mennyibe fog fájni?
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

mennyibe fog fájni?
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

remélem holnap már lesz PH! teszt.
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

Reméljük... 

Én most a többségtől eltérően ezen kártyák HD támogatására lennék kíváncsi, mert szép hogy jó sok pontot érnek el 3DMarkban, meg hogy csak Powercolort tud szerezni szinte mindenki, de azt hogy FULL HD filmeket (1080p Blu-Ray Disc és HD-DVD) mennyire támogatja? Gondolok itt arra hogy milyen procit mennyire terhel le egy ilyen kártya mellett!?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred!

Nekem 85E-be ha minden igaz és ha megvan még a 3870X2 kártya a nagykerben!
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Már olyat is lehet rendelni ????

Asus Rampage II Gene / i7 920 / Zalman CNPS9700LED / 3 x 1 gb Kingmax 1600 ddr3 Overclocking Memory / 2 TB Hitachi / Asus HD 5870 /NZXT Hale90 650W/Chembro Gaming Bomb case / Samsung 205 BW /Genius SW-HT5.1 5000/...Samsung Galaxy Nexus
Számozásából ítélve decemberben.
Logikailag még Karácsony előtt, mert utána biztosan nem dolgoznak már az idén, aztán meg 8.1-es lenne.
Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com

Valóban... már van ilyen is 
MAKE SOME FUCKI'N NOIZE ''Dream as if u live for ever. Live as if u'll die today. The choice is your's.
ottvan az egyik tesztben hogy 2% a cpu használat hd filmek mellett, ergo nem kell mellé nagy brutalitás
Egyébként a most akkor HD3870-et érdeme venni nem??
de
Nekem ennyi pont elég, akkor nekem se lesz szerintem. Mivel te egy kicsit maximalista vagy. HA ezt mondod 8800gt után azért nem rossz vélemény.
gyúrunk vazze
MEgharaplak ha tudzs olyat venni!!! 
gyúrunk vazze

socket 939 x2 4600+ CPU + HD 3870 VGA ennyit tudtam kifacsarni belőle gyári coolerekkel [link]
köszönjük ATI koszönjük AMD 

Nem értem, senki sem beszélt még ilyen kariról... Hogyan/honnan tudnád beszerezni? Szvsz vki szívat. 
[ Szerkesztve ]
Semper Fi

Milyen órajelek mellett?
"We are analog players in a digital wold"

Megküldte már vki rendesen a hd3870-t? 13k-t valaki 3dmark06-ba
Csak viszonyítás a régi hd2900pro-m hoz képest
Hangja, hőfok?

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

860/1330 de majd ezzel [link]
megnézzük 900/1450 el is 
Sziasztok!
nem találtam konkrét utalást arra, hogy az AC Accelero S1 v. S2 tökéletesen passzol-e a kártyára! Mert tervezem egy ilyen kártya megvételét, de addig nem akarok lépni, amíg nem derül ki az igazság! Válaszotokat köszönöm!
http://hardverapro.hu/apro/nvidia_vga-k_nezz_be/friss.html#msg218

engem az érdekelne hogy mennyit forog a recerencia cooler (HD3870) terheletlenül illetve terhelve
Szerintem nem lesz fontos a csere. Jónak néz ki a stock is rajta, ha a 3870-ről beszélünk.
Több tesztben is írták, hogy nem sok hangja van.
gyúrunk vazze

Biztos lesz 13k-s eredmény!Hangja, hőfok Hallkabb,hűvösebb 
maradjunk annyiban, hogy halkabb

Oké,velem lehet beszélni 

nem tudom megszámolni!!!!! nagyon pörög
de nem hangos 

Üdv!
Lehet hogy baromságot kérdezek de ha egy ilyen heatpipe-os videokarira rászerelek egy hütőventillátort, akkor jo fogja birni a tuningot?

C2D vel mondjuk 3,6Ghz-n 

Simán 

Remélem tudok de azért ne harapjál meg. 
joshua7
ura nekem is de hiszek neki ha ő mondja hogy van és 71E Ft +áfa az ára!
[ Szerkesztve ]
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Nem ám rádsóznak valami rakat... @@@@@ -t!
Amúgy érdekes... sehol semmi teszt óróla... meg semmi se
[ Szerkesztve ]
MAKE SOME FUCKI'N NOIZE ''Dream as if u live for ever. Live as if u'll die today. The choice is your's.

Nah arra kivi leszek. Ha valaki elérte küldhet egy privit
. De nem ám négmagvassal
Ha megfelelően olcsón tudok szerezni akkor tőlem várhattok egy hd3850 256MB CF teszet, aztán lehet eladó lesz mindkért kari
(még nem biztos)
[ Szerkesztve ]

Igen, kb. annyira biztosan mint egy gyári hűtős társa, esetleg jobban is, attól függ mennyire jó a heatpipeos kialakítás. 

Erre karira vétek lenne ventit rakni
Akkor inkább gyári ventivel és arra valami más hűtő.... 
Hát, számomra nem az az 5k a lét...
Lecserélni biztos lefogom, mert nekem nem mindegy, hogy 60 vagy 90 fok. A tuningnak meg csak jót tesz...
U.I.: Nem akarom, hogy a VGA legyen a legmelegebb a gépemben! Mondjuk most is az...
kemény 54 fok...
http://hardverapro.hu/apro/nvidia_vga-k_nezz_be/friss.html#msg218

Van nekem is fenntartásom egy kicsike a kártyával kapcsolatban,hogy jól működik e majd,de örülnék ha be tudnám szerezni végre!
Hali!
Sikeresen downgrade- eltem a Vistáról Xp- re, de volna egy problematika... Felraktam a Catalyst 7.11- et, de valami gebasz van... A rendszer tök szűz, csak pár dolgot raktam fel, drivereket, és vírusirtót. na most ilyenkor mit csináljak? 
Csak óvatosan, még nem kávéztam..

Ted fel újra a drivert,és ne a Catalyst 7.11-et hanem a Hotfixet.
Előtte töröljem a sima 7.11- et? Egyébként a hotfix az nem csak a Crysissel áll kapcsolatban? Jólvan, megcsinálom 
(#6041) Alvin_ti4200 válasza Mákos7észta (#6038) üzenetére
Microsoft .NET 2.0-ás keretrendszer fent van?
csak pár dolgot? több ikonod van az asztalon, mint nekem 10 rendszert egybeszámolva
[ Szerkesztve ]
(#6042) Mákos7észta válasza Alvin_ti4200 (#6041) üzenetére
Fent van.
na jólvan, már egy teljes rendszert alakítottam ki, meg persze a programcsomagok is az asztalon vannak, ennek a 60%- a lemegy az asztalról 
[ Szerkesztve ]

a catalyst nem tudja mérni a fordultszámot?
vagy valami más progi nem tudja megmutatni?
akkor minek a négy ér?
Na akkor most van hepi 
SM2: 4359
SM3: 4690
CPU: 2718
Na így már jobban néz ki 
Kösz mindenki segítségét 
[ Szerkesztve ]
Ez még nem jó ár, csak jobb. 
Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com

Hali! De régen jártam már ph fórumon
és nem olvastam el az előző hozzászólásokat, de nálunk már 60-63 között lehet kapni 3870 és 49-53 között 3850-et. Csak gondoltam megosztom veletek. 
A politikusok nem szeretika trabantot, mert kormányváltós. :D MSI K9A Platinum, AMD Athlon 64 3800+, 2X1 GB Kingston DDR2 800 MHz, Sapphire Radeon X1650XT 256 MB GDDR3, 2XWestern Digital SATA II 250 GB 16 MB cache, Stability Power 450 W, Aerocool Aeroengine II ház | Acer Aspire 5542G

Hol az a nálunk
athomi: örüljünk, hogy kezd elterjedni...
[ Szerkesztve ]

Hát ez jó sz@r ár érte.
Egyébként sztem csak rendelésre tudják hozni. 
[ Szerkesztve ]
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!
A főablakban 9728 (4069/4390/2677) pontod van, a kis eredménykijelzőn meg 10285 (4359/4690/2718), hogy csináltad

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★