére nem válasz.

    Az AGPs srác esetében még mindig nem az a kérdés, hogy hányXos a lapja, mivel egyszer már írtam (persze nem akarod beismerni hogy igazam lehet), hogy a 9600as kizárólag 8xos AGPre készült, emiatt a lapja is tuti, hogy 8xos. Tobábbra is az a kérdés esetében, hogy milyen proci mellé akar kártyát, te nem gondolod feleslegesnek pl. egy Willemate Cerka mellé az ajánlott 66GTt. Gondolkozz már!

    Feszemelés: összevissza beszélsz, mi köze a dologhoz az alaplapnak? Nem írtam olyat, hogy az lehet a korlátozó tényező, olvasd már el mit írtam. Az egyik legjobb S462es lappal rendelkezik, nekem is olyan (NF7-S) volt anno a 2500+ alatt, 2.6GGHzig jutottam. #7213ban írtad, hogy leesett mi a valódi probléma nála. Gratula, ne törődj vele, hogy #7183ban leírtam neki..

    Persze ha nem lennél ilyen korlátolt és hajlamos lennél továbbolvasni a nickemnél, akkor talán egy kis tudás átragadna. Ehelyett csak kötözködsz és adod továbbra is a rossz tanácsokat. emkaessnek adott válaszodon jöt röhögtem, hasonlóan felkészült szervízesek miatt buknak a laikusok szervízeléskor min 10-15kt. A tanácsod alapján vegyen új tápot és vegye ki az egyik memóriát. Ahelyett hogy kitakarítaná a gépet (mivel bizonyosan túlmelegedés okozza idővel a bajt) és a memóriákra rátolna egy MemTest86ot. Bár utóbbi valszeg felesleges is, egy átmozgatással egybekötött pucolás megoldja nagy valószínűséggel az egészet.

    Az, hogy én honnan jöttem, szvsz mindegy, bár egy biztos, azon a környéken ha hülyeséget csinál az ember, belátja és nem ágáll tovább. A privátos részt tudom teljesíteni a kérésedből (ez eddig sem okozott problémát, másként látod?), a hozzádszólást viszont nem fogom továbbra sem kerülni ha hülyeségeket írsz.
    Ha körülnézel a topik(ok)ban, annyit láthatsz, hogy használható infókat közlök.
    Kötekedésnek csak sértett lelked láttatja, menj el pszichomókushoz ha zavar :U
    Remélem hamar túlteszed magad ezen a traumán, további kellemest :R

    actworld
    Tedd fel az alaplapi chipkészlethez való driverkészletből a GART drivert.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák