Új hozzászólás Aktív témák
-
Sulthekk
aktív tag
válasz nggabi #12999 üzenetére
Naja, eddig kétszer sötétedett be nálam odin mellet a kijelző, mindkétszer a folyamat közepén... Szerencsére nem lett tégla, de pl CWM alatt ilyesmi nem volt... talán mert nem leak szoftver?
Szerintem a Heimdall márcsak annyiban is jobb, hogy nem kell neki vindóz, és nem kitudja milyen alfa-béta leak, hanem opensource software....
Am csak szórványosan csinálja, 10-ből 2-szer mondjuk, és 10-ből 9 alkalommal totál ugyanúgy csináltam mindent... Érdekes, ez nem hangzik userfüggőnek!
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz nggabi #13006 üzenetére
Minden valamire való szervizben ezt használják. Ez a Qualcomm hivatalos szervizprogramja. (a második...) Attól mert nem találtam normális képet, mert nem nagyon vannak fent ilyesmik neten, elhiheted. Mindent tud...
Laborszkópok és CMU-k mellé használjuk a párját... (JXDM, kifejezettem Java alapú rendszerekhez, mint a Blackberry...)
-
Sulthekk
aktív tag
válasz Keeperv85 #13010 üzenetére
Aha... Csakmert van itt egy döfi, omap36xx lapkával, és gondoltam, megkérdezem, kell-e neki valami szervízkábel vagy mehet csak úgy sima usb-n, de majd utánakeresek... Motorola bekapcsolta rajta az eFuse-okat, és sehogy se lehet custom kernelt nyomni rá, mert ugyan a moto kiadta a forrást (kötelessége), de persze a kulcsok, amivel a kernelt szignózzák, valahogy mindig lemaradnak...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Sulthekk #13011 üzenetére
Zárt bootloader? Szerintem ahhoz mérőpont kitestelés kell. Legalábbis az esetek túlnyomó többségében az kell... a maradék esetben meg nem is zárt, csak megetetik az embert és akkor jön a meglepi, mikor mégis működik a másik kernel...Többnyire le van írva a flashtool mellett az is, hogy miként működik, vagy érdemes szimatolni utána a neten, mert ha a progi elérhető, akkor használják is valamivel...
-
Weeman1
veterán
Almapálinkás jó reggelt.
(#12987) Sulthekk
Ha jól olvasom nagyon tetszett AOKP.Xiaomi 11T Pro
-
r4z
nagyúr
válasz nggabi #12996 üzenetére
most mondjam h a szigszalagra legalább van odin?
Most mondjam, hogy minden normális telefonon külön van a recovery és a kernel? Ráadásul előbbiből mindent el lehet intézni, és nem kell hozzá PC?
Reggelt az alkesz bandának
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Weeman1
veterán
Egy kis ledszalagos SGS.
Xiaomi 11T Pro
-
Sulthekk
aktív tag
válasz Keeperv85 #13012 üzenetére
Zárva van az, nem is kicsit... A Flashtool elméletileg már megvan, csak éppen egy 16Mb-os bin fájl kéne hozzá, amiben benne van az új MBMLoader, meg hogy kell e hozzá szervízkábel. Másik variáció, hogy kiszivárog a motorolától az aláíráshoz használt kulcs, ami esélytelen...
Weeman:
Igazi homár-rom. Le is szedtem róla.Razor:
Jaja, le is döbbentem, amikor megláttam, hogy kernelcsere kell a custom recóhoz...Ja, am páleszosat
[ Szerkesztve ]
-
-
Sulthekk
aktív tag
LOL
[link]
Kidobják, visszajön, és beszól yetikének...
Többek között azért dobták ki, mert beszólt a camcungosoknak... hmmm[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
Pálinkásat!
Meizu MX3 32GB
-
-
Sulthekk
aktív tag
válasz kutkut #13028 üzenetére
Igazából én elég ritkán használom, de a billentyűzet kellemes, halk, mondjuk én speciel utálom, hogy ívet írnak le rajta a gombok, de hát ízlések és pofonok. Játékra szerintem ezek az ergonómikus vackok nem alkalmasak, osx86-al szuperül eggyüttműködik, minden azonnal megy, windowson néhány gombhoz ( pl médiavezérlő ) driver kell, ami azért érdekes, mert Microsoft termék
KB. ennyit tudok róla mondani. -
Sulthekk
aktív tag
válasz nggabi #13033 üzenetére
Mondjuk az, hogy a tákolt hackintosh egyből jobban kezel driver nélkül egy microfos terméket, mint egy másik microfos termék. Tudni kéne ugyebár hogy mi a zaz osx86, meg a hekkintós
Klattyolássál idefelé! -
bubus66
nagyúr
válasz nggabi #13046 üzenetére
(#13046) nggabi
Kinek szántad a rózsaszínt az asszonyodnak? Elmegy a rózsaszín is, de kék a szebb!
Ne bántsd a Keeperv85 mert nagyon sok munkája van bent.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest