- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glatius
őstag
válasz Thumas #19100 üzenetére
Legegyszerűbb egy terminálből kiadni
su
Majd az
a2sd reinstall
parancsokat.
Ekkor csinál majd egy restartot, és boot alkalmával átpakolja az alkalmazások telepített adatainak egy részét az extre, és innentől belső memóriaként kezeli, ezért nem veheted ki az SD-t.Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Hunter2
addikt
Létezik már hétköznapi használatra is alkalmas ICS Blade-re?
-
kisbago
aktív tag
felraktam köszi szépen a sok segítséget!!
-
Glatius
őstag
-
Onil91
csendes tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a power gomb megnyomására nehézen reagál a telefon? Nekem egyik pillanatról a másikra feltűnően lassabban reagál... ha reagál. -
Fóti
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy, hogyan tudnám elrontani úgy a telómat hogy a szervízben kicseréljék, és ne vegyék észre h én csináltam vele valamit,(és ha mégis észrevennék akkor vissza tudjam itthon állítani). ugyanis úgy kaptam meg h a kijelzője a bal oldalán eléggé kék ,recseg a hangszóró...elég zavaró.
-
pinnacle
nagyúr
A műholdas képnek (navigációnál, térképnél) olyan kék színe van, mint a saját pozíciómon lévő körnek. Ez mitől van, hogy lehetne eltávolítani? Régebben "napfényes" volt, de térkép frissítés után ilyen lett. Leszedtem a frissítést, de a nagy kékség megmaradt.
-
SeniorB
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy bladet, és az a problémám vele hogy, a gps nem talál műholdat.
Előző hsz-ben szó volt igo-rol, de azzal sem akar találni. gio My way 8.xxx
Internet a telefonon most nem elérhető, de az Agps-hez tudtommal nem kell net.
Valakinek valami tipp?
-
SeniorB
csendes tag
Ezelőtt nokia 5800ám volt
a garmin xt megtalálta a holdat net nélkül is -
donjohnson
addikt
válasz SeniorB #19121 üzenetére
mennyit vártál vele a szabad ég alatt?
ha úgy vetted, hogy újrarakták rajta a romot, akkor első pozicionáláshoz elég sok idő kellhet, akár 5-10 perc is. a második keresésnél már gyorsabb lesz.agps-hez kell net egy pillanatra, amíg leszedi a legfrissebb adatokat, de nem létszükség és nem kell folyamatos netkapcsolat. agps adatok anélkül is kell találnia műholdat, csak lassabban.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
SeniorB
csendes tag
amíg megfőtt a pörkölt addig keresett. 20-25 perc kb
-
donjohnson
addikt
válasz SeniorB #19125 üzenetére
akkor tedd föl ezt a GPS Status nevű programot és nézd meg, hogy lát-e egyáltalán műholdat.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Hujikolp
őstag
válasz SeniorB #19121 üzenetére
Ajánlom a GPS Status & Toolbox-ot erre a célra.
Le lehet vele tölteni az aGPS adatokat is, ha van net. Megmutatja, hogy mennyi műholdat talált, és irány tű is, sok mindent tud még.Ha ezzel sem menne, akkor talán nem érintkezik az antennával megfelelően a rugós érintkező
[ Szerkesztve ]
-
SeniorB
csendes tag
3/3 fix/műh
sima statust vettem le, irámytű vízszint, stb tényleg hasznos
[ Szerkesztve ]
-
SeniorB
csendes tag
Azt már holnap, eleredt az eső. A kopaszi gátnál szerintem lesz majd idő tesztelni, köszi a helpet mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
pch
senior tag
válasz Hujikolp #19092 üzenetére
Megmondom őszintén nem néztem utána, hogy milyen közelítésérzékelőt tartalmaz. Fényérzékelőt meg tudom, hogy működik. De azt nem feltételeztem, hogy az érzékelők egyazon csatornát használják mint a touch. Mondjuk fényérzékelőből is létezik olyan ami nem feszültséget ad le, hanem a pn átmenet válik vezetővé.
http://sb-soft.hu - "A" számlázó
-
keyol
aktív tag
sziasztok.IceArmorII rom van a telón.Tegnap akartam bluetoothtal küldeni egy képet,de nem lehet bekapcsolni.Ez rom hiba vagy nálam van valami bibi?Köszi
-
Jack@l
veterán
Sziasztok,
A blade -emre most került fel 2.3.7 -es CyanogenMod, de amikor marketről töltenék le appot, kiirja, hogy nem sikerült egy hiba miatt: -101
Valaki találkozott már hasonlóval?A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
-
Sulthekk
aktív tag
válasz ^Clown #19140 üzenetére
Én a napokban nyomogattam, egyáltalán nem olyan vészes, tényleg csak a hw decoding része hibádzik, néha az se nagyon észrevehető, ha csak 50%-ot gyorsítanának rajta, már megmaradhatna
Nézzük a másik oldalát: a Linaro egy toolchain, tehát a CM7-et is le lehetne fordítani vele... Na hogy hangzik?
-
Jack@l
veterán
Sjanos azon már rég túlvagyok, nem nagyon segített...
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
-
-
Dashes
őstag
alap: 2cm-9-20120609-UNOFFICIAL-blade (targetbsp) link #6927
tartalmazza ezeket: link
128as partícióra is felmegy (114MB)
alkalmazások:
apollo, browser, calendar, camera, clock, gallery, messaging, people, phone, play store, settings, superuser-tts eltávolítva
-hátterek eltávolítva
-csak angol és magyar bill.
-1 csengőhang/ébresztő stb..saját használatra lett elkészítve, kérésre lett feltöltve!
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz Dashes #19147 üzenetére
Inkább ebből lehetne már valami: [link]
Ez a linaro Nexuson (!) produkál 1-2%nyi különbségeket benchmarkokban: [link] Bladen nem tudom mekkora jelentősége lehet. De azért az látható, hogy a fenti projektnél látványosabbak a különbségek...
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
had423
aktív tag
Höhh
Ha defy-n megy, akkor a Blade-n is jónak kell lennie. Kár hogy nekem gyenge a netem hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest