Hirdetés

Heti hardverválogatás a vásárlóknak

PC-k, notebookok, játékos kiegészítők, szünetmentes tápegységek és médialejátszók kerültek heti összeállításunkba.

Gamer kiegészítők


Cikkünket a rovatot szponzoráló számítástechnikai kereskedések aktuális ajánlataiból állítjuk össze. A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képezzük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Beszédes márkanév a Spirit of Gamer, hiszen azonnal kiderül belőle, hogy a cég a játékosok számára kínál termékeket, például egeret, billentyűzetet és headsetet. A Foramax a héten többek között ezeket árulja akciósan – az Xpert K500 mechanikus billentyűzetet így 12 900 forintért vásárolhatjuk meg.


Spirit of Gamer Xpert K500 [+]

A kötelező gamer jegyeket felvonultató, azaz szögletes dizájnú és RGB világítással megbolondított klaviatúra magyar kiosztású és NKRO mellett 6KRO működést is kínál. Belső memóriájába elmenthetjük a beállított világítási profilokat, és kínál olyan játék üzemmódot is, melynél a zavaró tényezőként szereplő Win gombot letilthatjuk. Az 1,3 kg tömegű, 445 x 172 x 40 mm-es billentyűzet ABS kerettel és gombokkal rendelkezik, a kapcsolók a cég Brown szériájának tagjai és 60 cN erőt igényelnek aktiváláskor.


Spirit of Gamer Xpert K700 [+]

A K500 nagyobb testvére a komolyabb csuklótámasszal szerelt K700, mely jelenleg 19 900 forintba kerül. Ez a változat már alumínium alapokra építkezik, és dizájnja is indusztriálisabb. A testre szabható RGB természetesen nem maradhatott le, és megtaláljuk az átkapcsolható NKRO/6KRO lehetőséget is.


Spirit of Gamer Pro-M3 [+]

Ami az egereket illeti, a Pro-M3 névre hallgató, szögletesebb változat 3990 forintért vihető most haza – ezért a pénzért 3200 cpi maximális felbontást, testre szabható tömeget (ezt öt darab fémgolyó teszi lehetővé), hét darab programozható gombot és jobb kézre optimalizált kialakítást kapunk. Az egér aljában egy IC5312 névre hallgató szenzor dolgozik, mely egészen 8 g gyorsulásig tud képben maradni. A teljes, 129 x 76 x 42 mm-es eszköz tömege 140 gramm, beállításait pedig szoftverből módosíthatjuk.


Spirit of Gamer Race Wheel Pro 2 [+]

Az egerek rengeteg játéknál fontosak, de szimulátorokhoz speciel a kormányok jobban illeszkednek. A Spirit of Gamer Race Wheel Pro 2 18 990 forintért vásárolható meg, és az árban a kormánykeréken túl a pedálok és a botváltó is benne van. A készülék PC-vel, Xbox One-nal és Playstationnel 3/4-gyel is használható, van rajta 13 darab testre szabható gomb, belsejében pedig vibramotor is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés