Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Dubmaster #16653 üzenetére

    Hányszor idézzem/linkeljem még be?
    De itt van.
    Ez meg az X2 javított ára, amikor kiszúrtuk, milyen olcsó (elírták először).
    Ez a heti, kedden este lesz új, lehet nézni, és rendelni.
    Én tőle vettem a 3870-et anno 46k alatt, bár a dec.-i hiány miatt várnom kellett pár hetet. (Meg vettek még jó páran, akik nem hitték el az árakat.) De nem variált az árakkal, mint sok neves kereskedő, v. online cég. Sztem van annyi esze, hogy ne pár vevő átverésével, gyorsan gazdagodjon meg, hanem legyen egy hűséges ügyfélköre, akik visszajárnak hozzá. Ennyi elég a normális árakhoz. Ha nincs, de megrendeled, tuti megkapod, mihelyt megjön. Rendelésedkori ár számít, nincs olyan, hogy most jött meg, és 15k-val több.
    Még én is úgy kaptam meg várakozással, hogy akkor másutt még nem volt, főleg ennyiért. Én spec 22k-t spóroltam a 3870-en, annyival drágábban kaptam volna meg itt bármely üzletben, mert olyan tisztességesek a kereskedők. :DD

    Akik annyira hiszik, hogy a magánkereskedők ÁFÁ-t, vámot, stb.-t csalnak , azoknak itt a lista az adóhiányos cégekről, jó pár számtech nagykerrel, aztán lehet eldönteni, kik a csalók, és ha már csalnak, mi miért olyan qrwa drágán kapjuk meg a cuccokat. (Lásd még: vám- és ÁFA-csalási botrány.)

    Amúgy muris nézni, milyen árakon vitáztok. :P

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák