Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz gyuromoj #30678 üzenetére

    Elméletileg S-Video kábelt, illetve a kártyához kellett kapni RGB/RCA kábelt is, ezek elő szoktak fordulni TV-ken. Na most, ha csak HDMI csatlakozó van rajta, az gáz.

    aero.: De ő low-on futtatja. :Y Asztali HD4650-em HIGH-ban vitte a Crysist árnyékok és fizika butításával, természetesen AA nélkül.

    wikings2: Régi kártyához ne telepíts új driver-t, ez régi ATI igazság.

    ZSOOLT2: Be/kilépési hőmérséklet nem mérvadó. Táp lehet ludas. A Chieftec-ben én nem annyira bíznék, mert csak az 550W-osom adott le 18A-t a VGA ágakon, ennél kisebbek nem. Márpedig annyi kell.

    dzseron: HD3xxx kártyához ne tegyél fel 8.7-nél újabb drivert. Ha új játékhoz meg ilyen kéne, akkor emiatt szívtál, így kényszerít az ATI fejlesztésre. :(((

    ilN4e: Kevés feszt kapnak a RAM-ok, vagy sok tuningot; és/vagy túlmelegszenek. Vedd vissza a RAM-órajeleket, és jó lesz. Ne feledd, hogy a RAM-ok és a VRM-ek hőmérsékletét nem méri semmi.

    Satyricon: A cserélgetett driverek is uezt tudják produkálni, le kell őket pucolni, és a megfelelő drivert feltelepíteni, nem feltétlenül szükséges OS reinstall.

    Egyébként VGA (főleg ATI) hibákkal bajlódóknak ismételten tudom javasolni, hogy a teljes rendszerüket, a legfinomabb beállításokig, mindenféle VGA-driver nélkül telepítsék, aztán mentsék el az egész OS partíciót, és csak ezután kezdjenek VGA meghajtókkal kísérletezni. Baj esetén 5-10 perc a tiszta rendszer visszaállítása.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Aktív témák