- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bubi92
őstag
eltünt a gyári töltő fejem, amit használtam nokia töltő az meg beszart. viszont van csomó ilyen töltőfej itthon, mp3-hoz kapott, meg napelemes töltőhöz kapott. ezekkel töltődne a telefon, vagy kinyírnak benne valamit? mire kell figyelni
-
tejeskifly
aktív tag
Sziasztok, haver most vett egy ilyen telefont, hogy melyik gen még nem tudom. Tudnátok esetleg romot ajánlani? Leginkább stabil gyors rom kéne, nem csillogó
Gondolom gb romok gyorsabbak, mint a 4-es verzió felettiek, vagy nem?
Proci tuningal hogy áll? Csak mert mondjuk tesóm galaxy ace-je már egy kis emeléstől kifagy, nekem hd2 meg 1,6ghz-ig bírja. -
barnam_
nagyúr
válasz tejeskifly #25959 üzenetére
Ha stabil rom kell, akkor CyanogenMOD7.
Google Apps
A 2.3-s rom egy jó launcher-el gyorsabb mint a 4.0+ romok, hardveres gpu gyorsítás ide, vagy oda.
Tuningot általában 710Mhz-ig a legtöbb bírja, van ami fölötte is. -
ampulla
aktív tag
válasz tejeskifly #25959 üzenetére
Először is tudd meg hányas a telód generációja. Töltsd le az Ask Mr. Pigfish alkalmazást az majd megmondja, hogy milyen genes a telód. Aztán gen2 rakjál rá Google-ba írd be találsz rá megoldást. Romok terén jó a : Sweat Dream IV., Swedish Snow, CM 7.2.
-
tejeskifly
aktív tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz tejeskifly #25967 üzenetére
Nem lehet. Gen1-re kéne konvertálni a kernelt.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz tejeskifly #25969 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy telefont nem lehet gen1-esíteni, hanem hogy nem lehet gen2-re gen1-es romot tenni megfelelő kernel nélkül. Újra kell fordítani hozzá a kernelt és kell a gen1-es ril patch, akkor megy bármelyik.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
sziasztok!
ma tettem szert egy használt Blade-re (le kellett valamire cserélnem a melóstelefonnak használt SE V640i-met, gatya már az akksija, ez lett helyette), CM 7.2.0-Remastered apeelme&kelzsoca mod van rajta, IceArmor II.-ReBoRn build-del. érdemes ezt leváltani valamire? úgy látom ez az utolsó stabil verzió, maradjon ez, vagy érdemes ezt Nightly-ra cserélni, vagy bármire egyáltalán? nem kell semmi csicsa, stabil, jól működő rendszert szeretnék -
barnam_
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #25971 üzenetére
a nightly is van annyira stabil, mint a stabil
Pár hozzászólással feljebb van link hozzá. -
tejeskifly
aktív tag
na végülis felpakoltam haver telójára a legutolsó nightly kiadást + holo launcher + 710Mhz. Használhatóan gyors a cucc
Egyébként az előző tulaj már feltett valamilyen 5-ös verziójú cwm-et a telefonra, és egy ics cm rom volt rajta.
A telefonra a ask mr pigfish aztmondta gen2. Egyébként egy wayteq libra volt a telefon. Miután feltettem a cm7-es romot, és gappsot nem volt hálózat.
XDA-n ilyet találtam: CM9-KonstaKANG-GEN3.zip
Ezt feltéve már ment gond nélkül. (a zip nevében cm9, de cm7-en működik)Elvileg ez gen3-hoz van kiadva, akkor most egy gen3-as telefonja van havernak és mr pigfish hazudott nekem?
Első hsz-be mehetne a dolog (vagy csak én nem láttam?)...
-
barnam_
nagyúr
válasz tejeskifly #25973 üzenetére
Technikailag a GEN3 is GEN2, a Libra fw-t illetik ilyen néven. Szóval a Libra nem fog hálózatot találni egy Blade-re készített rommal, és vica verza.
-
Thunderbolt
tag
Szaisztok!
Eddig kelzsoca Fingerprint T1 Rom-ja volt a pengémen, most rászántam magam, és feltettem az Ice Armor II Reborn-t. Tetszik is, de van egy problémám. Ha rákötöm PC-re a telót, a Win7 x64 létrehozza a meghajtót, de nem tudom megnyitni. Visszaolvastam, és írta valaki, hogy az Aida64 és a Hard Disk Sentinel bakavar. Megnéztem, és ilyenkor meg sem tudom nyitni ezeket a progikat. Ha ezeket előbb bezárom, és úgy csatlakoztatom a telót, akkor minden oké. Van erre vmi megoldás, hogy ne kelljen minden csatlakozáskor bezárni ezeket a progikat. A korábbi Rom-mal ilyen gond nem volt.
Előre is köszi a segítséget!
Thunderbolt -
x1port
addikt
Nem tudjátok,hogy a mokee féle rom -ból a v1 vagy a v2 -ben vagy Magyar nyelv ? (Nem én akarom feltenni
-
Luke31
csendes tag
Sziasztok!
Én is feltettem az Ice Armor 2 reborn romot, és nagyon tetszik, kiváló munka. Egy kérdésem lenne ezzel a kapcsolatban használja ez a rom a hardveres gyorsitást? Utánna néztem és ebben a fájlban build.prop kéne lennie egy ilyen sornak debug.sf.hw=1 de nem találom sehol, a nincs a fájlban. Elképzelhető ilyesmi, most akkor használja a hardveres gyorsitást vagy nem? Kösönöm a válaszokat. Elnézést ha tul nagy baromságot kérdeztem.
-
nikizolikaja
csendes tag
Sziasztok. A belső kijelző takarításhoz hol kell nekikezdenem? elölről a kijelző levételével, vagy hátulról a csavarokkal?
Por került bele, és ki szeretném tisztítani. Előre is köszi a válaszokat
-
barnam_
nagyúr
válasz tejeskifly #25977 üzenetére
GEN3 (libra) rádiós lib-ekkel igen, de ugye alapból nem az van benne...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz nikizolikaja #25979 üzenetére
Gari van még? Mert akkor sehol... Amúgy hátul. Csavarok ki. Panel ki. LCD ki. Utána sűrített levegő.
-
pch
senior tag
Üdv!
Most nézem, hogy a zteportal átalakítás miatt zárva.
Fel tudja valaki rakni valahova az iceIIrebornt és hozzá a gappsot?
Köszi!pch
http://sb-soft.hu - "A" számlázó
-
vargalex
félisten
Szia!
A hungariandroid-on megtalálod. A ROM tartalmaz minimal gapps-ot, de ez ott van a leírásban is.
Alex
-
x1port
addikt
Ice II reborn ?! Azt hittem a fórum elején járok, de tényleg ez az utolsó bejegyzés
-
x1port
addikt
Kipróbátuk ezt a mokee os v2-t.
Hát...iszonyat jó az egész.
Van benne egy ics téma alapból..+ rádobtam egy holo launchert.Az értesítési sáv is lapozható benne.
Csak ajánlani tudom.....és most jöhet a savazás érte
-
gyjani22
csendes tag
Üdv!
Ti milyen ROM-ot használtok a telefonotokon? Nekem egy olyanra lenne szükségem, ami jól néz ki, és lagmentes minden! (CM7-en nehezen oldottam meg, és nem látványos így) Nekem most 710-en megy a processzor, de nem szeretném húzni már, mert nagyon gyorsan merül is. -
-
gyjani22
csendes tag
-
juuzer
addikt
válasz gyjani22 #25995 üzenetére
Nekem erre a cm7 megfelel. Fruit Ninja gördülékenyebben fut rajta, mint a gyári rom-on.
Gyors launcher? ADW jó, a Launcher Pro is szépen futott nekem. Ha van elég szabad memóriád akkor GoLauncherre szavazok Ha WP-s kinézetet szeretnél, arra ott a launcher 7 és a launcher 8, bár igaz azok hajlamosak megröcceni elég sűrűnVamos a la playa.
-
Telda
addikt
válasz juuzer #25994 üzenetére
Igaz én sosem húztam, de nekem a CM10 nem ment valami jól, nagyon lassú volt az egész telefon.
Felraktam a CM9et, ezzel viszont nagyon szépen megy, még most is ezt használom. Voltak gondjaim az sd kártya ext partíciójának felcsatolásával, de most már ez is megoldódott. Ja és a Nemus launchert használom. -
pch
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik