Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#8001) Aggregátor válasza Dave™ (#8000) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elég érdekes a problémád. Az ATT-t még megértem (amúgy se támogatja a HD4600-t), de Overdrive-nak kellene lennie. Meg a Rivatunerben is kellene olyan funkciónak lennie.
Ja most nézem hogy pci-e x4 megy... lehet emiatt, de nem biztos.

Ezt a programot próbáld ki: AMD gpu clock tool
Kinézetre egyszerű mint a faék, de általában működik.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#8002) Dave™ válasza Aggregátor (#8001) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Na ez végre működik :) Nekem ennél több nem is kell, csak az órajeleket akartam megpiszkálni :) Köszi szépen! :C

(#8003) hudyfiu

hudyfiu
(fanatikus tag)

Rivával a fun control az működik is vagy csak tudjátok állítani?
Nekem állítani engedi de akár mit csinálok úgy megy ahogy ő akarja:D
Asus 4670, Win7 32bit

(#8004) Aggregátor válasza hudyfiu (#8003) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Asus 4670-nek nem lehet szoftveresen állítani a ventilátorát.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#8005) hudyfiu válasza Aggregátor (#8004) üzenetére

hudyfiu
(fanatikus tag)

4650nek lehet ennek meg nem?
Akkor jól láttam én hogy nem láttam sehol megoldást:D

Milyen alternatívák lehetnek hűtő csere nélkül?
Nem akarok költeni rá mert inkább kiveszem a kártyát ha hangos

[ Szerkesztve ]

(#8006) Aggregátor válasza hudyfiu (#8005) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Milyen alternatívák lehetnek hűtő csere nélkül?
Nagyon egyszerű: fogsz egy 4pin molex -> 3pin venti adaptert, amin külön van vezeték a 12V és külön 5V-nak (Zalman csinált ilyet), rádugod a vga venti csatlakozóját 5v-ra, és öröm és bódottá :D Lényegében nálam is így van megoldva, csak nálam az alaplapi usb-ről kapja az 5v-t. Nem kell attól tartani hogy túlmelegszik, az Asus-on jó hűtő van, csak hangos ventilátor.

(#8007) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A powercolornak is van passzív 4650-e, nem sok jót írnak róla, és elég elfuserált alsó hűtést kapott.

New world...old thinking...IBM T60;)

(#8008) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én meg ezt a GB 4670-et nézegettem, zalman vf700alcu a hűtés ha jól látom, de csak eff. 1600-as ramok vannak rajta :U

(#8009) Gyuri27 válasza Chaser (#8008) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Már csak butitott 4670-k vannak. Használtan keress szvsz vagy gddr4-t. :DDD
Nekem mindkettő van. ;)

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#8010) Chaser válasza Gyuri27 (#8009) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

512-esekből van még 1000-es, csak olyan ami tetszik nincs. Te amennyiért ideadnád a gddr4-est annyiért veszek 98gt tápcsati nélküli 4670 méretű zotacot ;)

(#8011) Gyuri27 válasza Chaser (#8010) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Mennyi annak az ára? Mert reálisan nézve nem hiszem, hogy olcsóbb lenne mint a 4670. ha meg olcsóbb akkor ott van valami okosság. Azzal meg nem ohajtok versenyezni. :N

(#8012) Chaser válasza Gyuri27 (#8011) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Netto 21.5k, elnézve a 4670-ek netto 15k-s árát nem sok, csak nem találok róla 2D-s fogyasztási adatokat, 3D-je biztos max 75W. Nem sok pénz maradt vga-ra, jól meg kell gondolni, lehet úgy járok a legjobban ha megvárom az 5670-et vagy 5650-et.

(#8013) Gyuri27 válasza Chaser (#8012) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Azok mivel újdonságok nem lesznek olcsók. Ráadásul október ami előszele a karácsonyi szezonnak. Erre ott van még az esetleges árfolyam ingadozás. Hát nem lesz egyszerű az biztos.

(#8014) Chaser válasza Gyuri27 (#8013) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Végül is ráérek, átmenetre van egy le7500-am, tv-t kezeli, net megy rajta...:)

(#8015) Chaser válasza Gyuri27 (#8013) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szerk: dupla...

[ Szerkesztve ]

(#8016) Aggregátor válasza Gyuri27 (#8013) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A 4670 is újdonság volt, ráadásul októberben vettem, és kijött 20k-ból. Szerintem az 5670 sem lesz túl drága. ($ és €-ban biztosan :) )

(#8017) Chaser válasza Aggregátor (#8016) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

REmélem neked lesz igazad, bár egy -olcsó:D-4670-nel is ellennék.

(#8018) MMIX

MMIX
(őstag)

Akit érdekel. Az Arctic Cooling-os SAPPHIRE HD 4670 512MB DDR3-on lévő RAM jelzése: Hynix H5RS5223CFR N0C=1000MHz(2000MHz) [link] [link]
Az Arctic Cooling-os SAPPHIRE HD 4670 1GB DDR3-on lévő RAM jelzése: Qimonda (nem találtam típus leírást) [link] [link]

(#8019) Chaser válasza MMIX (#8018) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor ez nagyon értelmes, mert 800-as ramokat tüntet fel a gyártó oldal az 512-es AC hűtéses karira.

(#8020) MMIX válasza Chaser (#8019) üzenetére

MMIX
(őstag)

A Sapphire 4670 512MB DDR3 Ultimate-n ugyan ez a RAM van [link] 1000MHz(2000MHz)

[ Szerkesztve ]

(#8021) Chaser válasza MMIX (#8020) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hivatalosan azon 873-as ram van. Nem értem a zafírt... :F

(#8022) akisbandi

akisbandi
(tag)

Sziasztok!
Egy Asus P4P800 as alaplapos, s478-as P4 2,4 GHz-es FSB800 procival rendelkező gépbe keresek AGP-s videokártyát.
Eddig egy 4650 esre gondoltam, de a hozzászólások elbizonytalanítottak.
Hol a határ? Mi az, amit még érdemes beletenni?

(#8023) MMIX válasza Chaser (#8021) üzenetére

MMIX
(őstag)

Eredeti ATI Referencia HD 4670 DDR3 2008 Szeptember 10 [link] Szintén ugyan ez a RAM
Hynix H5RS5223CFR N0C=1000MHz(2000MHz)

[ Szerkesztve ]

(#8024) Aggregátor válasza akisbandi (#8022) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Talán egy 2600Pro/XT, de már azzal is proci limit lenne.

(#8025) akisbandi válasza Aggregátor (#8024) üzenetére

akisbandi
(tag)

Akkor jól túlbecsültem. De aztán ezeket beszerezni nem egyszerű, ahogy elnézem.

(#8026) kriszbon válasza akisbandi (#8025) üzenetére

kriszbon
(őstag)

(Tessék) Ja bocs benéztem az már Pci-e :B :D

[ Szerkesztve ]

Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

(#8027) kriszbon válasza akisbandi (#8025) üzenetére

kriszbon
(őstag)

Ha (Ez) igaz, akkor még ha kevés is a procid hozzá akkor is meg kell venni :K :C

Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

(#8028) Aggregátor válasza akisbandi (#8025) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Esetleg nézhetsz a hardveraprón is vga-t.

(#8029) akisbandi válasza kriszbon (#8027) üzenetére

akisbandi
(tag)

a 3850 kb. 2x gyorsabb, laboratóriumi körülmények között. még kutatok kicsit aztán meglássuk

(#8030) lsc válasza akisbandi (#8029) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A procid a 2600-hoz is kevés, a 3850 szerintem túlzás, de a Te pénzed . Remélhetőleg a tápod is bírni fogja .

Az élet kegyetlen .

(#8031) kriszbon válasza akisbandi (#8029) üzenetére

kriszbon
(őstag)

Igen elég gyors az a kártya, de ha használt is jó hogy olcsóbb legyen akkor mint ahogy írták, nézzél az aprón a procidhoz valót. Érdekes hogy 1-2 boltban visszaestek az Agp karik árai [link] :F

(#8032) Chaser válasza MMIX (#8023) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Zafírnál mért butítottként árulják? :F :U Egy ilyen BBA 4670 de jó is lenne :))

(#8033) kriszbon válasza kriszbon (#8027) üzenetére

kriszbon
(őstag)

Hát igen, próbáltam rendelni tőlük ennyiért, és a válasz az volt hogy jelenleg nincs, csak esetleg 2 hét múlva az akkori áron(azt meg tudom hogy mennyi lesz)! :DDD

(#8034) madmike

madmike
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Milyen hűtőt ajánlotok a karira? Ma voltam egy boltban,de nem mertem semmit elhozni,mert a srác azt mondta hogy a hűtők nagy része nem jó a 4670-re,merthogy a gpu nagyon alul van rajta. Valami olcso hűtőt keresek. AC s1 rev, ac s2, vagy valami halkabb ventis is jó lenne.

(#8035) kelzsoca válasza madmike (#8034) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szia!

AC accelero S1 rev.2

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#8036) randras válasza kriszbon (#8031) üzenetére

randras
(őstag)
LOGOUT blog

igen, de ez csak azért van, mert pénteen megvettem a 4650 emet 19kért. habár az aquaban még mindig uannyi. :) ha az a 13ks 3850 kamu akkoris vehetnék most dupla ennyi memóriával ugyanilyen kártyát +500 forintért.. na mindegy xD
ha minden teljesen tökjól megy az alap driver cdre rakott ati catalystal akkor felrakjam a legfrisebbett? lesz akármi változás?

Külföldi termékrendelések lebonyolítása tetszőleges díjjal: http://goo.gl/UCAL1 || Összes hirdetésem: http://goo.gl/OkUDA

(#8037) madmike válasza kelzsoca (#8035) üzenetére

madmike
(fanatikus tag)

Az tuti rámegy? az sz.gép boltban a srác megnéztt vmi külföldi forumot és ott azt irták hogy nem megy rá,mert beleér az PCI-E foglalatba. Most akkor hogy van ez?
Amugy az a hűtő passzivan is kellően hűti a kártyát vagy kell rá vmi cooler venti?

(#8038) kelzsoca válasza madmike (#8037) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A srác nyilván nem is nagyon látott még ilyen hűtőt :DDD

Itt a képek a gépemről, amiben szintén egy 4670-re van feltéve, és semmibe sem akad meg a hűtő!

Mehet passzívban is, de valami halk, leszabályzott 12cm-est lehet rátenni :)

[link]

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#8039) madmike válasza kelzsoca (#8038) üzenetére

madmike
(fanatikus tag)

akkor remélem nálam se lesz gond.
mondjuk az AC honlapján sincs ott a 4670
[link]

(#8040) kelzsoca válasza madmike (#8039) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én tudom hogy nincs ott, de már ebben a topicban is ha jól tudom volt párszor kérdés ez a hűtő, és eddig mindenki rá tudta tenni a vga-ra :)

(#8041) zodo válasza kelzsoca (#8040) üzenetére

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Így igaz. :) Kereső.

(#8042) madmike válasza zodo (#8041) üzenetére

madmike
(fanatikus tag)

Ezek után megveszem holnap. mmmár csak attol félek hogy nehogy az alaplapon ne férjen el valamitől...

(#8043) miklosimike válasza jap (#50) üzenetére

miklosimike
(újonc)

:DD

(#8044) kelzsoca válasza madmike (#8042) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha ez az alaplapod akkor nem lehet gond vele :N

A hűtőn lévő pasztát nem érdemes leszedni, mert az mx-2-es, nem hiszem hogy jobbat tennél rá :)

Nálam passzívban:
idle: 40 fok
load: 60 fok

12cm-es ventivel ~1200rpm

idle: 30 fok
load: 50fok

[ Szerkesztve ]

(#8045) madmike válasza kelzsoca (#8044) üzenetére

madmike
(fanatikus tag)

Igen ez a lapom, meló után megyek a hűtőért :)
Nekem a gyári hűtővel :
idle:45C
load:85C (szőrös fánk)
Plusz társul hozzá olyan ventilátorhang hogy szerintem a szomszéd is hallja :D
Ez a 85C nemtom mennyire sok,de lehet hogy NFS Shift alatt tovább is mászik,mert 15-2 perc játék után idönként belassul. Nem beszaggat,hanem 1-2 másodpercre lelassul. Az melegedéstől van,nem?

(#8046) madmike válasza kelzsoca (#8044) üzenetére

madmike
(fanatikus tag)

Igen ez a lapom, meló után megyek a hűtőért :)
Nekem a gyári hűtővel :
idle:45C
load:85C (szőrös fánk)
Plusz társul hozzá olyan ventilátorhang hogy szerintem a szomszéd is hallja :D
Ez a 85C nemtom mennyire sok,de lehet hogy NFS Shift alatt tovább is mászik,mert 15-2 perc játék után idönként belassul. Nem beszaggat,hanem 1-2 másodpercre lelassul. Az melegedéstől van,nem?

Szerintem dobok majd egy 12es ventit rá,mert van egy fölöslegesem. Annyiban segíthetnétek még, hogy hova kell dugni a ventit hogy ne 12V-ot kapjon hanem csak 5-öt,mert szétpörgi az agyát. Chanel Fan?Power fan? vagy hova?

[ Szerkesztve ]

(#8047) kelzsoca válasza madmike (#8046) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szerintem dobok majd egy 12es ventit rá,mert van egy fölöslegesem. Annyiban segíthetnétek még, hogy hova kell dugni a ventit hogy ne 12V-ot kapjon hanem csak 5-öt,mert szétpörgi az agyát. Chanel Fan?Power fan? vagy hova?

Csak ha átkötnéd 5V-ra akkor lenne jó, de ha van esetleg otthon PWM-es ventid akkor azt a megfelelő helyre (és persze ha a lapon van ilyen csatihely) kötve csendben tenné a dolgát :)

(#8048) madmike válasza kelzsoca (#8047) üzenetére

madmike
(fanatikus tag)

De ha jól sejtem, akkor nem szükséges rádobni ventit. Húzva nincs a kari.

(#8049) zodo válasza madmike (#8048) üzenetére

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elvileg bírja passzívan, venti nélkül is, de talán ekkor nem árt egy jól szellőző ház.
Esetleg, ha nem lenne elegendő a hűtése akkor marad a 5V-on járatott ventis verzíó.

(#8050) TTomax

TTomax
(PH! kedvence)

Sziasztok,most vettem egy ilyet...

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.