- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Melyik romot érdemes most feltenni Blade-re? Nálam SGS-en az ICS hatalmas gyorsulást hozott, feltételezem ennél is jelentős különbség lehet a GB és ICS között.
Stabilitás és gyorsaság szempontjából mit ajánlotok, melyiket rakjam fel bnőm Blade-jére? Hibák, bugok vannak?"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
densoft
tag
Sziasztok, ICS-be nem találom az FM rádiót, lehet valahogy aplikálni hozzá?
Üdv.
-
TRob1
veterán
válasz barnam_ #18554 üzenetére
Tessék, nehogy lemaradj vmi fontosról.
update-cm-7-20120526-NIGHTLY-blade-signed.zip
libaudio-msm7x30: restore call check before reset current sound device (android_hardware_msm7k)update-cm-7.2.0-RC3-blade-signed.zip
libaudio-msm7x30: unmute before apply volume (android_hardware_msm7k)
libaudio-msm7x30: fix voice volume on first call (android_hardware_msm7k)
Added support for Filter parameter for PBAP function PullPhoneBook (android_packages_apps_Bluetooth)
Restore audio effect connections after binder death. (android_frameworks_base)
Always use UTC time zone for event date conversions. (android_packages_apps_Contacts)
Czech: added missing string (android_packages_apps_Mms)
Czech: added tablet specific translation, fixed (android_vendor_cyanogen)
Update hungarian translation (android_packages_apps_Mms)
Update hungarian translation (android_packages_apps_Phone)
PT-BR: Missing translations (android_packages_apps_Settings)
PT-BR: Missing translations (android_packages_apps_Superuser)
PT-BR: Missing translations (android_packages_apps_Camera)
PT-BR: Missing translations (android_packages_apps_AndroidTerm)
Added Straight Talk (US) APN settings; resort OPT KNC APNs (android_vendor_cyanogen)¤ R'n'R ¤
-
barnam_
nagyúr
válasz barnam_ #18554 üzenetére
Most épp működik, ezért bemásolom:
update-cm-7-20120526-NIGHTLY-blade-signed.zip
libaudio-msm7x30: restore call check before reset current sound device (android_hardware_msm7k)update-cm-7.2.0-RC3-blade-signed.zip
libaudio-msm7x30: unmute before apply volume (android_hardware_msm7k)
libaudio-msm7x30: fix voice volume on first call (android_hardware_msm7k)
Added support for Filter parameter for PBAP function PullPhoneBook (android_packages_apps_Bluetooth)
Restore audio effect connections after binder death. (android_frameworks_base)
Always use UTC time zone for event date conversions. (android_packages_apps_Contacts)
Czech: added missing string (android_packages_apps_Mms)
Czech: added tablet specific translation, fixed (android_vendor_cyanogen)
Update hungarian translation (android_packages_apps_Mms)
Update hungarian translation (android_packages_apps_Phone)
PT-BR: Missing translations (android_packages_apps_Settings)
PT-BR: Missing translations (android_packages_apps_Superuser)
PT-BR: Missing translations (android_packages_apps_Camera)
PT-BR: Missing translations (android_packages_apps_AndroidTerm)
Added Straight Talk (US) APN settings; resort OPT KNC APNs (android_vendor_cyanogen)TRob1: megelőztél
A_ScHuLcZ: nem kell semmi trükk. A különbséget már ketten is bemásoltuk
[ Szerkesztve ]
-
t181
senior tag
Mokee OS-t próbálta valaki?
Tudom, hogy kínai, de láttam, hogy a Defy-osoknál elég népszerű volt.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
gabe8719
senior tag
válasz barnam_ #18449 üzenetére
Este jön a kis beteg, úgyhogy csekkoltam az Api bázisán lévő exe-s csomagokat gen2-re alakításhoz. A gondom viszont az, hogy az összes exe-s progi vodásnak tűnik. Ha ezek bármelyikét ráengedem voda függő lesz a cucc? (elvileg most külföldről behozott, gyári független, de T-s kártyával lenne használva.) Köszi!
-
gabe8719
senior tag
válasz donjohnson #18569 üzenetére
Köszi srácok!
Akkor ha jól sejtem, csak kiválasztom a megfelelő partíciókiosztást, és mehet is fel a cucc. -
A_ScHuLcZ
addikt
CM7 fenn, de látványosan lassabb, mint a korábbi GB (Sweet Dreams IV), ez normális?
Aggregátor: Melyiket javaslod?
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
barnam_
nagyúr
válasz A_ScHuLcZ #18571 üzenetére
Én az SPB-t használom, de az elég drága, viszont nagyon jó widget-jei vannak, és a leggyorsabb Blade-re, amellett hogy jól is néz ki.
Ingyenesek közül a GO Launcher, Launcher Pro-t, vagy pár száz ft-ért az ADW EX-t javaslom, ez is elég gyors, és jól testre szabható. -
gabe8719
senior tag
válasz barnam_ #18568 üzenetére
Na, kezdődik.. Megjött a motyó, fehér, 5 mpixeles kamerával, gondolom valahonnan Skandináviából jött.. Viszont mint kiderült, mégiscsak gen2-es. Erre így ebben a formában ráereszthetem azt az exe-t ami particionál és recoveryt is telepít? Vagy így, hogy gen2-vé is alakít és már gen2-es a cucc, így külön kell felpakolni a CWM-et, és felTPT-zni az új partíciós táblát?
-
Sulthekk
aktív tag
válasz gabe8719 #18575 üzenetére
Ha GEN2, akkor rögtön mehet rá a particionáló TPT, csak arra kell figyelni, hogy legyen valami friss reco meg egy rom az SD-n.
És persze MD5 ellenőrzés erősen ajánlott!A_ScHuLcZ:
Kinek mi a használható. Ha a videólejátszás nem szempont, akkor már vannak egész jó darabok.[ Szerkesztve ]
-
-
barnam_
nagyúr
válasz gabe8719 #18575 üzenetére
Ha már GEN2-es, innen a neked tetsző TPT-t futtasd le, és ajánlott a recovery-t is frissíteni (cwm-ben install zip from sd card).
szerk.: gyári romból 2.2 vagy 2.3 van rajta?(#18577) A_ScHuLcZ:
Viszont észrevétel: ez nem ICS rom még! Olyanból még nem létezik használható kategória Blade-re?
Egy percig nem mondtam hogy az ICS... CM7=GB, CM9=ICS, de szerény véleményem szerint az még nem használható kategória, de majd mindjárt kijavítanak[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz Sulthekk #18576 üzenetére
Köszi, akkor mégis marad a második verzió..
FTM van fenn még, úgyhogy fel kéne még rámolni egy CWM-et a particionálás előtt.
A cmd-s megoldáson kívül van valami egyéb megoldás a CWM telepítésre? Nem találom a leírását.Aggregátor:
Gyárilag 2.2 van fenn + FTM reco, IA2R-t szeretnék rá.[ Szerkesztve ]
-
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz barnam_ #18574 üzenetére
Zeam Launcher sem rossz. XDA-n vadásztam a Holo Launchert, az az eddigi legjobb ICS-like launcher Froyora/GB-re.
Más: ICS-t használók mit tapasztaltak üzemidö terén?
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
Kedden tudom "élesben" letesztelni, de egyelöre nem valami fényes, söt. A kalibrálás ofc megvolt.
GPS viszont fél óra után sem talált jelet, van erre orvosság?
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Speeedfire
félisten
SS RLS6 van fent jelenleg. Nagyon megvagyok elégedve vele. Érdemes frissíteni RLS7-re?
Most 3-4 napig bírja az akku ezzel átlagos használattal.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
DJGABI
addikt
válasz Speeedfire #18587 üzenetére
Nem hinném, csak app frissítgetések, fordítgatások, szerintem felesleges frissítened. Kernelt melyiket használod, hogy ilyen jó az akkuidő, ami alapból benn van?
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
GrandS
senior tag
A CM9-eknek mekkora system partíció kell?
-
GrandS
senior tag
válasz korcsillio #18590 üzenetére
Akkor vissza kellene partícionálni a 160-as-omat?
-
Reverting
őstag
Hi... Blade_Sweet_Dreams_IV re keresgelek temat a modacon... de sajnos nem nagyon talalni...
Tudjuk h a Blade_Sweet_Dreams_IV milyen alapokon mukodik?
Esetleg fel lehetne rakni ra utolag az ilyen battery circle mod with notification power widget?
Igazabol csak az aksi kijelzes lenne fontos... sajnos ami benne van nagyon nem jon be... amugy maga a rom, nekem a leghasznalhatobb.. thx[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
robit1973
aktív tag
válasz Reverting #18592 üzenetére
Itt egyszerűen tudsz magadnak csinálni akksi kijelzést: UOT Kitchen
-
janesq
csendes tag
Tudna valaki segíteni abban,hogyan lehet magyar nyelvet varázsolni olyan romba amiben alapból nincs?
-
kreg
tag
Üdv! Kéne egy kis segitség...Felraktam ezt: AOKP-CM9 Remix RC 6.5 ,müxik,de az a gond hogy a gapps-ot képtelen vagyok telepiteni.A recovery kiirja hogy installation complete de a reboot után sehol semmi szó szerint...kiváncsi lennék rá mit csinálok rosszul?(a modacoról letöltött gapps-al probálkoztam)
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Akkor a CM9-esekhez intézném a kérdést, mennyire használható a ROM, van valami jelentősebb hibája? (az fm rádió nem érdekel! ) Stabilitás szempontjából?
Jól olvastam, tényleg kell particionálgatni a telepítéséhez?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest