Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#651) Gyuri27 válasza Chaser (#642) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Akkor is ugrik a gari ha az msi cuccát rakod fel lol. Megveszem Nánditól a zalmit is rakja rá ő és hopp marad a gari. A 4k meg nem sok a kék zalmiért.

Az asuson nem fog működni a pp2 vagy mi van?

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#652) kisza25 válasza freeapro (#635) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

de azaz ausztriában vettem saturnban,így néz ki most a kártyám
[link]

[ Szerkesztve ]

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#653) Chaser válasza Gyuri27 (#651) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Diegho aszonta', hogy bármiféle nyom nélkül lehet likvidálni a zafírról a hűtőt:) 4k nem sok? Hákinekmiasok'? Ennyi erővel megvárom a zafír ultimatet, ha meg nem bírok magammal, átmenetre veszek egy ilyen MSI 26xt-t oszt' kalap...bár, ma találtam itt a boltban valami 3850-et is, 256 megás, és meglenne 13.5k-ból..csak az nem pásszív.

szerk: nem is rossz, ráadásul eleve OC

[ Szerkesztve ]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#654) _L_ válasza Gabis (#641) üzenetére

_L_
(tag)
LOGOUT blog

Rev1 nem megy rá, az volt az első dolgom amikor kézhez kaptam az MSI.-met :)

(#655) Gyuri27 válasza Chaser (#653) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Egy 18-20k-s karinál nem sok szvsz. Ráadásul olyan mint a szegénység örökös (ha csak nem focizol vele). :DDD
Karira vegyek neked? ;)

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#656) diegho válasza Chaser (#649) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

volt olyan kártyám nekem saját gépben is, de már egy ideje nincs 2600xt nálam, 8600gt-t viszi mindenki, így nem tudom kipróbálni :(

(#657) kisza25

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

néztem egy kis tuningot750/2000 ről900/2400-ig jutottam catalistel nem lehet tovább :DD

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#658) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

4670-nél a power play a gpu feszültségét is lecsökkenti? Ha igen, fordítva is működik? Pl. ATT-vel?

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#659) kisza25 válasza Aggregátor (#658) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a power play a gpu feszültségét is és a mem.feszültségét is leveszi 165/250 re így8W-ot terhelve59W-ot fogyaszt
amugy kifagytam a 2400Mhz-t eddig bírta a GPU birta még a 900 at :)

[ Szerkesztve ]

(#660) Aggregátor válasza kisza25 (#659) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A gpu lehet hogy bírná tovább, csak az overdrive nem engedi. Próbáld meg a legújabb amd gpu clock tool-al (link -> 2600xt topic, 1# hsz.).

szerk.: jó lenne ha lenne vmod, vagy legalább mérő pontok :D

[ Szerkesztve ]

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#661) stevve válasza kisza25 (#659) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:Y Ez angyon jó hír... ilyen fogyasztási adatok mellett biztos, hogy leváltom a 3850-et. Az eleve érintetlenül hagyja a memóriát és csak a GPU-t veszi vissza, powerplay ide vagy oda.

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#662) Lampi87 válasza stevve (#661) üzenetére

Lampi87
(újonc)

Nekem is ilyen gépem van csak videokártya nincs benne az lenne a kérdésem hogy ha veszek egy 4670-et akkor a mai játékokal milyen részleteség mellet tudok majd játszani?

(#663) Chaser válasza Gyuri27 (#655) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sztem egy 50k-s karinál nem lenne tétel, 20k-s karinál a negyedét még kivágni hűtőre nekem nem jó bolt...vegyél egyet karácsonyra:) :R

#656 diegho: Ha nincs hát nincs, de akkor ezexerint használtad a kis MSI-t. Nem volt vele gubanc, jó a passzív hűtése?

#662 Lampi87 : 1280-ig oké a kártya a játékok nagy zöménél, néhánynál még 1680-ban is, de a procid az alapon nagyon gyengus ide.

(#664) diegho válasza Chaser (#663) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a hűtéssel semmi gondom nem volt, mert a tetejére ráraktam egy 8as ventit, viszont folyamatosan vpu recovery-zett a ccc vele, másik gépben meg nem csinálta, pedig próbáltam több alaplap, proci, memória, táp összeállításban, de saját gépben mindig recoveryzett.

(#665) gerrog

gerrog
(fanatikus tag)

diegho vagy bárki :)
Sapphire karin van ilyen ventiszabályzó IC bigyusz?

Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben.

(#666) diegho válasza gerrog (#665) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

fogalmam sincs, dobozból kibontás után 5 percel már az S1 volt rajta, azóta is rajta van és remélem 1 évig marad is, nem igazán akarom lecserélni.

(#667) diegho válasza diegho (#666) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

új catalyst-el akarod a ventit szabályozni? mert valaki azt mondta, hogy nem megy vele.

(#668) gerrog válasza diegho (#666) üzenetére

gerrog
(fanatikus tag)

a venti amit meg arra raktál az alaplapra megy?

(#669) diegho válasza gerrog (#668) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen egy 12-es Noctua van rajta, már évek óta nem használok gyári vga ventit.

(#670) Hegyirabló

Hegyirabló
(senior tag)

Sziasztok!

Vettem egy ilyen kártyát. Beraktam, de mikor a Windows kezelőfelületre lépne, kép helyett csak fehér alapon függőleges, szürke, párhuzamos csíkokat látok.

Visszavittem a nagykerbe, ott tökéletes. Előtte nVidia volt de (elvileg) leszedtem a régi driverjeit.

Nincs valakinek ötlete?

''Szakaszolt plazma-impulzus lézervetőt kérek 40 wattos tűzerővel!'' - Ismeretlen személy, Garett fegyverboltja, Los Angeles, 1984. március 9.

(#671) Chaser válasza diegho (#664) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egy 12-es ADDA ventim nekem is van erre a célra, merőlegesen a kártyára oldaná meg a hűtést, a vinyó tartó keretre rögzítve. Ezzel a 3850-nel találkoztál esetleg személyesen? Naggyon olcsó.

(#672) diegho válasza Chaser (#671) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

msi-t nem nagyon szoktam hozni, ha olcsó kellett akkor gainward volt még 512-es nyár végén 15+fáért. Én jobbára sapphire-t, leadtek-et, gainward-ot, gigabyte-ot forgalmazok, no meg néha asus és xfx.

(#673) Chaser válasza diegho (#672) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Annyira én se vagyok odáig értük, de pl a passzív 26xt az jól is néz ki meg olcsó, ez a 3850 meg tréfával 16k, egy passzív 4670-ig jó megoldásnak tűnnek.

(#674) freeapro

freeapro
(fanatikus tag)

Itt egy huto teszt 4850-re
sajnos a meret a lenyeg ugy tunik
http://en.expreview.com/2008/09/09/review13-vga-coolers-roundup.html?page=21

(#675) danih válasza Hegyirabló (#670) üzenetére

danih
(PH! addikt)
LOGOUT blog

CRT monitorod van?
Nekem ugyanilyen hibám volt (fekete alapon kék csíkok mikor megjelenne a kezelőfelület), a megoldás az volt, hogy rádugtam egy másik eszközt is, majd a Catalyst-ba belépve levettem az EDID (auto. érzékelt) felbontás-refresh beállítást "kézi" re. Nekem automatice 1280x1024 @ 100hz-et akart behozni - átraktam 1024x768 @ 85-re, reboot-nál már tökéletes volt.

Eredeti Steam (CoD MW3 + Collection 1, DiRT, RO2, SR3, stb), Origin (BF3, BC2, FIFA, NFS stb) a legjobb áron a neten - PÜ! <> http://goo.gl/5FTqt

(#676) Hegyirabló válasza danih (#675) üzenetére

Hegyirabló
(senior tag)

TFT-m van.

[ Szerkesztve ]

''Szakaszolt plazma-impulzus lézervetőt kérek 40 wattos tűzerővel!'' - Ismeretlen személy, Garett fegyverboltja, Los Angeles, 1984. március 9.

(#677) Hegyirabló

Hegyirabló
(senior tag)

nVidiában mi felel meg ennek a kártyának, tudásban és árban?

(#678) Gabis válasza _L_ (#654) üzenetére

Gabis
(senior tag)

köszi szépen az info-t ezer hálám :R

(#679) danih válasza Hegyirabló (#677) üzenetére

danih
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Inkább sebességben és árban: 9600 GSO

Eredeti Steam (CoD MW3 + Collection 1, DiRT, RO2, SR3, stb), Origin (BF3, BC2, FIFA, NFS stb) a legjobb áron a neten - PÜ! <> http://goo.gl/5FTqt

(#680) Laslow

Laslow
(fanatikus tag)

Melyik gyártó 4670-esét érdemes választani, ha nem akarok venticserével foglalkozni, ellenben nem szeretném kihallani a gépből a kártya hangját?

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

(#681) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lesz Sapphire HD 4670-ből Ultimate (vagyis passzív) változat?

(#682) deniro2

deniro2
(senior tag)

Nah, sikerült ma beszerezni egy MSI 4670-est. Eddig absz. pozitív, Crysis minden high-on akadásmentes, folyamatos, 20 perc játék után a kártya 54 fokos. Egyenlőre anomáliákkal nem találkoztam.
Venti nem tudom hány százalékon megy, nem néztem, de a hűtő nem hangosabb, mint az Asus 1950 pro-m volt.

[ Szerkesztve ]

(#683) EarL 007 válasza Laslow (#680) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdemes megvárni egy passzív hűtéses verziót. Jelenleg senkinek nincs passzív hűtéses verziója.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#684) Gabis válasza deniro2 (#682) üzenetére

Gabis
(senior tag)

a proci húzva volt vagy alapon ?

(#685) Laslow válasza EarL 007 (#683) üzenetére

Laslow
(fanatikus tag)

Arról van hír, hogy mikorra várható ilyennek a magyar piacra kerülése? 1 hónapon belül mennyire esélyes?

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

(#686) bluespirit

bluespirit
(kvázi-tag)

Szerintem Az Ati 4670 egy nagyon jó kártya aki minőségi kártyát akar venni olcsón :)) .

(#687) Aggregátor válasza deniro2 (#682) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha az Asus X1950Pro-d nem volt 50% felett, akkor jó lehet az MSI hangja. Nekem is volt olyan Asus-om, elég halk volt.

(#688) _L_ válasza deniro2 (#682) üzenetére

_L_
(tag)
LOGOUT blog

100%-on megy, nem állítható a venti fordulatszáma, ezzel is próbálkoztam már :)

Am kártya lég jó, eddigi eredményeim :

3DMark06 Default

8294

Crysis DX10 1024x768 High

Crysis min : 21 fps
Crysis max : 43 fps
Crysis átlag : 37 fps

DMC4 DX10 1280x1024 Super High 8xAA

Scene 1 : 69,04
Scene 2 : 45,17
Scene 3 : 78,18
Scene 4 : 55,00
Átlag : 61,84

STALKER - Shadow of Chernobyl 1280x1024 High 8xAA Static Lighting

Min : 67
Max : 144
AVG : 105

Proci 3192MHz-n, 2GB DDR2 800 RAM CL4-4-4-14-en

[ Szerkesztve ]

(#689) Hegyirabló válasza bluespirit (#686) üzenetére

Hegyirabló
(senior tag)

Azt nem értem, ha annyira jó kártya, akkor miért nem akar menni az én ATi chipsettes alaplapomban???!!!

(#690) diegho válasza Hegyirabló (#689) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem értem miért csodálkozol rajta, hogy nem megy együtt egy azon gyártó két terméke. Mikor régebben még hoztam pár ati chipes lapot fel volt sorolva melyik ati kártyákkal nem megy, ugyanez volt nvidiánál is. Ez van sajnos.

(#691) Chaser válasza Laslow (#680) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Eddig úgy tűnik az asus a befutó ezen a téren, de a ventit le kell szabályozni 5V-ra magadnak.

#681 Aggregátor: Én nem dolgozom a zafírnál, de azt mondom biztos lesz, 3850-ből és 70-ből is volt, ráadásul ezt a kártyát sokkal könnyebben tudják passzív megoldással hűteni....csak valszeg ez még odébb van.

(#692) Aggregátor válasza Chaser (#691) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát jó lenne ha igyekeznének, én jövő héten meg akarom venni a HD4670-t :DDD

(#693) diegho válasza Aggregátor (#692) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

írj nekik levelet, hogy jövő hétre kell neked szóval iparkodjanak :D

(#694) sysrq

sysrq
(senior tag)

Sziasztok. Ha szabad hozzászólnom a gyári hűtő kérdéshez. (Sapphire) Nos hölgyeim és uraim, nos. A 8.10 beta driver (8.9 fel sem ismeri) gyönyörűen szabályozza a ventit. Beállítható kézzel is egy fix százalék 20 és 100 között, fixen annyit pörög. Ha marad automatán netezés közben 3 százalékig megy le, de már egy bsplayer is túráztatja egy csöppet. Igaz nem ír ki fordulatszámot, nem tudja mérni de tudja menyi a mag hőmérséklete és ehhez képest tudja a venti fesz értékeit szabályozni. Szerintem hangos, kívánja a passzív hűtőt, mivel meghajtás után is szinte "marokra" lehet fogni. Nem melegíti át a nyákot sem túlságosan.

(#695) gerrog válasza sysrq (#694) üzenetére

gerrog
(fanatikus tag)

óó, nekem ez jó hír, hogy Sapphire-ban valamelyest müxik a ventiszabályozás :C

(#696) Mercutio_ válasza sysrq (#694) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Az nem segít a dolgon, ha a max-ot lehúzod mondjuk 60%-ra, vagy olyat nem lehet, csak fix-et vagy automatát?
Esetleg valaki bios átírással próbálkozott már? :DDD

Jöjjön már az a #&@! HIS IceQ verzió!!!

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#697) diegho

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

feltettem a 8.10beta-t első körben CS:source-al néztem meg 424-ről 430-ra nőtt a stress test, aztán jött a GRID.

gyári cd-n lévő driver:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
3666, 60000, 53, 67, 61.100

8.10 beta:
5070, 60000, 70, 103, 84.500

ezt nem hittem el ezért mértem mégegyet:
5220, 60000, 69, 103, 87.000

:Y

na mérek majd holnap crysis wh-t.

(#698) diegho

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

és még annyit, hogy élesebb a kép, mármint source alatt vettem észre, hogy szebbek a textúrák. Még a végén 9600gt szintre feltornásszák, de akkor még véletlenül sem cserélem le, inkább bedobok mellé mégegyet :))

(#699) diegho

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

No akkor crysis warhead 1024 játékos.

gyári driver:
2027, 60000, 24, 43, 33.783

8.10 beta:
2226, 60000, 29, 46, 37.100

tényleg gyorsult ezek szerint a dolog és nem is keveset, ráadásul itt most azt csináltam, hogy összeszedtem 20+ ellenfelet ugyanarra a helyre ahol a tesztben mértem és mikor kezdődött az akció akkor kezdtem mérni.

(#700) Chaser válasza diegho (#699) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nice :C Lehet lexarom a passzív mániámat, és lesz a legolcsóbb zafír, ha 2D-ben úgyis kussol végül is mind1...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.