- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyY2
tag
válasz barnam_ #25501 üzenetére
Ugyan így vagyok én is.
A múltkor írtam, hogy simán ráfrissítettem az Eco Cm-9 Rom-ot, úgy, hogy minden beállításom megmaradt.
Egy hétig használtam (elszúrtam a telefonom és ezért vissza kellett állítani az előző mentést, most ismét Cm-9 KonstaKANG rom van rajt), valóban jó kis rom volt, gyors, akkukímélő.
Volt egy hiba a telefonommal, szinte soha nem írta ki a hívó fél nevét. Rájöttem, nem a rom-ok okozták, hanem a system Tuner Cpu sebesség kijelzője. Letöröltem, azóta jó a hívószámkijelzésem.
Ha az ember megszokja a jót, nehezen vált visszafelé, én is inkább előre mennék a Cm-10 felé (ezt is update-ként fogom feltenni, így minden beállításom megmarad majd).
TommyY
-
bubi92
őstag
válasz TommyY2 #25504 üzenetére
Eco CM9 bekaphatja amúgy ha rajta van a hang akkor nem jelez üzinél. ha némítom akkor meg jelez. wtf? csak nálam volt ilyen hiba? a másik, hogy miért van az, hogy hosszabb alvó állapot után nem bírom bekapcsolni a mobilnetet, csak úgy ha repülő mód be - repülő mód ki - mobilnet be
-
sunahunter
senior tag
Ma megvettem egy új Blade-et több hónap kihagyás, meg iOS-ezés után.
Immár ez a 4. ZTE Blade készülékem. Na jó, a harmadik, mert volt egy Libra is közben.Mi most az utolsó stabil, sokak által használt és ajánlott rom a készülékre?
Nem tudok ennyi termést visszaolvasni, még a II-es archívumnál kiszálltam.[ Szerkesztve ]
-
sunahunter
senior tag
válasz #40993792 #25507 üzenetére
Szevasz
Na, most mióta beírtam ide, ott tartok, hogy pigfish megmondta, g2 a készülkem, ment fel a 6-os reco (szép lett a dizájnja) meg a Svéd Rls7-es rom, kikukázva belőle ami nekem nem kell, youtube, car home, stb.
A rutin még megvan Persze partíciónöveléssel kezdtem, systemnek elég nekem a 128 bőven.Volt iPhone 4s-em, elcseréltem egy 3-as iPad-re, most a Blade a napi telefonom ismét.
Volt NEO, egy rakás HTC, de megint itt kötöttem ki. Ha a keret engedi, meg stabil lesz, és nem kopik le róla a festék, i5-öt veszek. Addig ez teljesen okés. Bárki mondhat bármit, ezen is úgy megy az android, mint pl. egy NEO-n... -
sunahunter
senior tag
válasz #40993792 #25509 üzenetére
Én ma vettem a Pólusban az arabtól 25-ért, új.
Akartam egy Libra-t, eredetileg azért voltam fenn, a hirdető (itteni ) küldött fotót, egy hónapot használta, karcmentes, stb. Erre volt egy két centi hosszú brutális burkolatkopás, meg 1 négyzetcenti por az ablakban... Persze ezek a fotó nem látszódtak. Néztem még a vodkafon Smart II-t is, de kézbevéve nem tetszett.
-
lpburny
tag
Sziasztok!
Létezik flashelhető particionáló .zip? 136-os kellene.
Köszi
Megvan!
[ Szerkesztve ]
-
lpburny
tag
Viszont egy fontos kérdés. Tegnap próbáltam SS-7-be előre bepakolgatni az appokat még flashelés előtt az [itt] leírtak alapján. Libeket is átmásoltam oda ahova kell. Flashelés után viszont a zöld robotnál nem jut tovább a telefon. Mi lehet a gond?
-
Keeperv85
nagyúr
-
x1port
addikt
A következőt tapasztaltam :
Létezik ugyebár ez a tpt csomag.Ha cm 9,10 et telepítek a 160 as ra ( mert ráfér ) akkor folyamatosan jelen van ez a restartolgatás dolog.
Viszont anno találtam egy másik tpt-t. Igaz ez 220 as systemű. European Gen2 TPT a neve.
Ha erre telepítek cm9 ,10 romot megszűnnek az újraindulások.
Mi lehet szerintetek az oka? -
csemeteim
tag
Sziasztok
Érdeklődnék hogy hogyan tudnék egy rendszeralkalmazás launchert eltávolítani , mivel tudnék zipet csinálni egy másikból hogy reco.alól telepíthessem. Így kell egyáltalán?
SEgítséget kérnék.
Köszi. -
csemeteim
tag
válasz sunahunter #25529 üzenetére
Köszönöm
Azt hiszem tényleg egyszerűbb ha marad és egy másikat teszek alapértelmezetté. -
omega88
csendes tag
Heló mindenki!
Nem rég csináltam egy splash imaget a telefonomhoz és valami okból kifolyólag az egészet vagy félcentivel balra pozicionálja. A képet így csináltam. Telepíteni pedig úgy telepítettem, hogy letöltöttem egy cosutm splash telepítéséhez szükséges zipfájlt kicseréltem a splah.bmp a saját képemre majd recovery-ből telepítettem. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond vagy, hogy mit csináljak, hogy jó legyen.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
realmadrid92
tag
hogyan lehet beállítani a telefonon hogy bármelyik gombra felébredjen?
-
Thrawn
félisten
válasz realmadrid92 #25534 üzenetére
Remélem sehogy, mert az azt jelenti, hogy nem megy alvó állapotba a telefon és felzabálja az akksit.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég a napokban a húgom kutyája eltulajdonította a telefonom és szétrágta elég rendesen, viszont az érintő panelen volt fólia és azt nem tudta megrongálni. Vettem egy előlapot érintőpanel nélkül, szóval az lenne a kérdésen hogy hogy tudnám kiműteni az előző előlapból ezt és beleoperálni az újba?
Köszi szépen.[ Szerkesztve ]
-
Asmodeus01
tag
Üdv Urak!
Kellene egy kis segítség,,Az unoka öcsém ideadta a ZTE Blade telóját a következő hibával : a bekapcs után csak az android feliratig indul el utána kikapcsol.,,Mit tudok vele csinálni hogy életre keltsem??
A válaszokat előre is köszönöm.)()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
bul07
nagyúr
Első hozzászólásban egy link elavult
Tudtok-e ajánlani xyz programot?
Van saját topicja: Android Appz.
A helyes link ez lenne [link]
Ha valaki frissítést csinál az első hozzászólásban ezt is vegye bele( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Asmodeus01
tag
válasz Asmodeus01 #25537 üzenetére
Tárgytalan,,,megoldottam,,,
)()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
kerjani
aktív tag
Feltettem a KonstaKANG féle CM9-et, de azóta az "Android system" borzasztóan zabálja a mobilnetet (100 megából 70-et leszívott 2 nap alatt ). Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?
Már azon gondolkozom, hogy visszateszem inkább a CM7.2-tA siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
jagada
addikt
Sziasztok!
Gyári T-Mobile 2.2-es romot cserélném, melyiket ajánljátok? Melyik a legstabilabb, legjobban optimalizált Blade-re?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
gyattil
csendes tag
válasz omega88 #25533 üzenetére
ellenőrizd a fáljméretet ha nem a megadott akkor vmit nem jól csináltál nálam az volt a hiba a leírás minden pontja fontos!!
" -megadod neki a nevet Pl. Splash.bmp Fontos hogy megadd, hogy bmp!!! [Enter]
-következő ablak [+]speciális beállítások kinyitod
-megadod 16bit R5 G6 B5
-mented
Ha mindent jól csináltát egy 768 070 byte méretű Splash.bmp file-t kaptál." -
csemeteim
tag
Sziasztok
Akövetkező kérdésem lenne hogyan tudok egy boot animációt tőrölni illetva mivel.
Room telepítés előtt kell vagy magán a telefonon tudom megcsinálni, vagy ha esetleg valamit cserélni szeretnék a roomban ez hogyan megy?
Köszi -
bubi92
őstag
válasz csemeteim #25549 üzenetére
"Hogyan lehet kicserélni a bootanimációt?
Először is a telefonnak rootolva kell lennie. Ha ez megvan akkor nagyon egyszerű a dolgunk, a system/media könyvtárban lévő bootanimation.zip fájlt kell kicserélnünk egy nekünk tetszőre. Ha simán kitöröljük akkor meg egy szimpla android feliratot kapunk bekapcsoláskor."első hsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest