Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) attiLANte válasza jap (#50) üzenetére

attiLANte
(tag)

Akkor sajna bejött a 20k körüli ár... Bár ez Asus (valami új hűtőcsodával), de ez alapján a Sapphire sem lesz sokkal olcsóbb 18k-nál. Ennyit meg nem biztos, hogy megér (a 3850-hez képest)...

[ Szerkesztve ]

(#52) CPT.Pirk

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Eddig 4850-et gondoltam venni a 2600pro-m (XT) után, de ez mégis csak barátságosabb árban lesz, szintén komoly teljesítménnyel, és ezt a karit is le tudom majd hűteni passzívan egy vm103-al, ami egy 4850-nél már problémás lehetne...

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#53) Red_Bull válasza jap (#50) üzenetére

Red_Bull
(tag)

A 4650 ddr3-at meg tudnád nézni esetleg mennyibe kerül? Vagy hol lehet neten ilyen nagyker árlistát nézni?

[ Szerkesztve ]

(#54) Komplikato válasza Red_Bull (#44) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Nem valami 67 euro lett az ára? Azon csodálkoztam, hogy az IceQ verzió nem volt drágább ...

Close the World ..... Open the Next!

(#56) CPT.Pirk válasza P00By (#55) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a hűtő elég meggyőző, és végre párhuzamos lamellákkal csinálták, ez talán venti nélkül is elviszi a karit, legalább 2D-ben. Kivi leszek a tesztekre és árakra.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#57) gbors válasza CPT.Pirk (#56) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

van benne vajon heatpipe? az ára engem is érdekel, bár más okokból :)

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#58) CPT.Pirk válasza gbors (#57) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

HP minek? Kicsi a távolság és az elszállítandó hőmennyiség is, bőven jó a hagyományos borda.

(#59) gbors válasza CPT.Pirk (#58) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

annyira azért nem kicsi, cca. 600M tranzisztorról beszélünk!

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#60) Gyuri27 válasza AntraX87 (#45) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

asust láttam listában 20k

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#61) Anaghmar

Anaghmar
(kvázi-tag)

Kb azt tudja, mint az 512 megás 3850: 1280*1024 4xAA 40+ fps.
Annyit eszik, mint egy 3650 és üresjáratban 36, terheléssel 57 fokos.

ATI 4670 512Mb teszt
Sapphire 4670 512Mb teszt
Powercolor 4670 512Mb teszt

(#62) P00By válasza Anaghmar (#61) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Nagyon jó lett ez a kártya! :K

(#63) Sundesz

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz kis kártya lett. Arra lennék kíváncsi, hogy 780G-s alaplappal működne-e az, hogy a 4670 csak 3D-ben kapcsolna be?

Hörcsög Powa'

(#64) attiLANte

attiLANte
(tag)

Meglepő, hogy milyen szépen teljesít a HD 4670 a 128 bites vezérlő ellenére. Ráadásul úgy tűnik, ebben végre rendesen működik a PowerPlay2.(lásd itt) :R
Remélem befér 20k alá az induló ára...

(#65) Power válasza attiLANte (#64) üzenetére

Power
(senior tag)

4670 - 80 dollár, ez beférhet 20K alá
4650 - 70 dollár

Power

(#66) Gyuri27 válasza Power (#65) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Mondom, hogy asus 20k. Ha ez így van ennél lesznek olcsóbbak is. :K

Amúgy a teljesitmény most sem rossz. Kiváncsi leszek éles caty-val mit tud majd. :K

[ Szerkesztve ]

(#67) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Nekem egy 4650 kellene, kicsit talán jobb a jelenlegi 7600 GT-nél. Meg talán kevesebbet fogyaszt :F :F
Mondjuk DDR2 nem köll :U

[ Szerkesztve ]

(#68) CPT.Pirk válasza gbors (#59) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

70W max disszipáció + kis távolság, itt nincs szükség hőcsőre. Conradból megvehető csövek kb. 50W teljesítménnyel birkóznak meg, ide kellene kettő, aminek csak akkor lenne értelme, ha a borda valahol távolabb lenne, mondjuk merőlegesen a kártya síkjára, mint pl. egy Aerocool VM103 esetében.

(#69) gbors válasza CPT.Pirk (#68) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

... és ráadásul nem 600M tranzisztor, csak 500M. nem vitatkozom tovább :)

Amúgy meglepően jól teljesít a kártya, az AA-s teljesítményét nem is tudom hová tenni, tekintettel a 8 ROP-ra és a 128-bites memóriavezérlőre :F

(#70) cowboy_bebop

cowboy_bebop
(őstag)

Én valahogy nem szálltam el ettől a kártyától. Úgy tűnik h. a 3850-nél drágább és lassabb is.

(#71) P00By válasza cowboy_bebop (#70) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Egyszerűen nagyok az elvárásaid :)

(#72) CPT.Pirk válasza gbors (#69) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elég esélyes lesz 2600XT cseréjére, szerintem egyszerűen nincs szükségem ennél nagyobb teljesítményre, ezt még le fogom tudni hűteni passzív bordával lazán. Csak ára legyen jó...

(#73) Gyuri27 válasza cowboy_bebop (#70) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Lol. majd két driver mulva nézd meg. :K

(#74) csibor válasza cowboy_bebop (#70) üzenetére

csibor
(őstag)

Más tesztek szerint meg hol alatta,hol fölötte,néhol a 3870-et is megfogja.Nincs kizárva átcserélem az enyémet ilyenre.

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#75) Anaghmar válasza gbors (#69) üzenetére

Anaghmar
(kvázi-tag)

Amúgy meglepően jól teljesít a kártya, az AA-s teljesítményét nem is tudom hová tenni, tekintettel a 8 ROP-ra és a 128-bites memóriavezérlőre

Valójában nem minden tesztben van minden bálllítás maxon. Talán a guru3d-s teszt a legmegbízhatóbb ilyen szempontból.

(#76) gbors válasza Anaghmar (#75) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én pont a guru3d tesztet néztem, ott a 4850/70 kivételével sorra elvéreztek az ATI kártyák a használt beállítások miatt. de a 4670 elég jól szerepelt.

Cpt. Pirk: no igen, ha teljesen passzívat szeretnél, akkor ez a kártya a Te embered, vagy esetleg egy nem-DDR2-es 4650 :K

(#77) CPT.Pirk válasza gbors (#76) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Inkább 4670, úgyis tuinggal fog menni passzívban.

Gyanítom 4850-et már nem kellene a VM103-al bepróbálni, ahhoz hőcsövei száma is kevés, bár bordázat még talán elég lenne...

(#78) djbahool

djbahool
(senior tag)
LOGOUT blog

Asszem nekem is esedékes lesz a 2600XT cseréje.
Azt tudja vki, hogy a mostani 2600xt-m mennyit fogyaszthat?
Továbbá láttam egy-kép képet, ahol nem volt rajta TV-OUT; Hogy kell tv-re kötni?

[ Szerkesztve ]

djbahool

(#79) djbahool

djbahool
(senior tag)
LOGOUT blog

Amúgy nekem is passzív kellene, mert a mostani is az, és nagyon cool ('n quiet :-)
Teljesítménybe kb. hányszorosa lenne a 2600xt-nek?

djbahool

(#80) csibor

csibor
(őstag)

Kezdésnek 66€ nem is rossz.

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#81) djbahool

djbahool
(senior tag)
LOGOUT blog

TV-Out-os kérdésemre vki? :))

djbahool

(#82) Anaghmar válasza djbahool (#79) üzenetére

Anaghmar
(kvázi-tag)

Minimum 2x teljesítmény.
Szerintem 59W fogyasztásnál mindenki passzívban gondolkodik... :) Jó lenne majd infó valahonnan, hogy mégis mennyire lesz meleg.

Tvout: hdmi-vel érdemes foglalkozni, de gondolom létezik dvi/vga->s-videó átalakító is (utánna meg s-videó->scart, mint régen).

[ Szerkesztve ]

(#83) djbahool válasza Anaghmar (#82) üzenetére

djbahool
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi! :R E
Ezt a tvout megoldást le tudnád írni részletesebben, mert nem nagyon vágom amit írsz. :B

djbahool

(#84) gbors válasza CPT.Pirk (#77) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

No, asszem rájöttem, mitől teljesít ilyen jól a 4670. Egyrészt nem ugyanaz a SP-k elosztása, mint a 3850-ben (4x16x5 helyett 8x8x5), másrészt a duplaannyi SIMD clusterből következően duplaannyi textúraszűrő van benne. ezekről hogy hallgattak az AMD-nél :D és vajon hogyan préselték ezt bele 514M tranzisztorba? :F

Asszem általánossábban kijelenthető, hogy RV700 család rulez! :R

(#85) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

A HD 4550-nek van topikja? Mindegy ezt most bebigyesztem :P

(#86) CPT.Pirk válasza gbors (#84) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De gyó kis kátya lett ez kécemszépen, azanyámúristenit! ;]

(#87) EarL 007 válasza gbors (#84) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Idővel - akár sokkal - jobb lesz a HD3850-nél. :) HD4670-t akarok... :DDD

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#88) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

gec qvajó eza Turbó gomb a GS-en eltolom a gombot és gyárilag 750/1000-re rakja az órajelét :D

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#89) P00By válasza sNORh (#88) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

El nézted a topikot :D

Vkinek nincsen híre, olyanról, hogy egy 4650-est gddr3-as rammal szerelné? Mert az kellene nekem :U

(#90) gbors válasza EarL 007 (#87) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azért a sokkal-t azt kétlem - de lássuk meg :)

P00By: biztos vagyok benne, hogy lesz gDDR3-as 4650 - csak ki kell várni.

(#91) kisza25

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lehet,hogy láma ez a kérdés,de a PCI-e 2.0 ugyanolyan csatiba megy bele,mint a PCI-e 1.0 :F :B
itthon rendelhető már ez a kari?

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#92) Aggregátor válasza kisza25 (#91) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a PCI-e 2.0 visszafele kompatibilis az 1.0-val, tehát igen.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#93) P00By válasza gbors (#90) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Én várok! :D

(#94) Anaghmar

Anaghmar
(kvázi-tag)

Találtam még néhány tesztet...
legitreviews
anandtech
hothardware
fudzilla
neoseeker

(#95) NuMuN válasza Anaghmar (#94) üzenetére

NuMuN
(senior tag)

Mennyire megoszlanak a tesztek, egyik helyen annyit fogyaszt mint a 9600gt (még idle-ban is), máshol alig, van ahol meg nagy az eltérés....fura.
Pont nekem is azért tetszene, mert idle-ban megy a gépem 90%-ban...

[ Szerkesztve ]

(#96) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

(#97) fagy53 válasza P00By (#96) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

De lelkes valaki, a 76GT már nem is jó? ;] Ha mindenki átmegy hajó egyik oldalára abból baj lesz! :DDD

(#98) P00By válasza fagy53 (#97) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

:DDD Igazából a 76GT is sok! Azért akarok 4650-est, csak várok gddr3-as verzióra :U
Én sosem voltam ati v. nv párti. Mikor mi tetszik :D De most ezzel a hajós dologgal megijesztettél :D

(#99) gbors válasza P00By (#98) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem az a hajó még mindig erősen a zöld oldalra billen, egyelőre nincs mit aggódni :)

(#100) CPT.Pirk válasza fagy53 (#97) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha katamarán, akkor nem biztos. :P

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.