Hirdetés

Aktív témák

  • beatkeksz

    tag

    Üdv, sajnos újra.

    2009.November 25. én kezdődött minden. [mclaren-d] - "KVÁZI TAG" árult vagy még mindig árul egy HKC 550W-os tápot még 1 év garanciával. Pont akkor szart be a tápom mondom ez most jól fog jönni mert nem is olyan rossz tudású stb. Írtam prívát üzenetett, érdeklődtem, beszélgettünk. Nagyon jó árba volt nem tartotam fontosnak hogy alkudjak belőle. Unokabátyám személyesen át is tudta volna venni a hétvégén de erre ő benyüg egy ilyent---> amíg nincs meg atáp utódja addig nem tudja oda adni. Mondom magamba ez kész röhej, mért nem tudja akkor legalább a hirdetésben vagy egyből közölni! Kértem kölcsön tápot, mert nagyon megszerettem volna venni ezt. Később mondom neki hogy mégsem jó a személyes átvétel hétközben csak hétvégén ezért minél előbb kéne a táp és küldje postán. 4.000 Ft a táp +500 Ft ennyibe megegyeztünk hogy akkor mehet felesbe a posta. Mivel "KVÁZI-TAG" kértem tőle bankszámlaszámot gondoltam megbízok benne és elküldöm a kest. Erre 1 hét múlva jön egy privi üzenet hogy neki úgy nemjó hogy felesbe megy a posta. ->Jézusom 500Ft ért cigó az emberke. Jó kifizetem azt is csak adjon számlaszámot és küldje. Persze nem jött semmi.Néhány nappal ráírok bepróbálkozás képpen hogy személyes átvétel mellett nem adja 3,5 K ba. Semmi üzenet baszki milyen ember ez!!!?? Írok neki hogy valami válasz!!!?? Semmi.. Erre írtam neki hogy na ennyire megbízható és jó eladó vagy nem több.
    Érdekes azzonal jött válasz--> sok dolga volt bla bla bla, és benyög egy ilyent hogy van aki 6.000 Ft is adna a tápért. (Ez normális?????? :B )

    Írtam hogy ennyit ér a "kvázi-tag"-ságod és hogy megemlitem a kivel nem érdemes üzletelni fórumba. Erre ő-> nekem 7 pirosam van neked egyse és nem kéne ugysem hiszenek neked címszóval.Mondom ezért vannak elmentve a prívát üzenetek és ha kell bízonyitás céljából akkor oda adom bárkinek. Ő-> azt nem teheted kizárás+feljelentelek! :P

    Azért álljunk már meg srác! Attól hogy "Kvázi-tag" vagy és van 7 piros pontod nem kell Istennek képzelned magad. :C :Y
    Hozzáteszem: 1. Ő mondta hogy félre rakva nekem. 2.Jól tudta hogy 100% vevő voltam. 3.Összes privátüzenet megvan amivel a leirtakat teljesen alá tudom támasztani! 4.Minden nap többször is bent volt, nekem ne mondja hogy fontos dolga volt.

    Lényeg: Anyagi károm nem lett ezt kijelentem! De számomra fontos lett volna ez a táp!
    Nem is kérhetem hogy fekete pontot kapjon csak leírtam egy jó "kvázi-tag"-ot hogy milyen is.
    Aki teheti vigyázzzzzon vele! :K :U

    Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. pwd by cOKyY

Aktív témák