mert az egy minimális példányszámban eladott és gyártott kártya...
[ Szerkesztve ]
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/
mert az egy minimális példányszámban eladott és gyártott kártya...
[ Szerkesztve ]
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

De ez egy tokozás alatt lesz. Az azért más...
Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.

Az ATi összes nagyobb partnerének van ilyen kártyája.
igaz nem ref. kártyák de akkor se kellene ilyen
X1950Pro Dual szintű elmebeteg árkébzést alkalmazni 
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Biztos?
42

én arra lennék kíváncsi, hogy egy darab ilyen többgpu-s karihoz kell-e cf lap...
régebben láttunk ilyet, igaz akkor nem voltak egy tokban a gpuk és nvidia volt de a kérdés még akkor is érdekes 

"The price of 3870 X2 will be between 399 and 499 USD/EUR, 249 and 299 quids (yes, life sucks in Bligthy)."

GigaByte-nak is volt anno dual GF6600-os kártyája, azért az se nagyon fogyott. 
AZ R680 meg technikailag nem egy egy nyákos CF kártya lesz, tehát várható tőle a 180%-os teljesítmény.
Close the World ..... Open the Next!

hát mindenképp fura, az tény. főleg, hogy a dual x1950pro nem is hozott olyan nagy teljesitményt... ellenben ha egy tokban van a 2 gpu, az elég jól hangzik.

Az az durva volt hogy az a kártya csak a valami Giga álltal gyártott Royal lapba működött
sőt úgy is árulták lappal együtt azt hozott egy GT szintet 

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ezeknek a két magos videjó kártyáknak van egy ídőhúzás feelingjük

Ezért a "linkért" is lassan ban jár ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
inkább nem szólok.
#2015: mert ez a link olyan, mint az autódban a középső pedál.
[ Szerkesztve ]

"EQMontoya" értem, sorry nem tudtam!
[ Szerkesztve ]
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Semmi komoj
Csak elég lett volna neki egy épitő jellegű " google a te barátod" hozzászólás 
gondnak nem gond, csak erősen gyanús, hogy bárki is nda-t szegne.

Vagy csak felvettek az ATi marketing osztályára olyan embereket
akik értenek is hozzá ![;]](/dl/s/v1.gif)
ha igen, akkor marhára ideje volt 

HD 3850 DX10/9 Single/CF HDR Benchmark
Igaz az oldal kínai, de képeket mindenki érteni fogja. 
[ Szerkesztve ]
"Kéne egy Hate (utálom) Facebook gomb is, esetleg olyan lehetőség, hogy Bejelölöm ellenségnek."

Nahát, sikerült valakinek ötvenedszerre is belinkelnie? 
Close the World ..... Open the Next!
sztem mondjuk a 100.nak adjunk valami dijat... pl arany PH! szemüvege dijat, serkenteni a visszaolvasási készséget.

Köszönjük Emese!
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

igen es hol a kisker arres? Vagy a eladok nem is nyernek rajta?
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

Egy gyors reakció, uraim! 
Never give up!
MEGVILÁGOSODTAM!
Mostanra esett le, ami a nektek már egy ideje leesett: hogy az ATi az 50-et ereszti neki a GT-nek, mert ha valaki CF-be vesz egy 50et, akkor kb árban ott van, mint a GT, viszont teljesítményben több) és a 70 pedig az új GTS ellenfele lesz. (ez is CF-ben természetesen) 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
el***tam
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
sztem meg nem kérdéses, hogy a 2/4/8magos vga kariké a jövő.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Szeritem nem lett ez a kártya annyra jó! A GT simán fogja verni minden tesztben a 3870-et max egy-két gamben jobb valami miat, azt ennyi. A 3850-es is csak a 8800gts-t foja megverni, lehet, hogy még egy 8800gts-t sem. Ez csaható ha az ára egy 8600GTS szintjén lesz, máskülönben veszek egy használt 8800GTS-et amitől úgyis mindenki szabadul mostanság! 
Never give up!

Te a jövőből jöttél? Ennyire biztos vagy te ezekben a dolgokban? Lottóznod kéne hallod
Az ATI-nál általában driver gondok vannak az elején. Szerintem ha elsőre valami normális drivert tudnak írni akkor nem hinném, hogy túl nagy külömbségek lesznek.
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!

Idáig egy tesztet láttunk róla ha az a hivatalos és a valóságot mutatja akkor igen tényleg a GT erősebb a 3870-nél.
De a 3870 jobb áron is lesz mint a GT.
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Kap egy kis fals levegőt,ezáltal gyorsabban távozik a levegő.

Natívba lehet de ( bár szerintem a VGA-nak mint külömálló pc komponensnek nincs jövője ) amíg két mag csak túlzott erőforrás pazarlás a teljesítmény növekedéséhez képest

Nem olvastam vissza, sorry... 
"Kéne egy Hate (utálom) Facebook gomb is, esetleg olyan lehetőség, hogy Bejelölöm ellenségnek."

erre csak azt tudom mondani hogy várjuk a GPGPU-kat 

Én nem feltétlenül értek veled egyet!
Amit írtál annak a kedvéért megnéztem és kiszámoltam milyen külömbség rejlett akkoriban a 7900GT és a 7950GX2 között.
Pár példa arra hogy szerintem miért is lesz jó a 2magos VGA!
Doom3:1280x1024 7900GT 89Fps 7950GX2 134Fps 47% GX2 javára
FEAR:1280x960 7900GT 57Fps 7950GX2 97Fps 75%
Q4:1600x1200 7900GT 82Fps 7950GX2 110Fps 35%
SP3 CT:1280x960 7900GT 70Fps 7950GX2 116Fps 75%
Szerintem az eredmények magukért beszélnek,minimum 35 maximum 75%-os gyorsulás a szimpla kártyához képest.
Gondolj bele ha 2db 3870-et kari lesz benne a R680-ba és ilyen teljesítménytöbblet jön ki belöle az neked rossz?
Crysis pl fut 1280x1024-ben high egy kártyával 35FPS átlagban,így meg mondjuk menne 61,25-el az neked nem tetszene?
És lehet hogy megkapnád kb egy 8800Ultra árában.
Nekem nagyon is bejönne ez a fajta megoldás.
[ Szerkesztve ]
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL
Nem lesznek rosszak... egyszerűen nem érik be az új GT-t és GTS-t, viszont CF-ben befogják őket érni bőven és az árukat is ugy fogják (elvileg) szabni. pl: HD3850 CF ~60/70( esetleg az elején 80/90) és GT fölött teljesít és akkor még a HD3870-ről nem beszéltem, ami többet tud a kistesójánál, őt valószínűleg a GTS ellen indítják. 

Pont az elöbb fogalmaztam meg azt,csak kicsivel régebbi karin mutattam be a külömbséget a sima és a két kártya között.
És hozzáteszem még hogy akkoriban a 7900GTX-et is olyan szinten elpáholta hogy öröm volt nézni!
Namost a 8800Ultranal is ez lesz szerintem,ha a 3870 tényleg olyan jó áron fog jönni,abban az árban egy jóval erősebb gépe lehet a felhasználónak az ATi jóvoltából.
[ Szerkesztve ]

Szerintem driver gond nem lesz, hiszen nem egy gyökeresen új architektúrához kell drivert írni ,hanem csak az R600 driverét kicsit átírni. (Legalábbis én így látom...
) Amugy Bioshock, HL 2, WiC, UT3 alatt (HQ AF nélkül) igencsak GTX közelben van a HD2900XT, szóval a HD3850/70-t sem kell félteni. (~5%)
[ Szerkesztve ]

Hól láttad azt a tesztet amelyikben ilyen jól megközelíti a GTX-et?

Amúgy a dupla GPU-s kártya megközelítőleg 50-70%-al lessz gyorsabb a simánál.
Persze ezt csak abból gondolom hogy annak idején az NV-nél ekkora volt a külömbség átlagban(7900GT vs 7950GX2)között.
[ Szerkesztve ]
de ez most úgy lesz, mint ahogy már párszor próbálkoztak, hogy egy nyákon a két gpu (mint pl: az x1950 dual), vagy úgy mint a prociknál, szóval egy sapka alatt (vagy egy ostyán)???
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

Újságban. Pc Games Hardware. Apám hoz nekem mindig Bécsből.
FireKeeper: Egy sapka alatt, de külön sziliciumlapkán.
[ Szerkesztve ]
Egy sapka alatt. Mint a 2 és 4 magos procik (ha eddig jól vettem ki), vagy is kb ugy. 
ez kicsit úgy hangzik mintha már nem nagyon tudnának máshogy teljesítményt növelni 

Nem egészen. Egy csúcs GPU előállítási költsége nagyon nagy és akkor még nem beszéltünk a hatalmas selejtarányról ami a GPU nagysága miatt van leginkább.
Tehát sokkal olcsóbb több kisebb GPU-ból "összeragasztani" egy nagyot.
Ez a jövő. Az R700 is ilyen lesz már. Asszem 4db kisebb mag lesz majd benne.
Evvel a módszerrel nagyon jól le lehet szoritani a selejtarányt.

Sok a ha meg a majd meglátjuk, főleg Gaabonál :-) , majd ha lesz a karibol vakinek és letesztelte, összehasonlította a Geforce-okkal ,akkor mondhatja hogy igen.......
Unalmas már a vga-knál és a cpu-knál mindenki ezzel jön majd jön a K10 jön a 3xxx huha
Jöjjönmár VAZZZZEEEE már 2 generáció elmegy mire jönnek vazz akkor meg azt mondjátok hogy nem annak az ellenfele.... uncsi.Minek ez a szájtépés addig amíg nincs kézzel fogható dolog (mondjuk tudnék egyet mondani mit lehet megfogni :-) )
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
én tudok várni, úgyse tudnék semmit se venni... addig neked ott a 88gt, azt lehet fogdosni... 

Félre értesz
nem azt mondom hogy nincs teljesítméy növekedés CF, SLI mellett mert van
bár azért olyan eredményeket is sorolhatnánk ahol a hajadra kenheted a két kártyás
rendszert
itt igazából arról van szó hogy egyenlőre messze messze nincs akkora létjogosultsága a multi core rendszernek mint a CPU-k esetében.
ha még az egyik mag mondjuk geometriát számolna akkor még lenne is
( softveres ) háttere de az még nem a HD3870 X2
itt pusztán arról van szó amíg nincs kész az új architektúra
addig is fel kell mutatni valami teljesítmény növekedést