látszik nvidiahoz vagyok szokva
megnézem rögtön.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
na és melyik verzió támogatja ezt a kártyát? 
AMD Gpu Clock Tool, ez a verzió már elvileg támogatja. [link]
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys
rivatuner 2.11 is támogatja és 32 fok idle passzívan 

gerrog
(fanatikus tag)
a gyári hűtő nem elég vagy csak a zaj miatt szeded le?
Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben.

fagy53
(PH! nagyúr)
Az nem rossz, nekem a 2600-as most passzívan, csak a VF900 van rajta kikapcsolt ventivel, 35°C idle.
5 perc szőrös fánk 65 fok passzívan, holnap rámegy a noctua is, csak ma már lusta vagyok, ráadásul nem volt itthon semmi paszta, ezért kénytelen voltam egy ~5 éves ezüst titán sz@rral, memóriákra se raktam süniket, majd holnap rendesen megcsinálom. Ha valakinek bármi kérdése van, csak ki vele, lehet írok róla tesztet, eredetileg úgy volt, hogy 9600gso-t is veszek ma, de sajna nem volt időm azt is beszerezni (ahol tudtam volna szerezni ott rohadt drága volt) a gw 3850-est meg eladtam, így nincs mivel összehasonlítani.
fogalmam sincs milyen a gyári hűtő, ahogy kicsomagoltam és lefényképeztem már szedtem is le róla, még csak ki sem próbáltam vele. Amúgy adda venti van benne, szóval elvileg elég halk lehet.
PowerPlay mennyire működik benne? Mennyire vesz vissza az órajelet idle állapotban?
PH semleges
300/1000 idle
750/1000 load
egy gyors miniteszt cs:source alatt 1024, minden high, hdr full, szűrők nélkül
7600gt 245fps
3850/512 415fps
4670 424fps

Red_Bull
(tag)
ja kár érte,(ha ez tényleg ugyanaz a hűtő) mondjuk nem hangos ez csak hülye süvítő hangja van, meg nekem azt csinálta 2600XT-n hogy miután már rég befejeztem a játékot akkor is fel-fel pörgött, de más gyártó úgyis más ventillátorokkal fogja szerelni gondolom.
Amúgy szerintem max október végére 15ezer forint körül lesz ez a kártya akkor lesz a legjobb vétel
[ Szerkesztve ]

pronyó
(fanatikus tag)
Jó lesz ez a kari, másik gépen le is cserélem a HD3650-et erre!
“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.”
Te is iponban vetted, vagy más forrás? Az iponos ár elég elkeserítő, átlagkiskerben akkor 20k körül lesz 1előre
Grat a hackeléshez 
New world...old thinking...IBM T60;)

gerrog
(fanatikus tag)
úgy nézem, már több boltban is megjelent a kártya, de van ahol 23k
(árgép)
Itt 20k, helyi kisker, első nekifutásra nem rossz, bár olcsóbbat vártam, viszont külhoni boltokban se 80 dezsőért dobálják
Viszont sztem még ennyit is megérne, csak én a hűtő miatt kihagyom, pár hét és minden gyártó vga-ja itt lesz, akkor már lesz némi árverseny is.
én kisker vagyok 17.8k-ért vettem ramiris nagykerben. Hackelés ma délután/este folytatódik majd.
hja és én kénytelen voltam sapphire-t venni, mert kell az svideo, msi-n nincs, asus-on nincs, palit csoport még nem gyárt, giga szintén csak hdmi.
[ Szerkesztve ]

mirrmur
(fanatikus tag)
nah egy sapphire nálam is figyel a gépben. azt hittem hogy hangos lesz a hűtője alapon is de nem.
Első benyomás alapján valahol a régi 8800GTS-ek szintje.
Az értetlenek is meghallgatásra találnak, csak a választ nem értik, mert azok amik. A cél lebega szemük előtt amit önmaguknak állítottak, füleik süketek, szemeik vakok a végigvitt út melett álló figyelmeztetésekre...

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Éljen a sappire 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Anaghmar
(kvázi-tag)
Ez a 300/1000 melyik driverrel volt? 8.8, 8.9 vagy régebbi?

rocket
(PH! kedvence)
Melle ment, azt hittem 4850 topicba irogatok

[ Szerkesztve ]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
idle és load hőmérséklet, és tuning érdekelne 
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)
Nagykerbe sajna nem vagyok bejáratos, de akkor a kisker ár se rossz. Ilyen hackeléskor a gari ugrik? Úgy láttam mintha a matrica nem sérülne a hűtő levételekor.
#221 Aggregátor: Engem is 
nem sérül a matrica, abszolút a közelében sem volt a lyukaknak, nyugodtan rá tudtam tenni, viszont ha egy picit is magasabb lenne a chipsethűtőm akkor nem férne el.
Akkor jól láttam, én mindenesetre megvárok egy passzívat.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Az valóban kivánatos lenne. 
nekem már az
de nem sokáig, este megy rá a noctua, ha nem leszek lusta még új pasztát is kap és ramsüniket. Aztán kérek kölcsön valami játékot tesztelni, mert semmim nincs 
Kicsit mókásan hat az a böszme nagy hűtő. 
mod: OFF
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Az Asuson a "gyári" hűtő egy [Arctic Cooling Accelero L1] [kép], amit csak OEM-ben árulnak. Az MSI hűtője meg vicc...
Chaser: 1 másodperc! 
[ Szerkesztve ]
Mármint a passzív, vagy az hogy megvárjam?
#226 diegho : 
Nekem az MSI 1általán nem tetszik.

attiLANte
(tag)
Nem is lenne olyan rossz az az MSI borda (bár nem kifejezetten szép), de a felfogatása érdekes - lásd itt.
Külön keretre van forrasztva/ragasztva, ami miatt egyrészt lefelé kevésbé tud szellőzni, másrészt nekem nem tűnik túl biztonságosnak. Jobb lenne csavarozva.
Az Asus megoldása sem sokkal különb a memória szellőzését tekintve, viszont azt a csoffadt légkavarót igény esetén könnyen le lehet cserélni egy csendes 80/92x25mm-esre, és már kész is. Annál is inkább, mert az olcsóbb kártyáikon szeretik fixen 12V-ról hajtani a ventiket. Biztos sokba kerül a vezérlő IC... 
[ Szerkesztve ]

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Passzív és várd meg. Nem csúnya az msi. Mondjuk nem is szép. Föleg nem passzív. [link] tessék.
A Gainward verziója jól néz ki! Csak a D-Sub ne lenne rajta, hogy jobban szellőzzön. 

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Lemezolló és kész. 
én a his karit várom remélem 20 alatt lesz,bár sajna a jelek nem ezt mutatják
[link]
ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

Gyuri27
(PH! nagyúr)
A francnak 2 slotos hűtés ennek a vga-nak?
"mert elfér"
, csendesebb, jobban tuningolható 
láttam te passzív párti vagy,de nekem már volt passzív karim és jól befűtött a procimnak,meg minden másnak rakhattam rá egy 8cm es ventit,nekem az a lényeg,hogy kiviszi a meleget a gépházból kapisi 
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

fagy53
(PH! nagyúr)
Rossz helyre tetted a ventit! Az enyém még az alaplapot is hűti, nemcsak a VGA-t.
A passzív VGA mivel venti nélkül is elboldogul valahogy, egy kiegészítő ventivel kis fordulaton is jobb csendesebb hűtést nyújt, mint bármelyik aktív.
Hallottál az AC S1-2 hűtőről, na azt nem kell megvennie annak aki passzívat vesz, mert már megvette. 

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Nem vagyok passzív párti, de legyen csendes. A 8 centis venti helyett megrakhattálvolna 12-t 5v-n szvsz.
fagy53:
[link] 
[ Szerkesztve ]
a régi gépházamban sok lehetőség nem volt,de ki mondta,hogy nem volt így halk a kari és miután volt rajta venti meleg is eltünt a gépházból 
amikor még 6600-m volt még nem repkedtek így a 12Cm-es ventik amúgy elég volt neki a 8Cm 5W-on,
de kérdem én minek erre a kártyára 12Cm-es venti a passzív hűtésre,hogy 2 slotot foglaljon
"A francnak 2 slotos hűtés erre a vga-ra"
minek barkácsoljak,ha lehet a boltban kapni,már lusta vagyok folyton szétszedni a házat
csak egy kis csöndre és hűsre vágyom 
[ Szerkesztve ]

gerrog
(fanatikus tag)
akinek van már Sapphire kártyája, tud mondani gyári hűtős hőmérsékletet játék alatt? 

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Te szereltél rá ventit és nem értettem miért 8 centiset. Nekem elég az egy slotos is. Majd a pp2 kussba tartja. ha meg passzív lesz akkor pláne csendes. 
A GW-t már láttam, először passzívnak hittem, aztán rájöttem hogy nem az, csak a fémlemez takarja a ventit, sztem oltári hülyeség, és 2 slotot foglal.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Ez mekkora átkurás. Viszont gs verzió azt a szart meg le kell róla dobni. 
Te is azt hitted? Itt van pár kép csupaszon.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Azt. Mit vár az ember egy volt nv-s cégtől. 
Az inno is volt nv-s, most meg új atis is
A force3D kártya bruttó 17-18k lehet max átlag kiskerben.

![;]](/dl/s/v1.gif)