- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
beni3d
aktív tag
sziasztok! segítségre lenne szükségem, és azért ide írok, mert elég kényes a téma. független a telefonom, és újra függővé szeretném tenni (tmobile).a csodazip segít nekem?
köszönöm a vélaszokat, holnap vinném gariba, szóval sürgős lenne -
pista59
őstag
-
Tonchi
aktív tag
Na ez királyság, remélem mindenki olvassa az off totyikot (emlékszem én még szezso15 probálkozására is, valami hasonlót váltott ki)
szerk: ux1 kollégára igyunk, sok probléma mellett is nekünk romol és én az ilyen embereket szeretem. Nekem mostanság sok a melóm és eszembe nem jut szabadidőben a készüléket buherálni... Inkább iszom
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
Gondoltam beböfögök ide valamit, ami hátha érdekel valakit, ha már egy embert az is valami, de ha valaki leüvölti a fejemet az nem valami jó
na szóval csak annyit akartam, hogy lassan egy hete indítottam egy blogot, ahol androidos telefon hírekkel foglalkozok ha hiszitek ha nem, fél nappal a mobilaréna és más magyar oldal előtt megjelennek nálam a legfrissebb hírek - hogyan? úgy hogy hajnalban még nem bírok aludni, és ami új cikkek vannak különböző külföldi oldalakon már fordítom is le őket és írom is ki a blogra igaz, nálam sajnos nincsenek telefon tesztek, de ha ismertebb lesz a blog, megpróbálkozok majd telefonokat tesztekre beszerezni de az még messze van
na de hogy ne legyek off az offban, szombaton tartom meg a szülinapi bulimat, sör és pálinka tuti lesz, a többi piáról még nem tudok, de ha jól sikerül a buli akkor még ezeket is elfelejthetem másnapra[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
Nem egészen, én nem csak egy telefonnal, történetesen a Bléddel foglalkozok, meg nem azokat az infókat gyűjtöm össze amit egy átlaguser két kattintással megtalál a neten de nézz rá a blogra és úgyis meglátod
Szerk.: most látom, nem is dragon, hanem daragon, ez esetben visszavonok mindent, ugyanis őt még nem ismerem
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
tariattila
veterán
pálinkás szép délutántot! 1310 hsz...... nem merek ennyit visszaolvasni mert az utolsó oldaltól is enyhén beb@sztam...
meghalni meg nem akarokmik a hírek italfronton? fogyasztjátok azt látom.....
-
pista59
őstag
válasz tariattila #4621 üzenetére
Előkerültél?
Hol voltál, kijózanítóban?A győztes féreg irtó baktérium
-
ux1
addikt
válasz tariattila #4627 üzenetére
Hukkk... egy rég nem látott ember...
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
pista59
őstag
válasz tariattila #4629 üzenetére
Mit kell felrakni rája?
Hát, sokmindent lehet, mivel eléggé lapos, például egy üveg hideg sörtA győztes féreg irtó baktérium
-
umek7
őstag
it vok mizu
-
Luissimo
veterán
válasz tariattila #4627 üzenetére
Éncsak a FODRÁSZOD ÉS HAJSZOBRÁSZOD címét, telefonszámát,rendelési idejét szeretném elkérni :-) :-)
(egyébként igazolom a mukit, soxor látom a csetszobában, de nemcsetel, biztosan akadozik a csetelőkéje a sok komlószörptől :-) :-) ) -
Tonchi
aktív tag
válasz tariattila #4642 üzenetére
Szerintem baró bár lehet a pia hatása ez is
-
hr2
őstag
Na túl vagyok megint egy HardReseten.
Csak még most szerelembe is estem . ejjjjj. -
hr2
őstag
Iszok is, mert sajnos Én hülye-állat megint kifogtam 240km-re lakó csajt.
Már itt volt egy hete nyaralni, és mi csak tegnap találkoztunk össze. Most kisértem ki a vonathoz.
+ ellopták a biciklimet is.Isten van amit ad és van amit elvesz.
...de legalább volt egy kellemes esténk + délelőttünk
Folytatom az ivást tovább itthon, mert ezen az érzésen gyengíteni-tompítani kell, rég nem éreztem ezt ennyire intenzíven. ejjjj
Ha ez így marad, akkor úgyérzem meg kell látogatnom.
Látjátok ezt is megosztom veletek, bár ez már lehet a 3. pohár hárslevelű miatt van.
-
umek7
őstag
Nem iszok már ma többet, az esti meccsre tiszta részeg leszek és akkor még ott is vár a sör..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox One
- Elektromos cigaretta 🔞
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest