Hirdetés

Akciógyűjtemény a hétvégére

Ezen a héten akciós notebookok, mindenféle memóriák és pár érdekes kiegészítő került be válogatásunkba.

Notebookok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Több akciós noteszgép is található most az USAnotebook kínálatában, ezek közül néhány alsó középkategóriába tartozó modellt szemeltünk ki.


[+]

A sort a HP 15 széria egy viszonylag jól felszerelt modelljével nyitjuk: a most 154 790 forintba kerülő modellben a központi szerepet egy Core i3-8145U processzor tölti be, amely általános feladatokra bőven elegendő, mellé pedig 4 GB RAM-ot, 128 GB-os SSD-t és 1 TB-os HDD-t kapunk, mely kombináció egyszerre biztosítja a gyors reakcióidőt például a Windows indulásakor, illetve a kapacitást fotók, filmek és más dokumentumok tárolásához. A viszonylag jól hordozható, 356 x 242 x 20 mm-es, 1,74 kg-os gépbe optikai meghajtó nem került, a kijelző viszont a 15,6”-es képátlón már egész jó minőséget biztosító Full HD felbontást kínálja. További fontos jellemzői a magyar kiosztású, numerikus résszel is felszerelt billentyűzet, a három év garancia és az SD kártyaolvasó. Csatlakozókból egyébként kapunk két Type-A és egy Type-C USB konnektort (mindhármat 3.1 Gen1 sebességgel), Gigabit Ethernetet és HDMI-t is.


[+]

Aki inkább az AMD-vonalat preferálja, az ugyanebből a HP 15 sorozatból választhat egy 159 790 forintba kerülő változatot: ebben Ryzen 3 3200U processzor, 4 GB RAM, 256 GB-os SSD található, a körítés többi része pedig egyezik az inteles géppel, azaz Full HD felbontású SVA panelt, magyar billentyűzetet és három év garanciát kapunk. Fontos különbség viszont, hogy az árban itt egy Windows 10 Home operációs rendszer is szerepel, a valamivel vaskosabb (376 x 246 x 23 mm-es) ház oldalairól hiányzik a Type-C port, helyette egy harmadik Type-A-t kapunk, USB 2.0 sebességgel.


[+]

Harmadik ajánlatunk azoknak szól, akik a hordozhatóságot helyeznék előtérbe: nekik 174 290 forintért ott a HP üzleti ProBook 430 szériájának egyik ötödik generációs modellje, Core i3-8130U-val, 4 GB RAM-mal és 256 GB-os SSD-vel. Ez a gép egy 13,3”-es, Full HD felbontású kijelzőt kapott, ezzel mérete 326 x 234 x 20 mm, tömege pedig 1,5 kg. A kisméretű noteszgép oldalaira azért felfért három USB port, egy HDMI kivezetés, D-Sub csatlakozó, kártyaolvasó és Gigabit Ethernet port is, míg a beépített vezeték nélküli adapterek Bluetooth 4.2-re és 802.11ac-re képesek. Mindezt három év garancia teszi teljessé.


[+]

Végezetül az átalakítható gépet keresőknek (egyes hírek szerint amúgy is ez jelenleg a legnépszerűbb kategória) ajánlható a Lenovo Yoga 520 14 gyári felújított változata, 174 990 forintért. Ez a notebook Core i3-7100U processzort, 4 GB RAM-ot és egy 256 GB-os SSD-t tesz le az asztalra, mindezek mellé pedig egy 14”-es Full HD kijelzőt, magyar kiosztású háttérvilágítással is rendelkező billentyűzetet, ac-s WLAN adaptert, kártyaolvasót és Windows 10 Home operációs rendszert kapunk. A 330 x 235 x 20 mm-es eszköz három USB és egy HDMI csatlakozót kínál a külső eszközök számára.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Csonka hetek előtti akciófigyelő

  A következő két hétben csupán négy-négy napot kell majd dolgoznunk, így épp itt az ideje új komponensek és notebookok beszerzésének.

 • Csökkenő meleg, csökkenő árak

  Hamarosan érkeznek az igazi akciók, de erre a hétre is jutott egy kisebb adag videokártya, alaplap és notebook.

 • Tökből faragott árak

  November első hétvégéjére hűtők, tápegységek, különböző játékos perifériák és egy notebook került terítékre.

 • Lefújta az árakat a szél

  Monitorok, noteszgépek, és néhány, a szimulátorok kedvelőit lázba hozó kiegészítő került be heti válogatásunkba.

Előzmények

 • Gamer ajánlatok a hidegebb napokra

  Elsősorban a játékosokat veszi célba heti gyűjteményünk, mely videókártyákat, monitorokat és mindenféle kiegészítőt tartalmaz.

 • Sárguló árak

  Elsősorban a játékosok kegyeit keresik akcióikkal a cégek: billentyűzetek, egerek és monitorok is olcsóbbak a héten.

 • Szép időben csökkenő árak

  Ezen a héten notebookokat, adattárolókat, néhány egeret és egy routeres akciót szedtünk össze.

 • Szeptemberi ajánlatok

  Ezen a héten notebookok, egerek, Ryzen processzorok, alaplapok és más érdekességek kerültek terítékre ajánlónkban.

Hirdetés