Érdekes az enyémen, ha jól emlékszem 1.0-s Quimondák vannak, csak egy pillantást vetettem rájuk mikor leszedtem a gyári hűtést.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
gxr
(lelkes újonc)
Én nem bántom a bazárosokat.. De van amelyik beteszi a listába több hete a 8800GT is..
Amit utoljára olvastam Hammontól:
"..8800GT NEM LESZ MÁR AZ IDÉN.
3850
3870
VÁRHATÓ"
Természetesen nem ő tehet róla. Lehet várni, de érdemes ha a másik helyen ,meg van raktáron ? Kimentünk anno videóért, színes tv miatt. Volt aranynyaklánc mizéria, majd később kristálycukorért.. Most meg 3850-ért
Nem szégyen ez..
GB p965-DS4; E6400@3.2, 2*1GB Kingmax; Gecube Radeon 3850 OC / 512MB

rollins
(őstag)
Idehaza boltokban a 256-os hd3850 50ezer körül is van. Erre mit lehet mondani? Ausztria nincs olyan messze, ott hogyhogy olcsóbb? Vagy ott is drágább volt és csak most ment le az ára?
Rivába állítsd be a szabályzást...

gxr
(lelkes újonc)
Ott a realitás talaján maradtak. Ennyi volt az elején is. Sajnos magyarországot NEM JEGYZIK külföldön. Lehet hamarabb megkap egy osztrák kiscég 20db-ot mint pl. a Ramiris 200-at ! Az a szomorú, hogy ez nem vicc !! Miért ? Mert magyar... 
GB p965-DS4; E6400@3.2, 2*1GB Kingmax; Gecube Radeon 3850 OC / 512MB

TTomax
(PH! kedvence)
a Sappire oldalárol a hotfix Crysishez [link]
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

hzolek
(újonc)
rollins köszi a válaszokat

varga911
(senior tag)
Az egy dolog hogy most minden elmegy, de az emberek többsége nem engedheti meg magának hogy 4-5 havonta grafikus kártyát cseréljen, és ezért az 512MB-os időállóbb, már amennyire hardvernél lehet ilyesmiről beszélni. 
Mod: Nem 22" wideom van, hanem egy 21"-es monitor ami 2048x1536-ig mindent tud, ki tudom tesztelni mi hogy megy, milyen felbontáson.
[ Szerkesztve ]

Foglalt név
(MODERÁTOR)
Én havonta 4-5x cserélek, de értem a problémát
Régebben nekem is ilyesmi volt, csak nem fért el az asztalon
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!
Hát nemtom' nekem ez egy kicsit sántít:
期ロットこそ、AMDから供給されるリファレンスモデルが使われており

Eladó cuccok: http://href.hu/x/d908

Bali27
(őstag)
Sziasztok..
Utána olvastam a dolgoknak kicsit. Dx 10.1 es játék leghamarabb 2008 év végén jön, és a dx 10 es karikkal is menni fog, csak pár optimalizáció ki fog maradni belöle. szal lasabb lesz valamivel.. Ha nem akarok CF et, akkor a 8800gt (lehet tudok annyiért szerezni mint most 3870 et, [amit sajna sehol se kapok] menniyvel lassul le dx 10.1 be??? Mivel most dx 9 és 10 be kb 20% al gyorsabb mint a 3870.. ... Igaz 3870 et szeretnék eredetileg... Kiváncsi váom a 7.12 es Catalystot, bár azt mondják a tölem okosabbak h 15-20% os teljesitményjavulást egy driver sem hozhat...
Mi erröl a véleményetek? Ha lehetne kapni 60 ért 8800gt-t, jobban megérné e mint 60 ért a 3870???
Tóth Bali

fanti
(senior tag)
Sziasztok!
Tudnátok linket adni a 3DMARK -ok javításához, hogy fusson a 3850 kareszon is.
Köszi!
DX10.es 8800-asok is 1 éve megjelentek most sincs semmi értelműk
fururemark.com -ról töltsétek le a legújabb verziót és láás csodát egyből futni fog a 3Dmark

keszegduda
(őstag)
Nálam működik, minden jó lett és még gyorsult is tőlepár FPS-t...
Egyébként egész jó kis kártya ez, annak ellenére hogy 256Mb-os nagyon megdöbbentem. Minden játékkal tudok játszani fullba 1280-ba, kivétel a Crysis ott 1024...néha "laggol" a 256Mb ram miatt, de csak az elején csinálja... 

keszegduda
(őstag)
Rátettem kíváncsiságból 100%-ra...mint egy turbo feltötő.
Egész jól lehet szabályozni 40%-ig szinte hangtalan csak az a baj hogy nálam nem engedi egyesével állítani a csúszkát.

gerrog
(fanatikus tag)
Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben.

sapi91
(újonc)
Jolvanna véletlenul 2 szer kuldtem el:S am mostmár meggyőztetek a 3870-ről kezd nekem is szinpatikus lenni, márcsak várnom kell a nagykereskedésre

Logouton van egy jó kis leírás riva szabályzásról...

milanscs
(fanatikus tag)
Innen töltheted. Kicsomagolod és a "dll" fájlt bemásolod ide %WINDIR%\system32\Futuremark\MSC\ felülírod vele a régit, aztán menni is fog... 
Il Milan In Vetta All'Olimpo!!! Campioni D'Europa!!!

4tom4nti
(kvázi-tag)
SZIMPATIKUS... könyörgöm, aki hozzászól figyeljen már oda arra a rohadt helyesírásra egy kicsit... 
Accelero S1 in da house! 
Vmikor szerelés... 

Coyot
(őstag)
Képet várom, mert énis ilyet szeretnék rá
Jáájjj

gabensrac
(lelkes újonc)
Sziasztok! CSinált már valaki HD3870 CF HD3850-t ? Vagy láttott vmi tesztet pls linkelje be, vayg küldjön képet pls! THX 

Kentsfield
(lelkes újonc)

PSasa
(lelkes újonc)
Sziasztok,
Akinek már van 3850-e, milyen táppal használja?? Vennék majd egyet, de félek, hogy kevés lesz a táp.
FSP 400-60THN-P (450Wpeak)
3.3V->30A +5V->28A +12v1->14A +12V2 15A
Segítségeteket előre is köszönöm
konfig:ASUS M2N-E SLI, 4200+, 2db PATA HDD, 1db DVD író
ASUS P7H55-M Pro i3

keszegduda
(őstag)
Nekem 500W-os Chieftec van és tökéletes vele...
Az FSP 400-astól ne félj, lazán fogja vinni. 
350-es FSP-vel hajtom a rendszert.
2.6GHz-en járatott C2D, HD3850, 1vinyó, 1 DVD, + 2 házventi.
Eladó cuccok: http://href.hu/x/d908

keszegduda
(őstag)
Átlagban hol van a végük ezeknek a 3850-eseknek? Nekem 725-ön úgy kifagyott mint a huzat, bár a ventit nem szabályoztam. 

PSasa
(lelkes újonc)
Most nézem a Sapphire HD3850-nek 6pin-es táp csatlakozója van, de az FSP tápnak csak 4pin-es csatija van az alaplapi 24-en kívül. Mit lehet ilyenkor tenni?
Van erre vmi átalakító??
[ Szerkesztve ]
ASUS P7H55-M Pro i3

keszegduda
(őstag)
Adnak hozzá átalakítót 4pin-->6 pin.
Csak össze kel dognod és mehet is, adja majd magát. De arra figyelj, hogy az az ág amire kötöd, ne legyen tele minden féle meghajtó, winyó stb-vel.

papi77
(őstag)
én FSP 350w használom,és bőven elég!nekem a 3850-hez 4 pines csatit adtak 
"Ma teszem a dolgom,a jövőben meg majd pihenek..."
Az a 15-20%-os gyorsulás igen jó lenne, már csak azért is, mert ennyi különbség van közte és a GT közt. 
Amugy a HD3870 annyiból életképesebb, mint a GT, mert:
1. DX10.1 azért mégis gyorsabb lesz 2008 végén... és lássuk be, nem szeret mindenki 6hónaponta cserélni.
2. a 70-es CF-ben legyorsulja a GT SLi-t. Tehát ha később veszel a karid mellé egy párt, akkor jobban járhatsz az ATi-val.
3. a 70-est lhet kapni 60-alatt is... csak nem olyan helyen kell nézni, ahol a Gt meg 89k... 
Viszont ha 3-4 hónap mulva akarsz cserélni kártyát, akkor minden féle képpen a GT-re szavazok, mert addig tökéletes lesz.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Furkoo
(őstag)
kiveszed a dobozból az átalakítót és ráteszed a kábelre
és lőőn 6pin ^^
Csak az időnek nincs vége. http://hs4rc.deviantart.com/

Alpachino
(PH! addikt)
Az aláírásomban szereplő órajeleken, nekem tökéletesen megy, 1 óra crysis játszadozás közben sem volt probléma, sőt a 3DMark-ok,( 05-06) még 760-on is lefutottak.
A ventit persze szabályoznom kellett.
Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

papi77
(őstag)
ha stabilan akarod használni akkor 730/910-nél vége!!! 
jaaa,ha szabályozod a ventit,akkor megy feljebb is...
[ Szerkesztve ]
"Ma teszem a dolgom,a jövőben meg majd pihenek..."

Alpachino
(PH! addikt)
Ezt, honnan veszed ? 
Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

keszegduda
(őstag)
Rápróbálok... 

keszegduda
(őstag)
Mint mondtam 725-ön kifagyott, de keményen sőt újraindult a gép...
De most szabályzom aztán lesz ahogy lesz...
Mellesleg azért a 88GT-t is lehet tuningolni, és szintén nem mellesleg már 55k-tól is lehet rendelni, persze az sincs. CF/SLI összehasonlításban meg hol az egyik jobb, hol a másik, szóval játék függő, kinek melyikbe érdemes beruházni.
De én a 3870-re szavazok a korszerűbb technológia, no meg a CF-es lapom miatt, amellyel nem sokat kezdhetnék SLI-téren. 
Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com
"Mellesleg azért a 88GT-t is lehet tuningolni"
A 70-est is lehet 
"szintén nem mellesleg már 55k-tól is lehet rendelni"
és talán megérkezik jövőre, mikor máshol már utánad dobják. 
"CF/SLI összehasonlításban meg hol az egyik jobb, hol a másik, szóval játék függő"
Ez igaz, de szerintem kicsit kellemetlen, hogy ahol veri, csak annyira veri, amennyire... hiszen lassan már az összes játék elején megjelenik egy zöld logó. 
Megjegyzem SLI-s lapot csak akkor vennék (vagy gondolnám át, hogy vegyek-e), ha lenne oly kegyes az nV és engedné az X48-ba beépíteni. 
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

d_Gabesz007
(lelkes újonc)
Helosztok
Én is vettem egy ilyen HD 3850-et ,de valamié nem jön össze ez a "telepítés" 
Olvastam ,hogy kell driver,control center,hotfix,stb.
Ezeket milyen sorendbe kell feltenni???
Mi a baj?

d_Gabesz007
(lelkes újonc)
Az hogy a CoD4 1024*768-ba 25-30 fps környékén rohangál és valamilért nagyon ronda a képe :S
8600GT-vel többet vitt, ezért gondolom hogy driver hiba
mod: Szerintem rossz sorrendben tettem fel vagy nem tudom, mert instal közben is kiírt valamit ,hogy nem lehet ,mert valami korábbi van fenn, de én a 8600 GT driverét leszedtem
[ Szerkesztve ]

ent9hc
(újonc)
Hi All!
HD3850-re milyen zalman hűtőt lehet tenni?
THX
Attila
[ Szerkesztve ]
Engdj rá egy driver cleaner-t is, hogy az nvidia végleg eltűnjön
[link]
Én ilyen esetben Win-t is szoktam rakni, ha új videokari kerül be, bár ez egyéni
PH semleges

birooo
(tag)
Elvileg ha Nvidiáról állok át radeonra, akkor nem kell újratelepíteni az rendszert, hanem elég ha leszedem a régi drivert, átfuttatom a cleanert és már mehet is az új driver?

BPFeri
(senior tag)
Szia ! 
Elvileg egy DC elég(séges) de én is stevve
megoldást szoktam követni , mármint az ujratelapítése az oprendszernek. Ott nem lehet gond az esetlegesen "bennragadt" driver -ekkel !
[ Szerkesztve ]
"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"