Aszalódnak az árak

Ajánlataink közé alaplapok, tápegységek, házak, komplett PC-k és kényelmes székek is kerültek.

Gamer székek


Cikkünket a rovatot szponzoráló számítástechnikai kereskedések aktuális ajánlataiból állítjuk össze. A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képezzük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Ezen a héten osztották ki a European Hardware Awards díjakat, melyet a játékosoknak szánt székek kategóriájában idén a NobleChairs Epic nyert meg. Persze ezek a székek nem csak a játékosokat célozzák, hanem tulajdonképpen mindenkit, aki sok időt tölt számítógép előtt, hiszen az ilyen ülőalkalmatosságok feladata az, hogy egészségünket és koncentrálóképességünket megőrizve ülhessünk órákon át a gép előtt.


[+]

A CaseKing által forgalmazott Epic székek többféle külsővel és kivitelben is elérhetőek – ami közös, hogy valamennyi a sportautók kagylóüléseit utánozza. Ha például egy klasszikus, fekete „főnöki karosszékre” vágyunk, akkor szélesre kell tárnunk a pénztárcát, a nappabőrrel burkolt változat 365 000 forintért kényezteti majd hátsó felünket.


[+]

Ez persze nem kevés pénz – ha beérjük a műbőrrel, akkor az ezzel burkolt, teljesen fekete változatot már 160 000 forintért is hazavihetjük – a különbségből pedig nyugodtan vehetünk több darabot is az Epic székekhez tervezett párnaszettből, mely színtől és huzattól függően 12-14 000 forintos áron szerezhető be.


[+]

Aki extravagánsabb megjelenésű modellre vágyik, az megvásárolhatja az Epicet fehér alapszínnel is, vagy választhatja valamelyik különleges kiadást, például a fekete/zöld kivitelűt 134 000 forintért.


[+]

Bármelyik huzattal is választjuk, az Epic egy valóban profi fotel, 120 kg-os terhelhetőséggel és masszív alumíniumból és acélból készült alappal. Háttámlája 135 fokban dönthető, ha kicsit pihenni vágynánk, de ha csak hintázni akarunk, az is működik 11 fokig. A kartámlák minden irányban állíthatók, a 49,5 x 56 cm-es ülőfelület pedig 48-58 cm közötti magasságú lehet. Öt darab masszív, 60 mm átmérőjű műanyag kerék biztosítja a 28 kg-os ülőalkalmatosság könnyű mozgását.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés