Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#251) glutamin

glutamin
(őstag)

Nekem az Asus változat nagyon tetszik. Egyelőre az a befutó. Majd GTA 4 teszt eldönti elég lesz-e.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#252) Gyuri27 válasza P00By (#250) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Én meg nem ismerem mivel nem veszek nv karit senkitől se. :DDD

Chaser: [link] ebből a kariból senki nem gyárt passzivat. :O

[ Szerkesztve ]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#253) Chaser válasza Gyuri27 (#252) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Még nem. 3850-ből van, 3870-ből van, 4850-ből is van, 4670-ből lesz:)

New world...old thinking...IBM T60;)

(#254) EarL 007 válasza glutamin (#251) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha igaz, hogy X-Box360-ról portolják, akkor elég lesz.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#255) Mercutio_ válasza Gyuri27 (#236) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Mondjuk, hogy ne főjön meg minden, ha belerakom egy ilyen házba :DDD

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#256) kisza25

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem meg ilyen házba megy[link]
:DD

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#257) KMT

KMT
(PH! addikt)

nekem meg ilyenbe

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#258) stevve válasza KMT (#257) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:DDD Ilyet én is elfogadnék...

PH semleges

(#259) jenei92

jenei92
(senior tag)

Lehet lecserélem a hd2600promat egy hd4670re.. szerintetek érdemes? :D

(#260) kisza25 válasza KMT (#257) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

milyen hűtést használsz,és mekkora tápot :DD
ja látom már külső vizesblokk,de látom jó a szellőzés is azthiszem ebbe is jó lesz a passzív kari :))

[ Szerkesztve ]

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#261) kisza25

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

srácok akinek van már ilyen karilya igazán írhatna tesztet hangos e alapon ,játékközben,egy kis tunig... :R

(#262) gbors

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hirtelen deja vu érzésem támadt a 4670 VS 3850 téma kapcsán - kicsit több, mint egy éve ugyanez ment a 2600XT és az x1950Pro kontextusában :D

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#263) Chaser válasza gbors (#262) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Vagy 26xt vs 3650?:) Jóóók ezek a kártyák nagyon, jöhetne már egy péhá teszt.

(#264) kisza25

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

viszket már a tenyerem,lehet nem várok holnap megyek és becserélem jó öreg 7600gs-em
már itt kiskerben is van 20000.-ért még így jobban is járok mintha netről rendelném 18.500.-ért+posta:)) csak az a gyári hűttő aggaszt :(

(#265) Chaser válasza kisza25 (#264) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kitartás ;] Még csak most fog esni az áruk, ha nemcsak 1-2 gyártóét lehet majd venni, a 76gs-ed ára meg már úgyse sokat esik...

(#266) kisza25 válasza Chaser (#265) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

már bejelentés óta várom ezt a karit :) mindenütt kerestem a teszteket, úgy teljesít ahogy szeretném, akkora ami még pont befér a gépbe, alig vártam a szept 10-et és semmi :Y aztán most végre lehet kapni ;] fogjatok le :P
amúgy tudom, hogy tök igazad van :)
mennyiért vesztegetnek most egy 7600Gs-t DDr3 memcsikkel használtan tudja vanaki :U :R

(#267) Chaser válasza kisza25 (#266) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én meg azt vártam hogy essen egy kicsit a 3850 zafír ultimate ára, de a 4670 kilőtte:D 4670 ultimate..nem hangzik rosszul:) 76gs ddr3, talán 5-6k :U Én itt a középső codegen házikóban szeretném látni a gépemet, ha tudok szerezni, egyik haveromnál láttam, kicsi és nagyon faszán néz ki :)) Bár a mostani se nagy:D

(#268) kisza25 válasza Chaser (#267) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

öszíntén nem nagyon ajánlom a codegen házikót :( nekem volt két három szétszedés és megszakadtak a csavarmenetek írtóra bosszantó!
a hátsó kártyahelyeknél amikor kiakarod törni a takarólemezt még arra is kell nagyon ügyelni ne a gépház törjön ki igen puha aluminium vacak :((( soha többet codegen,az is frankón nézett ki!én ilyet vettem nem túl drága de elég jó és jól is néz ki csak a bővíthetőségre figyelj,hogy neked elég e,mert csak 1 optikai,és 2HDD,fér el,én medmodoltam így 3 :B
[link]

[ Szerkesztve ]

(#269) Chaser válasza kisza25 (#268) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Volt olyanom LED-es előlap nélküli verzió, minőségével nem volt gond, csak az xarul nézett ki állítva, meg az akkori optikám se díjazta. A copás a táp méretében volt, amit beleraknak pár mm-rel eltér a szabványtól, na ott kellett ügyeskedni, hogy belemenjen az FSP. A tied se rossz, de nekem az túl nagy.

(#270) Anaghmar

Anaghmar
(kvázi-tag)

Nekem ilyen kicsi házam van, szintén 7600GS-ről cserélek, amit 5 ezerért szándékozom eladni (másfél éves Asus minden tartozékával). :DDD

(#271) gbors válasza Chaser (#263) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát, nem igazán, a 2600XT és a 3650 majdnem ugyanaz a kártya. ilyenekre gondolok, mint pl.:
128 bit VS 256 bit
okosabb ROP-ok VS több ROP
jobb architektúra VS hasonló számítási kapacitás

ésatöbbi...

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#272) Mercutio_ válasza Anaghmar (#270) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

A kicsi ház itt kezdődik :DDD

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#273) diegho

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha valaki mond egy gyors képfeltöltő oldalt ami működik is. képfeltöltés és imageshack rohadt lassú akkor felrakom a tesztet.

(#274) EarL 007 válasza diegho (#273) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

t|-|om! és The DJ közöse, a PH! Képfeltöltő, vagy Képfeltöltő.hu (nem azonos a Képfeltöltés.ho-val), esetleg Madpixelz.com (Madpixelz.com-ra sokan mondják, hogy nem igazán jó, de nálam meseszépen megy.). De csinálhatsz egy Windows Live SkyDrive-os tárhelyet is (web-es, tehát nem kell FTP-vel szöszölni, 5GB-os, ingyenes, stb., és ha van MSN acc-od, akkor már csak egy lépés... :) ) Én legutóbbit használom, remekül működik, egyszerű, és jó, és persze tudod, hogy mit töltöttél fel, és hova. :)

[ Szerkesztve ]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#275) Chaser válasza gbors (#271) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ebből a megközelítésből igen, nem vagyok ma a helyzet magaslatán :B

(#276) KMT válasza diegho (#273) üzenetére

KMT
(PH! addikt)

media.proxnet

Ezzel még nem volt gondom, és könnyen kezelhető, főleg, ha több képet akarsz feltölteni egyszerre.

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#277) Anaghmar válasza Mercutio_ (#272) üzenetére

Anaghmar
(kvázi-tag)

Nem rossz, bár full atx nem megy bele. Na meg 14,5 centis helyre sem fér be...

(#278) Chaser válasza diegho (#273) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Felcsigázol itt mindenkit, aztán eltűnsz ;] :U :B

(#279) diegho válasza Chaser (#278) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ott a teszt logouton...

(#280) diegho

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na ezt nem ide akartam :D

[ Szerkesztve ]

(#281) Chaser válasza diegho (#279) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Magamtól nem jöttem volna rá ;] A hőmérsékleti adatok nekem hiányoznak :U

(#282) diegho válasza Chaser (#281) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

úgyse tudok gyári hűtős adatokat mutatni, amúgy idle 28 szőrös fánk 55. Következőben már lesz fogyasztás mérés is és talán lézeres hőmérés.

(#283) cowboy_bebop

cowboy_bebop
(őstag)

Jó kis kártya lett ez a 4670, az alapórajeles 3850 teljesítményének kb. a 80%-át hozza.

Ipon-os teszt a 4670-ről.

[ Szerkesztve ]

(#284) mirrmur válasza cowboy_bebop (#283) üzenetére

mirrmur
(fanatikus tag)

aha. az ipon mérvadó tesztoldal.

Az értetlenek is meghallgatásra találnak, csak a választ nem értik, mert azok amik. A cél lebega szemük előtt amit önmaguknak állítottak, füleik süketek, szemeik vakok a végigvitt út melett álló figyelmeztetésekre...

(#285) cowboy_bebop válasza mirrmur (#284) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Én el tudom hinni h. ennyivel lassabb lenne a 4670. Na, majd a ph!-s teszt megmondja h. h. van. Az ő véleményüket azért sokan elfogadják. Pláne itt. :)

(#286) t.tomi válasza diegho (#242) üzenetére

t.tomi
(tag)

Csá!

Accelero S1 Rev. 2, amit rászereltél a kareszra?
Van 1 AGP 2600XT-m Accelero S1 Rev. 2-vel, a hűtőt nem adnám el, hanem vennék a PCIe Sapphire HD4670-et.

Köszi

Life begins @ 40! (knots) :)

(#287) stevve válasza t.tomi (#286) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Méretre akkora a 46xx, mint a 2600, szerintem rá fog menni.

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#288) diegho válasza t.tomi (#286) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen az ment rá, de csak neccesen tudod beletenni a foglalatba, ha netán magasabb chipsethűtő lenne a déli hídon, akkor nem férbe el tőle a hűtő, de így pont elfér.

(#289) Rossi

Rossi
(őstag)

Én személy szerint nagyon megörültem ennek a kártyának. Ha kijön belőle Sapphire-tól az OC verzió, asszem erre cserélem a 3650 OC-met.

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#290) Chaser válasza diegho (#282) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ezt el is felejtettem :B Az asus cuccára lennék még kíváncsi, azon elég értelmesnek tűnik a venti, bár elég sok rajta a lapát..vajon le lehet róla pattintani? :F

(#291) diegho válasza Chaser (#290) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem tudom, én maradok a sapphire-nál, pedig régebben nem voltam oda érte. Tényleg két különböző kártya is megy crossfire-ben?

(#292) Gyuri27 válasza diegho (#291) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

H mindkettő RV730 akkor igen. Gyártó, ram, órajel nem számit. Ez nem nv sli barát. :DDD

Tudja valaki a totyiknak miért nem ATi Radeon HD 4650 / 4670 a neve?

[ Szerkesztve ]

(#293) diegho válasza Gyuri27 (#292) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

köszi

amúgy azért mert így kevesebb hülye találja meg :DDD

ki kéne próbálni ezt a cf-et, de olyan punnyadt vagyok, megint egy teljes napot elcseszni a tesztelgetéssel... :O

(#294) Gyuri27 válasza diegho (#293) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Jogos :DDD
Igen egy 4670 cf érdekes lenne vagy egy x2 verzió belőle.

(#295) diegho válasza Gyuri27 (#294) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vagy x2 cf x-be, szerintem cf-ben hozza a 4850-es szintjét de kevesebbet fogyaszt nála.

(#296) Chaser válasza diegho (#291) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Megy. CF-ről vannak tesztek, 4850-hez képest minimálisan vagy gyorsabb vagy lassabb game-től függően.

#292 Gyuri27: A topik neve a kisebb gond, a nagyobb, hogy a #1 még mindig nincs kijavítva.

(#297) Gyuri27 válasza Chaser (#296) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Láttál élő embert aki az 1-hszt olvassa?

(#298) Red_Bull válasza Gyuri27 (#297) üzenetére

Red_Bull
(tag)

Én mindig szivesen elolvasom az 1. hsz-eket amúgy meg tényleg jobb lenne a topicnak a Radeon HD 4650 / 4670 név.

(#299) gerrog válasza Gyuri27 (#297) üzenetére

gerrog
(fanatikus tag)

én is el szoktam olvasni (néha) :DD
pl. onnan tudtam meg, hogy talán jobb lesz 3850-nél

Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben.

(#300) Chaser válasza Gyuri27 (#297) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Magamat látom néha a tükörben...de elég xar dolog, ha pont a #1 van tele valótlan dolgokkal, majd holnap kijavítgatom és beadom a modiknak, ha már az elkövetőnek nem sikerült.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.