Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#751) deniro2

deniro2
(senior tag)

Amúgy most úgy tünik, hogy kivételesen a türelmetlenek jártak jól, mert az új bazáros árlistákat nézegetve a 17-18k-s árakból mostanra 20-21k lett. Gondolom a dollár kegyetlen erősödésének köszönhetően... :(

Hegyirabló: nézd az én tapasztalatom pont annyit ér, mint a tiéd.

[ Szerkesztve ]

(#752) Hegyirabló válasza deniro2 (#751) üzenetére

Hegyirabló
(senior tag)

Csak mindazokat, akik szenvednek vele nem vigasztalja meg, hogy neked milyen jól megy a tököm tudja milyen alaplaban, CD-gyári driverrel.

Arról nem is írva, hogy nem kell hülyének nézni a másikat, csak azért, mert kompatibilitási gondja van egy hardverrel.

[ Szerkesztve ]

''Szakaszolt plazma-impulzus lézervetőt kérek 40 wattos tűzerővel!'' - Ismeretlen személy, Garett fegyverboltja, Los Angeles, 1984. március 9.

(#753) Chaser válasza Aggregátor (#730) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor ha jól sejtem van esélye, hogy a passzív MSI 26xt hűtő rámenne a 4670-re..jó lenne egy döglött 26xt:D

#741 XeeN: Nekem g31m-s2l van szintén 5200-vel..ha jól értem a 8.10-zel gond nélkül megy?

New world...old thinking...IBM T60;)

(#754) kisza25 válasza deniro2 (#751) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jajám :DDD most annyi nagykerban mint amennyiért kiskerben vettem
és így még a régi karit is beszámolták :))

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#755) kisza25 válasza Chaser (#753) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha 26xt-re rárakod a 4670 gyáriját az se lesz döglött :)
Chaser:nekem sem volt vele gondom most sincs kb 3 napja megy bétával folyamatosan

[ Szerkesztve ]

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#756) Aggregátor válasza kisza25 (#754) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha múlt héten veszem, akkor 18-ért megkapom, most már 20-ért. De sebaj :)

Chaser: igen, de annak kicsi az esélye, hogy szerzel egy MSI 2600XT hűtőt... hacsak nem veszel egy MSI 2600XT-t :D

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#757) Chaser válasza kisza25 (#755) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát jah, ha rámegy, de ha elhalálozik a kártya, akkor hiányozna a gyári hűtő a garihoz, mert a 26xt-t eladnám persze.

(#758) kisza25 válasza Chaser (#757) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor visszabizniszeled a hűtőt ő is jól jár meg te is :D nem hinném,hogy elhalálozna meddig használnád max 2évig annyit gyári hűtővel is kibírna nem,hogy egy jobbal a régi kártyáim 2év szénnéhúzás után még bírtak legalább 2 évet fater gépében :D
valaki tapasztalta már,hogy húzta a karit és utánna alapra rakva powerplay 200/1000-re állt be 165/250 hejett
úgy lehet orvosolni nálam,hogy legalább 5Mhz-et emelek a GPUn és akkor már jól áll vissza :F

[ Szerkesztve ]

(#759) Chaser válasza kisza25 (#758) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A mai technikákban már nem bízok, vagy megy, vagy nem..minden kategóriában bele lehet nyúlni sajnos...hűtőt visszabiznicelni meg valszeg túl körülményes lenne, de megpróbálom hátha kell vkinek az MSI hűtő nélkül ;)

(#760) deniro2 válasza Hegyirabló (#752) üzenetére

deniro2
(senior tag)

Én egy tényt közöltem, ami ráadásul nem is indifferens, mert Giga lapokról volt szó, ha nem tévedek. Ha én leírom, hogy nekem nincs gondom, az önmagában nem jelenti, hogy bárki hülye lenne.

Tehát eddig: amd chipset + amd proci és intel + intel proci => volt probléma, nforce chipset + amd proci => nem volt probléma. Hátha valakit érdekel. Kérdés lehet még a kártya gyártója is.

(#761) firo0525

firo0525
(lelkes újonc)

Sztem ez inkább nem hardver gond hanem vmi driver hiba ha a 8.10.b vel megy a régiekkel meg nem
az viszont tényleg fura hogy gyári cd-kel rosszalkodik

[ Szerkesztve ]

(#762) Gabis

Gabis
(senior tag)

szerintetek mennyi az esélye, hogy mostanában újra visszaáll 17-18-ra az ára :F

(#763) Aggregátor válasza Chaser (#757) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Keress Aerocool VM-103-t, az jó 2600XT-re, úgyhogy 4670-re is jó lesz.
BandiT-nál S1 Rev.2 van 4100 ft-ért, szerintem jobban megéri.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#764) Chaser válasza Aggregátor (#763) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha már veszek valami hűtőt hozzá, mindenféleképp csak olyan jöhet szóba, ami nem foglal el + PCI helyet, pl ez is tökéletes lenne. 4650-re tudnak ilyet rakni, 4670-re mért nem? :F
Ez az aerocool csoda úgy nézni ki, hogy a lamellák merőlegesen lennének a kártyára felfelé? Ez nem is lenne rossz. Be is kéne szerezni, itt még rájön 1.7k a csomagra :U

(#765) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Közben megtaláltam, ilyesmire számítottam :K De ezen a bolton kívül mindenütt 6-7k :((( Nem 1xű ez...

(#766) EarL 007 válasza Hegyirabló (#738) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Control Centerhez .NET 2.0 kell, XP alatt telepíteni kell azt, Vistaban benne van.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#767) EarL 007 válasza Chaser (#764) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van passzív hűtők között is jó.
CM CoolViva Z1
Avagy AeroCool VM-103
HIS HD4650 iSilencen lévő hűtő. Zalman VNF100.

(#768) freeapro

freeapro
(fanatikus tag)

Szerintem passzivbol csak az a jo ami a kartya hatoldalara vezeti a hot. Egyebkent megreked ho a kartya alatt majd felmelegiti az egesz gepet. Nekem volt passziv 7600gs-em, de nem valt be. Hangtalanul indult, de fel ora alatt felfutotte az egesz hazat, aztan minden ventillator (cpu, tap) elkezdett zajongani. Most egy powercolor x1950pro-m van gyari AC Accelero X2-vel es abszolult zajtalan meg jatek alatt is.

Ezt akarom majd cserelni hasonloan csendes 4670 vagy 4830-ra.

(#769) Chaser válasza EarL 007 (#767) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kösz a tippeket, majd rájuk lesek :R

#768 freeapro: Én is azért akarok valami ilyen megoldást keresni, + maradjon meg a PCI is a vga alatt, mert csak 2 van.

szerk: ez a zalmi 8.5k? :Y eszemf@szommegáll:D

[ Szerkesztve ]

(#770) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

4830 létezik/ jönni fog? csak híreket hallok róla....

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#771) Hegyirabló válasza EarL 007 (#766) üzenetére

Hegyirabló
(senior tag)

Erre a hozzászólásra lehet azt írni, hogy ha hallgattál volna, akkor bölcsebb lettél volna. Mert ugyan is, én is régebben, de aki ugyan olyan problémával jelentkezett, ő is, írtuk, hogy fel volt rakva a .NET keretrendszer.

Annál is inkább, hogy a Catalyst driverek fel is rakják maguknak azt, mint az közismert!

''Szakaszolt plazma-impulzus lézervetőt kérek 40 wattos tűzerővel!'' - Ismeretlen személy, Garett fegyverboltja, Los Angeles, 1984. március 9.

(#772) kisza25

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na gyerekek megtaláltam a megoldást az ASUS karimra szépen kerestem neki 5V-ot a lapon
találtam is az USB csatik 5V-ot adnak megkerestem a hozzávalóGND-t az alaplap könyvecskéjéből és most gyári hűtő 5v :DDD
[link]

(#773) CPT.Pirk

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt az 1GB-s verzió. Külön érdekessége (inkább butasága), hogy memóriája csak 900MHz-es, az ára meg valszeg magasabb lesz, álá nagy számok törvénye. :DDD
[link]

TheChos3nOne: Jönni fog, de még picit várni kell rá. Viszont topic már van. :K

[ Szerkesztve ]

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#774) XeeN válasza Chaser (#753) üzenetére

XeeN
(senior tag)

Igen. Ma volt időm megizzasztani a cuccot, nem találkoztam hibával.

(#775) EarL 007 válasza Hegyirabló (#771) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oh, bocsánat, nem tudtam, hogy fel lett téve :W :W :W , mindig Ati Tray Toolst használok, ahhoz nem kell semmi. :) Catalyst Control Centernek vannak rigolyái, már "megszokhattuk". Azért kicsit irónikus (meg emellett kicsit égő), hogy AMD csipes lapban, AMD/ATi videokártya néha nem megy... :(

(#776) EarL 007 válasza CPT.Pirk (#773) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vakítani jó lesz... ;]

(#777) Mercutio_ válasza EarL 007 (#775) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Nem lehet, hogy a korábbi nvidia cuccok nem teljesen tökéletes eltávolítása kavar be :U

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#778) Hegyirabló válasza EarL 007 (#775) üzenetére

Hegyirabló
(senior tag)

Azért kicsit irónikus (meg emellett kicsit égő), hogy AMD csipes lapban, AMD/ATi videokártya néha nem megy

Érdekes, ugyan ezt mondta a nagyker szervíz vezetője is nekem.

(#779) firo0525

firo0525
(lelkes újonc)

Na meglett a kártya... :))
elöször beraktam a 1950pro után semmi driver piszkálással egyböl ment rendesen csak nem irta ki hogy milyen kártya van a gépben persze utána letöröltem és ujraraktam 8.10betaval
játék eddig csak crysis volt fps-t nem mértem de 1280ban magas beállitásokkal folyékonyan megy
a hütö hangja egyáltalán nem zavaró sapphire létére, de lehet csak megszoktam az 1950pro sivitását
egyszóval idáig nagyon bejön a kártya az árát mindenképpen megéri :R

[ Szerkesztve ]

(#780) Hegyirabló válasza firo0525 (#779) üzenetére

Hegyirabló
(senior tag)

Igazság szerint én nem is vettem észre különbséget a gépem hangjában, pedig a 8600 GT Silent Pipe volt.

Egyetlen bajom, hogy eddig még nem találtam semmit, amivel a hőmérsékletét tudom mérni.

(#781) CPT.Pirk válasza Hegyirabló (#780) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem AMD Gpu Clock Tool legfrissebb verziója képes rá. Amennyiben igazam van, annak az értékeiből még excell táblázat is készíthető, mert tud fájlba menteni megadott időközönként.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#782) diegho válasza Hegyirabló (#780) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nálam a rivatuner olyan gyönyörűen méri a hőmérsékletet, hogy öröm nézni.

[ Szerkesztve ]

(#783) sysrq válasza diegho (#782) üzenetére

sysrq
(senior tag)

A 8.10 beta is méri (Vista) és a GPU-Z is méri a hőmérsékletet.

(#784) zotyesz66 válasza Hegyirabló (#780) üzenetére

zotyesz66
(fanatikus tag)

Én tegnap vettem egy MSI 4670-et, annak semmi hangja a gyári hűtőjével. Legalábbis semmi különbséget nem tapasztalok a gép hangjában az előző passzív 2400XT-hez képest. Csak teljesítményben :D
Amúgy gyári MSI driverrel megy, az méri a hőmérsékletet, idle-ben 44-45 fokot mutat.
Akartam futtatni a mák06-ot, de nem indul vmiért. Ehhez is kell vmi peccs?

Aranyszabály: akié az arany, az szabályoz.

(#785) kisza25

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

everest4.6 2hőmérsékletet is mér dispIO és memIO

(#786) Hegyirabló válasza kisza25 (#785) üzenetére

Hegyirabló
(senior tag)

Tuti? Csak mert nekem az Everest 4.6 nem méri.

Szerk: Viszont a GPU-Z igen, 45 Celsius körül van nekem is.

[ Szerkesztve ]

(#787) danih válasza zotyesz66 (#784) üzenetére

danih
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Olvass vissza pár oldalt, nekem sem ment, leírták a megoldást.
Valami fájlt kellett letörölni a system32 könyvtárból.

Eredeti Steam (CoD MW3 + Collection 1, DiRT, RO2, SR3, stb), Origin (BF3, BC2, FIFA, NFS stb) a legjobb áron a neten - PÜ! <> http://goo.gl/5FTqt

(#788) Chaser válasza firo0525 (#779) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Valaki írta, hogy lehet szabályozni manuálisan a ventit, idle-ben mennyi a legkisebb, ami lehűti?
Ha egy 12-es ventit merőlegesen a kártya mellé állítanék, az javítana szeritetek valamit a hűtésen? Passzív megoldásról letettem 1előre, ilyen áron nem bejövős.

szerk: #773 CPT.Pirk: Fenn van az AMD oldalán, hogy készül 1 giga ramos, 900mhz-es normál ddr3-as verzió is. Az 512-es gddr3 1000mhz.

[ Szerkesztve ]

(#789) lsc válasza zotyesz66 (#784) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Innen töltsd le a hotfixet, ezzel menni fog .

Az élet kegyetlen .

(#790) Anaghmar válasza zotyesz66 (#784) üzenetére

Anaghmar
(kvázi-tag)

Egy kérdésem lenne csak: mennyi a mag/memória órajele üresjáratban?

(#791) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sapphire tulajoktól kérdezném: az a takaró lemez a bordán leszedhető esetleg? Az érdekelne lepattinthatós megoldás vagy fix.

(#792) glutamin

glutamin
(őstag)

Erre én is kiváncsi leszek.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#793) kisza25 válasza Hegyirabló (#786) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tuti méri everest4.6...béta ott van a képen:
[link]

(#794) Aggregátor válasza Chaser (#791) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szvsz ugyanolyan mint a 2600XT-n, le kell csavarozni.

(#795) diegho válasza Chaser (#791) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

este megnézem, ha 7ig nem írnám meg akkor dobj egy privit és megnézem.

(#796) diegho válasza diegho (#795) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

megnéztem. Ekkora barmokat :W Le lehet venni, de le kell hozzá venni a hűtőt ugyanis a gpu felöli részen vannak a csavarok :)) csinálok majd képeket is róla.

(#797) diegho

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#798) sysrq válasza diegho (#797) üzenetére

sysrq
(senior tag)

diegho!
Bocsi, ha már ilyen fényképezős a hangulatod, nem lőnél pár képet a kártyáról beépítve?
Neked s1 rev2 van ha jól emlékszem, én is ilyenre pályázok, csak nem szeretnék lukra futni mert ha nem fér be az problémás. (Még nem vettem meg.)

(#799) Chaser válasza Aggregátor (#794) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csak nekem még nem volt 26xt-se :B , de már biztos hogy nem is lesz:D

#795 diegho: Köszönöm mester :R Akkor némi csavarozás árán el lehet tüntetni külsérelmi nyom nélkül a fedőburkolatot, ha jól látom. Innentől kezdve megoldom a halk hűtést :)) Ventiből azért egy ADDA került rá, érdekes lenne burkolat nélkül is megnézni a hangát, 5V-on. Lehet nem bírom ki novemberig a vásárlást:D :U

(#800) Aggregátor válasza Chaser (#799) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megint csak a 2600XT-ből indulok ki, nincs értelme levenni a burkolatot, mert nélküle nem megy át a bordákon a venti által keltett szél :) Szóval ha leszeded a burkolatot, akkor a ventit is leszedheted, annyit fog érni :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.