- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phvhun
őstag
Rá lehet tolni valahogy blédre a [Firefox OS]-t?
-
x1port
addikt
válasz Phvhun #26051 üzenetére
Nagyon jó felvetés . Elméletben kellene mennie rajta..Talán jobban mint a 4.xx-nek.
De ki tudja megépíteni ?[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
Lehet,hogy láma a kérdés..de az egyik kollégám blade-jén nem akar menni a 3 gombos tpt-zés.
Mitől lehet ez ? -
Thrawn
félisten
válasz x1port #26053 üzenetére
Mit tudunk még arról a Blade-ről azon kívül, hogy a kollégádé és hogy ZTE?
Gen1? Gen2? Gen3? Ha Gen2 akkor alapból Gen2 volt vagy Gen2-esítve lett? Ha utóbbi akkor milyen módszerrel lett Gen2?atus: A gyári recovery visszakerült a telefonra mielőtt megpróbálkoztál az exe-s megoldással? Anélkül nem fogja felismerni a telefont.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
atus
senior tag
válasz Thrawn #26056 üzenetére
Nem, a clockwork recovery maradt rajta, és csak addig is jutott el a telenoros bootnál. Le lehet valahonnan szedni a gyári recoveryt? Mert backupom természetesen nincs, egy az egyben ugyanazt a romot tettem a telefonra, ami az előzőn gyönyörűen ment, eszembe nem jutott, hogy ekkora szopó lehet belőle.
Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
-
x1port
addikt
Keeper , Neked mi a véleményed a firefox os-ről Blade-re?
-
lsebestyen
addikt
Üdv, icearmor óta van vlmi használhatóbb rom? Megbízhatóság fontos, meg az is h mindent tudjon, amit a gyári rom...pl kamera AF, rádió, stb..
-
lsebestyen
addikt
Alap 2.2 van a telón, de nem működik rajta a -gondolom-download mode..Arra gondolok, h ha megnyomom a hangerő fel gombot a bekapcsolásnál, nem csinál semmit, ua. bebootol a rendszer, így meg rootolni sem tudom... ötlet?
-
lsebestyen
addikt
Közbe sikerült, viszont most már nem akar túllépni a zöld roboton indításnál...
-
ticzi01
aktív tag
sziasztok!
tudnátok segíteni abba, hogy milyen atomstabil romot tegyek fel?
ne egye az aksit és a wifi működjön a képernyőzár bekapcsolása után is.
valahogy kikészít a gondolat, hogy a gyári rom ezzel a betegséggel küzzd...Köszi előre is
-
Keeperv85
nagyúr
válasz lsebestyen #26069 üzenetére
Akkor csak nem sikerült valami.
Egyébként az itt nem Download mód, hanem bootloader mód. Rá való cuccot tettél fel? Figyelted, hogy gen1vagy gen2-es? -
lsebestyen
addikt
igen,persze figyeltem. azert sem ertem mert mar egy rakat zten csereltem romot...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz lsebestyen #26072 üzenetére
Ha az FTM megy, azzal hamar visszamegy a gyári. Onnan lehet előröl próbálkozni.
-
lsebestyen
addikt
na ez az h az sem megy.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz lsebestyen #26074 üzenetére
A gáz... ez esetben a végső megoldás
a halálTPT. -
x1port
addikt
Szerintetek az normális dolog ,hogy ha pl. le van téve az asztalra a készülék és úgy próbálok rajta gépelni akkor nehezebben reagál..mint ha a kezemben lenne? (na ezt jól leírtam)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz lsebestyen #26078 üzenetére
Jup. Ez jó lesz. (Remélem...)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz lsebestyen #26080 üzenetére
Ennek pont az a lényege, hogy NE kapcsold be.Megfelelő mappa az SD-re a tartalmával együtt, akku ki, akku vissza.Menü+Hang FEL, nyomva tartod, nem engeded el, majd a bekapcs...Hurrá!
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
-
rezme
tag
Srácok, milyen betonstabil romot tudtok ajánlani jelenleg?
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
lorcsi
veterán
nem is gondoltam volna hogy a Mm-ben vett alig egy eves autos tolto ilyen baromi hamar megadja magat
nwm erintkwzik, es csak joval kesobb veszem eszrw hogy nem tolti :S
a gyari halozati szerencsere jol tolti, ugyhogy nem a telo a rosszeladó: vadi új soundcore motion+
-
x1port
addikt
Tudom nem nagy sláger itt a mokee os .. de baromi jól néz ki az felület benne amikor hívás jön (vagy megy)
Ezt át lehet valahogy emelni cm7 -be?
-
sunahunter
senior tag
válasz x1port #26090 üzenetére
Na mivel napok óta van fent a CM minimalist romja, megírom a tapasztalatot:
Gyors, nagyon. Sosem indult újra, nem fc-zett. Az akkuidő is jó, állandó bekapcsolt gps, és wifi mellett.
3g-vel pikk-pakk lemerül. Eddig tehát jó, marad.Ez az ami leváltotta nálam az SS-t, és ez nagy szó!!!
-
Grzimek20
tag
válasz sunahunter #26091 üzenetére
Linket tudnál adni?
-
Grzimek20
tag
válasz sunahunter #26093 üzenetére
Köszönöm, este ránézek.
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok!
Net megosztással kapcsolatban lenne egy kérdésem. Amikor a beállításokba megosztom a wifi hotspotot akkor miért nem tudnak a többiek felmenni a netre? A hálózatot látják, viszont a net nem tolt be. -
Dr Smoke
aktív tag
Srácok segítség kellene, az idegbaj szélén állok, ilyen még nem volt.
A 3. romot teszem fel és nem jön fel a billentyűzet, olyanban sem, ahol eddig működött. Mindent ugyanúgy csináltam és egyszerűen nem értem a problémát. Bemegyek a beállítások menüben a nyelv és bevitelhez hiába állítok át bármit visszaáll úgy ahogy volt és közben még vissza is dob random egy szinttel feljebb a menüben, de bármelyik romnál.
Mit tolhattam el?[ Szerkesztve ]
-
válasz sunahunter #26093 üzenetére
Ezt meglesem én is! Már legalább 6 hónapja nem tettem fel új romot, a jelenlegi meg már kezd belassulni. Bár kinézetben visszalépés az ss-hez képest.
[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest