Most nem vagyok Giga közelben de megkeresem majd melyik menüpont.
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
(#24001) Samanbacsii válasza HarryPotter (#23993) üzenetére

Most nem vagyok Giga közelben de megkeresem majd melyik menüpont.
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
(#24002) HarryPotter válasza Samanbacsii (#24001) üzenetére

köszönöm!
Dulce bellum inexpertis
Teszteld le plíz az sli-t...

alba gu brath
Akkor hogy a jó francban nem fér el a vinyótól a VGA?
Szimpla E6907-es Codegen-embe is lazán belefér, marad is 5cm a vinyóig a kari mögött. Még a batár K9AP is belefért, pedig az jóval szélesebb volt a mostani lapomnál.
Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com
Olyat is láttam hogy valaki a 88gétét dobta a qkába.. És vett inkább ATI-t.. 
alba gu brath
Nem ugratsz be...
Amúgy érdekes lenne a lapommal... 
Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com

Nekem még a mATX-es házban sem zavarták volna egymást.
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!
Nézd el kérlek hogy folytatom a b@szogatásod (ez lesz az uccsó ígérem), de aha annyira maximalistának tartod magad miért Codegány házad van (csak úgy érdekel)??

alba gu brath
Azért zalmanosítottam mert tuningolom is a cuccot rendesen, ill azért raktam 1 12 V os ventit 3,6 V al az északi hídra is + bordákat a CPU áram ellátókra,
És mivel hűvösebb így az élettartama is nagyobb (elvileg)
De arra válaszolj légyszives, ha jól tudom neked is volt 1950 esed + HD 3870 esed is (van)
Van különbség méretben a 2 hűtő között?
THX!!!
Éjszakánként álmodom, de nappal realista vagyok /MS/
Na msot meg tudtam nézni a 8.4et az assassinsban.Azt vettem észre hogy dx 10 ben mikor magasrol leugrottam,mintha elfogyna a memoria a kártyáról,és belaggolt,még winchester hangot is hallottam.Na most ez teljesen eltűnt.A freame nem nőtt,viszon sokkal jobb lett a dx10es memória kezelés. Eddig ennyi jött át,de ugy néz ki mindenképpen érdemes felrakni,mondjuk a 8.3al se volt sok bajom,csak ott volt 1-2 érdekes lag,mintha kifutott volna a memoriából a cucc.
i'm out
Mert nem a legdrágább kellett, hanem a legjobb, megfizethető áron. 28-58 °C között volt benne a tuningolt AMD proci terheléstől függően, alaplap 38-40-en, mi kell ennél több? Maximalista vagyok, nem hülye sznob.
Az új proci 28-45 °C (utóbbi már terhelt érték 3,9GHz-en!), alaplap 39-45. Amúgy pollenszűrős a ház, és tágas. Fizettem volna ugyanezért 30-40k-t? Szóval ne szidd a cuccot, nagyon is jó ez. De csak b@szogass, hátha tanulsz valamit.

[ Szerkesztve ]
Igen.

Én is lecseréltem a 3850-et 8800gt-re.
3DMarkban semmi változás de COD4 dupla lett....
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k
Azért, mert default tesztet néztél 3DMarkban, és úgy egyik VGA sincs nagyon kihajtva. Persze ez proci függő, de nincs ott az adataidnál.
hoppá, de van egy jó kis mazdája 
extra

na most ez jó kérdés. van a PCIE slot 1, ami pontosan a slot 2 föltt van, egy vonalban a winchesterrel. emiatt ha a slot 1-be lesz a VGA, pontosan ugyanúgy fog állni, mint most csak feljebb. ha viszont ezt nézem, a winchi-be bele fog futni a vége, ahol a táp csatl. van a VGA-n. nem tudom, miért így áll a winchester, de egyébként úgy tűnik, hogy lehet azt beljebb (értsd: előrébb) helyezni, így valószínűleg nem érnének össze, de ugye az is a winchi szerelésével jár...
Dulce bellum inexpertis

Akkor nem gt-t hanem min gts-t kéne venned mert az az 5%-10% különbség a 70-eshez képest nem túl sok.....egybként a cf-lecserélésével igazán megvárhattad volna a 8.4-et meg az új procid mert kíváncsi lettem volna úgy mit alkot....na mind1.Én se vagyok fanatikus mind a két karim van és mind2-nek megvannak a gyengéi
(pl.:ha az ati drivereket szidtad megnézem mit szólsz majd az nv-hez ilyen téren....
)
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
Mingyá' rohanok is codegen-t venni...

alba gu brath
Biztos az akart lenni... ![;]](/dl/s/v1.gif)

el tudja valaki magyarázni egyébként, hogy a x8 és a 16 (azaz a különbség nálam a két PCIE slot között) mire is vonatkozik? adatátviteli sebesség?
Dulce bellum inexpertis
Nálam is pont úgy van. VGA + 5cm + HDD.
A vinyó lehet, hogy eléggé nincs előre tolva. Nekem úgy van.

ja, lehet, hogy így egyszerűen csak előrébb szerelem, aztán OK. látjátok, mire jó a plexi oldalfal? soha az életben nem szúrom ki, hogy nem a slot 1-ben van a VGA...ha nem nézegetem a plexin keresztül.
Dulce bellum inexpertis
8800GT 36k, 8800GTS 55k. Meg is érné azért az 5% különbségért (mert inkább annyi).
Ráadásul dupla tápcsatis Galaxy-t néztem ki, szvsz GTS!
Miért nem szóltál, hogy fizeted a régi cucc értékvesztését? Még ma is CF-öm lenne!
Gondolhatod, hogy szidom majd az nV-t ha szar lesz. Viszont nV karikon mindig megvolt a visszapillantó tükröm F1C-ben, ATI-kon meg már a 3.-on nincs.
És az nagyon nem árt játék közben.

még egy kérdés a 3870-nel kapcsoltban: külön a tápról kap áramot a táp csatlakozón. ezen kívül kell/lehet még neki áramot adni?
Dulce bellum inexpertis
Ja, főleg az elektromos zavaroktól véd...
Legyen az a ház csak szépen, körben fém. Majd keress egy panaszkönyvet az üzletben, és írd bele véleményünket az eladók/szerelők szakértelméről.
Lehet. MSI lapban van még a slotja mellett egy tápcsati. De miért akarod? Egyébként ATT-szal lehet, és/vagy bios moddal. De pár tized FPS-ért...
[ Szerkesztve ]

a szerelő egy kollega volt, de már nem dolgozik nálunk (nem emiatt, pedig mondhatnám, hogy nálam egyszer lehet hibázni...
). de azért elbeszélgetek vele... 
Dulce bellum inexpertis

igen, nyilván csak akkor van a plusz áramnak értelme, ha értékelhető teljesítmény növekedést hoz, ha nem, akkor felejtős. ezek szerint felejtős?
Dulce bellum inexpertis

Hát szerintem az a pár nap értékvesztés szempontjábol már nem oszt-szoroz szerintem.
Mondjuk nem értem mért nincs visszapillantó tükröd F1C-ben ati-val
De az nv-vel meg a zöld ferrari árnyék nélkül se túl szép 
Dupla tápcsatis gts nincs? 
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

félreértetted, mert a kátyával semmi gondom
proci amit kevesellek.. videólejátszás meg nem érdekel 17es óriásmonitorral .
( : no woman no cry : )

2140@3Ghz
Hát, éppen el tudtam passzolni a cuccot, így a lap+proci+3870 eladásával még nem kevés pénzem is maradt.
Nézd meg Galaxy-nál, de tudtommal abból még nincs ilyen változat. XFX-nél viszont vannak már előtuningolt GTS-ek. Nyilván persze extra táppal sem lehet olyan sebességre tuningolni a GT-t, mint a GTS-t (és a plsz számolóegységek, ugye), de a különbséget csökkenteni lehet. És teljesítményben 5-10% (a nagyobb különbség 1900 feletti felbontáson, ami engem nem érint), árban 60%. Ha valami, hát ez még a hűtőért sem éri meg, ellentétben a 3850/3870-nel.
Biztos van papírja róla.
Nekem nincs szerelői végzettség a diplomámban, mégis évekig raktam össze gépeket gond nélkül (persze kivéve a hibás hardvereket). De mondjuk ez olyan, mint a szex, azaz legalább nem árt tudni, mit, hova dug az ember. 
Ezt AM2 topicban kéne felvetned szerintem...
Nálam E8400@3,9GHz, de följebb még nem is próbáltam. Ja, és 3DMarkokat futtattam soxor egymás után 3,8-on, eredmények a tesztoldalamon, és bővülnek.

a plusz power a 3870-nek ezek szerint nem kell...
holnap hozzáfogok az (át)dugásnak, hogy egy kicsit tanuljak 
Dulce bellum inexpertis

Most akkor tulajdonképpen mit is veszel?
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Miért az AM2-ben??

Nem ismerem, de küldtem nekik levelet. Ha válaszolnak a "kis Magyarnak"
akkor majd megtudjuk.
Most nézem hogy te is átálltál az Intelhez...
Codegen nem jó ház lenni, cseréld le!!!!!!!!! 
[ Szerkesztve ]
Ezt viszautasítom! A Codegen király cucc! Tapasztalatból mondom!
Nem átálltam, hanem vissza. Az ERŐ oldalára. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jó reggelt! 
Egyelőre levegőt, aztán valami szabályozót HTX2-höz, mert teljes fordulatszámon nem túl csöndes.

Mi már teszteltük is.

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
![;]](/dl/s/v1.gif)
i'm out
Mert csak. Hol másutt? 

Szerintetek ez a 2d/3d váltogatás jelent valamit a vill.számlában v esetleg a kártya élettartamában?
csak most néztem meg kicsit részletesebben a crysist.
EZ EGY CSUDA "JÓ" PROGI
értem ezalatt hogy az a szar 1024x768-ba minden magas beállításnál 20-25 FPS-t produkál. Ez nem is lenne rosz ahoz képest hogy Dx10 + 64bit vista.
De körülnézett már valaki a hogy mennyire nem használja a gépet?
akkor meg mi a francért akadozik?
megnéztem az értékeket és csodás tényleg. Proci 30-45% Videókari 60-70%
Még csak nem is melegszik a drága. A COD4 százszor jobban tekeri a gépet mégse akad be.
Én ezt tényleg nem értem. (Tudom én vagyok a hülye)
8.4-el van valakinek tapasztalata? nekem ugy megy mint a 8.3 annyi külömbséggel hogy stabil ha húzom. Eddig 820-on ment most 860-on
Főleg a CF érdekelne.
[ Szerkesztve ]
Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
Szerintem max a kártya élettartammában jelenthet valamit,de szerintem minimális a feszültségváltogatással járó csökkenés. A villanyszámlának pedig jot tesz.
i'm out
Ha azokba nem is a hanjában biztosan.
Próbálj meg aludni akkor ha 60%-on megy a venti. Hát nem egyszerű
Egyébként biztos számít, bár szerintem nem sokat (csak a hang de az nagyon)
Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
ezt én is észrevettem. A cod alatt felmászik 75fok ra a gpu terhelés végig 95% körl mozog.
A crysisnál 59-62 fok körül szokott lenni.Ez lehet driverhiba,vagy a dx10 kiforratlansága,vagy csak itt vannak visszafogva a ati kártyák,és ezért gyorsabbak az nvidiák,mert letitottak az ati részére valamit,és hopp máris gyorsab az nvidia. 
[ Szerkesztve ]
i'm out