2 probléma van: 1: a legroszabbik, lehet, hogy igazad van... 2: nincs már nálam a kari, reggel visszaküldtem....
szal.... korábban is ez volt a baja, mielőtt elküldtem... akkor telepítettem xp-t, vistát, driverekkel próbálkoztam, 8.7 sehol se volt... CF-hez nem tudok róla, hogy kéne külön driver, bár tény: előző rendszernél, amikor elromlott, felraktam minden ilyen drivert, viszont úgy romlott el, hogy Vantage kifagyott, system restart, és ennyi.. de csak tesóm amd-s gépében van olyan pci to pci hiba, enyémben olyat nem ír ki.... másik, hogy c++.... vantage telepítésénél most kijött vmi c++ hiba, de ettől függetlenül feltelepítette, viszont induláskor kifagyott....
lehetséges, hogy csak szoftveresen van gond, és nem is szar a kártyám? bakker.... ha ez van, Dunába lövöm magam! most már elküldtem, mind1, nem tom kipróbálni, de gondoltam ha berakom a gépbe, telepítek os-t, catalystet, illik működnie.... utána átraktam tesóm gépébe, ahol már telepítve volt OS, és 4850 miatt catalyst is, de itt se nyúltam hozzá, beraktam, nem működik, ennyi, hagytam is...
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni! de próbáltátok már földdel?! :) - Fiber Power 120/10 mbit