- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acsifun
aktív tag
válasz kelzsoca #2526 üzenetére
Általában engem keresnek ha épp nem vagyok elérhetõ ujra probálják ha szeretnek fontos azért a telefon de tény h zenère,filmre,facebookra,forumra azèrt többet van használva...
tapasztalatok szerint meg nemkell vágni[ Szerkesztve ]
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
atillaahun
veterán
válasz kelzsoca #2745 üzenetére
Én is úgy tudom. De ő is mobilnetet említett nem?
(#2747) pacman789
De az is úgy van, hogy ugyanazon WiFi-s hálókártyával nem lehet fogadni meg osztani is a net-et, 2 kell hozzá nem?
Én legalábbis annak idején nem tudtam megcsinálni XP alatt, pedig minden szart kipróbáltam.[ Szerkesztve ]
-
bagyusz
őstag
válasz kelzsoca #2758 üzenetére
hát igen, csak a skate cm nem az igazi.
Még régebben írtam, hogy ha bármilyen módosítás történik egy rom esetén legyen az, pl.: törlés gyári appokból, vagy hozzáadása, akkor utána egyszerűen BT-n nem lehet fogadni dolgokat, küldeni lehet. Ez mitől van? Rom telepítés előtt és utána is csinálja. Ha békén hagyom és úgy lakom be a romot akkor működik rendesen. Pedig még Autosign-t is megcsináltam az update.zipes romoknak.Elkezdtem ubuntu-n romot főzni, és ott is ugyan ez a helyzet berakok appot vagy módosítom a build.propot, csinálok az appoknak egy sign-t, le futtatok egy új scriptet és semmi. BT fogadás nuku.
Esetleg van egy jó rom készítés tutorialod? Ez alapján keztem el csinálni
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz kelzsoca #2775 üzenetére
...azért mi azt várjuk,hogy Neked legyen telefonod.....( SKATE)
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
-
válasz kelzsoca #2788 üzenetére
Ezt leszámítva nagyon korrekt telefon, főleg 40.490Ft-ért Édesapámnak bőven elég a gyári rom, eddig egy Nokia 3100-ja volt, elég éles a váltás.
A nagyobb kijelző tényleg nagy királyság, nehéz kérdés, hogy lecserélném-e a Blade-emet az utódra. Ez szerintem a később érkező romoktól függ
-
Indiant
addikt
-
Sommi
aktív tag
válasz kelzsoca #2837 üzenetére
Értem, tudom persze, kicsit én is tartok a dologtól, de holnap még csak megnézem a difájt, nem akarok ráfázni. De úgy érzem az emberem nem egészen van tisztába a dolgokkal telefon téren. Aztán lehet hogy van valami alattomos problémája a telefonnak, ettől félek is kicsit, de igyekszem mindent kipróbálni rajta.
Egy garancia papíron minek kell rajta lennie ? Vagy honnan tudhatom ha hamis ?Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Gorky01
tag
válasz kelzsoca #2846 üzenetére
Aha értem köszi bár úgy terveztem, hogy minden nélkül, csak az alaprendszerről csinálnék egy backup-ot ahogy megkapom gyári állapotban. Gondolom akkor az nem olyan nagy. Későbbiekben lesz benne egy 8 Gb kari, csak nem várnék addig, mert fel szeretnék tenni rá már kapásból valami custom rom-ot.
[ Szerkesztve ]
ZTE Skate with ICE ARMOR III. HUN Custom ROM by kelzsoca & apeelme
-
Harapos
csendes tag
válasz kelzsoca #2857 üzenetére
Szombaton vettem át a készüléket. Azóta vagy 3 x volt töltőn.
Gyári szoftver van rajta, ismerkedem még az androiddal. Nem rootoltam meg ilyenek.
Minden gyári rajta, ma akarok rá programokat telepíteni, de semmi olyat ami állandóan fut.
Leteszem az asztalra a készüléket és merül magától.Harapos
-
Harapos
csendes tag
válasz kelzsoca #2861 üzenetére
Este feltöltöttem teljesen ( 20 óra körül ) mikor ébredtem ( 06 óra ) már csak 10 %-on volt az akksi. Feltettem töltőre, 100%-ot kijelzett, telefont kikapcsoltam akkut kivettem és úgy 15 mp után visszaraktam tölteni, ezt még 2 x megcsináltam.
Minden töltését hálózati töltővel csináltam.
Az utolsó töltése úgy 09.30 óra körül lett vége és most 68%-on áll, igaz beírtam vagy 10 névjegyet, de semmi 3G.Task killert nem tettem fel mert olvastam itt az egyik fórumozó írását, egyébként az segítene?
Harapos
-
Agyzuzo
addikt
válasz kelzsoca #2917 üzenetére
Arra figyeltem, előtte direkt EASEUS-al belőttem a feladatra.
Akkor teszek egy próbát Indiant által javasolt progival, valszin a Windows kavar össze valamit... Legutóbb scandisk-elt is egyet és bepakolt egy rakás file-t a Found mappába...[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
coyote66
aktív tag
-
Sendrov
csendes tag
válasz kelzsoca #2955 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors és részletes segítséget!
A probléma megoldódott a Proximity szenzor kalibrálásával.
A telefon végre tökéletesen működik!
Egyébként nekem nagyon bejött eddig a Skate. Főleg a nagy képernyő miatt.
Pl. AutoCadWS-t is telepítettem rá, így gyakorlatilag az összes .dwg kiterjesztésű műszaki rajz elfér a zsebemben. Nem kell lepedő méretű papírokat, vagy laptopot cipelnem magammal. A rajzokba pl. belejavíthatok vele a helyszínen stb. Ez kisebb kijelzőn azért körülményesebb lenne.
Még1x köszönöm a gyors segítséget!
Közben Chelsea - Valencia 2:0Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
-
-
Jano_023
őstag
válasz kelzsoca #2967 üzenetére
Zsoca : melyik alkalmazásokat vetted meg?
Én megvettem a shiftkey-t és szerintem nagyon jó. Okos és tanul is. Nagyon tetszik. Nagyon várom hogy holnap milyen appok lesznek fent.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
hunaqua
addikt
válasz kelzsoca #3032 üzenetére
......jobban vártuk mint Te........
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest