Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz fixedgear #32973 üzenetére

    Régóta ATI-s vagyok, itt mindennapos, hogy egy széria kifutásával tojnak a régi hardverre (ahogy az AMD is chipset fronton), hogy vegyél inkább újat, így az újabb meghajtókkal egyre többet hibáznak a régi kártyák. Minél régebbi a program, annál többet, pl. egy friss ATI meghajtóval alig pár éves játékok is megborulhatnak. Sok régebbi (már HD3xxx is) ATI tulaj cserélgeti a meghajtóit attól függően, hogy régebbi játékkal játszik, vagy egy újat akar kipróbálni, amelyhez meg nagy eséllyel a régiben nincs támogatás.

    Amikor nV-m volt, akkor még net sem nagyon, évekig ment minden ugyanazzal a meghajtóval, vagy, ha frissítettem vmelyik újság mellékletéről, nem volt gond. Alighanem az nV igyexik felnőni az ATI-hoz e téren. Haveromnál Leadtek MX400 van, az akkori Leadtek driverrel, amelyet még évekkel ezelőtt installáltam fel neki, amikor összeraktam a gépét. Semmi gondja.

    Lényegében nem tudsz mást tenni, mint próbálgatni, melyik meghajtó megfelelő a kártyádhoz, esetleg a saját gyártójától kereshetsz drivert, ha van (ASUS, MSI, stb), azok jók szoktak lenni.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Aktív témák