Hirdetés

Aktív témák

  • helpy

    tag

    Sziasztok!
    Volna egy kis problémám kukee kolegával, amiért szeretnék kérni FEKETE pontot elsöként, duplát, mert hocipöm ki van vele!
    Sztori: Vettem töle egy 80-as vinyot, kérdeztem hogy jó-e, és azt irta hogy igen, jól müködik. Kértem sentinel képet, azt írta nem tudja megoldani, de vállal egy hó garit, mert anyira tuti a cucc. Rendben, mondom, elhiszem, közben már beépítés után 3,vagy4 szektorhiba fogad, jeleztem, és gondoltam no problem, sokat úgy sem használom, meg itt a ph-n is olvastam hogy használható még sokáig pár szektorhibával. Föltelepítem, használom, aztán nem sok idő után már fura dolgokra lettem figyelmes. Lett 101 szektorhiba, és 19%-os kondi. Írtam neki, gariidön belül még mi a probléma, erre semmi reakció! Azóta csak a mindenféle mellékszöveg, kimosakodos duma megy már 3 hónapja! Most meg már nem is válaszol semmire!
    Ezért mivel én már a 3. vagyok akit anyagi kár is ér, kérném a [modisítást életbe léptetni veleszemben], vagy amit jónak láttok!! A pénzen kívüli károm(4000)az még, hogy az elszállt vinyon néhány fontos dolog is örökre távozott, amit nagyon sajnálok!

Aktív témák