Gyengébb mint egy 8800gt, de nem annyira, mint amire az ember számítana.
Az én sapphire-omon van egy pici kapcsoló (dupla dip-switch), erről nem tudni semmit, hogy mi lehet?
[link]
[ Szerkesztve ]
42

Gyengébb mint egy 8800gt, de nem annyira, mint amire az ember számítana.
Az én sapphire-omon van egy pici kapcsoló (dupla dip-switch), erről nem tudni semmit, hogy mi lehet?
[link]
[ Szerkesztve ]
42
17cm-es, én is azért vettem ezt nem 38xx et (22cm)mert ez fért be a gépbe
és fogyasztása is jobb
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##
Accelero X1-X2 se jó rá, meg a Silencer sem.
Néztem a 4670+S1 képeket, hát egy ekkora bazinagy hűtő nem kell, lehet be se férne a házba.
Inkább veszek VF900-t, ha találok olcsón ![;]](/dl/s/v1.gif)
szerk.: vagy még olcsóbban VF700
[ Szerkesztve ]
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

sőt, HL2 alatt nekem nagyon úgy tűnik, hogy tökéletesen megy. 1920 4x/16x ...
42
Talán vmod gyárilag? ![;]](/dl/s/v1.gif)
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Lehet,hogy átugrottam egy pár hsz-t? 
Melyik gyártó kártyájára megy fel a VF700 ?
igazából egyikre se, de mivel a furattávolság megegyezik a 2600XT-vel, egy kis barkácsolással valószínűleg 4670-re is fel lehet szerelni a VF700-t.
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)
Értem.
Már rémlik ,talán kisza25 küzdött vele.
6600gt-en volt VF700-as így arra már nem kellene költenem,de sajna a kártyám még nincs meg.
Crysis patch nélkül, 1 éves Vista SP1-el (rommá van barmolva, még kékhalálozott is már vagy 5-ször): DX10 high 1280x1024: 28-32 fps akcióban. Tűéles, és gyors mint atom..... 
XP-én emellé a beállítás mellé DX9-ben kapcsolhatunk 4xAA-t is, és még akkor is folyamatosan megy szépen.

[ Szerkesztve ]
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

"Havas" pályán mérted ezt?
Hivatalos 8.10es hozott gyorsulást a bétához képest? Assasin's Creed-et próbáltam most, hát nem fut rosszul 
Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61
Nem, azt vistán csak 4870X2-vel szabad átvinni..... 
Assasin's: Na azt is jól viszi öcsémnél az MSI 4670. Fullon!!! 

A Crysist azért kérdeztem, mert addig a pályáig még nem jutottam el..Majd kipróbálom a Pro Streetet is, mert a 2600XT-vel állandóan fagyott, remélem ezzel a karival nem lesz gond...
A Catalyst 772/1120at ajánlott fel "tuningként" 

Ez a 8.10 driver egész jó (bár már a béta is felüdülés volt a gyárihoz képest).
Figyeltem, nekem a sapphire 4670 nem veszi vissza terheletlen a ram órajelet, bármivel is nézem...csak a gpu-t 300-ra.
Nekem igen, legalább is a beta. De ezt nem a bios veszi vissza??
300/837 GPU/MEM, ha elindítok egy filmet, már akkor is fölugrik az órajel, ez is érdekes....
Egyébként az ATI még a 8.10-et sem ajánlja a 4670-hez hivatalosan? akkor mikor lesz erre végleges, a gyártó által is elkészített driver????? 
J
a, és akkor mekkora teljesítménynövekedésre lehet számítani???
Szerintem csak kimaradt a driver-listából, másik: szerintem azért ugrál filmnézéskor az órajel, mert talán besegít a video-dekódolásba.

Crysis Warhead "átlagos" beállításokkal játszható!
42
XP-én DX9-ben 2xAA-val is, játékos beállításokkal. 
probáld ki,hogy emelsz a GPU orajelen 5Mhz-et nyomd meg az alkalmaz gombot és láss csodát,legalább is nálam erre volt szükség miután aktiváltam a túlhúzást
valaki tapasztalta azt,hogy a másodlagos megjelenítőn(LCD TV)ugrál a kép alja,ha azt rakom elsődlegesnek akkor meg a monitoron mintha a béta ezt nem csinálta volna
ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

Érdekes a memóriát nekem sem veszi vissza, kellene? (mag 300).
Visszakellene vennie, lehet, hogy a kari biosában nincs levéve a memória órajele. Teszteld le, mennyi az a minimum amin még stabilan megy. ATT-vel lehet készíteni auto 2D/3D profilokat, és ez majd belövi a memóriát alacsonyabbra. Amúgy a HD karik egyike se veszi vissza alapból a memória órajelét. 

Kipróbáltam nálam nem veszi vissza csak a GPU-t
(8.10 hivatalos + Sapphire kártya)
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Nekem még a béta van fent, de nekem sem veszi vissza

GRID: 1280x1024, minden bekapcs, minden high, 4xMSAA 50fps+.
Brother In Arms: 1280x1024, minden high-on 38-45 fps+
Kungfu Panda : 1280x1024, minden high-on, 4xAA 35-38 fps+ 
Imádom ezt a VGA-t.
A tuningot Rivatunerrel (szőrösfánk mellett) 830/1160-ig bírja.
De az az érzésem, hogy valós játék mellett többet is bírna a kari. Ez a szőrös fánk jobban meggizzasztja a karit, mint bármelyik játék, sőtt szerintem túlzás de hagyjuk.... 
GRID: 1280x1024, minden bekapcs, minden high, 4xMSAA 50fps+
ez már elég jó
call of juarez dx9 nincs meg? mostanában azzal játszok, és 1024x768, 0xAA, high-on már csak ~20fps-el megy a 2600XT-vel, ahol sűrű a növényzet, ott csak kb. 15 fps-el megy. de a látvány kárpótol.
Nyugi DX10-ben is zúzza szépen.
Majd reggel mondok fps számokat is.
Na, skacok, HIS HD4670 reklámvideó. Érdemes megnézni. Bár a fickó az én angol tudásomhoz mérten túl gyorsan beszél.... 
Az látszik az egészből, hogy az AMD/ATI egyre több figyelmet fordít a reklámra is, bár nembiztos hogy ez az ők kezdeményezésük volt. De beindult a PR.
[ Szerkesztve ]
Sajnos nem lett 4670-em, Zafírt nem tudtam szerezni, az asus meg iszonyat drága
Most már megvárok egy passzív 4670-et, jó lesz jövőre is, egy szép piros ultimate
Addig be kell érnem egy 256 megás 3850-nel, ami ha nem is 4670 de legalább lehet kapni és olcsóóó, 16k sincs bruttóban, most beszéltem a bolttal, már vár
De azért követem az itteni eseményeket, majd 4670 vs 3850 teszteket is csinálhatnánk.
New world...old thinking...IBM T60;)

Na végre, már a honlapon is ki lehet választani a driverletöltésnél a 4670et 
Haladunk...... 
Nálam a warhead sose akadt be 1024 minden maxon
4xAA..
Szerelt audiophile interconnect/összekötő kábel, CSAK NÁLAM! 1600FT/2x1 méter! http://href.hu/x/c7cx || BAKELIT DIGITALIZÁLÁS http://href.hu/x/e0qc
Te tudod, én nem sajnálnám a +4k-t és pár nap várakozást. Link
Ne érts félre ,de azt hittem vidéken olcsóság van,de tévedtem. 
[ Szerkesztve ]
nekem bétánál is és rendesnél is 200/1000 re állt vissza,de miután húzom akár 5Mhz-el vissza áll 165/250Mhz-re

Hello!
Nem teljesen ide vág ezért elnézést. A 4670-et nézetm ki, a 2600 XT leváltására. Ám most jönnek ki a 4830-ak, amelyek valószínűleg nem sokkal fognak többe kerülni a 4670-nál. Teljesítményben hol lesz a két kártya egymáshoz képest? Érdemes várni a 4830-ra?
Köszönöm!
A 4830 dárágbb lesz a 4670-nél, ára közelebb lesz a 4850 árához, mint a 4670 árához. Teljesítmény sokkal jobb, gyorsabb lesz a 4830, érdemes megvárni, ebben már 640SP van, 256bit membusz-szal, elég komoly kártya lesz.
Sajons melegedni is fog, mint a 4830...

A Catalystban húzod? Mert én megpróbáltam, de ugyanúgy nem veszi vissza a memóriát... 
Ha pár napról lenne szó...nincs nagykerben, nem is tudják mikor lesz, 3850 van, több mint 4k-val olcsóbb, teljesítményben kb 1formák, fogyiban jobb a 4670, amúgy az MSI-re 3 év gar van, a zafírra meg 2. Valszeg december, januárban ezt úgyis eladom, aztán majd ha lesz értelmes alternatíva veszek mást, nem vagyok gamefüggő, igp mindig itt van.
#1033 Geza26: Ha nem lenne ez a világválság, akkor is vagy 25-28k lenne egy belépő 4830, 4670-nél jóval nagyobb fogyasztással.
Felraktam a 8.10-et, de nálam nincs se ventilátorszabályozás, se hőfokvisszajelzés. Leteszteltem több játékot is (Warhed, BiA 3, James Bond QoS), és nem tapasztaltam gyorsulást a gyári cd-n található driverhez képest. Amúgy Sapphire 4670 a kártya.
Hörcsög Powa'
Gondoltam segítek , és minden vágyad az általad említett kártya ,de így már értem.
Kívánok neked valami értelmes ultimate verzíót!
Kösz a segítséget, ebből a boltból lesz a 3850 is
Nem várok addig amíg rájönnek hogy mindent emelnek az egekbe, még ráfanyalodtam volna kivételesen az iponra is, ott csak asus van 23k-ért, de annyiért meg van 3850 512-es ultimate, ráadásul az asura 2 évet adnak a szokásos 3 év helyett...az lett volna az igazi küldetése a 4670-nek, hogy olcsón jót, sajnos az első feltétel már nem él, sőt igazából megjelenése óta nem is élt nálunk
Majd meglátjuk jövőre. Addigra legalább lesz választék, és talán normalizálódnak az árak is.

Én Banditnál vettem az asus 4670-em, 3év garival, 23315ft-ért. Nem volt olcsó, viszont kurva drága volt.
De én ezt akartam venni, a natív hdmi miatt, és így is kurvasokat vártam rá. A válság elmaradhatott volna 
Nem többet ,mint én a riser card-ra!
Rendelés leadási ídeje: 2008.aug.25. és még nem érkezett meg. ( Dreamcomp )
[ Szerkesztve ]

Hasonló okok miatt (natív HDMI) és a hűtője miatt vettem én is az ASUS 4670-et. Amilyen sűrűn cserélgetem a karikat (egy AGP-s nv 6600-at vált le), nem tűnt egetverő beruházásnak.
(P5Q-C, E8400, 2X2GB 1066-os Geil, 4670 és újabb 4 évig nem macerálom
)
[ Szerkesztve ]

Hát igen most azok jártak jól akik egyböl rohantak a boltba
ilyen sem sokszor fordul elö

Hát akkor ennyit a Dreamcompról 
Bazárosokat hanyagolom, ha nagyon nem jön be a 3850, akkor majd jövő hónapban becserélem egy 4670-re
Mindenesetre asusért 27k az kva sok, annyit nem adok érte az fix. HDMI-ről azt mondják mind1 natív, vagy DVI átalakításával használjuk, az hogy kilóg a gépből meg nem érdekel, zafíron se lett volna HDMI.

Asszem egyelőre én is maradok a kivárásnál. Iazából a GTA IV miatt kéne a kari, de ha így haladunk csak jövő év elején veszek valamit. (karácsonyra amúgy is mindennek felfelé szalad az ára).
Addigra meg talán lesz passzív változat.
[ Szerkesztve ]
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Ha az asus 27k
azt már csak picivel kell megtoldani és akkor 4850az meg kicsit erösebb 

Nem volt az 23k sem.
Már nem picivel, átlagban már 38-40k egy 4850 is.
#1048 Symbio: Igen ám, de ez 2 év garis, másutt 3..fura..és ugyanitt kapsz mostmár 26.5k-ért 3850 ultimatot, pár napja még az is 24k volt...az legalább passzív, de cserébe nagy és többet kajál